|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: moj gre na morje, jaz pa ne
15.7.2006 11:27:05   
Anonimen




Jah ni kaj.. tip je egoist.. user posted image

Takole.. moj bivši je tudi hodil vsako leto za 7 - 14 dni s prijatelji na morje, pa s prijatelji žurat, pa na fuzbal, pa na pijačko, pa... jaz sem ga pa kokoš čakala doma. no in po 5 letih sem ugotovila, da imajo ti prijatelji s katerimi on pohajkuje okoli vsi LULIKE.. user posted image  Kot rečeno je BIVŠI..

Me pa zanima nekaj.. kako si zanosila? Je bilo to načrtno, slučajno ali "po nesreči"..
Imam namreč kolegico, ki je imela tipa.. veza je škripala, ona je, da bi ga pač obdržala "po nesreči" zanosila.. No in odnos tega tipa je postal natančno tak, kot ga ima tvoj do tebe..user posted image



 

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: moj gre na morje, jaz pa ne
15.7.2006 11:29:18   
eva1
Moj vem da nebi šel, ker če bi šel na morje bi odkorakal tudi iz mojega življenja-saj sva skupaj , ne pa vsak zase ane? Potem ni izgovorov, sicer pa mu kaj takega zaenkrat še ni prišlo na misel, in bog ne daj da kdaj sploh vpraša kaj tašnega, ker bi mi iz ušes pihalo od jeze! Pomoje ne delaš iz muhe slona in udrari po mizio, če ti vse skupaj ne diši!

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: moj gre na morje, jaz pa ne
15.7.2006 11:34:49   
digi
Joj, to se bo slišalo sedaj tako skrajno, ampak moški so p...., no ne vsi, ampak bolj gledam, bolj vidim, da večina. Moj sicer ne gre sam na morje, ampak me nonstop gnjavi: pa daj grema v toplice, čeprav ve,da mi je G strogo odsvetoval bazen.... Mislim, halo!!!!!!!! Pa ne da se jaz ne bi rada kalužla.... JOJ!¨Pa pol te finte, jaz imam namreč tudi oktobra rok: naj še uživam to kar mi je ostalo.... Halo! Kaj pa jaz?! Ampak sem opazla, da je to pri mojem vedno tak poleti. Je namreč učitelj in ko ima počitnice zgleda to tak: pivo, računalnik, tv, kolegi.... obnaša se takrat kot njegovi učenci- osnovnošolci... Halo?! Star bo pa 40..... Je pa res, da bi si moj tudi kje kaj takega še zmislil, ampak ve, da bi ga potem linčala, tako da si ne upa sploh kaj takega na glas izrečt (da bi šel sam na morje). user posted image

_____________________________

Irgendwie, irgendwann, irgendwo...

Timon ti si moj sonček!!!

(odgovor članu sami_y)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: moj gre na morje, jaz pa ne
15.7.2006 12:41:16   
Mateja82
Zel,o zelo,  zelo grdo od nejga!
Midva  sva imela že dva meseca  plačano da greva za štiri dni v Paris in nekaj malega sva plačala tudi že za morje. Tega sva si zelo želela in se zelo veselila. oba obožujeva morje. Pa  sva se obemu odpovedala, ker je  to bilo ravno na začetku  nosečnosti in mi je blo skoz zelo slabo. Denar je raje vložil v urejenje stanovanja in niti na pamet mu ni prišlo da bi šel sam na dopust.
Kaj bo ko bo vajin  otrok na svetu? Bo do njega tud takšen egoist?

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: moj gre na morje, jaz pa ne
15.7.2006 12:43:25   
*Karmen*
Pri nama velja zlato pravilo: vsak od naju lahko gre kamor hoče in s komer hoče. Edino spat se pride pa domov. Služb nimava takih, da bi vključevale kakšna službena potovanja. Torej se spat hodi domov. In tega se nisem spomnila jaz ampak moj partner. In to tiho, nepisano pravilo nama omogoča čisto dovolj svobode. Oba sva zadovoljna, četudi kdo od naju pride včasih domov ob petih zjutraj. Prijetno je pa le, ko se stisneva skupaj in za kakšno urico še oba malce zadrnjohava.

Zato se mi ne zdi ravno lepo, da te bo pustil samo doma. Še posebej zdaj, ko moraš že z velikim trebuščkom sama skrbeti za vse. Sicer s tem ni hotel nič slabega, ti se pa le čutiš nekoliko prizadeto, kar ni nič čudnega. Povej mu, da mu tega ne misliš prepovedati in da mu želiš, da bi se imel lepo. Toda povej mu tudi, da ti taka dejanja niso všeč, še posebej ne zdaj, ko si že visoko noseča.

Glede tega, da si on privošči kupiti karkoli, ti pa povsod gledaš na cene in se odpoveduješ tudi tistim zelo potrebnim stvarem... Ja, kupi tudi ti tisto kar potrebuješ in kar si želiš. Ko bosta en mesec v krizi z denarjem, bo tudi on moral malce razmislit o svojem zapravljanju. Pa veliko sreče!

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: moj gre na morje, jaz pa ne
15.7.2006 12:46:02   
Anonimen
Ha, me zanima, kaj bi ji svetovale, če bi bila situacija obratna. Da on ne bi dobil dopusta, ona pa bi želela za 6 dni s kolegicami in enim kolegom na morje.

"Seveda, pojdi, sprosti se, ne čepi skoz doma..."

Ts ts ts... user posted image

P.S. Itak je pa tole morje samo izgovor. Kot vidim, marsikaj škriplje pri vama, pa nima veze z morjem...

(odgovor članu sami_y)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: moj gre na morje, jaz pa ne
15.7.2006 12:53:18   
dory
Mja kwa pa vem..za vikend bi bla jst se vesela,da kam gre..da je mal miru pr bajti...ampak 6dniuser posted image

Kar se pa kesa tice...je cisti otrok...in pri dnarju se velik problemov zacne in konca...se mi zdi,da bosta vidva mogla najprej kej druzga postimat...morje je cist poglavje zase...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: moj gre na morje, jaz pa ne
15.7.2006 12:56:42   
BLAŽIKA
Ni šans da greuser posted image user posted image user posted image user posted image še posebaj ko sem bila noseča. Če je vojna je vojna za vse. Že sedaj se ne zna prilagajat kaj šele bo ko bo otrok? Mislim da imata kar nekaj stvari za razčistit ker tole se ne zna dobro končatuser posted image user posted image user posted image user posted image .

_____________________________

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: moj gre na morje, jaz pa ne
15.7.2006 13:25:10   
urši*
Moj gre vsako leto za en vikend na "moško morje".Je šeltud, ko sm bla noseča, pa tud zdej gre.me ne jezi več, me je pa.Dela , je priden, rad me ima, je super očka, zasluži si!Js grem tud velikokrat sama na pijačo , pa je on doma, pa grem ven mal plesat, pa je on doma, pa punce so me tud na morje zraven povable, pa ne grem, ker mi ni tamalega doma za pustit, ker bi mi blo dolgčas!

_____________________________

...na koncu bo vse dobro...če ni dobro, potem še ni konec...

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: moj gre na morje, jaz pa ne
15.7.2006 13:46:38   
Gina
Kaj pa vem. Jaz bi šla tudi malo sama kam za en teden.user posted image user posted image user posted image  Bi čisto pasalo. Sem takoj pomislila na to, ko sem brala post. In mislim, da je točno tako, kot je Meta rekla, napisale bi mi, da naj grem, da je fajn, če se človek malo releksa od številnih vsakdanjih obveznosti.

No, ampak tule se mi vseeno zdi malo drugače. Vidva nimata otrok. Od česa bi se releksal? Saj ej najbrž do sedaj še vedno cel lajf deloval tako, da je bilo njemu fajn. Me pa zelo spominja tale vajin odnos na mojega bivšega. NJemu pač ni bila vrednota crkljanje. Se ni kaj dosti (ampak tako redko kot tvoj pa tudi ne), pa tudi se je v postelji stran obrnil in mu je bilo vroče pa take fore bolane. Njemu je bila vrednota, da je doma pomagal, pucal in take reči, samo meni ni bila to tako zelo pomembna stvar,da bi v tem prepoznala ljubezen. Denar bi imel ves zase, jaz pa bi morala šparat. Pa hodil je vsako leto vsaj za en teden sam (ha, ha, z ljubico v bistvu) se potapljat, pa seveda na fitnes pa take reči.


Če bi moj mene zdaj vprašal, če gre lahko sam nekam, sem najprej prepričana, da bi hotel mene zraven, če pa jaz ne bi hotela ali mogla iti, bi mi pa ne bilo nič hudega, če gre pač sam nekam letet (dobesedno, s padalom) za en teden. Saj ej že šel, pa se mi ni zdelo nič takega. Vendar še vedno mislim, da če bi bila v tvoji situaciji, kot jo opisuješ, da mi ne bi bilo prav.
Kaj jaz vem, meni se tudi zdi, da je vajin problem nekje drugje. Žal mi je, da tako ravna s tabo. Po moje te nima dovolj rad. Lahko se pa motim.

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: moj gre na morje, jaz pa ne
15.7.2006 14:02:14   
Laubica
Jaz si ne znam predstavljat da bi imela TAKEGA EGOISTAuser posted image user posted image user posted image user posted image bi ga prvo minuto nagnalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: moj gre na morje, jaz pa ne
15.7.2006 14:40:03   
viv_
Za čez vikend bi šla ti tudi lahko na morje.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: moj gre na morje, jaz pa ne
15.7.2006 15:00:07   
Anonimen
Ja, pri tem morju je samo počilo, problemi so pa drugje.....user posted image


(odgovor članu sami_y)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: moj gre na morje, jaz pa ne
15.7.2006 15:05:21   
Felicity
Kako grdo.
In še noseča si. Ful grdo.
Najbolje bi bilo, da bi mu vrnila milo za drago, samo če ni možno.user posted image
Se bojim, da boš imela s tvojim tipom še veliko težav. Upam da ne, ampak vse tako kaže.
Kaj naj ti rečem, naredi si lepo in skušaj bit mirna in ne se preveč obremenjevat. Zaradi tebe in user posted image .


(Če te kliče  z morja, pa se mu sploh ne javljaj, da bo malo zaštekal, da ni prav vse ok)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: moj gre na morje, jaz pa ne
15.7.2006 15:16:09   
valči
Ne ni fer,da bi ti mogla bit doma in še delat,on bo pa guzu namakal in pir pil.Jaz bi bila tečna in užaljena.Pri vama še verjetno kaj druga ne štima?!

Nič ga več ne sprašuj,kaj kupit.Kupi si,saj služiš zase in ne zanj!

Srečnouser posted image

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: moj gre na morje, jaz pa ne
15.7.2006 15:32:35   
Maleal
Niti slučajno,kaj bo hodo sam na morje,če ima doma nosečo partnerko,halooooo?Če bi te imel rad mu kaj takega sploh na pamet nebi prišlo.Ti mu kar povej,da ti ni všeč,mater a so mu več kolegi ali družina??Če boš popustila se bo to ponavljalo,a boš pol sama z dojenčkom doma,on pa bo okol letal?Take stvari je treba razčistit na začetku,da se nea celo življenje ponavljajo.
Vso srečo ti želim,pa javi kako si porihtala zadeve,l.p.user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: moj gre na morje, jaz pa ne
15.7.2006 17:24:55   
Anonimen
Moj ne bi šel. Pa ne zato, ker bi mu jaz rekla, da ne sme, ampak sam ne bi hotel it. Sploh pa ne, če bi bila jaz 26T noseča. Halooo?
Bi pa sigurno našla rešitev: recimo vikend morje skupaj. No, razen, če ne delaš tudi za vikend. No, kakšen dan v tednu pa že imaš frej, a ne?
Men je to neumno.
In vidva...bosta dobila otroka. Žalostno.

(odgovor članu Maleal)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: moj gre na morje, jaz pa ne
15.7.2006 17:50:35   
suzy007
Ko sva bila še sama (brez otroka), sem tudi jaz hotela iti na ločene dopuste. On s svojim sinom (iz prejšnjega zakona), jaz pa s prijateljicami. Pa mu ni bilo prav. Kar užaljen je bil. Potem smo šli vsi skupaj na dopust. Mimogrede - takrat sem bila že noseča 4 tedne, pa niti vedela nisem.

V tvojem primeru - res ni lepo od njega. Tudi če bi se ti strinjala s tem, da gre za cel teden na morje, on ne bi smel iti. Za vikend že, ne pa za 6 dni!

Mogoče bi mu morala povedati, tako kot si povedala nam. Ali pa mu daj za prebrat vse te odgovore. Mogoče se bo zavedal, kakšen egoist je. Čeprav mislim, da ga to sploh ne briga. Žal.

Bolje, da se nehaš sekirati in si najdeš nekaj, kar te bo zabavalo in se naučiš "biti sama", se zabavati sama.... Ker če misliš z njim ostat, ti verjetno ne preostane drugega.

Moj tip je bivši pomorec. Jaz sem bila tudi primorana se naučiti biti sama. Zdaj, ko je doma (že dve leti), bi mi prav pasalo, da gre za en mesec stran.

Sprijazni se ali pa ga pusti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: moj gre na morje, jaz pa ne
15.7.2006 20:07:42   
piščanc
IZVIRNO SPOROČILO: sami_y

Izrazil je željo, da bi šel s sodelavcem in njegovim kolegom in njegovo punco na morje čez vikend. Zdaj je ta vikend podaljšal na šest dni.


jaz s takim kretenom na žalost ne bi živela, niti planirala otroka - od partnerja pričakujem podporo in tudi odrekanje, če je potrebno

_____________________________

iz malega zraste veliko

(odgovor članu sami_y)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: moj gre na morje, jaz pa ne
15.7.2006 20:28:49   
tinaaja
Jaz se strinjam z Valci. To, da je sel na morje ni primaren problem.
Moj je tud ta vikend na morju s kolegi, jaz doma, cisto na zacetku nosecnosti .. Pa mi je cist kul, da je. Naj uziva. Midva imava odnose razciscene in mu prou privoscim. Tud ce bi sel pri 26 tednih na morje, mi ne bi bilo narobe. Ne vem pa , ce bi hotu it.. Sem skor ziher, da ne bi..
Sem mnenja, da ce odnos stima, potem morje s kolegi ne bi smel bit problem. Ne razumem pa tega, ce je bilo najprej za vikend, zakaj tega ni splaniral s tabo.. saj kaksen dan pa imas frej..
Upam, da zrihtata vse tiste probleme, ki so bolj pomembni kot njegov odhod na morje. Upam, da vsaj uzivas, medtem ko je on na morju. Privosci si kaj..

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: moj gre na morje, jaz pa ne
15.7.2006 20:31:08   
diva 4
Ja , zgleda ,da imata vidva imata v odnosu veliko težav.Pri tem morju , ti je pa po moje pač dvignilo dekl.Bo treba še druge stvari pošlihtat.
Veliko sreče user posted image

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: moj gre na morje, jaz pa ne
15.7.2006 20:48:08   
sami_y
Njemu se samo za čez vikend ne splača niti dol vozit, ker pol ma samo dva dni uživanja...

Otrok je bil načrtovan s strani naju obeh, ker si ga želiva in nisem niti slučajno zanosla za to, da bi ga spremenila oz. zadržala!

Je pa on skozi tak, hladen, ko me je "dobil" se je nehal trudit. In ker nisem deležna pozornosti z njegove strani me pol ful matra ko gre kam sam za več dni - sploh pa na morje. Če jaz nisem deležna njegove pozornosti kaj pa če jo bo posvečal komu drugemu, sploh če mu ni do sexa z mano celega pol leta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! in še štejemo mesece...
Ni to, da mu ne bi zaupala, ampak moškega hitro zanese. Kaj naj si jaz mislim, da me noče niti objet v postelji (razen če se začnem pritoževat), jaz ne poznam tega, da bi mi izkazoval ljubezen na tak način.
Vem, da me ima ful rad in da me ljubi, samo jaz bi rabla tudi malo nežnosti.
To me najbolj matra, sem čisto obsedena s tem. Če bi bil drugačen do mene ne bi imela zdaj tega problema.

(odgovor članu diva 4)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: moj gre na morje, jaz pa ne
15.7.2006 21:12:55   
Lana25
IZVIRNO SPOROČILO: sami_y


Ni to, da mu ne bi zaupala, ampak moškega hitro zanese.
Vem, da me ima ful rad in da me ljubi, samo jaz bi rabla tudi malo nežnosti.



Sama ljubezen do nekoga izkazujem z nežnostjo, pa s pozornostjo, pa tudi z žrtvovanjem, pa s podobnim... In zato bi, če bi bil nekdo tako hladen do mene, sigurno pomislila na to, da me najbrž ne ljubi več, ali pa, da me ljubi manj. Če bi pa ukinil še sex z mano, potem bi pa za mene to že pomenilo, da razen mene ima še nekoga in se "prazni" drugje. Nevem, mogoče pa jaz prehitro in narobe sodim. In ni nujno, da je pri tebi tako!

(odgovor članu sami_y)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   [Brisano sporočilo]
15.7.2006 21:23:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sami_y)
  Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: moj gre na morje, jaz pa ne
15.7.2006 21:36:38   
sami_y
Tip se bo spremenil (in to sam od sebe) samo ob ženski, ki jo bo zares ljubil.
Žal to nisi ti.
IZVIRNO SPOROČILO: BAGI

no, fino... upam, da se motiš...

Težko je to razložit, ker ga imam zelo rada in ga ljubim z vsem srcem. Ne znam si niti predstavljati življenja brez njega. Od sedmih let, kolikor sma skupaj, sma bla narazen 2x in se je zelo spremenil. Bil je še hujši (pravi luftar...). Ne bi mogla bit z nikomer drugim.
Živeti tak pa tud ne gre..

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?