Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

in nikoli še ni bilo tako velikega razmika. Moram reči da nimam kašnih posebnih znakov, zato resnično nevem kaj naj si mislim in ali je že primeren čas za opravljanje testa.
šele v oktobru. In vem, da se redko posreči že v prvem poizkusu. A nekako mi ne gre iz glave, da se moje telo tokrat obnaša povsem izven običajnih okvirov...morda pa se vendarle z mano poigravajo le živčki in stres zaradi poroke... eh, kaj pa vem.
.
Radovedna, ne? Upam, da ti je ratalo.
, pa še strah me je, da se mi ne bo tale endometrioza ponovila. Baje se to lahko zlo hitr ponovi. Danes že cel dopoldne šibam okrog WC-ja, ker sam čakam kdaj se bo ulilo. Za vse nečakajoče pa držim pestke, da vas tetka
še kar lep čas ne obišče!
!
Vsekakor pa se ne mislim obremenjevati s tem. Želimo si, in potem bomo videli, kaj bo. Bova pa seveda veselo delala na tem. In pri tem uživala...
in da bom imela odgovore na vsa vpašanja
Glede na to da me tako matra upam da se poslovi za min eno leto
, kljub tezavam, ki si jih imela.
, ampak žal imam vse te simptome prihajajoče
!