Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

ne prčakijem 13, kot Klarita in upam da bova obe zagledali dve veliki debeli
. Jaz tud probam odmislt vse, čeprav mi glih ne rata bajbolj, zdaj se ukvarjam še s tm ali bom imela še službo drug mesec, ker mi poteče pogodba, pa še nič ne vejo a bi mi jo podalšal al ne. Pomoje bom bla jaz bl živčna če 13
. Zanima me a si katera redno meri BT in vpisuje v preglednico, jaz sem namreč to sedaj začela, pa res neki čudn skače ta T.
in
kaj čem druga. Ta mesec je bil tudi zame zelo naporen, najprej služba, sedaj pa še smrt soseda. Bomo videli, mogoče pa bo vseeno poseben mesec.
sem ti poslala naslov po zasebnem sporočilu, upam, da si prejela, ker ne vem, če prav pošiljam z.s. Prosim javi mi, če si prejela sporočilo.
. Itak ne vem al sm avgustovka al ne tku da nimam kaj tam delat.
. Saj mogoče se ti čez 2 tedna pridružim v teku za september. Vseeno upam da ne. Sploh ker bi bil PDP zdaj lahko ravno na moj rojstni dan...