|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: AVGUST 2005
5.8.2006 22:12:48   
miševi




Aljana, vse najboljše!!!!user posted image user posted image user posted image


MajaPRO, jaz sem se pa letos naplavala kot še nikoli. Moram rečt, da smo bili kar vsi dosti v vodi - minimum je bil 4x / dan, vsak dan.



(odgovor članu MajaPRO)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: AVGUST 2005
6.8.2006 10:27:38   
zoya24
Aljana, Tia in Zoja vse najboljše!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
 
 
 
Vidim, da ste se dopustniki srečno vrnili domov, ter da ste se imeli super user posted image user posted image .
Pogledala slikice, vsi so luštni in zeellooo veliki.
 
Pri nas vse po starem, no Žiga je končno zdrav, vprašanje je seveda koliko časa. V petek je bil v vrtecu, je bilo vse OK. Upam, da bomo vsaj kak teden zdravi, čeprav bom kar presenečena, če bomo. SEm se že sprijaznila, da bomo verjetno res kar naprej bolani, no pustimo se presenetit.
 
V službi je OK, čeprav sem še vedno precej utrujena, ko pridem domov, se še nisem navadila čist tempa, sploh ker sem še kar veliko doma. Pa verjetno bo tudi to minilo.
 
Glede hrane, jaz mu z vilčko malo pretlačim in poje. Ima pa veliko bolj rad malo bolj tekočo hrano, kot pa trdo, npr. le krompir in mesek, mora biti vsaj omakica. Sadje pa mu včasih še zmiksam, predvsem zato, ker ga tako več poje.
 
Hodimo še ne, no ob opori in z rokico fino, sam se pa ne upa spustit, tudi ko ga jaz spustim, stoji in se počasi vsede na rito in gre. No se bo že opogumil.
 
Moram šibat, me kličeta.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: AVGUST 2005
6.8.2006 11:05:29   
Tiamo
Danes praznuje naša ta twiggy Zoja
user posted image
želim ji veliko kg, ampak ne preveč.
 

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: AVGUST 2005
6.8.2006 11:11:07   
Tiamo
Včeraj smo imeli otroško praznovanje, v našem stanovanju se je gnetlo 5 otrok.  Demi ima močno zabasan nosek, vročine ni, kdaj pa kdaj zakašlja...sej glede na vreme ni nič čudnega. Desna dvojka je zunaj, tako, da spet lepo prespimo noč. Demi skoraj nič več ne pasiram, kakšno juho, kjer je notri grah, ker graha mi ne poje misli da je žoga. Zdaj lepo vadiva, da sama je z žlico, ji kar gre, samo v usta prinese prazno žlico, ker ji med potjo, pade hrana dol. Demi ne mara od hrane sira in špagetov, makaronov...nora je pa na meso, za hrenovke pa se mi zdi ubija. Zdaj se greve igrico prinesi mi iz sobe zajčka, telebajska, kuška, dojenčka...vse prinese, samo kdaj je kuža račka ali konj, hehe Sama se kao poskuša obleči, že so na tapeti moji in očkovi čevlji si jih že obuva. Danes imamo spet obiske... 

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: AVGUST 2005
6.8.2006 14:54:39   
petri85
Draga Zoja,
 
naj Ti sonce sreče sveti vse dni v prihodnjem letu!!!!
 
user posted image

Seveda pa čestitke tudi Aljani, ki je praznovala včeraj!!!!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: AVGUST 2005
6.8.2006 19:14:06   
petri85
Tudi jaz sporočam veselo novico da je David 11 dni pred RD shodil!!user posted image user posted image user posted image

Seveda smo ta dogodek takoj posneli!user posted image

Lp!

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: AVGUST 2005
6.8.2006 19:22:38   
Tiamo
Čer, David bravo za user posted image . Evo počasi bodo vsi shodili. Danes je Demi pičila user posted image , zdaj vem da ni alergična na pike.  nočko

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: AVGUST 2005
6.8.2006 20:14:17   
natasaxy
Čer.

Tudi mi smo se danes bolj potepali. Je bil najin ati še za vikend v službi, tako da smo šli z mojimi domačimi v kamniško bistrico, kjer smo se naužili svežega zraka. Smo ga nesli v tistem ruzaku, se mu je tako fajn zdelo, dobil je pravo rdečo barvo, ki je že dolgo nismo videli, zelo utrujen v avtu zaspal, najedel in sedaj spi kot mucek.

David bravo bravo, res vsi hitro shodijo.user posted image user posted image user posted image Mislim da bova midva pri bolj poznih, ker se mu kar nič ne mudi, za roke ga moram obe držat potem greva, drugače pa ne,...če pa ga malo spustim, pa takoj rit nazaj,...pa že sedimo,...user posted image user posted image

Zoja tudi od naju vse najboljše, vse najlepše, pa kar pridno papaj sladkarije, da bodo šle gor kileuser posted image . user posted image user posted image user posted image
 
Ker sva včeraj tu gori malo špricala, pa vse čestitke še Aljaniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
 

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: AVGUST 2005
6.8.2006 21:11:19   
violinski
Evo me, zadnja:

Vse naj naj naj naj, draga Zoja, naj ti bo s sladkorčki postlano in z ljubeznijo svojih staršev in sestre ter bratca!!!



(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: AVGUST 2005
6.8.2006 21:11:19   
miševi



user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
 
 
Draga mala, velika Zoja - vse najboljše!!!!!
 
 
 
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image




(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: AVGUST 2005
6.8.2006 21:18:28   
miševi




David user posted image  za hojo. Natasaxy, tudi našemu Juretu se nikamor ne mudi. On ve, da povsod pride po štirih in si sploh ne želi, da ga držimo za roke. Če že "hodi", se premakne sam kam ob omari ali kavču. Se pa nič ne sekiram, ker vem, da ni nič narobe in da si bo vsaj fino utrdil ramenski obroč.

Tia, boga Demi, da jo je pičila čebelca. Upam, da ni preveč jokala. A je bila bosa in je stopila nanjo (to se je zgodilo naši Niki). Ti pa svetujem, da si še pozorna, saj velikokrat do alergične reakcije ne pride ob prvem stiku temveč ob naslednjem.

Niki so fleki izginili. Claritina ji več ne dajem in mislim, da je res bil to enkratni dogodek in povezan z večjim številom pikov.

Ta teden, ki prihaja, bo pa pri nas pester. Jutri imam jaz rd, v torek greva z mojim v LJ, v sredo pa praznujeta otročka s prijatelji, ker gredo nekateri potem še na morje in se ne moremo drugače zmenit. Bo kar naporno, ampak Nika se že zelo veseli.

Zdej grem pa malo slikce v album zlagat. Razvijam jih redno, le vlagam jih ne. Zraven namreč pišem komentarje, pa nisem vedno pri volji si zmišljevat kaj duhovitega.

LP



(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: AVGUST 2005
6.8.2006 21:19:20   
miševi



He, he violinski, si me prehitela...



(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: AVGUST 2005
6.8.2006 21:22:06   
violinski
Čer! Kako gre?

Pri nas ravnokar na kavču pred TV mineva sproščen vikend, prvi brez Lane, po zelo dolgem času. Včeraj smo bili ves dan zunaj, v stari Ljubljani, kjer je bilo super pa tudi vreme je bilo prelepo, tako da je Aljoša eno rundo odspal kar v vozičku (popolnoma neverjetno). Tudi danes smo bili zunaj, vendar bolj daleč, pa tudi vreme ni bilo tako lepo, k sreči ni deževalo.

Meni je najbolj hudo, ko zunaj dežuje in ne moremo ven, pa gre Aljoša v predsobo, mi pred kavč prinese svoje čevlje in pomaha z rokico - kot bi želel povedati "Gremo pa-pa!". Zato je najbolj vesel, ko ga jaz nekje sredi igre presenetim in mu to rečem - v sekundi je že v predsobi. Potem vriska da se ga sliši po vsem bloku, še najbolj, ko že gremo po stopnišču, v katerem zeloooooo odmeva!

Petri, čestitam Davidu za korake!!! Aljoša se še vedno nikakor noče izneverit svojemu plazenju. Vse, kar je počasneje od 10km/h mu je prepočasi.

Tia, Lana in Aljoša bi pa lahko samo od testenin živela, čisto sta nora nanje. Lana obožuje še juho, Aljoša pa itak jé vse, kar mu podamo in bi še kaj, kar mu ne damo. Je pač v tej fazi. Včeraj smo imeli kosilo v Ribici na tromostovju, medtem ko sva se z dragim basala z giricami in kalamari, je Aljoša zmazal pol krožnika pomfrija (kako bogokletno!). Aja, hrenovke so pa itak zakon obema. Ne povejte naši pediatrinji user posted image !

Oj, grem počivat, se beremo jutri!!

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: AVGUST 2005
6.8.2006 21:29:11   
miševi




Na, violinski, pa si spet naštela glede hranjenja tako, kot papcata pri nas.
Sem ti pa kar malo fovš za sprehod po stari Lj. Ko sem še študirala, sem takrat, ko sem bila najbolj zmatrana, ali pa najbolj vesela, zaljubljena, žalostna,... ne glede na vreme, odtavala tja in se sprehajala. Tržnica, grad, stara Lj, to je bila moja najljubša postojanka in polnilec baterij. Bi kar sedaj šla. Mojega prosim že nekaj časa, da bi en dan šli v Lj samo tako, na sprehod. mogoče ga prepričam tja do 21., ker potem grem pa delat... 



(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: AVGUST 2005
6.8.2006 21:53:25   
violinski
Miševi, dejta se s tvojim dragim zmenit za sprehod po stari Ljubljani 26.8. - je sobota, pa še vedno bo tudi obrtna tržnica (keramičarke in podobne, ki ustvarjajo, prodajajo svoje izdelke na stojnicah na Cankarjevem nabrežju, pa lahko 'zastonj' učke pasemo), sploh če bo lepo vreme, pa se lahko dogovorimo, da se sprehodimo skupaj?

Pa še ta velke otroke lahko zaposlimo, ker bo Emonska promenada 2006 http://www.rockonnet.com/dogodek.php?id=3&dogodek=9663

Jutri pa lepo praznuj!!!

< Sporočilo je popravil violinski -- 6.8.2006 21:56:45 >

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: AVGUST 2005
6.8.2006 22:00:12   
MajaPRO
user posted image user posted image user posted image ZOJA, VSE NAJBOLJŠE ZA 1. SVEČKO!!! user posted image user posted image user posted image

DAVID, user posted image user posted image user posted image ZA PRVE SAMOSTOJNE KORAKE!!!

Vidov današnji urnik je čisto zmešan. Zjutraj je spal kar do 8.30, zato je izpustil dopoldansko spanje oz. je prvič zaspal okrog 12h. Potem pa ves dopoldan ni nič zaspal in je zaspal šele ob 18.30. Jaz sem mislila, da se bo čez kakšno urco že zbudil...no, mali še zdaj spi v bodiju, hlačah in nogavičkah, v polulani plenici, nazadnje je jedel sadje ob 17h. Upam, da se kmalu prebudi, da mu dam flaško s kašico, ga vmes previjem in preoblečem in da bo dalje spal. Raje sploh ne mislim na to, kaj bo z njim (in mano) ponoči user posted image .

Lep večer!



_____________________________

Otrok stane največ na tem svetu. Tvojo ljubezen. Tvoje življenje.

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: AVGUST 2005
6.8.2006 22:00:36   
violinski
Ah, šele sedaj sem videla, da je večino predstav popoldne, takrat pa sstojnic obrtnih umetnic ni več.....

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: AVGUST 2005
6.8.2006 22:39:15   
nanka
Punce, hvala za tako lepe čestitke. Ja, pa smo tudi pri nas dočkali prvo tortico ( po zelo dolgem času), Bilo je lepo in naporno. Slikice sledijo.

Hrenovke, pa tudi mojim otrokom dišijo in so na sporedu zelo pogosto. Zoja se je navadila,da po svojem zajtrku ( keksolino) dobi pri Tjaši hrenovko ali poli. Ima ju zelo rada.

David, user posted image user posted image user posted image user posted image za prve korake.

Bošček Demi, le kje jo je čebela našla.

Dajte mi povedat, ali so vaši otroci tudi postali male trme? Našo tako meče, da je kar hudo. Če ni kaj po njeno, se usloči nazaj ( včasih se ustrašim, da se bo prelomila) ali pa z glavo buta ob tla in vrešči. Ko hodima, se drži za voziček in če ne grem v pravo smer, je kriza.

Lahko noč

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: AVGUST 2005
7.8.2006 9:16:49   
nanka
Miševi vse najboljše za tvoj rojstni dan, lepo praznuj, čeprav pada dež, pa en velik šopek user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: AVGUST 2005
7.8.2006 9:54:08   
tina104
Zdaj sem vas 3 dni brala za nazaj. No, končno se mi je uspelo prebiti skozi, dalahko kaj pokomentiram.

Najprej vse najboljše Zoji in Aljani!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tia in miševi, tudi vama želim vse dobro!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo za hojo Neji, Davidu, Zoji in Timonu (se opravičujem, če sem katerega spustila).user posted image user posted image user posted image

Maja, a vi ste bili še 1x v Sukošanu? V istem apartmaju? Jaz sem malo več plavala, kot ti, res pa ne tako veliko kot prejšnja leta. Tačas je pač user posted image  pazil na Aljaža. Dva dni pa je Aljažu uspelo tudi na plaži odspat dnevno spanje - 2 uri, tako sem malo plavala, predvsem pa veliko počivala in brala. Prebrala sem Skrivnost srečnega otroštva. Fajn knjiga - v zvezi z vzgojo. Vid se mi zdi na slikah ful velik!

Tia, Demi je res fuuuuuuul luštna zdaj, ko je tak blont!

Jessy, specialne tortice! Res, kje najdeš čas? No, saj vem, da se čas najde, če se le hoče.

O trmi raje ne bi, ker se mi meša zadnje čase. Ob previjanju je že tako dolgo kriza, v vozičku se sploh noče vozit, v avtu  ni fajn, za roko bog ne daj, da ga primem... Eno samo drenje in zvijanje.

_____________________________

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: AVGUST 2005
7.8.2006 12:39:58   
nanka
Evo, se dodala nekaj slikic, samo toliko da vidite našo Leclercovo tortico, mami jo je samo okrasila.

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: AVGUST 2005
7.8.2006 13:09:52   
ery
OJLAAAAAA PUNCE..

Jaz sem ponovno v službi, po 14 dnevnem dopustu. Bili smo na morju in smo ujeli res enkratno vreme. user posted image

Najprej se moram pa zahvaliti vsem, ki ste čestitali Niki in seveda meni user posted image  za 1.leto. Res sem bila prijetno presenečena na vse čestitke in želje. Tudi jaz vsem otročkom, ki so že upihnili 1.svečko želim veliko veselja, trdnih prvih korakov, smeha in zdravja...
malo sem zadaj ostala, ker v službi nimam časa vse za nazaj prebirat, doma pa računalnik ne dela. user posted image  tako da lahko pišem le v službi.

Jutri imava pa z Niko posvetovalnico. Joj cepljena bo spet, upam, da ne bo kake reakcije.

A je po tem cepljenju kakšna večja reakcija možna?

Drugače pa nič posebnega, razen to, da Nika še ne hodi. Če jo držiš za eno rokico, vsi mislijo, da že sama hodi, ampak res jo daje ravnotežje, pa še v kolenih je nekam trda. user posted image  In če se prepogne, se "s celega", noče pa počepnit.

Zdej morm pa šibat, me že kličejo.papa

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: AVGUST 2005
7.8.2006 13:25:27   
natasaxy
Oj bejbe.

Ery dobrodošla po dolgem času. Midva sva bila danes tudi bolj leteča. Sva šla si zalogo plenic in podobnih reči narest. Mali je prodajalke osvajal, jaz sem pa kupovalauser posted image , potem sva skočila še na kavico k moji mami v službo, potem pa domov.

Nanka si odprla ta pravo temo. Naš je zadnje čase tako trmast, da ga včasih ni za prenašatuser posted image , isto se meče nazaj, al pa se tako dere, da je čist rdeč, solz je pa bolj malo:) potem, če se odmaknem stran od njega spet protestira, ampak ga kar malo ignoriramo, da se zdere, ker včasih drugače ne gre, potem pa se zamoti in je malo miru (dokler me ne vidi, da sem v bližini - vse imajo naštudirano). Se mi zdi da zdej začnemo preveč popuščat, bo krizaaauser posted image

Grem kosilo narest,...

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: AVGUST 2005
7.8.2006 15:00:04   
petri85
Draga Miševi,
 
Želimo Ti veliko zdravja, sreče, veselja in zadovoljstva s Tvojimi najdražjimi.
Predvsem pa še naprej ostani tako dobra mama Tvojima sončkoma!
 
user posted image

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: AVGUST 2005
7.8.2006 15:14:06   
petri85
Oh punce, drage avgustovke, jaz vam sploh ne morem povedat, kako srečna sem!!!! Se počutim, kot v 9. nebesih!!!

Danes sem bila namreč na morfologiji in sem videla naše dete!!! Zaenkrat je zelo veliko (dosti večje, kot je bil David 1 teden starejši), z njim/njo je vse v redu, v času UZ je prav fajn cuzal/a palček. Sem po spletu okoliščin izvedela tudi za spol, vendar ga bova z možem zadržala zase, saj se še vedno lahko zgodi, da je prišlo do pomote:)
Mož je bil kar malce slabe volje, ker te sreče ni mogel deliti z mano, saj je pazil Davida (ravno takrat ni bilo nikogar za varstvo), ampak se je pa zelo razveselil slikc z UZ!

Se mi zdi, da tudi David danes z nama čuti to srečo saj je zelo priden, kot, da ve da sedaj bo pa res on tisti veliki brat!

No ko pa ste ravno govorile o trmi...jaz se sprašujem, kje se le te otroci naučijo? Tudi pri nas ima na momente izpade trme in se dere, da ga sliši pol vasi, če ne doseže ta svoje! Zaenkrat sva se odločila z možem, da to trmarjenje ignorirava in tako se naveliča, ker vidi da ni učinka, si pa zelo želim, da se to obdobje neha!

Nanka, Zoja je imela zelo luštno tortico! A kar v Leclercu si jo kupila? sprašujem, ker se mi zdilo zelo lepo okrašena, a tud slonček je bil že gor? Pa Zoja ima tako fletno frizurco!

Aja, pa seveda pozdravljene dopustnice Tina, Maja in Ery!!! Lepo, da ste uživali!

Toliko, sem vam morala povedati, kako lepi občutki me obdajajo, da gre še katera po mojih stopinjah!!!!

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?