Jančika_
|
Jaz pa vem, oj jaz pa veeeeem.....zakaj se moje dete zbuja okoli petih ! Ker sosedu takrat zvoni budilka!!!!!!! Ne moreš verjet! In zgleda, da je danes imel nočno, ker mu je budilka začela zvonit ob 4.45, pa je ni nihče ugasnil, tako da mi je tisti pip-pip-pip kapljal na možgane, dokler nisem onemogla in padla dol nekje ob pol šestih. Hudič od ure je pol crknil zgleda, ker je mir: hvala bogu, da nima duracelk . Je bil pa Kajčič ULTRA priden ponoči ! Zaspal okoli sedmih, duda ob pol dveh, joška ob 4.45, malo bunjenja (previjanje, hop v posteljo k atiju, mama se je obrnila z glavo dol, ker ne prenese, da ji kdo diha v uho ), pa spanje do 7.45 . Angie, a s kruto metodo si že poskusila? Jaz bi že po moje. Ker pri vas je res huda štala, te občudujem, da se ti še ni zmešalo. Jaz sem bila zdaj po enem tednu čisto mrtva. In čisto prav, da si maznila bigmeka (tudi midve z Barbi sva si tam privoščili zdravo kosilo, jebi ga, nimamo vsa dan športnega dne ). Slike še bojo, predvidoma zvečer, zdajle dobim v varstvo nečaka (8m), se ful veselim.
|