|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Plenice iz Hoferja - opozorilo
13.10.2006 9:34:24   
makica
IZVIRNO SPOROČILO: naya

punce premislite in poskusite! pa naj mi katera odpiše, če najde kak minus pri Muellerjevih Babylove!!
lep pozdrav!!



Tudi mi smo nehali uporabljati Mullerjeve plenice zaradi vnete riti. Uporabljala jih je 3 mesece, potem pa so se pojavile rdeče pike in zelo občutljiva rit. Smo jih zamenjali s Hoferjevimi in Pamperskami in so težave minile. Po enem mesecu smo jih zopet začeli uporabljat, ker imam še 2 paketa, vendar se je že po 1 dnevu spet pojavila vneta rit. Od takrat jih ne uporabljam več. Pa od Muellerja so Beauty Baby plenice, Babylove pa so plenice od DM

(odgovor članu naya)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Plenice iz Hoferja - opozorilo
13.10.2006 13:05:46   
honey
Mi smo pa uporabljali že DM-ove Babylove (kar zadovoljna), Muellerjeve (zadovoljna), Sparove (tiste prve Spar - nezadovoljna - plastik fantastik), Huggies (jih user posted image  ne prenese, kar vleče jih z ritke), Pampers Sleep & Play  (nezadovoljna - vsako noč 2x - 3x previt, pa zjutraj še vedno moker), Pampers - navadne (plastik fantastik), Libero (zelo zadovoljna, samo drage), zdaj ima pa Sparky-jeve, pa smo kar zadovoljni z njimi - ne premočijo mu, ponoči ga ni treba previjat (razem izjemoma), pa tudi pretirano debele se mi ne zdijo v primerjavi z ostalimi.

(odgovor članu makica)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Plenice iz Hoferja - opozorilo
14.10.2006 13:36:57   
naya
glede vnetja: otroška koža je zelo občutljiva-to vemo vsi! pri teh plenicah pa je normalno da proizvajalci dodajajo takšne in drugačne snovi, ki pri nekaterih hitro povzročijo reakcije. mi na srečo nismo imeli težav. Poznam eno, ki ni smela uporabljati pampers zaradi vnetja, in eno, ki ji ni preostalo drugega, kot da se odloči za one naravne, bombažne pleničke.. žal, dermatološko naj bi bile vse preizkušene, samo lahko je ena snov dodana v minimalni količini, pa je že dovolj za reakcijo. sploh pa je možno, da otrok ni imel alergije na pleničko, ampak je preprosto imel malo bolj močno vodico ali pa blato-to se nam pa je že zgodilo kar nekajkrat.
tudi jaz sem slišala da so original pampers ok-naj bi jih v muellerju celo originalne prodajali. ampak ostajam pri beautybaby - mamice, ki smo jih preizkusile smo 99,9% navdušeneuser posted image  !!! lp

< Sporočilo je popravil naya -- 14.10.2006 13:39:01 >

(odgovor članu petja)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Plenice iz Hoferja - opozorilo
16.10.2006 23:00:34   
Bonnie_RR
Glej, enim otrokom pašejo te pleničke, drugim druge, nekateri pa sploh vse dobro prenašajo.

Jaz prisegam na pamperske (Active fit ali pa navadne special eddition), nismo imeli nikoli nobenih problemov z ritko, nikoli niso premočile.
Pač nam so najboljše te in jih bom kupovala še naprej.

Se mi zdi pa malo mim prepričevat mamice, da so ful neumne in potratne, če kupujejo te in te plenice. user posted image  
Če se moj otrok v njih dobro počuti in ne povzročajo nobenih problemov, zakaj bi jih že naj menjala? Da bom prišparala in lahko rekla, da me ni sram priznat, da kupujem poceni plenice? user posted image user posted image user posted image
Ne.

_____________________________

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu naya)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Plenice iz Hoferja - opozorilo
19.10.2006 21:09:34   
Kety
Mi čez dan uporabljamo pampers Active Fit, za ponoči pa Mullerjeve Beauty Baby. Z obema sem fuuuul zadovoljna, saj v nobeni še ni bil premočen, pa tudi ponoči pije in ga ne previjam do jutra.

Omenjene Pamperske uporabljam čez dan zato, ker so ful komot, elastične in tanke. Moj miško že hodi in si ga res težko predstavljam v debeli plenici okorg racat. Mullerjeve pa prav zaradi debelosti in veliko vpijejo.

Naš ni imel še nikoli vnete ritke, pa smo poskusili veliko plenic. Všeč so nam bile Libero, Hoferjeve pa ne, ker so pretrde. Zdaj ne bom več menjala plenic, ker smo z dosedanjimi fuuuul zadovoljni! 

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 30
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?