|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
6.11.2006 14:00:24   
kapica
Ojla punce!

Bety, Maza, Misek, Poopsie, saska, najlepsa hvala za prijazne besede, ste me fejst pomirile. RES. Saj vem da je se prehitro za karkoli, pa res nocem puske v koruzo vrect, ampak ce me tako muci spodaj, da ne vem kaj naj si mislim. Ampak imate prav, mogoce je to normalno saj res se nisem bila nosecka. Poleg tega je mozno da imajo te spike kaj s tem, jutri si morem dati se eno potem pa gotovo.
Res ste zlate punce, ne vem kako naj se vam zahvalim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .



_____________________________

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
6.11.2006 14:12:59   
kapica
Saska cestitam za cigaretke, da si jih opustila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . To je res najboljse kar si lahko naredila, sem jaz tudi ze slisala, da bi lahko to k zanositvi pripomoglo. Sicer verjamem pa ne prevec, ker nas je veliko takih ki ne kadimo, pa se vedno nismo nosecke. Tako da ampak kljub temu to je velik korak. CESTITAM user posted image user posted image .

Poopsie, a ti imas pa v petek verjetno ze punkcijo. BRAVO, res je slo hitro. Si pridna kokoska user posted image user posted image user posted image , ni kaj. In HURA za tvoj racunalnik doma. Jupi, da si bomo pisale tudi ko ne bos v sluzbi user posted image user posted image user posted image . Sploh ne ves kako sem vesela user posted image .
Misek, a tvoj obisk pocasi odhaja, hitro mine, a ne? Se mi zdi pa zelooo lepo od tebe, da bos Poopsiki poslala svecke. Res si zlata miska user posted image . Glede M in UZ, sem jaz sla enkrat z user posted image na oni stol. In to samo zato ker je prisla tocno tisto jutro ko sem imela termin . Pa ni bilo hudo, sicer pa se ni bila tako mocna. Tako da predlagam da vzames tampon ven preden gres na stol, ko se pac sleces, vzames kaksen robcek in spodaj drzis, da res ne bi kaj dol teklo, pol pa ko prides s stola pa spet tampon not, pa je. A ne da sem dobro pogruntala, a user posted image user posted image user posted image .
RR-ju se pa ne odpovem, to je edino kar mi te dni dela veselje. Pa verjetno ne bom mirna dokler ne bom sla na te stvari pogledat , ki jih je Bety predlagala  user posted image . Ne morem drugace, kaj pa naj user posted image . Mozek je cel cas v sluzbi, komaj v petek ima prosto, tako da si do takrat malo cas sama preganjam. tu pa tam kaksno omaro spedenam, kuham, tv, racunalnik, tako da mi je pravzaprav kr fino, se ne morem pritozevat.
Maza, a mi smo bili krivi da ni bilo elektrike user posted image . Ojej, jaz nic ne vem o tem user posted image . user posted image user posted image

Darjamarinc, tebi seveda tudi drzim pestke da bo punkcija cimbolj neboleca user posted image user posted image user posted image . Jaz sem v sluzbi rekla da imam krce in morem k zdravniku, potem je pa moz nesek bolniski list tja, tako da nisem rabila nic vec nobenemu razlagat.Prejsnji krat sem imela pa dopust.



_____________________________

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
6.11.2006 14:32:21   
Anonimen
Kapica, saša je tista ki je zlata, saj se je ona ponudila, da pošlje svečke. Jaz se sploh nisem spomnila, šele ko sem to videla, sem pomislila na to možnost, ap toliko jih imam doma, da bi jih komot lahko delila. Na srečo gre sestra domov, tako, da bo lahko poslala, pa še to bo najbrž z zamudo. Res škoda, da se nismo o tem že prej kaj menile. Danes mam tudi jaz malo več časa za čvek, ker so naši obiski šli na plažo. bojo pa kmalu nazaj, pa bom zato mogla odpeketat, da jim večerjico pripravim. 

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
6.11.2006 14:36:53   
kapica
No potem pa bravo za saso   user posted image . O jaz bi tudi bila malo na plazi trenutno, na soncku se grela in uzivala. O ja, nic bo treba to zimo skozi dat, ni druge user posted image .

_____________________________

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
6.11.2006 14:40:52   
Anonimen
kapicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pismo, dones mi pa že cel danRR nagaja, sto let mi odpira strani, poste  mi piše kr nekam, mislim halooo....a to samo meni počne?user posted image Sploh ne morem smajlijev gor limat..eh

Veš kako sem jst vesela, da je računalnik popravljen, res! Če bo v petek punkcija, bom itak potem od petka naprej doma, moj srček bo v službi,jst bom pa čvekala z vami, jupi!!!user posted image user posted image user posted image
Meni gredo stvari res hitro in zaenkrat uspešno in upam, da tako tudi ostane.kako si pa ti danes?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
6.11.2006 14:46:52   
Anonimen
poopsie ni kaj si ena odlična kokoška, sam vseen mislim, ad ti siskemiske ne bo upselo ulovituser posted image user posted image . ona kraljuje v tej discipliniuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
6.11.2006 15:01:20   
Anonimen
MIŠEK, jst sem tolk skromna, da sem zadovoljna z 2.mestomuser posted image user posted image user posted image ,pa še tekmovalna nisem..če bi pa bila potem pa naj se me siskamiska paziuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
6.11.2006 15:07:01   
siskamiska
user posted image user posted image user posted image user posted image

sem nekaj časa nazaj premišljevala da bi zamenjala službo in sedaj sem ugotovila da lahko pošljem ponudbo v Jato na oddelek kur nesnic. Definitivno bi dobila mesto vodje in stimulacijo v otrobihuser posted image user posted image .

Potem pa Poopsie mislim da nebi imela šans da me premagašuser posted image user posted image

Tole počivanje doma je naporno, meni grejo po glavi že same neumnosti.
Moj naj komad dneva je : punce majo rade mini, toples, tange in bikini.........user posted image user posted image user posted image user posted image ......jao meni........kaj bo še z mano.

Še danes bom malo bolj pri miru, jutri grem pa osvajat terenuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
6.11.2006 17:03:33   
kapica
user posted image Punce saj nismo tekmovalne tu gori, tako da ne se kregat user posted image . Sicer pa siskamiska, tebe mislim da nobena ne bo prehitela.
Siskamiska, jaz sem bila ze danes bolj aktivna, me je ze vse bolelo od lezanja. Tako da sem se malo rihtala, lase navila, nasminkala, pa mi gre takoj boljse user posted image .
Drugace pa takoo uzivam doma, vsak dan si mislim, samo da ni treba v sluzbo. Groza res user posted image . Poleg tega sem ze v kopalnici omarco malo zrihtala, spraznila, vstran vrgla kar je bilo treba, pralni stroj pregledala da je vse v redu. Tako da sem malo migala, ni kaj.
Jutri pa pride mogoce spajz na vrsto, ne vem, vsak dan malo, pa bo ta teden ze naokoli. Ko bo pa mozek doma, pa se klet zrihtava.
Tako da ni kaj, sem pridna, tako vsaj mislim na kaj drugega kot samo na jajcnike in trebuh.


_____________________________

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
6.11.2006 19:59:49   
Ninika1
punce pozdravljene,
vidim, da ste se danes kar razpisale in res sem se od srca nasmejala, ko sem vas brala  user posted image user posted image user posted image

Čestitam kokoške!! Res lepo nesete user posted image . Bravo poopsi. Tudi jaz upam, da bom dobro "znesla". UZ imam v četrtek, bomo videli kako bo pri meni in če se bom lahko tudi jaz priključila v vaš klub nesnic user posted image .

Mišek tudi jaz bi te prosla, če mi pošlješ kakšno ketonal svečko če imaš še kakšno viška. me je strah punkcije kot user posted image . Vidim, da imaš ti tudi fajn zadevo pred sabo... UZ med menstro ampak vseeno raje to kot punkcija user posted image . Ne sekiraj se, saj veš, da so že vsega navajeni...kaj pa med porodom...ko je baje vse krvavo...navadi se...user posted image

Poopsi ti si samo za par dni pred mano po punkciji. Sem računala, da če si se začela špikat 02.dan ciklusa kot jaz imaš 12.dan punkcijo. Je tako? Jz sem računala, da jo bom imela 14.dan, če ne pa že kar v ponedeljek (2 dni za tabo) brrrrr

Potem se tud jaz pridružim vašim čvekom, ker sedaj v službi nimam časa user posted image Saj res, kaj ste povedale v službi da ste v postopku al kaj ste rekle, da ste 3 tedne odsotne z dela? Jaz sploh ne vem kaj naj rečem in zdaj je že skrajni čas, da nekaj zinem user posted image  zakaj me ne bo. Najprej sem misla iti po transferju takoj v službo sedaj pa sem si premislila in bom raje doma. Drugače bo stres itak uničil mojo user posted image .
Kapica ti pa glavo pokonci!!! Boš videla vse bo O.K. ..user posted image

Bety, maza, saša in ostale ..držite se!!



_____________________________

Ninika

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
7.11.2006 8:25:50   
Anonimen
Morgen, bejbeuser posted image user posted image user posted image
Včeraj mi je RR ful nagajala in sploh nisem videla vseh postov tko, da moram zdej nadoknadit za nazajuser posted image
Saša: pa ti si zakonuser posted image user posted image user posted image user posted image , bravo, da si nehala kaditi,t o je res pohvalno...vem iz lastnih izkušenj, sicer jst nism tolk kadila ampak tako  kot je MIŠEK rekla, da pa veliko pokadiš i da ti rata nehat, svaka čast..kapo dol,pridna !!!user posted image

siskamiska: user posted image user posted image user posted image ti si eno posrečeno bitjeuser posted image veš, da nebi tekmovala s teobj, ti si prva in tko to je, si nam za vzor, tko da nič bat, jst sem ponosna nate in nam kokoškam daješ močan vzgled.user posted image user posted image user posted image

kapica: uh, ti pa uživaš doma..se spomnem mojega prvega transferja, jst sem bila čist v transu, sem kuhala(takrat sem ravno kuhnjico novo dobila), brala sem knjigice, ki jih prej nisem imela časa, hodila na dolge sprehodeuser posted image . ti prov privoščim, uživaj, čuvaj nase in na svoje pikice!!Jst mislim nate in močno držim user posted image user posted image user posted image user posted image !

ninikauser posted image najprej pozdravček od mene takoj zate pa ti želim, da bo UZ prinesel dobre novičke, da si pridna kokoška in vsekakor si sprejeta v naš klubuser posted image user posted image user posted image , že zdjleuser posted image !
MIŠEK bo meni poslala svečke in ko jih dobim ti javim pa mi boš na ZS poslala naslov in ti jih pošljem, provuser posted image !
Zčela sem se špikati 2. dan ciklusa ampak jst imam drugačno terapijo kot ti, se mi zdi..ti si verjetno uporabljala Suprefact in 2. dan ciklusa Menogon ane?Jst se 1. dan ciklusa pikam z dvema inekcijama Dipherline in Menopur, brez Suprefacta. Pikam se komaj 7 dni in do petka je 3 dni, torej vsega skupaj 10 dni...no sej ni nujno, da bom imela v petek, Reš je rekel kokr kaže bo najverjetneje v petek ampak jst še vseeno dopuščam možnost, da je lahko punkcija kasneje...bomo jutri videli,ker imam UZ, vam sporočim, ko pridem v službo.

Jst sem prvič,ko sem imela IVF rekla, da gin. težave, sem bila parm esecov prej na laparoskopiji tko, da me niso preveč spraševali(imam srečo, da ne sprašuejo veliko), potem sem povedala tudi da prejemam hormosnke inekcije in da se slabo počutim in tko...Pri meni ni bilo problemov, upam, da tudi pri tebi ne bo. Držim pesti, da se dobro dogovorišuser posted image !

No jst se že 4 dni tko zanič počutim...zbudim se utrujena, cel dan sem utrujena, sem kot kak zombiuser posted image , mesečnik, naporno...spet imam napade joka, smeha...čsit sem že zmešanauser posted image user posted image user posted image user posted image !

Kako se pa ve počutite, ki ste v postopu?A vas tudi tako matra razpoloženje?user posted image
No sej drgač sem pa zelo srečna...user posted image ...

(odgovor članu Ninika1)
  Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
7.11.2006 8:59:52   
Saša27
Ej Poopsie, tudi jaz sem imela take napade kot ti v postopku, tak da nič ne skrbi, to je normalno, stranski učinki inekcij user posted image , a si nisi prebrala v navodilih?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
7.11.2006 9:31:24   
siskamiska
JUTRO punce,

no mi trije smo se končno skidal iz postleuser posted image .
Dons bom začela mal migat, mal bom stanovančka pospravla, pa na kakšen sprehod bom šla , pa starše bom šla obiskat..........skratka ful time job. Bolniške so naporne vam rečemuser posted image .
Premišljujem kaj naj dons skuham za kosilo in mi nič pametnega na glavo ne pade.
Meni še od punckcije ni padu trebuh dol in sem še vedno taka kot balonuser posted image . A je to normalno?

user posted image user posted image user posted image  za vso kokošjo bandouser posted image user posted image


(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
7.11.2006 9:37:39   
Anonimen
Saša, brala sem, brala...samo nisem vedela, da bo tko ekstremnouser posted image .
Na trenutke samo sebe težko prenašam...moj srček ima pa res potrpežljivosti več kot prevečuser posted image user posted image user posted image Sej nisem tko grozna, sem pa taka tečnasta...mah bomo prežvel.
Saša, a ti si še doma?

siskamiska, ja bolniška je ****user posted image user posted image (pardon my frenchuser posted image ), zna bit naporno ležanje, potepanje, uživanje....men je čsit bad, ker bom šla na bolniškouser posted image user posted image user posted image !
Skuhaj gobice v smetnovi omaki in testenine..njami, njamiuser posted image user posted image user posted image ...
Kokošja banda ti pošilja user posted image user posted image user posted image nazaj.

(odgovor članu siskamiska)
  Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
7.11.2006 10:03:16   
Saša27
Ne Poopsie, jaz nisem več v bolniški, mojega veselja je bilo konec v soboto, tak da sem šla že včeraj v službo, mi je pa zelo žal, da nisem ostala še kakšen dan ali dva doma, ker je tu pri nas taka žalost, da je kr hudo, saj veš viški in tako naprej user posted image  (na srečo ne jaz).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
7.11.2006 10:22:37   
Anonimen
oh, kriza....a kar odpuščajo kot po tekočem traku al kako?user posted image user posted image .Hvala bogu, da si vsaj ti varnauser posted image user posted image .

Jst tudi delam samo še o konca novembra, pa nisem nič žalostna, res. V Ljubljani sploh ni težko najti službe, vsaj meni ni bilo težko, tko da se ne bojim. Novi izzivi so pa itak zmeraj dobrodošli in je treba stavri gledati s svetle plati ane, tako je lažjeuser posted image .
A so moje svečke že na poštiuser posted image , sej ti nočem moriti, samo zdej sem tako vesela, da mi boš poslala in bi me kar kap, da bi mogla it brez svečk na punkcijo.

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
7.11.2006 10:35:40   
siskamiska
Poopsie, makarončki so bli že učeri, tko da jih dons rajš nebi spet kuhala. Bom šla mal na kulinarično Slovenijo pogledat, tm majo res cool recepte. Še vse kar sem probala mi je ratal in je blo ful dobr.
Glede službe se pa  ne sekiraj, če hočeš delat se vedno kaj najdeuser posted image .

Jaz sem pa dons neki otožna, mam tolk čuden občutek k da bom M fasala.
Pa res si želim da je nebi dobilauser posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
7.11.2006 10:43:33   
Anonimen
hm...čakaj sem bom kaj dobrega spomnila, jst tud zmeraj eksperimentiramuser posted image , včasih rata včasih malo manjuser posted image ...
ne biti žalostnauser posted image , poznam ta občutek, ki se kar od nekje prikrade in misliš, da je vse zaman ampak meni je enkrat oz. večkrat(user posted image )naša MIŠEK rekla, rokler ne dobiš user posted image ninič izgubljeno in azte je še definitivno prehitro da bi obupala. Vem, da pride takšen dan, ko si malo zaksrbljenai n žalostna in toje čisto normlano, pomisli pa na lepe stvari, pomisli da greješ svoj zaklad in moraš biti močna za svoji pikici. Preženi žalost, zapoj si kaj lepega( pa ne punce imajo rade tange ali bikini al kajuser posted image )in imej v mislih, da močno stiskamo pstke zate.
za srečouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu siskamiska)
  Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
7.11.2006 10:50:35   
siskamiska
hvala poopsie user posted image . Res si zlata.user posted image

Bom si neki zapela, sam da se spomnim kakšno luštno pesmico. user posted image  Ko se jo spomnim ti jo napišem..........

Kje pa je dons naša Kapica?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
7.11.2006 10:54:51   
Anonimen
no problemuser posted image , počakaj kakšen teden poem boš pa ti mene mirilauser posted image .
Kapica, joj po moje špajzo pospravlja, je včeraj nekej govorila,d a se je bo lotila in po moje premetava vse skupajuser posted image ...če bi se jst moje lotila me tud nebi bilo cel dopoldne na spregleduser posted image .




(odgovor članu siskamiska)
  Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
7.11.2006 11:03:08   
Saša27
Siskamiska, NE OBUPAJ, sej če te mal špika še ne pomen, da pride M, mogoče se pa že tvoja tamala prepirata user posted image

Ja Poopsie, če bo vse po sreči, bi morala dobiti svečko (pismo) danes, sem dala včeraj na pošto. Poročaj!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
7.11.2006 11:05:33   
kapica
jutro punce!

Joj, kak ste smesne, res sem se fajn nasmejala.
To je zaradi soncka a ne, ta dobra volja?

_____________________________

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
7.11.2006 11:09:37   
Anonimen
Sašauser posted image za tebe itak nimam besed, pol te pa kr objemamuser posted image user posted image user posted image !
Ti bom sporočila takoj ko dobim.

kapica, hellouser posted image user posted image
mogoče je pri vas sonček, v Ljubljani je pa sivo in meglenouser posted image user posted image amapk v naših srčkih je pa sonečk, to pa jauser posted image . Mogoče sonček včasih malo prekrijejo oblački ampak zato smo pa me tukaj, da si podarjam sončke in odganjamo oblačkeuser posted image user posted image
a si pospravila špajz?user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
7.11.2006 11:09:45   
kapica
Siskamiska, danes si pa ti otozna, bogica, kot sem jaz bila do vceraj. Danes mi gre malo boljse. To so res tako smotani dnevi, jaz mislim da naju samo strah daje v primeru neuspeha, ker boma takrat potoke jokale. Nic ne moremo, samo glavo pokonci in upati na najboljse. Jutri bos ze drugace razmisljala. danes pa kr tako kot si rekla, na sprehod, na obiske, pa bo ze dneva konec. Drzim pesti.
Poopsie ti si ena hecna punca, res , te mam toolk rada user posted image . Spajza se nisem se lotla, nekako mi ne ugaja prevec, pa bom al pozneje, al drug tede, saj se mam cas user posted image .  Danes upam da mi bo uspelo malo na sprehod. Se morem skrivat, ce sem zunaj, da me kdo iz sluzbe ne vidi, bi bilo zoprno.
Sasa, a ti si pa kr po neuspehu sla v sluzbo. Bravo da si zmogla, meni se zdi da ravno takrat rabim dneve za sebe, da se zjocem.
Misek a ti si pa pozabla na nas user posted image user posted image .

_____________________________

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
7.11.2006 11:11:14   
kapica
Poopsie, v Ljubljani mate otozno vreme in sivo in temno. Dvigni rolete, pa bos vidla da bo soncek tudi do tebe prisel user posted image user posted image user posted image user posted image .

_____________________________

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
RESNIČNA ZGODBA: Sinu so zdravniki ohladil...
Bil je lep topel jesenski dan, za pregled v porodnišnici sem obula balerinke. Malčku se ni mudilo na svet, bila sem štir...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?