Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

.. Test pa useeno še ponovi čez par dni
  .. Test pa useeno še ponovi čez par dni 

...
   ...   žal mi je, da se je tako končalo. jaz pijem zdej en mesec krvomočnico skupaj z ašičevim ženskim čajem in tudi nimam nič močnejše m. bom pa zdej po 2 šalci na dan spila krvomočnice, ker v torek začnem s klomidom, ki naj bi pa itak tanjšal sluznico. najbolje, da greš do g in ji poveš za to. vem, da so ene punce mogle jest tablete po o, da bi se zarodek lažje ugnezdil. vprašaj jo malo po tem. vso srečo ti želim in da se naslednjič pikica obdrži
   žal mi je, da se je tako končalo. jaz pijem zdej en mesec krvomočnico skupaj z ašičevim ženskim čajem in tudi nimam nič močnejše m. bom pa zdej po 2 šalci na dan spila krvomočnice, ker v torek začnem s klomidom, ki naj bi pa itak tanjšal sluznico. najbolje, da greš do g in ji poveš za to. vem, da so ene punce mogle jest tablete po o, da bi se zarodek lažje ugnezdil. vprašaj jo malo po tem. vso srečo ti želim in da se naslednjič pikica obdrži  ...
   ...   

. Verjetno je šlo tudi pri meni za biokemično nosečnost.
  . Verjetno je šlo tudi pri meni za biokemično nosečnost. 
			 vsem za srečo ... :)
   vsem za srečo ... :)  

pa hvala za info mičkina, pa da čim prej zagledaš tisti ta pravi
   pa hvala za info mičkina, pa da čim prej zagledaš tisti ta pravi 

:P
   :P  ima že skoraj 5 let, ze za prvega smo se matrali 4 leta. Sedaj ne poskušamo dolgo, začela sva komaj v septembru.
   ima že skoraj 5 let, ze za prvega smo se matrali 4 leta. Sedaj ne poskušamo dolgo, začela sva komaj v septembru.