|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4] 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: moj gre na morje, jaz pa ne
16.7.2006 14:26:38   
arabela*
Verjamem ti ,da ti je zelo hudo.Tud jaz sem šla skozi tako obdobje,ampak se je vse poboljšalo.Verejmi,da ga ne boš spremenila,lahko pa spremeniš sebe.Prvo kot prvo NE RINI V NJEGA,ker to moške odbija,BODI HLADNA in ga boš ogrela.Če ne bo pomagalo mu daj ultimat,enostavno mu povej da ti to rabiš,si to zaslužiš,da taka pač si in naj se sam odloči kaj in kako.Pol pa pusti času čas,pa boš videla kaj bo.Ali je za sotat ali pa za it.Pa veliko srečeuser posted image

(odgovor članu sami_y)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: moj gre na morje, jaz pa ne
16.7.2006 16:26:09   
Teja N
To je samo moja izkušnja in nikakor ne pomeni, da bo pri tebi isto.
 
S tipom sva bila skupaj slabo leto, samo nisva še živela kupaj. On je ful hotel, da se poročiva in imava družino, jaz sem hotela še malo počakat. Sva planirala it skupaj na morje, kot že nekajkrat prej za vikend, samo nisem vedela, če bom dobila prosto. No, sem izvedela, da moram delat in čez kak dan se je odločl, da bo šel vseeno, s kolegom.
Na morju me je prevaral, kar sem takoj opazila po njegovem obnašanju. Kmalu zatem sva šla narazen.
 
In kje je pol logika, ful je hotel bit z mano, a ko je prišla prva prilika, je šel z drugo...
 
 
Jaz mislim, da vidva namesto morja potrebujeta en pošten, predvsem pa miren pogovor. Poskusi mu lepo razložiti, kako se ti počutiš v vajini vezi in ugotoviti, kako se počuti on - brez obtoževanj, kaj kdo pri drugemu pogreša. Če je treba in bi se lažje pomenila, naj bo zraven tretja, nepristranska oseba. Jaz vem, da ne bi dolgo zdržala v vezi brez nežnosti.
In dejstvo je, da ti otrok življenje postavi na glavo. V katero smer pa se bo on takrat spremenil, bo žal pokazal le čas. Samo maltretirat in komandirat pa se pod nobenim pogojem ne pusti!
 
Lp,
Tejauser posted image

_____________________________

Oglasno sporočilo:
Zakaj uporabljati nekaj umetnega, če pa je naravno toliko boljše?
www.aubrey.si
Strupi v otroških izdelkih

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: moj gre na morje, jaz pa ne
16.7.2006 16:28:31   
Gina
Jaz pa mislim, da potrebe po crkljanju prinesemo s sabo na svet. Eni imamo velike potrebe, drugi imajo čisto skromne. Saj vidim to na svojih otrocih. Eden se ne bi nič crkljal, že od nekdaj, pa bog ne daj, da se koga tišči, ko spi (po tem ne meri ljubezni), druga dva sta pa selotejpka, neprestano crkljanje - to ju pomiri in to tudi nudita naprej drugim. PO tem merita ljubezen.Iz tega razloga ne verjamem, da bi bila hladnost, odmik, kaj v pomoč pri količini crkljanja, ki ti jo nekdo nudi. Nekateri ljudje preprosto ne rabijo kaj dosti tega, očitno tvoj tudi ne. In jaz mislim, da ti on lahko terreči nudi zgolj razumsko, da se prisili v to. Enako, kot si moram jaz npr. razumsko dopovedat, da nekomu pohvala tako veliko pomeni - meni to ni tako zelo pomemben faktor, lahko živim brez- torej se moram zavestno spomnit to naredit nekomu. Seveda če to hočem naredit. In če imaš nekoga rad, pač hočeš to narediti zanj, saj ni nič narobe, če je to razumesko. Zato mislim da ni rešitev v hladnosti, ampak v tem, da ti njemu nudiš, kar on rabi - pojma nimam česa bi on rabil take količine, kot ti crkljanja (mogoče uslug, pohval, denarja...). Če bi bil on zelo srečen s tabo, bi imel veliko energije in takrat bi ti mogoče lahko nudil tisto, kar ti rabiš - crkljanje razumsko in iz veselja in iz želje, da te lahko osreči.  Če pa je toliko zrel, pa ne vem. Samo vem pa, da s hladnostjo dosežeš začaran krog. Ti ne daješ ljubezni, on je ne prejema in posledično je ne daje niti sam. Pa se krog nadaljuje - ti ne prejemaš, si hladna, ne daješ, on je ne prejema in je ni sposoben dajati nazaj tebi....to bi bilo meni brez veze. Če si z nekom, si zato, ker ga ljubiš. Sicer je boljše, da greš. Ljubiti moraš njega! otroke itak ljubi vsaka mama. In partnerja moraš ljubiti enako mnogo kot otroke, sicer on to čuti in te ne more postavit v svoje življenje na enako (prvo)mesto. Pa smo spet pri začaranem krogu. A ni boljše ljubiti, dokler misliš biti z nekom? Tako si da tvoja duša priložnost biti ljubljena nazaj. Če pa dolgo duša ni ljubljena, se pa itak odljubi. Torej v tem primeru zbereš vso energijo, spokaš, greš in si daš možnost biti ljubljen od druge duše, ki bo znala vračat ljubezen nazaj. Dokler pa verjameš v nekoga, pa poskušaš. (pa ne s hladnostjo po moje - z ljubeznijo)IN ok je tako.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: moj gre na morje, jaz pa ne
16.7.2006 17:46:04   
Anonimen
Da se vrnem k prvotnemu vprašanju: Moj NIKOLI ne bi šel sam brez mene na morje. Če pa bi mu to slučajno po pomoti šinilo v glavo in bi mi kaj takega omenil, bi mu pokazala user posted image . Jaz bi bila fuuul užaljena in zagotovo bi ga vse minilo, da bi šel. Halo? NOSEČO, te bo pustil SAMO, potem pa še napišeš, da te ima rad in da te ljubi user posted image

Draga moja, vem da boli, a želela si mnenje. Mislim, da si zatiskaš oči. Če je moškemu do tebe, niti pomislil ne bo, da bi šel nekam sam, saj bi bil raje s teboj. Jaz imam rada mojega moža, zato nimam ne želje ne volje, da bi šla sama kam brez njega. In pri njemu je to enako.

Ker pa se tvojemu zdi čisto normalno da gre sam na morje, je to ZNAK, da tu nekaj ni v redu. user posted image

Da ne omenjam še vsega, kar si kasneje napisala, tu res nekaj ne štima z njegove strani....

Vem da ti je hudo, pa še noseča si, a težko ti napišem, da te ima ta človek noro rad. Vsaj jaz si LJUBEZNI TAKO NE PREDSTAVLJAM!

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: moj gre na morje, jaz pa ne
16.7.2006 17:50:20   
LARIKA
IZVIRNO SPOROČILO: Mala koala

Se mi zdi, da tukaj ni problem samo morje. Bolj imam občutek, da tip v vseh pogledih poskrbi zase, potem zase, potem pa spet zase, potem pa mogoče prideš na vrsto ti. In žal se mi zdi, da potem ne bo nič drugače. Ampak je verjetno že ves čas tak, še preden si bila noseča, ne? Mene bi bolj kot en vikednd na morju skrbel njegov egoizem na splošno.


Se strinjam! Misli samo nase in na svojo rituser posted image . Jaz bi mu v taki situaciji težila, da bi ga minilo it!

(odgovor članu Mala koala)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: moj gre na morje, jaz pa ne
16.7.2006 18:12:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: telliw

Prvo kot prvo NE RINI V NJEGA,ker to moške odbija,BODI HLADNA in ga boš ogrela.
Pol pa pusti času čas,pa boš videla kaj bo.


Čaki mal user posted image  Onadva bosta čez en mesec dobila otroka, to ni neka najstniška veza.
Ni mi jasno.
"Ne rini v njega, ker to moške odbija" user posted image  Da sem jaz kao neki hladna do svojega moža, sem 10000%, da se ne bo še bolj ogrel. Halo? Pa kaj je z vami?

(odgovor članu arabela*)
  Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: moj gre na morje, jaz pa ne
17.7.2006 6:28:29   
dory
IZVIRNO SPOROČILO: tinka74

IZVIRNO SPOROČILO: telliw

Prvo kot prvo NE RINI V NJEGA,ker to moške odbija,BODI HLADNA in ga boš ogrela.
Pol pa pusti času čas,pa boš videla kaj bo.


Čaki mal user posted image  Onadva bosta čez en mesec dobila otroka, to ni neka najstniška veza.
Ni mi jasno.
"Ne rini v njega, ker to moške odbija" user posted image  Da sem jaz kao neki hladna do svojega moža, sem 10000%, da se ne bo še bolj ogrel. Halo? Pa kaj je z vami?



tinka 74 se kar strinjam s tabo...ce v vezi niti eden ne zna biti boljsi k ta drug, kako naj pol veza funkcionira? se ne cudim,da je tolk varanj in locitev...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: moj gre na morje, jaz pa ne
17.7.2006 8:18:43   
gaja*
IZVIRNO SPOROČILO: Mala koala

Se mi zdi, da tukaj ni problem samo morje.



Tukaj je en kup problemov in če jih bosta reševala na tako ne-odrasel način, jih bo še več. Bolje, da tistih 6 dni razglabljata kako in kaj v bodoče, drugače....user posted image user posted image
Ne vem kam to pelje???user posted image


_____________________________

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu LARIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: moj gre na morje, jaz pa ne
17.7.2006 8:47:12   
Anonimen
Sami_y, šest dni dopusta na morju je še najmanjši problem, ki ga imata v vajini vezi... Je samo vrh ledene gore, ki se ne bo stopila sama od sebe. Z ignoriranjem partnerja in vajinih problemov, bo samo večja. Mislita na otroka in se začnita obnašati odraslo in odgovorno ter uredita težave pred rojstvom.
Srečno!

(odgovor članu gaja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: moj gre na morje, jaz pa ne
17.7.2006 10:03:42   
sami_y
Sej od naju zaradi tega noben ne kuha mule. Samo njemu pač to ni nič takega, ne razume mene zakaj nočem da gre brez mene. Pa sma se pogovarjala, pa nisma prišla do nekega zaključka, on gre na morje, jaz bom pa doma. Pa če se na trepalnice vržem. Ne bom pa šla do njega in mu rekla: ne smeš na morje. Jaz sem mu povedala, da nimam nič proti, če gre za čez vikend, za kaj več pa mi ni prav. Ne samo za to, ker bo on lepo užival, ampak zato, ker moram za vse doma skrbet jaz.
On pač tega ne vidi. Tak je, takega sem si zbrala, s tem bom mogla ževet, al pa tudi ne...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: moj gre na morje, jaz pa ne
17.7.2006 10:41:38   
Anonimen
še en primer.. mi se odpravljamo na morje sedaj..in nas gre 6 torej po parih smo..in nakar ene punce doma starši ne pustijo it na hrvaško kampirat.. si je pač njen fant reko, da jo bo pustil doma in samo vzel eno drugo... js mislim, da noben moški ne bi šel sam na morje, če ima doma nosečo ženo..pa tut to je resnica, da poznam veliko moških, ki so imeli noseče žene in so varali med nosečnostjo .. tako da malo razmisli in se pogovorita o tem ... ker se mi zd malo smešno to, ...vsaj moj ne bi naredil kaj takega... ima že verjetno tvoj kaj za bregom... premisli...ali pa mu reči da ga boš kakšen dan presenetla na morju, da si boš pač vzela dopust za kak dan ..samo mu ne povej datuma ..samo reči enkra pridem..

(odgovor članu sami_y)
  Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: moj gre na morje, jaz pa ne
17.7.2006 10:52:18   
Andra
Nisem vsega brala, zato oprosti, če je že katera kaj podobnega napisala.
Ker s pogovorom ne dosežeš nič, bi ga jaz "spustila" na morje. Pred odhodom bi ga temeljito zaslišala kam in s kom gre (vse potankosti). Pa naj gre za 6 dni, če si tako želi, ampak bi šla jaz za njim v kontrolo. Bi si izprosila en dan prosto in si našla nekoga, ki bi me peljal. Le tako bi prišla zadevi do dna in dobila odgovore na vsa vprašanja, ki me mučijo.
Če bi se izkazalo, da nekaj ni vredu in da si je privošič "varanje", bi mu že tam povedala, naj se niti ne vrača več domov.
Jaz v negotovosti ne bi živela, še manj pa brez izkazovanja ljubezni. Da bi me dec vsakih pet mesecev enkrat pošteno poljubil in seksal z mano dvakrat na leto - ADIJO!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: moj gre na morje, jaz pa ne
17.7.2006 11:16:57   
srki
Meni tudi ne bi bilo vseeno, če bi šel moj sam za toliko dni na morje, jaz pa doma pa za vse ostalo skrbet. Če ne bi imela nobenih obveznosti, prav, drugače pa ne.  Ali pa pač naslednjič pojdi ti sama s prijateljicami, pa da pol vidiš njegovo reakcijo. Verjetno mu preveč v vsem ustrezaš in vse narediš, kot njemu paše, na sebe pa ne gledaš preveč.

Pa glede financ, če si on vsa lahko privošči, zakaj pa si še ti ne bi kupila tistega športnega modrčka. Sploh pa, če imaš svoj denar, ali ti mogoče tudi on pobere tvoj zaslužek.

Menim, da je tle tudi še vse kaj drugega, kot samo odhod na morje. Če bi imela dokaz zdrav odos, ziher ne bi imela pomisleke, kot jih imaš. In če ti ni do tega da gre sam, mu povej , ne glej na to, da nočeš bit taka, da bi mu karkoli prepovedovala. Čutiš pa v bistvu drugače.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: moj gre na morje, jaz pa ne
17.7.2006 11:39:20   
Babaloo
Kako ja zgledam na to?
Jaz vem, da me je jezilo, če je šel kam s prijatelji za par dni, ko sem bila noseča in nisem mogla zraven.
Potem sem si pa rekla: no ja, če to ni tako pogosto, zakaj bi iz muhe delala slona. Pa naj gre. Boljše, kot pa je doma in mulo kuha, ker ni mogel it in bo sitnaril cele dneve.
Nisem ga hotela privezati nase, ker sama nisem mogla nikamor!
Še zdaj je tako!
Saj sem malo jezna, ko gre, ampak potem me jeza hitro mine, dneve si organiziram po svoje. Par dni pa res ni tako hudo.
Tudi jaz sem bila že v kar visoki nosečnosti, ko je šel za par dni v tujino, pa sem se prav lepo imela.
Saj, če nimaš problemov z nosečnostjo, zakaj bi komplicirala.
Pokliči prijateljice, pojdi v šoping...

(odgovor članu sami_y)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: moj gre na morje, jaz pa ne
17.7.2006 12:00:59   
sami_y
oK, meni tu ni za neke igrce igrat! Če bo šel, nimam nobenega namena hodit v kontrolo, ker se mi zdi to otročje, če bi že hoto kaj met (ali ima) s katero, lahko to komot izpelje tudi doma, pa jaz ne rabim vedet. Samo vem, da me ne vara, in to ni bistvo tega problema.
Kot pa sem že povedala, nimam nič proti, če gre za vikend kam - je bil letos že v Makedoniji, Portorožu, v avgustu gre s kolegom čez vikend v Brno...
Jaz sem ves ta čas sama doma in ne morem nikamor,  ker imam psa in ker imam druge stvari za nardit po stanovanju. Mogla bi celi balkon podret in naredit novega, ograjo okrog hiše čakam že eno leto (zdaj je taka provizorična narejena iz DEK!), otroško sobo je treba spraznit in na novo ometat, kupit opremo, treba je položit laminate, vse do oktobra. Jaz tega sama ne morem, on pa dela vse tako počaaaaaaaaaaaaaaaasi! Poleg tega, da si moram vsak dan vzet vsaj dve uri čez dan za počitek, ker sem ful utrujena. Ne uspem niti stanovanja ščistit, tisto osnovno že, da bi pa kako generalko delala pa mi ne rata. Na zadnje ko sem jo, nisem dva dni mogla hodit, ker me je bolel križ in buši.
Sej vem, da dosti ne štima, samo mi je lažje, če se tak izpovem oz. nekomu povem, on mi ne verjame da je tak in se vrtima v krogu. Jaz pa nimam živcev več za to.

(odgovor članu Babaloo)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: moj gre na morje, jaz pa ne
17.7.2006 12:44:07   
Anonimen
Mogla bi celi balkon podret in naredit novega, ograjo okrog hiše čakam že eno leto (zdaj je taka provizorična narejena iz DEK!), otroško sobo je treba spraznit in na novo ometat, kupit opremo, treba je položit laminate, vse do oktobra.


Saj zdaj boš imela šest dni časa za vse to.

(odgovor članu sami_y)
  Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: moj gre na morje, jaz pa ne
17.7.2006 12:55:52   
Andra
sami_y, jaz pa mislim, da tudi s teboj ni čisto vse v redu... Bolj, ko berem tvoje odgovore, bolj mi je vse hecno...
Prepričana si, da te ne vara, potem ga pa pusti, da uživa tistih par dni. Če je bil že v Makedoniji, pa Brnu, pa ne vem kje še vse, pol pa res ne vem, zakaj je sedaj takšen problem. Pri sebi razčisti kaj bi sploh rada!
Novega balkona in ograje ti pa tudi ne bo naredil v nekaj dneh, ali pač?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: moj gre na morje, jaz pa ne
17.7.2006 13:14:06   
sami_y
jah, z mano res pol ni vse vredu. Hotla sem povedat, da nisem taka, da bi mu prepovedala hodit kam, saj sam reče zdaj grem tja, avgusta grem tja... Morje je pa dopusti in če že ne morema it skupaj, pa glede na to, da je letos bil že dostikje, bi lahko ta čas in denar namenil obnovi stanovanja in se eno leto žrtvoval. Ne rabi samo okrog hodit in uživat, jaz pa bom doma hišo čuvala. Poleg tega  mama psico, ki ima navidezno materinstvo, dobila je mleko, liže si rep, je že čist brez dlake tam, kar pomeni, da doživlja stres, cvili, ne ve kam bi se dala, išče "mladiče", jaz se ji ne morem cel dan posvečat, zato sma oba, in če njega ne bo bom še za to sama! Biti šest dni sama al pa dva dni pa je velika razlika v tem smislu. Poleg tega živima sama, nimam babice, sestre, tete takoj pri roki, da bi mi pomagala.

(odgovor članu Andra)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: moj gre na morje, jaz pa ne
17.7.2006 13:52:40   
Anonimen
A se ti ne zdi, da si malo preveč kompliciraš življenje? user posted image  Pa kaj, če ima psica navidezno brejost - ni ne prva ne zadnja.
Ko prebiram tvoje odgovore, se mi vedno bolj dozdeva, da imaš malce težav sama s seboj - z vlogo žrtve hočeš zbujati pozornost okoliceuser posted image ... Nikjer pa nisi napisala zakaj se je tvoj partner tako oddaljil od tebe - vsaj jaz nisem zasledila... Mogoče je pa težava tudi v tebi? Saj veš, da sta za prepir vedno potrebna dva...
Uživaj v nosečnosti, ne obremenjuj se z ograjami, balkoni, laminati, psico... Posveti se sebi in tvojemu pikcu - tako psihično in fizično izčrpavanje ni ravno dobro niti zate, niti za otročička. Vse ostalo lahko počaka. Postavi si prioritete v življenju!





(odgovor članu sami_y)
  Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: moj gre na morje, jaz pa ne
17.7.2006 14:38:18   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: sami_y
Delam iz muhe sluna?

Ne. Ne vidim nobene muhe. Vidim slona in nič lepega ne obeta. Po moje boš morala iz slona narediti muho.

Po domače: "Tega tvojga fanta vzemi v roke."

(odgovor članu sami_y)
Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: moj gre na morje, jaz pa ne
17.7.2006 14:58:54   
srki
Ma naj gre tvoj ded kamor hoče, ti pa daj tisto psico nekam v varstvo, pa se pojdi rajši malo razvedrit.

Mogoče bi bilo pa najboljše, da ti kakšen znanec ali prijatelj ali sorodni,  mama, očet, sestra, brat, pomagajo pri vseh teh opravilih, če imaš seveda možnost.

Če vse tako počasi dela, ne vem, če bo uspel do oktobra vse postorit, razen če bo potem ful pohitel.

To bi šlo pa meni tudi na živce. On se lepo relaksira, kaj vse ga pa še čaka za postorit, mu pa na pamet ne pade. Malo neodgovorno se mi tole zdi.

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: moj gre na morje, jaz pa ne
17.7.2006 15:02:56   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: sami_y
Bil je še hujši (pravi luftar...).

No, pa smo prišli do bistva. IZBRALA SI GA in sedaj se pritožuješ, kakšen je. user posted image   Saj imaš prav in vse, samo brez veze. Sranje si nakoplješ na glavo in potem sprašuješ kaj naredit. Ti bom povedal kaj naredit:

Tistega, ki bi te cartal in bil s teboj tudi med nosečnostjo in se žrtvoval za družino nisi hotela. Ni bil dovolj velik frajer. No, sedaj imaš frajerja.

IZVIRNO SPOROČILO: sami_y
Kr na jok mi gre. Ves čas. Zadnje čase mi kr solze same stečejo po obrazu,

In vse kar sodi k frajerju zraven.

IZVIRNO SPOROČILO: Ines.
Če se boš odločila za slednje, potem se obnašaj tako kot se on do tebe. Hladno, nikar ga ne prosi za nobeno pomoč, ne razlagaj mu o svojem življenju,....

Ravno to si je želela že od otroštva. Imeti tako družinico, AL KAJ? Mislim, res pametni nasvet da crkneš. Če ne telesno pa sigurno čustveno.

IZVIRNO SPOROČILO: LARA
ga ubijem k muho! če smo skupi smo skupi..a smo failija la pa nč!

user posted image user posted image user posted image Ne ravno dobesedno, ampak odnos z njim. Pa še ZARA ima kratko in jedrnato. Ne gre za prav nobene hormončke. Gre za veliko bolj resne stvari.

IZVIRNO SPOROČILO: sami_y
on gre na morje, jaz bom pa doma. Pa če se na trepalnice vržem. 

In tako bo za vse ostale stvari v vajimen življenju. Ali pa ne. Odvisno kdaj boš temu naredila konec.




(odgovor članu sami_y)
Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: moj gre na morje, jaz pa ne
17.7.2006 15:13:15   
pajčolanka
čaki čaki....tu hodiš po dveh bregovih....
po eni strani praviš kako malo ti izkazuje ljubezen, kako hladen je do tebe, kako si sam veliko privošči ti pa ne, kako je šel na morje in ga podaljšal in to kar za nekj dni ne za popoldan ali pa samo kak dan, da je šel s samskim kolegom, itd.... po drugi strani pa praviš kako te ljubi, kako si želita otročka, kako se mata rada, kako mu nočeš nič prepovedat,....

veš če te ma tako rad in če te tako ljubi in če si otročka tako želita potem NIKOLI nebi šel sam na morje oz. če že potem ga NIKOLI nebi tako podaljšal, NEBI te pustil same doma in to v NOSEČNOSTI, nebi mu bilo težko se stisniti k tebi, ti izkazati LJUBEZEN, ti dati poljub, te objeti tudi v javnosti,  mu pa očitno je problem-velik problem.....

ne vem no ali res ne vidiš problem, oz. ga nočeš ali pa res kao delaš iz muhe slona-po tvojem.......mislim da bi bilo potrebno pošteno udariti po mizi z poštenim pogovorm seveda....

se pa tudi strinjam kar so napisale punce...tudi mojmu nebi niti na kraj pameti padlo da bi šel sam na morje-če bi mu bi mu že pokazala kje je bog doma, pa tudi rad me ima zato mu ni problem pokazati čustev.....
aja še nekaj za vikend na morje....jah je res problem, sploh ker je slovenija takooo velika....

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: moj gre na morje, jaz pa ne
17.7.2006 16:55:03   
Lana25
Jaz imam en nasvet, sicer najbrž ne bo rešil celotnega problema, je pa vseeno nekaj. Uredi si svoje misli in potem bodi odločna! Glej, če se sprašuješ, če delaš iz muhe slona, potem nimaš razčiščeno, če je za tebe njegov odhod na morje mala ali velika stvar. Rečeš, da ga nočeš omejevat, na drugi strani želiš, da je doma. Rečeš, da te ima rad, da pa ti ne izkazuje ljubezni. To so si malo nasprotujoče trditve. In kot kaže on ni neumen in vidi, da še sama ne veš čisto, če te bo razneslo, če bo šel na dopust ali pa se boš na koncu mirno sprijaznila s tem. Moraš se odločiti kako zelo te moti, da gre in potem jasno in glasno to povedati. In potem ti ne bo mogel soliti pameti kot ti jo, ko ti reče, da te objema, ampak, da ti tega ne opaziš. Če se tebi nekaj ne zdi, da je tako kot on trdi, potem ne pust, da te prepriča v nasprotno, če ti ne čutiš tako.


IZVIRNO SPOROČILO: sami_y


In zdaj študiram ali sem res taka, da ga sama odrivam, ker se meni ne zdi tak. Da sem jaz kriva za vse to. Je res to vse v moji glavi? Pa vem, da ni. Vedno vse obrne tak da izpade kot da sem jaz kriva da je tak.



Ne študiraj kakšna si, ampak bodi takšna kakšna si. Če je tebi prioriteta otroška sobica in balkon in ne dopust, ti je prioriteta to. Če te mote, da gre te pač moti in stoj za tem. Ne pa, da rečeš, da mu nočeš nekaj prepovedati, potem pa jočeš. In potem spet rečeš, da veliko jočeš, ker te hormoni dajejo. Pa te ne, ampak jočeš ker ti je hudi. Uredi svoje misli tako kot želiš urediti stanovanje. Ne išči izgovorov zanj. In odločno stoj za svojimi prepričanji, da se ne bo igral s tabo. On dela kar si želi in gre kamor si želi, ker ve, da boš se ti itak s tem sprijaznila, ker drugo ti ne preostane. Pa ni tako. In to mu pokaži. Ne pusti, da te pregovori v nekaj kar nočeš, ali pa da ti v glavo vtepe svoje razmišljanje. Na primer: on reče, da je prav, da gre in si spočije na morju, ti sprva dvomiš, potem pa že počasi začneš misliti, da je pa res prav, da gre. Pokaži, da maš ti svojo glavo s katero ne more manipulirati.

(odgovor članu sami_y)
Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: moj gre na morje, jaz pa ne
17.7.2006 17:06:14   
Magi*
ja, tko je, če maš res hudga frajerja;)

kako sem jaz neskončno srečna, da v svojem življenju nimam več opravka z takimi in drugačnimi igricami in frajerji.

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4] 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4] 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?