Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
sem brala Cosmota in naletela na tole 90 dnevno locevalno...in se +to da mi je ene par ljudi povedal, da to pa "res deluje",..sem se odlocla da poskusim
ima mogoce katera jedilnik za prvih 5 dni, preden dobim knjigo in to? ni bla res zeloo hvalezna

, se pravi, da imam danes sadni dan. Moj jedilnik za danes je:
. Torej boste zmagale tudi ve.
pisat zadnje čase, kar namreč vsak dan grešim na veliko
. Tud danes sem. Vmes čez dan si privoščim en ornk greh, potem ostali obroki so pa po "pravilnem jedilniku". Ma se moram mal v roke vzet, če mi je šlo tko lepo s težo dol. Mi še zdaj ni jasno kako bom preživela vodni dan.
, sam če ne bi bili tok velki bi blo šele fajn. Tehtala se zdaj kr dolg časa ne bom, tam enkrat po vodnem dnevu bom skočila na tehtnico.
Odločila sem se takole:
). Kadar imam B ali Š dan skoraj vedno jem za večerjo isto kot za kosilo, ponavadi B med sabo ne mešam. Seveda pa se kdaj tudi pregrešim. Zadnjič sem za kosilo jedla golaž, za večerjo pa mozzarelo.
.
?