Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Imam tud en hud problem, da sem zdele zaspana za ubit. To je pa jutranje pomanjkanje kofeina. Pa glava me zaradi pomanjkanja kofeina tud boli za znoret. Ne morem pomagat ampak sem zasvojena s kofeinom in če ga ne dobim sem kot cunja. Groza!!!! Anej je zaspal, jaz pa tud šibam v "kino mižule". Da bom potem za Miklavža vsa naspana.
). In še 0,8 kg v minus
. Ja, grehi bodo sigurno.
.
me bo ubil, samo sladko mi gre po glavi. Včeraj sem imela sadni dan in sem zraven pojedla še ene 2 bountyja, pa piškote, v torek, za OH večerjo, sem pa tko pojedla vse, kar sem videla. Katastrofa, popuščam na celi črti. Zdej, ko svoje stare kavbojke gor dobim, mislim, da sem kar zmagala. Pa še zdaleč ni tako. Bom morala biti malo bolj pridna.
eno kratko pridigo, upam, da mi bo pomagalo. Ajde, punce, bodte bolj pridne kot jaz in boste v ponedeljek (oz. kadar se pač tehtate) bolj ponosne nase kot jaz!!!
, pojedla sem eno jabolko. Pa saj ena jabolka ne more škoditi, kvečjemu koristi, a ne? Naprej bom pa kr svojo dieto držala (do januarja): manj jej, veliko gibaj.
).
+ solata