Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

.
 .  
  Ko bi blo vsaj kej res
  Ko bi blo vsaj kej res Pa a veste kaj je še vidla... V kavi je vidla kako držim noge narazen, nekje čez cca.7 tednov, čez 4 tedne pa pravi, da bom zelo vesela neke novice. Torej, če mal prevedem po moje. Naslednji dan D imam seveda res čez 4 tedne, pa konec novembra sem naročena pri G-redni pregled. Madonca, tale šlogarca kr zadane. Upam, da me tut štorklja kmal obišče... Vse bo jasno v sredo, no šlogarca pravi, da bom šele naslednji mesec zanosila, ampak tule pa upam, da se je za en mesec zmotila
  Pa a veste kaj je še vidla... V kavi je vidla kako držim noge narazen, nekje čez cca.7 tednov, čez 4 tedne pa pravi, da bom zelo vesela neke novice. Torej, če mal prevedem po moje. Naslednji dan D imam seveda res čez 4 tedne, pa konec novembra sem naročena pri G-redni pregled. Madonca, tale šlogarca kr zadane. Upam, da me tut štorklja kmal obišče... Vse bo jasno v sredo, no šlogarca pravi, da bom šele naslednji mesec zanosila, ampak tule pa upam, da se je za en mesec zmotila . Kaj čemo, ko je želja tako močna, ne gre kar odmislit stvar.
 . Kaj čemo, ko je želja tako močna, ne gre kar odmislit stvar.   .
 . 

Gremo v četrti krog in  je ne pričakujem 3.11. Na najino 7 obletnico
  Gremo v četrti krog in  je ne pričakujem 3.11. Na najino 7 obletnico 
   ostalim čakajočim.
  ostalim čakajočim. 
			 Kamor koli grem povsod vidim srečene
   Kamor koli grem povsod vidim srečene  , pa domišljam si znake, tako da bom sama sebe treščila z kolom po glavi da se malo zbistrim. In seveda ta teden nimam v službi nič nujnega za delati, tako da imam preveč časa za razmišljanje. Ne vem kako naj se zamotim in odklopim te misli.
 , pa domišljam si znake, tako da bom sama sebe treščila z kolom po glavi da se malo zbistrim. In seveda ta teden nimam v službi nič nujnega za delati, tako da imam preveč časa za razmišljanje. Ne vem kako naj se zamotim in odklopim te misli.