|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
24.8.2006 11:32:24   
nina01
Smo v okolici Divače....ena majčkena vasica. Proti Ajdovščini gremo pa samo, če je kakšna osmica na tistem koncu. Pa če dobro pomislim tudi to bolj slabo, ker jih je veliko v okolici Sežane in Komna, pa se bolj tega konca držimo.

_____________________________

lep pozdrav, N.

(odgovor članu Beti S)
Neposredna povezava do sporočila: 101
   RE: aprilčice
24.8.2006 11:52:28   
tikka
Jaz sem že od včeraj popoldne utrujena za umret. Kriza... Včeraj sem prišla domov, komaj peljala psičko na sprehod, se privlekla domov in direkt na kavč. Zvečer sem se prestavila samo še v posteljo, danes zjutraj sem se pa po največjih mukah spavila v službo. počutim se kot da se me loteva viroza, brez energije in utrujena do onemoglosti. user posted image  tolažim se edino s tem, da mi zaenkrat ni slabo in da imam apetit (čeprav bi jedla samo grozdje, grozdje in še enkrat grozdje..., hecno). Še dobro da bo kmalu vikend da ne bo jutranjega vstajanja in vožnje v službo.

komaj čakam na ponedeljek, ko imam prvi pregleduser posted image .

Ima mogoče katera ginekologa-injo v Leonišču? Kako je pri njih z ultrazvokom? Se da dobit kakšno slikco? Jaz sem sicer s svojo ginekologinjo zadovoljna, moti me sicer doplačilo in potem tisto ubijajoče čakanje....Najprej sestre v sprejemni, ki so konstantno neki slabe volje, potem pa še pred ordinacijo. No, bomo videli kako bo v ponedeljek user posted image

(odgovor članu Beti S)
Neposredna povezava do sporočila: 102
   RE: aprilčice
24.8.2006 13:45:49   
Ivek
Čestitam na  user posted image !!!


user posted image user posted image user posted image

Ivek

P.S. Iz kod si???

_____________________________

Sve prave su ljubavi tužne...

(odgovor članu julij11)
Neposredna povezava do sporočila: 103
   RE: aprilčice
24.8.2006 15:13:57   
*metuljčica*
Tudi sama se  vam bom pridružila mogoče, sedaj sem noseča 5 tednov, rok pa vam sporočim, če bo vse ok.

(odgovor članu Beti S)
Neposredna povezava do sporočila: 104
   RE: aprilčice
24.8.2006 16:00:12   
Anonimen
Pozdravljena metuljčica!

Čestitam za user posted image . ko boš ziher pa se kar javi - mislim, da bomo velike čveke.

In, kako ste preživele dan. Jaz še kar. Sam tkoooo zaspana sem, da me bo pobralo. Sedaj je user posted image  popokal malega in sta šla ven, jaz pa se borim z mislijo, naj grem likat ali pa spat. Mislim, da bom kar šla malo zaležt.

(odgovor članu *metuljčica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 105
   RE: aprilčice
24.8.2006 18:29:28   
hariba
Jaz bi se vam tudi pridružila, če smem. Rok imam 5.4. 2006
Iskrene čestitke vsem aprilčicam!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 106
   RE: aprilčice
25.8.2006 7:53:24   
SM10
Metuljčica in hariba čestitke in dobrodošle med aprilčice.

Beti S tale z juhico je bla taprava. Sicer je prvih nekaj žlic šlo zlo slabo dol, na koncu pa sem pojedla dva krožnika. Mi je blo že kar mal slabo.

Lep deževen dan vsem in juhu petek je tu.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 107
   RE: aprilčice
25.8.2006 8:27:33   
Beti S
Ja končni petek. Danes gremo za vikend v čatež. Kaj rečete oziroma mi proporočate glede bazena, vem da so mišljenja različna. Nekaj sem šlišala glede posebnih tamponov za bazen. A ima katera izkušnje z njimi? Kakšna je cena in koliko jih je noter? A si ga zamenjaš vsakič ko greš iz vode? Malo butasto vprašanje ma vseeno po mojem pomembno!




_____________________________

Lp Beti

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 108
   RE: aprilčice
25.8.2006 8:35:37   
BarbaraE
Se vam bom pa še jaz pridružila. Prvi pregled imam 28.8., PDP pa naj bi bil po mojih izračunih 12.4., sicer pa sporočim, kako mi ga bo izračunala G. Je pa to moja druga nosečnost. Doma imamo že eno princesko, 08.04.2005. Ja, očitno imamo radi april. user posted image

Moje počutje - zelo hitro se mi je pojavila slabost, ne sicer z bruhanjem, ampak tisti občutek, kot da boš vsak čas. Pri prvi nosečnosti se mi je to pojavilo kasneje kot zdaj. Aja, pa non stop sem lačna. Katastrofa. Moram prav pazit, kaj jem, da se ne bom preveč zredila, ker nekaj kg sem že pridobila.user posted image  Tako, da tiste, ki nimate apetita, a vam jaz odstopim nekaj mojega? user posted image  

Povedala nisva še nobenemu. Me pa je ena kolegica pogruntala, nekateri me pa imajo najbrž na sumu, pa ne upajo nič reči. Z možem misliva počakati na NS, ampak dvomim, da bova uspela biti tiho do takrat.

Pa še to - sem iz Lj in tudi rodila sem in bom v LJ.

Lp,
Barbara

(odgovor članu Beti S)
Neposredna povezava do sporočila: 109
   RE: aprilčice
25.8.2006 8:45:19   
Anonimen
Pozdravljene vse novinke!

BarbaraE, tebe pa se spomnim iz svoje prve nosečnosti.

V glavnem vreme je obupno, mi gre kar na user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Včeraj zvečer so mi končno zapasali keksi in monte, tako da sem se jih najedla do mrtvega, še vedno imam -1,5 kg glede na dopust. Ko smo prišli iz dopusta, sem imela 69 kg, sedaj pa imam 67,5 kg. Končno mi je tehtnica pokazala indeks telesne mase v mejah normale user posted image user posted image user posted image user posted image .

Cigarete si od torka še nisem prižgala, tu in tam naredim kakšen dim pri sodelavki. Sem jim pa glede tega nekajenja blazno sumljiva, ker sem ga prej tako veselo vlekla. Pa nihče nič ne upa vprašati user posted image user posted image user posted image user posted image .

Dve kolegici sta me pogruntali - ena me je dva dni zapored klicala in sem ji razložila, da počivam, ker sem tako blazno zaspana; drugi dan me je vprašala, če sem noseča. Druga pa je rekla, kaj je z mojo kožo na obrazu (češ, da sem vedno tako mozoljasta, sedaj pa se mi je koža naenkrat tako ščistila, če nisem zopet noseča, ker je bilo tako tudi prvič).

Imam pa eno vprašanje - odkar ne kadim me blazno muči zaprtje - donat ne pomaga, odvajalnega čaja nočem piti, prav tako ne pomaga bolj balastna hrana. Ima katera kakšno idejo?user posted image user posted image user posted image user posted image
Evo, razpisala sem se dvesto na uro in vam malo zatežila.

Ja, Beti S, jaz sem se v času nosečnosti kopanju v bazenu izogibala, še posebej v termalni vodi.

Preživite lep deževen dan in božajte svoje user posted image .

(odgovor članu BarbaraE)
  Neposredna povezava do sporočila: 110
   RE: aprilčice
25.8.2006 8:55:08   
BarbaraE
Raho - a sva bili na marčevskem čveku? Jaz sem bila, ker je bil PDP po NS 29.3., rodila sem pa na PDP ZM. Glede zaprtja - poskusi mogoče s temle - namoči suhe slive v kozarec vode in pusti stati to čez noč. Zjutraj pa na tešče popij vodo in pojej slive ali pa si slive daj v jogurt in tako pojej.

Sicer pa blagor tebi, da se ti je koža spucala. Meni so se pojavili mozoljčki po vratu, še preden sem zvedela, da sem noseča. In jih je nekaj še ostalo. Hormoni, pravi moja mami. Pa še ne ve, da sem noseča. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 111
   RE: aprilčice
25.8.2006 9:10:52   
Anonimen
Ne, jaz sem bila decembrčica, ki je postala januarčica, ampak smo pa debatirale na zgornji temi, tudi čvekale vmes, ker sem potem prav spremljala, če si že rodila.

Suhe slive pa žal ne pomagajo - poskusila včeraj. ravno sem rekla, da če ne bo šlo drugače, si bom spila kavo in enega prižgala, ker sem napihnjena kot sod.

(odgovor članu BarbaraE)
  Neposredna povezava do sporočila: 112
   RE: aprilčice
25.8.2006 9:16:53   
BarbaraE
Raho - ja, saj prejšnja RR je bila glede nosečnic bolj pregledna - forum prvič noseča. Glede zaprtja pa - ne se pustit in ne prižgi cigarete. Kavo popij, cigarete pa ne prižgat. Saj se bo uredilo, boš videla. Mene, od kar sem noseča, daje napihnjenost. Včeraj sem komaj preživela popoldne in ves čas sem gruntala, kaj hudiča sem takega pojedla, da me zdaj tako tišči - in sem šele zvečer se spomnila, da sem pojedla zelenjavno juho, kjer je bil stročji fižol. Mislim, kaj mi je bilo, da sem pojedla fižol, ko pa vem, da mi potem dela težave. Mogoče se izgobaj kakšni suhi prehrani in pa več pij. A donat piješ topel? Baje mora biti malo topel, da pomaga. Moja babica si ga je vedno na radiatorju grela.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 113
   RE: aprilčice
25.8.2006 9:57:38   
katja pv
Beti S jaz sem se normalno kopala v kopališču med prejšnjo nosečnostjo. Uporabljala sem tampone. Mislim da jih v paketu dobiš 6-10 (se ne spomnim več), cena pa se mi tudi ni zdela pretirana. Kupila sem jih v lekarni. Sem pa na Pušenjakovem forumu zasledila, da so čisto brez veze. Meni je bil občutek dober in sem jih kar uporabljala. Menjala pa sem jih kot bi menjala navadne tampone - to je po cca. 3-max4 ure. En mi je zadoščal za normalno seanso v bazenu, saj sem hodila plavat v Radence in tam imajo možnost karte za 3h ali celodnevno. Pri plavanju moraš samo paziti, da voda ni pretopla. Mislim, da priporočajo vodo nekje do 30-32 stopinj C. Plavanje je odlična vadba za telo.

Sem pa jaz iz N. Gorice, preseljena na Ptuj, tako da na Primorsko hodimo le 1x mesečno ali vsaj na 3 tedne. Bom verjetno med porodniško kaj več pri starših, sedaj pa mi ostajajo le vikendi.

Tudi mene se je ponovno oprijela utrujenost. Pri prvi nosečnosti sem prvo tromesečje na polno prespala (pri dnevniku sem zaspala, se zbudila ob 22-23h in šla dalje spat v posteljo). Sedaj pa zaradi malega pikeca, ki težko zaspi čez dan odspim kvečjemu kake 1/2 ure ali 1h in to mi nekako kar lepo teče.

Glede na to, da sem se pri prvi nosečnosti pričela rediti od prvega dne ko sem za nosečnost izvedela se pri drugi nosečnosti bolj pazim in ne prigrizujem med obroki. Trenutno sem padla za 0,5 kg. Se vidi da imam še salo user posted image  (+3kg) od prve nosečnosti in se sedaj držim pravila, da se vsaj prvo tromesečje ne bi zredila za 0kg. Bomo videle če mi uspe. Telovadim kot nora vsak dan se striktno vležem v dnevi in akcija. Sem še možu zatežila, da me mora spomniti in me spodbujati. Pri prvi sem namreč čisto popušila in se polenila. Sedaj imam še to srečo, da delam le 4h in se mi zdi super kombinacija.

Raho, mogoče pa je tvoje zaprtje bolj psihološke narave, saj si želiš prižgati cigareto? Meni najbolj pomaga na tešče popiti 1/2 litra vode, nato pojesti kakšno sadje (breskve, lubenica, slive) in šele nato drugo hrano. Poskusi mogoče ti bo pomagalo. Cigareto in kavo pa zaenkrat pusti pri miru.

Katja

_____________________________

V življenju sta dve sreči: ljubezen do partnerja in ljubezen do otrok. Jaz imam obe!
21.6.2005 - Matija
2.4.2007 - Ana

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 114
   RE: aprilčice
25.8.2006 10:24:54   
Beti S
BarbaraE- najprej čestitke za drugo nosečnost user posted image  
Vi pa imate in boste imeli še bolj pester april.user posted image   To je pa zanimivo. Ne poznam še nobene družine ki bi bili vsi rojeni v istem mesecu.
Pri nas smo rojeni v različnih mesecih, datumi pa so 22,24,26,28,28.

Drugače pa se zelo dobro počutim, upam da bo tako naprej. En teden nazaj sem bila zelo zelo utrujena, zaspana, pa slabo mi je delalo (nisem bruhala), zelo me je špikalo v jajčnikih in prsi da ne govorim bolele in bolele. No sedaj so pa vse težave mimo sam na WC pa hodim še vedno nonstop.
Po mojem bo mama kmalu ugotovila da sem user posted image , včeraj smo se videle po enem tednu in me je samo nekam čudno gledala. Kaj me ne bo če pa sem prav napihnjena, prsi mislim, so najmanj eno št večje, kar rasejo user posted image

_____________________________

Lp Beti

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 115
   RE: aprilčice
25.8.2006 13:27:38   
Petica
Se vam bom pa še jaz pridružila, čeprav sem bolj nova tukaj.
PDP 28.4.2007 - rodila bom v Ljubljani (kot vidim bom zaenkrat zadnja na seznamu).
Doma že imamo eno 4-letnico, ki si ful želi dojenčka.
Prvi pregled pa imam 29.9.

LP, Petica

(odgovor članu Beti S)
Neposredna povezava do sporočila: 116
   RE: aprilčice
25.8.2006 14:07:53   
lilka
No pa sem le našla kam spadam......
Lepo pozdravljam vse, tudi jaz sem zgleda aprilčica, rok mi je gospod g. rekel 20. 04. 2007.
Zdej moram pa najprej vse prebrati, da ne bom vse še nekrat spraševalauser posted image .

_____________________________

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu Petica)
Neposredna povezava do sporočila: 117
   RE: aprilčice
25.8.2006 14:19:48   
lilka
Aja še nekaj moram dodati sem pogledala, to je moja prva nosečnost, rodila bom V Slovenj Gradcu, na enem pregledu sem že bila in mi je naredil ultrazvok, zdej grem pa na poročno potovanje potem imam pa 14 septembra kao prvi pregled z vsem kar sodi zraven.

_____________________________

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 118
   RE: aprilčice
25.8.2006 14:23:19   
hariba
Ja kopanje v bazenih se odsvetuje v nosećnosti zaradi možnosti okužb. Saj voda v bazenu nekaj časa stoji, toda moram priznati, da sem se jaz v prejšnjih nosečnostih že kopala v bazenih. Ja tudi prejšnjo soboto v aqua luni sem se.
Raho a si že poskusila z lanenim semenom pomešanim v kefir? Meni to pomaga. To pojej na tešče. Sicer pa jaz jem za zajterk zgolj sadje. Tudi, ko nisem noseča. Od takrat nimam več težav z zaprtjem.
Joj jaz imam pa teden delovno nedeljo, zato se ne veselim tako zelo tega vikenda. Vsem pa želim, da s svojimi pikicami v trebuhu čim lepše preživite vikend. Pa čim majn bruhanjauser posted image . Pri meni žal ne gre brez njega!

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 119
   RE: aprilčice
25.8.2006 14:26:50   
hariba
Petica imaš pa pozno prvi pregled. Jaz ga imam pa že v torek 29.8.2006.
Vsem novinkam iskrene čestitke. Sem malo prej pozabila čestitat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 120
   RE: aprilčice
25.8.2006 14:38:25   
lilka
No zdej bom ful pisala, da vam že na začetku zelo zatežimuser posted image .....
Bruham sploh ne, sploh mi ni slabo, težave imam samo z zmanjševanjem kajenja, ker o kakem prenehanju pri meni ni govora ker sem prej skadila škatlo na dan, zadj se pa zelo, zelo trudim, da čim manj oz. da bi prišla na kake 5 na dan. Bomo videli kako mi bo uspelo. ne me kregat, ker se trudim.user posted image

_____________________________

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 121
   RE: aprilčice
25.8.2006 14:51:19   
hariba
Lilka jaz sem pa v prvi nosečnosti, 1 teden po tistem, ko mi je zaostala menstruacija in sem že napravila test vrgla cigrete proč in od takrat sem le še enkrat v družbi na obletnici mature prižgala cigaret. Pa nisem mogla več kot 2 dima nardit. Se mi je gnusilo. Pa tudi, ko sem v prvi nosečnosti nehala mi sploh ni bilo težko, ker mi je bilo ful slabo.  Kakor zmeraj kadar sem noseča. Tudi ti imaš zdaj enkratno priložnost, da se rešiš te smrdljive razvade user posted image .

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 122
   RE: aprilčice
25.8.2006 22:01:21   
katja pv
Dobrodošla lilka in čestitke za poroko. Kam pa gresta na poročno potovanje? Pri trakcu si prekopirala napačni naslov - moraš prekopirati html naslov, da se ti pokaže slikica.

Bravo SM10 - lep trakec!

O bolečih in napihnjenih prsih tokrat ni ne duha ne sluha - po vsej verjetnosti, ker user posted image še dojim.
Trenutno še vedno nismo nobenemu zaupali o nosečnosti, se mi je pa že nekajkrat zgodilo, da sem imela na koncu jezika, da bi povedala. V službi nameravam povedat po prvem tromesečju in opravljeni NS, domačim pa bomo povedali že konec septembra.
Upam, da se bom tudi to nosečnost presmejala do poroda in bo tudi ta pikica pravi smejko, kot je Matija.

Ste že pričele kaj tuhtat o imenih? Za punčko že imamo izbrano ime Ana, za fantka pa ne vemo. Mogoče bo Marko ali pa kaj drugega. Idej s strani starih staršev sigurno ne bo zmanjkalo, tako da bomo spet izločevali kaj nam ustreza in kaj ne.

Lep vikend vsem, upam da bo tudi vreme kaj boljše, če ne pa je tudi dobro, se bomo pa doma bolj stiskali.

_____________________________

V življenju sta dve sreči: ljubezen do partnerja in ljubezen do otrok. Jaz imam obe!
21.6.2005 - Matija
2.4.2007 - Ana

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 123
   RE: aprilčice
26.8.2006 8:59:39   
Anonimen
Trenutno stanje aprilčic:
user posted image  01.04. - Binci, Ljubljana (2. user posted image , 1. user posted image  - 21.06.2005) 
user posted image  06.04 - katikasu, Ljubljana
user posted image  05.04. - tikka (1. user posted image )
user posted image  05.04. - hariba
user posted image  08.04. - Anonimna 1, Novo mesto (2. user posted image , 1. user posted image  - 08.02.2003) 
user posted image  09.04. - nina01, Ljubljana (2. user posted image , 1. user posted image )
user posted image  12.04. - BarbaraE, Ljubljana (2. user posted image , 1. user posted image  - 08.04.2005)
user posted image  14.04. - Julija24
user posted image  15.04. - SM10
user posted image  15.04. - Lari, Ljubljana (2. user posted image )
user posted image  16.04. - anonimna M (2.user posted image , 1. user posted image )
user posted image  17.04. - ALESSA
user posted image  17.04. - gaja
user posted image  18.04. - julij11 (2. user posted image )
user posted image  19.04 - raho, Murska Sobota (2.user posted image , 1. user posted image  - 01.01.2005)
user posted image  20.04. - lilka, Slovenj Gradec (1. user posted image
user posted image  21.04. - Ksia  (1. user posted image )
user posted image  22.04 - katja pv, Murska Sobota (2. user posted image , 1. user posted image  - 21.06.2005)
user posted image  23.04. - Ivek, Slovenj Gradec (2. user posted image , 1. user posted image  - 18.08.2004) 
user posted image  23.04 - anonimna T
user posted image  24.04. - anonimna 3 (2. user posted image )
user posted image  24.04. - Pinja, Ljubljana (2. user posted image , 1. user posted image )
user posted image  26.04. - Beti S; Šempeter pri Gorici (2. user posted image , 1.user posted image  - 25.12.2003) 
user posted image  27.04. - Tinka1, Maribor
user posted image  28.04. - Petica, Ljubljana (2. user posted image , 1.user posted image )

TRENUTNO STANJE - 25!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
14 nas je user posted image  v drugo!
 
Ostale, prosim, sporočite, da izpopolnimo seznam!
 
lilka - jaz te ne bom obsojala, saj sem tudi jaz v prvi nosečnosti kadila, vendar upoštevaj moje nasvete: nikoli ne kadi zjutraj na tešče, skšaj zamenjati cigarete (jaz sem kadila davidoff slim white, ki imajo samo 0,1 mg nikotina - zato sem sedaj lahko prenehala, ne kadi iz navade, ampak samo, kor es začutiš potrebo ali pri kavici, nikoli naenkrat ne pokadi več kot eno cigareto). Če bo le šlo, pa poskušaj do 20. tedna odnehati ali pa vsaj dozo zmanjšati na minimum.
 
Želim vam lep dan in vam pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image .
 
Božajte  user posted image .

(odgovor članu katja pv)
  Neposredna povezava do sporočila: 124
   RE: aprilčice
26.8.2006 14:56:54   
taška30
Hoj, hoj,
jaz sem se odločila da ne bom več anonimka T, ampak sem Taška.user posted image  Sej je brezveze....itak že vsi vedo. V službi sem že prejšnji teden povedala, ker je situacija tako nanesla - šefe me je namreč poklical na 'pogovor' in mi predal vse projekte od sodelavke, ki je nahitro odšla na bolniško-porodniško...pa kaj naj - se delam francoza, potem mu pa čez 1 mesec povem, da sem 3 mesece noseča?!? Potem sem pa še ostalim, sej je brezveze, če bo šlo kaj narobe, pač bo, tud tistega ne bi mogla skrivatiuser posted image  Ne bi bila ne prva, ne zadnja.

Skratka, kot prvič, tudi sedaj nimam znakov nobenih sploh! Upam, da tako še dolgo ostane. Jezi me edino to, da sem štartala s 5 kilami več kot prvič in mi zeloo paše jest.
Tudi jaz sem nehala kadit kak teden nazaj in mislim vztrajat. Prvič sem se malo švercala, pa tu in tam sem kakega, zdaj pa ne mislim več. Pa ne tolk zaraduser posted image , ker ne verjamem da takoooo škodi, ampak zaradi sebe IN (priznam) malo mi je že nerodno pred tamalo, da me gleda in pol piha zraven.user posted image  Sej drugače sem v glavnem bolj zvečer, ko je šla spat, ampak na morju sva pa oba kr kadila (saj veste, dopust!) in naju je skos gledala...
Zaenkrat me sploh nič ne mika in sem čisto fajn.

Pridne bodte, Taška

P.S. Prvič (user posted image 28.4.2005), Lj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Top položaji za seks v prvem trimesečju
V prvem trimesečju se žensko telo sooča z mnogimi spremembami, med katerimi je tudi ta, da ima ženska nižji libido, želj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...




Vrtec.
пеперутка16

Hodi/jo vaš/i otrok/ci v vrtec? V kateri?