|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  216 217 [218] 219 220   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke
5.8.2007 14:27:15   
Antigona
Men tud obljubljajo 4 kilaša, pa še velzga za povrh... No vsaj besede nadomestne G. v četrtek so bile take... Upam, da se je kej zmotila user posted image  Pol pa pride svizec pa zavije čokolado user posted image

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 5426
5.8.2007 14:30:33   
tonja
Ne vem koliko se kaj zmotijo pri tehtanju user posted image , moji sestrični in prijateljici se niso glih kaj veliko.

A Žan je bil pred rokom pa je bil zato kaj lažji?

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 5427
5.8.2007 14:38:35   
mony5
ČESTITKE ANTILOPI ZA JUŠA  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 5428
5.8.2007 14:40:41   
mony5
Joj men tud skoz pravjo, da je naša Zoja full dolga, glede teže pa ne vem, k mi zadnje tedne ni čisto nič rekla.

Tonja mogoče pa boš že danes šla v porodnišnico, če se je začelo dogajat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 5429
5.8.2007 14:43:33   
mony5
Mislm da si nekatere tako zelo želimo že roditi, da so se naši user posted image  odločili, da nas bodo zanalašč pustili še malo čakati! hahahauser posted image user posted image user posted image  

Mislm da če bi Sisy šla v P bi še Antigono s seboj vzela!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 5430
5.8.2007 14:48:39   
tonja
IZVIRNO SPOROČILO: mony5
Tonja mogoče pa boš že danes šla v porodnišnico, če se je začelo dogajat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mogoče je pripomogel jutranji user posted image  .  user posted image

Drugače pa opažam, da je vsak drugi dan tkole malo več popadkov. Tko da bodo v torek videli, da se že kar dogaja in me bodo pošibali not user posted image ; hja al bodo pa rekli, da se mi že dost dogaja pa da bom čez par dni itak prišla sama not. user posted image  Kdo bi vedel?

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 5431
5.8.2007 14:48:55   
mony5
Ja kje pa ste vse k ste zdejle gor??? A se vse z user posted image  stiskate? Moj spi pa se jaz ne morem, pol pa mal gor visim!!! K da mi je teško!user posted image

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 5432
5.8.2007 14:51:43   
mony5
Pol bom pa še jst zvečer malo user posted image  mogoče mi bo pa full pomagalo! ja ja sanja svinja kukuruz ..........   Sem zdele že parkrat bla v akciji pa se še čisto nič ne dogaja, tako da mislim, da meni sex čisto nič ne pomaga pri popadkih!

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 5433
5.8.2007 15:00:40   
Antigona
Evo mony jst sem tuki...

Žan spi, moj je za računalnikom in obdeluje slike, jaz pa kuham kosilo in vmes na RR visim...

Se vid da smo že čist RR odvisnice, še dobr, smo vsaj na tekočem kdaj kera rodi user posted image

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 5434
5.8.2007 15:02:48   
Antigona
Janana vidm da si gor. Veš kaj me zanima... Do kdaj pa tvoj Jan spi če gre normalno ob 12ih spat? Sej če spi dve urci, pa ga pol tvoj direkt popoka v Postojno sta v pol urce gor in bo še zmeraj pri tebi vsaj eno uro... To je pa pol druga varjanta pri nas. Če se ne zbudi sam bi ga pa zbudil. Mu ne bo škodval če se sem in tja mal manj naspi... Bo šel pa zvečer prej spat user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 5435
5.8.2007 15:08:58   
mony5
Mi smo pa danes imeli že ob 13-ih kosilo in sem že zdaj spet lačna, tako da grem zdej malo lubenico jest!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 5436
5.8.2007 15:14:38   
Antigona
Mi smo bli zjutraj v Iškem vintgarju da je Žan metal kamenčke v vodo, pa smo se nazaj grede ustavl v Sparu da bi kupil lubenico. In jih je zmanjkal user posted image , tko da se zvečer ne bom nič sladkala z njo. Gremo pa potem popoldne baje na sprehod do Mantove na ledeno kavo... Njami...

Še dobr da bo kmal kosilo, ker se mi že sline cedijo...

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 5437
5.8.2007 15:18:05   
Antigona
Evo spet sam o hrani čvekamo, se vid da bi pojedle vse kar leze in gre, sploh če je sladko ali slano (no moje želje so predvsem take)...

Jst grem zdej kosilo jest in se javim šele zvečer ko bo šel Žan spat!

Pa pa

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 5438
5.8.2007 15:23:25   
Petjana
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

Janana vidm da si gor. Veš kaj me zanima... Do kdaj pa tvoj Jan spi če gre normalno ob 12ih spat? Sej če spi dve urci, pa ga pol tvoj direkt popoka v Postojno sta v pol urce gor in bo še zmeraj pri tebi vsaj eno uro... To je pa pol druga varjanta pri nas. Če se ne zbudi sam bi ga pa zbudil. Mu ne bo škodval če se sem in tja mal manj naspi... Bo šel pa zvečer prej spat user posted image

Ja,če bo to med tednom in bo v vrtcu ne bo panike,ker ga bo moj ob dveh prišel zbudit.Bolj bo user posted image ,če bom med vikendom noter,ker če je doma pa zaspi šele okoli pol2.In spi tud do pol5.  Ja fino bi bilo,če bi se vsaj do srede,ko imam rok kaj zgodilo.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 5439
5.8.2007 15:54:43   
Antigona
No, kosilo smo pojedli sem se pa spomnila da imam jutri CTG v Ljubljani. Pa me zanima če bi katera pršla na kavico k Orehku? Lahko ob standardni uri, se pravi ob devetih? Ste za, hitro naj se katera pofočka... Lahko pa tudi kasneje, CTG imam itak šele ob 13ih...

No zdej se pa res javim šele zvečer, mi je moj srček odstopu računalnik za dve minute...

Janana držim pesti da se zgodi med tednom in sicer še ta teden user posted image !

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 5440
5.8.2007 16:20:07   
Anonimen
ANTILOPA ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Antigona)
  Neposredna povezava do sporočila: 5441
5.8.2007 18:37:08   
MalaPika07
Ohoj bejbe!

user posted image user posted image user posted image Čestitke Antilopa! Res ful luštno ime!!user posted image user posted image user posted image

Pri nas se je zgleda tud začelo neki dogajat... čep se je začel luščit... samo ne vem, če je prav, da to boli? Ker mene že ves dan trebuh boli, pa ne tko kot pri otrdevanju...user posted image

Zaspanček Roman... 6.8.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5442
5.8.2007 18:46:39   
Klarita
Antigona, tudi mene strašijo z velikim fantom. No bomo videli, mogoče pa ne bo tako velik in težek.

Pa imaš velik trebuh?
Jaz sem se nazadnje zmerila 122 cm, čeprav je tudi to relativno....

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 5443
5.8.2007 19:09:41   
Sončni žarek
IZVIRNO SPOROČILO: MalaPika07
 Pri nas se je zgleda tud začelo neki dogajat... čep se je začel luščit... samo ne vem, če je prav, da to boli? Ker mene že ves dan trebuh boli, pa ne tko kot pri otrdevanju...user posted image

MalaPika držim pesti in ti pošiljam en " protibolečinski user posted image  "

Vedno, ko katera napiše, da se je začelo nekaj dogajati, grem pogledat na seznam avgustovk..... Očitno bom potem jaz septembrka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nič, bo treba kar plan narediti: nocoj user posted image  do onemoglosti user posted image user posted image ...jutri pa pomivanje oken vsem sosedomuser posted image user posted image .... pa nekajurni sprehod user posted image user posted image
A ima katera še kakšen predloguser posted image

(odgovor članu MalaPika07)
Neposredna povezava do sporočila: 5444
5.8.2007 19:15:06   
MalaPika07
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek

MalaPika držim pesti in ti pošiljam en " protibolečinski user posted image  "

Vedno, ko katera napiše, da se je začelo nekaj dogajati, grem pogledat na seznam avgustovk..... Očitno bom potem jaz septembrka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nič, bo treba kar plan narediti: nocoj user posted image  do onemoglosti user posted image user posted image ...jutri pa pomivanje oken vsem sosedomuser posted image user posted image .... pa nekajurni sprehod user posted image user posted image
A ima katera še kakšen predloguser posted image

Ma daj, potem ne boš imela moči za rodit! Raje udari samo prvo varijanto.user posted image user posted image

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 5445
5.8.2007 19:22:52   
Sončni žarek
Ma daj, potem ne boš imela moči za rodit! Raje udari samo prvo varijanto.user posted image user posted image

Udarjava prvo varianto ......samo zaenkrat še ni učinka user posted image  Očitno se najini user posted image  dobro godi v mojem bušijuuser posted image -pa moj user posted image  ji je komaj danes dal dovoljenje -mogoče pa že atija ubogauser posted image

Kdaj imate kaj preglede in CTG? Jaz jutri, me res zanima kaj bodo ugotovili.....

Neposredna povezava do sporočila: 5446
5.8.2007 19:25:57   
Sončni žarek
Danes pa je res zatišje na RR....... se pozna da je nedeljauser posted image  
Pa počasi se bo začela nočna smenauser posted image  .....

Slišim, da je user posted image  prišel domov, mu grem večerjo pripravit....

Neposredna povezava do sporočila: 5447
5.8.2007 19:39:11   
April
Čestitke za JUŠA!!user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz se grem umit, potem pa sam še v pojstlo. Jutri bom tudi  doma, da mali preboli to vročino.

Meni tudi danes cel dan nekaj trebuh otrdeva. ampak rodit pa še ne bi šla. A sem edina tukaj, ki bi kar do roka še počakala?user posted image

No punce, lepo se še načvekajte, PA lepe sanje!

Neposredna povezava do sporočila: 5448
5.8.2007 19:50:49   
MalaPika07
Jaz imam pregled pri svojem G. v sredo, CTG pa v torek. Malo zbkrlano vse skupi. Ne bi pa imela nič proti, če bi že prej rodila.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 5449
5.8.2007 19:51:54   
MalaPika07
Jej, 100 objav. user posted image  Nisem še dorasla vam čvekam.user posted image  

Jst grem zdej en film pogledat, mal pojest, brez tega pač ne gre, pol pa v nočno smeno pridem. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  216 217 [218] 219 220   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  216 217 [218] 219 220   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?