Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Pa še stanovanje prenavljava z možem in bi to bil hkrati tudi vselitveni obisk (žur žal ne
) za moje prijateljice.
in sok za druge. Ker jih ima veliko že
, tiste ki pa jih nimajo, pa jih obožujejo, bi imele o čem govorit. Pa da jim vse za našga
. Pripravili smo hrano (narezano surovo zelenjavo, sadje, pa torto, če vam ustreza tudi kakšen narezek ali naročiš veliko party pizo) in imeli razne zabavne igrice. Primeri igric:
ni od nikoder, ampak to je čist druga zgodba). Mi je to zelo dobra zamisel in lep način druženja!!! Povabila bi tako moške in ženske in potem bi bodoči očka zabaval moško občinstvo, jaz pa žensko. Nekako sproščen klepet od kakšem narezku,obilici peciva in drugih dobrot. Poslala bi lepa vabila v stilu: "Kmalu se nam bo pridružil nov član in bi rada del veselega pričakovanja delila tudi z vami." Recimo bi bil ta baby shower v kakem sedmem mesecu nosečnosti, gostom bi razkazala otroško sobo in stvari, ki so že pripravljene za novega člana, velikodušno sprejela vsa darila
! Namesto igerc, ki mi niso pri srcu pa bi z gosti delila spol otročka in pa ime, če bi ga že imela zbranega. Nekako v stilu pogostitev vseh bližnjih in meni dragih ljudi z najlepšim možnim imenom!!!!