|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Bučke drugi dan - so še OK? 19.7.2006 11:00:06
|
|
|
|
Barbs
|
So, če si jih imela čez noč v hladilniku in jih boš danes spodobno segrela. Ampak mislim, da tema ni "pravilno umeščena" in naju bodo prestavili.
|
|
|
RE: Bučke drugi dan - so še OK? 19.7.2006 11:01:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz jih ne bi več jedla. Kisla smetana je lahko vprašljiva
|
|
|
|
|
RE: Bučke drugi dan - so še OK? 19.7.2006 11:35:31
|
|
|
|
Gina
|
Seveda so užitne. Razen če si jih imela zunaj, namesto v hladilniku. Jaz jih zmeraj jem tudi pogrete, ker jih obožujem in jih skuham vedno v prevelikih količinah. Sem sposobna tudi mrzle jest, pa še nikoli mi ni bilo nič, pa najsi so bile bučke s smetano ali pa s paradižnikom....
|
|
|
|
|
RE: Bučke drugi dan - so še OK? 19.7.2006 11:59:21
|
|
|
|
Barbs
|
Točno tako, Gina - pomembna je hramba - torej, če so bile v hladilniku, je zagotovo vse ok p.s. Jaz tudi pretiravam z bučkami .... zadnje čase si jih dajam celo na testenine, namesto mesne omake...
|
|
|
RE: Bučke drugi dan - so še OK? 19.7.2006 12:08:20
|
|
|
|
LARIKA
|
Potem ste takšne kot moja prijateljice. Bučke bi lahko jedla res čisto vsak dan. Sej jih imam rada, samo ne v takšnih količinah. Torej tako kot so rekle že pred mano. Če si jih dala v hladilnik, potem je vse ok
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.7.2006 14:35:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
RE: Bučke drugi dan - so še OK? 19.7.2006 15:33:01
|
|
|
|
Barbs
|
Jaz tudi po širokih rezancih! Auroraa, a si probala po tazelenih širokih ...mmmmmmmmmmm .....
|
|
|
RE: Bučke drugi dan - so še OK? 20.7.2006 1:30:35
|
|
|
|
Anonimen
|
A so vas ze od kje prestavli al naj bi vas jaz prestavla kam?
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiOdlični morski recepti za malčkeRibe so dober vir omega tri maščobnih kislin, ki so izrednega pomena za pravilen razvoj otroških možganov in oči.
Zdrava pijača za otrokeV poletnih mesecih je še bolj pomembno, da ima otrok tekočino ves čas na razpolago. Seveda pa je zelo pomembno tudi, ali...
Zadnje s foruma
socialne delavnicemarta82Na katero delavnico bi najraje vpisali svojega otroka?o zasvojenosti (
7%)

o nasilju (
4%)

o pozitivni samopodobi (
36%)

o konstruktivnem reševanju konfliktov (
19%)

o tem, kako se učiti (
15%)

nobeno (
19%)
Število vseh glasov: 188Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!