|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  215 216 [217] 218 219   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke
5.8.2007 9:56:06   
April
Sončni žarek, saj bom jaz s tako tukaj. user posted image  jaz grem tud zdaj kosilo pripravit, ker mi ponavadi že ob enajstih jemo.

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 5401
5.8.2007 10:03:20   
Jumpy
LAVRA IN BIRDY - ČESTITKE ZA VAJINA SONČKA!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 5402
5.8.2007 10:58:49   
JORJA
ISKRENE ČESTITKE BIRDY ZA NELI!! user posted image user posted image

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 5403
5.8.2007 11:00:18   
pajac
Samo na hiter se javim...

Si moram že nova user posted image kupit, ko je toliko za prebrat... STE BILE PRIDNE!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem bila včeraj na štajerski, na pikniku in je bilo hrane user posted image user posted image user posted image , seveda jo je kar nekaj pristalo v mojem želodčku...user posted image

Sem se vozila tudi po makadamu, ampak nič od tega... Edino me je sinoči nekaj trebuh bolel (pa ne kot popadki) in me je moj popokal direkt v posteljo... Spala pa sem do pol devetih (kot top), ko je pripravil zajtrk in mi dovolil da se grem pofočkat na RR...
Zdaj pa se je odločil da mi bo preprečil visenje na netu, čisto fizično (ker če mi kaj reče, se skujam in grem na računalnik user posted image user posted image user posted image )  in me bo zvlekel ven user posted image user posted image user posted image ....

Čestitke Birdy in Lavri...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Po moje se oglasim proti večeru... bom videla kam me bo zvlekel... Šibam.....

Pozdravček....

Sisy 
bejž v Postojno...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 5404
5.8.2007 11:22:54   
ger06
Čestitke:   Paštetka za MAŠO, user posted image  

Zian za VITO user posted image

Laura za VIDAuser posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Poopsie kakšna lepa porodna zgodba, mi je šlo kar na jok,
jaz sem tud mislila, da bom jokala ko bom rodila, sam sem bila preveč pod vplivom protibolečinskih...

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 5405
5.8.2007 11:23:18   
mony5
ČESTITKE BIRDY ZA NELI (oj je pa kar velika punca) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 5406
5.8.2007 11:43:36   
Sončni žarek
Kosilo sva pojedla..njamiuser posted image (puranji v omaki s sirom, riž in solata), moj user posted image  pa je že na poti v službo- kje je še 8 zvečer?! Saj bom preživelauser posted image , grem sedaj malo v ležeči položaj.....pa pogledat, če je kaj pametnega po TV.....  

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 5407
5.8.2007 11:48:29   
Sončni žarek
Kje pa je TIA? A jo je včerajšnje user posted image čist utrudilo user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5408
5.8.2007 11:52:24   
tonja
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

pozdravljene!

Zanima me ena informacija, je katera od vas zanosila z metodo umika ali ste vse načrtovale?Mogoče poznate koga ki se mu je to zgodilo? Zanima me samo kolikšna je v verjetnost.jaz si user posted image zdaj,  ful želim mož nekoliko kasneje.
Hvala in veliko sreče vsem skupaj!

Midva sva načrtovala. Vendar po mnenju moje G bi morala imeti težave pri zanositvi, ker imam tako dooooolge cikle - tudi do 3 mesece; pa je ratalo v prvo sva bila zelo pridna user posted image . Drugače pa sem si tudi merila temperaturo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5409
5.8.2007 12:20:02   
tia01
Ojla!! Evo mene... Nč me ni učeri utrudilo user posted image , ker je vse skupej odpadl. Sva se prštimala za v postlo, pol pa kao da bo že akcija, pol sm bla pa jst tok lena, njemu pa tut ninč mankal, k nisva. No pa je bla spet sušauser posted image .

Drugač sm mela pa dons tut jst zlo grozno noč. Ob treh zjutri nama je zvoniu zvonc!! Men ni blo nč jasn, pa sploh nism šla odpret (mamo pa večstanovanjsko hišo, gor sta še mami in oči, pa še sestra je vmes,...), no in pol slišm eno topotanje po štengah, pol pa še en pride k nama dol, pol sm se pa res ustrašla. Pa sm hitr zbudila mojga, pa njemu še mn jasn. Pa sm rekla naj gre pogledat kdo je v najinmu stanovanju (najin kuža je pa seveda spančkou k top - tolk o čuvajih), pol je pa moj zbudu psa in sta šla pogledat, pa moja mami tmuser posted image . No in zvem, da so pršli rešilci, ker so mojga očija odpelal na urgenco, ker je meu napade žolčnih kamnov in vnetje trebušne slinovke, tko da je biu čist bogi baje. Rešilci so pa valda pozvonil na vse tri zvonce. Jst sm se pol še pol ure kr tresla, k so me tok prestrašl. Tko da moj oči je kar tm ostal in bo meu operacijo, ko mu pozdravjo trebušno slinovko. Bogiuser posted image .

Sm pol rekla da zdej k so me tko prestrašl, loh pa rešilci sam obrnejo pa še pome pridejouser posted image , sam ni blo potrebno.

Ej punce a vm če bo voda odtekla, boste klicale rešilce al boste šle z avti?? Jst res ne vem...

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 5410
5.8.2007 12:36:53   
tonja
Tia - upam, da bo čim prej ok s tvojim očijem, da bo lahko pestoval vnukca.

Če mi bo voda odtekla, bom verjetno klicala rešilca, ker smo kar daleč od Ljubljane.
Najprej sem imela napotnico za v Novo mesto, ker je to najbližja porodnišnica, ampak so mi zaradi težav dali tudi napotnico za v Ljubljano - ker je pač taka situacija in jo bojo baje znali v Ljubljani bolje obvladat.

Drugače pa je Cerar drugačnega mnenja kot zdravniki, ki so me obravnavali do sedaj. Je reku, da se epilepsija lahko pojavi kasneje, ampak najkasneje do nekje 18. leta. In da je to po njegovem eklampsija. Pol mije pa še razlagal, da če k njemu pride študent na izpit pa ga on vpraša o tonično kloničnih refleksih, kakršne sem imela jaz pa da mu reče, da je to epilepsija, ga pošlje domov inmu reče naj se še malo uči. user posted image  Vsak zdravnik po svoje pol pa vedi komu verjeti.

Danes sem se na vsakodnevnem obhodu spomnila na Sisy, da je danes njen dan D pa vidim, da se je še danes oglašala tako da zgleda tudi pri njej ne bo nič - ali pač. Danes lahko svojega nahecaš za mal akcije, danes ti ne bo mogel reči, da Sara ne bo donošen otrok user posted image

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 5411
5.8.2007 12:43:40   
Sončni žarek
Tia- držim pesti za očeta in verjamem, da te skrbi. Pozitivno misli in user posted image  zate....

Glede odtekanja vodeuser posted image - če bi počasi kapljalo, bi me moj peljal-imava do P cca. 15km....če bi se pa vlilo, pa bi verjetno klicala rešilca. Samo pri nas se lahko pojavi težava, da ni nobenega na razpolago in ti rečejo počakajte- smo že imeli takšen primer v družini in čakali nekaj ur user posted image - iz drugega zdravstvenega doma pa nočejo pritiuser posted image .....Ja, SV Slovenija.......

Joj, najini user posted image  pa očitno ne paše, da sedim za računalnikomuser posted image  ful brcauser posted image user posted image user posted image ....grem vodoravno.....

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 5412
5.8.2007 13:02:54   
Antilopa
Da se še jaz javim... 28.7. ob 22.33 je v postojnski porodnišnici na svet pokukal Juš, velik 52 cm, težak 3680 g. Domov sva se vrnila šele včeraj - zaradi povišane temperature ob rojstvu.
Kaj več pa drugič...

Neposredna povezava do sporočila: 5413
5.8.2007 13:11:39   
tia01
Hvala Tonja in Sončni Žarek!!!
Ja jst bom tut po moje če se ulije klicala rešilca.
Tonja kar se pa tiče epilepsije kakor jaz vem se lahko pojavi tut pri 40ih, al pa kadar kol, pa so mi to povedal nevrologi. Pa tut vem za gospoda, ki je bil star tam okoli 40, ko so se mu pojavili napadi in so mu postavili diagnozo epilepsija!

Antilopa čestitke za Juša!!!!!!!!user posted image user posted image Pa ful lepo ime!! Jst sm tut hotla dt tko ime našmu fantu, sam se moj na žalost ni strinju.

(odgovor članu Antilopa)
Neposredna povezava do sporočila: 5414
5.8.2007 13:20:59   
Sončni žarek
ANTILOPA čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In če pogledamo....user posted image  iz prve polovice avgusta ste bile že zelo pridneuser posted image  Kdaj pa se bo začelo dogajat za nas po 15.8user posted image user posted image user posted image  Upam, da ne septembrauser posted image  

Ko je šel moj danes v službo, je crkljal najino user posted image  in jo prosil, da naj še zdrži do 20ure 8ker nima zamenjave v službi), potem pa ima vsa njegova dovoljenja...... Ko ga vsaj nebi ubogalauser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Sončni žarek -- 5.8.2007 13:22:25 >

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 5415
5.8.2007 13:24:05   
Antigona
1.8. katis                  - 1.nos. - Ce ..........user posted image
1.8. birdy                 - 1.nos....................user posted image
1.8. malamisha        - 2.nos. - Lj
............user posted image
1.8. Eja_1                - 2.nos. - Nm
1.8. tonja                
- 1.nos. -Lj  ............user posted image Lovro
2.8. PUJKEC            - 1.nos. - Sg ...........user posted image
3.8. poopsie             - 1.nos. - Po .......... user posted image  Tjaša

3.8. country            
- 1.nos. - Kr
3.8. kate                  - 1.nos. - Lj..............user posted image

5.8. Sisy                  - 1.nos. - Po.............user posted image Sara
5.8. Jumpy               - 3.nos. - Lj..............user posted image
6.8. temboli1           - 1.nos.
7.8. crtka                
- 1.nos. - Po............
user posted image
8.8. maja 30            - 2.nos.
8.8. janana              - 2.nos. - Po.......... user posted image
9.8. bibyzan             - 1.nos. - Maribor
9.8. mony5              - 1.nos. - Lj...............user posted image Zoja
9.8. Adriana1          - 1.nos. - Trbovlje......user posted image
9.8. Lenča78           - 1.nos. - Lj...............user posted image
10.8. man_da_rina  - 1.nos. - Lj..............
user posted image
10.8. Paštetov kruh -  2.nos. - MS / Feldbach user posted image Maša
11.8. Antigona          - 2.nos. - Po  ..........user posted image Luka
12.8.
masna              - 1. nos.  - Ljuser posted image user posted image
12.8. NAVT              
- 2.nos. - Izolauser posted image user posted image ......user posted image user posted image
14.8. *LAVRA*         -1.nos.
14.8. Antilopa          - 2.nos. - Po
14.8. Polžica           
- 1.nos. - Lj............. user posted image
14.8. Zian                 - 3. nos. - Jesenice
15.8. pimi                 - 2.nos. - Mb
15.8. saskija            - 4. nos. (3. otroček) Mb   user posted image
16.8. Caarmen         - 1.nos. - Jesenice
16.8. sončnižarek    -1.nos. -MS.............user posted image Nik  user posted image Eva
17.8. pajac               - 1.nos. - Lj............. user posted image

17.8. minka 123      ............................... user posted image
18.8. April               
- 2.nos. - Lj.............. user posted image
18.8. JORJA             - Celje
19.8. MalaPika07    
- 1.nos. - Po............. user posted image Klemen
19.8. ger06              - 1.nos. - Lj
20.8. pikas               - 2.nos. - LJ/Po
20.8. Klarita            
- 1.nos. - MB/Feldbach ..... user posted image
20.8. abc100          
- 1.nos. - Lj................user posted image Janez
20.8. _barby_           -2.nos.......................user posted image .
21.8. martina RN     - 2.nos. - Mb
21.8. Nenca79         - 2. oz. 3 nos. - Po
22.8. tia01              
- 1.nos. - Lj................user posted image  Timon
22.8. Nenya            
- 2.nos. - Lj 
22.8. Talika19          -1.nos. - Kr................user posted image
24.8. karin412        - 2.nos. - Kr
24.8. mojca 32        - 2.nos. - Trbovlje.......user posted image Ula
24.8. tatjana.d         - 2.nos. - Po...............user posted image
25.8. rikica              -
2.nos. - Ptuj
25.8. kk133             - 2.nos. - Lj.......user posted image  Aleks

26.8. ****
      - 2.nos. - Kr................user posted image
27.8. Irena*             - 2.nos. - Po
27.8. tasja23            - 2.nos. - Ce
27.8. katipi               - 3. nos. user posted image user posted image
27.8. chips               
- 2.nos.  ....................user posted image
27.8. lumpa6            - 5. oz. 6. nos. - Lj
27.8. cali                   - 2.nos. - Kr
27.8. tikca
                - 1.nos. - Lj ........user posted image  Lovro
28.8. Mateja 82        - 2.nos. - Ce.............
user posted image
28.8. rakinja            
- 2.nos. - Mb..............user posted image
29.8. Nikki24            -
1.nos. - Po..............user posted image
29.8. avgustovka      - 1.nos. - Po.............
user posted image
30.8. HHH                  -
2.nos.  ...................user posted image

EXPRES STATISTIKA AVGUSTOVK:

65  nas je Avgustovk (že rodile: 15).

Pokazalo se je 13 user posted image in  13 user posted image
. Za 14 user posted image bo spol user posted image .
Imamo 3X DVOJČKE (Masna, NAVT, katipi)!

Zelo delovno bo v ponedeljek 27.8. (6 nosečk)!

ŽE RODILE:

15.5. bibyzan: Tjaša, 755g, 35cm  (Lj,ob 23:06)
4.7.  katipi: Mina 1600 g, Liza 2210 g (LJ)
9.7. Jumpy: Miha, 2510 g, 45 cm (Lj)
11.7. ger06 Pia 2490 g, 47 cm (Lj)
16.7. masna: Tian, Lana (Lj)
19.7. katis: Bor, 3070 g, 50 cm (Ce ob 0:27)
21.7. Kate: Patricija, 3010 g, 52 cm (Lj ob 16:57)
25.7.NAVT: Brina 2385g,46cm, Neža
2475g,47cm (Izola)
26.7. *LAVRA*:  Vid, 3100 g, 50 cm (MS ob 9:48) 
28.7. poopsie: Tjaška, 3530g, 51 cm, (Po,ob 19:03)
28.7. Antilopa: Juš, 3680 g, 52 cm (Po ob 22:33)  
30.7. malamisha: Gabi, 3050 g, 51 cm (Lj)
2.8. Paštetov kruh: Maša 3100 g, 47cm (MS ob 10:34)
2.8. Zian: Vita 3120 g, 50 cm (Jesenice ob 16:10)
4.8. birdy:  Neli, 4060 g, 54 cm (LJ)

EXPRES STATISTIKA 2: 
Rodilo je že 15 Avgustovk (v vrsti nas čaka še 52).

Dobili smo 5 user posted image in  13 user posted image (spol so pravilno napovedali 8x).

Najbolj delovni dnevi do sedaj so bili: 4.7., 16.7.,25.7. (1 nosečka - 2 otročka) 28.7. in 2.8.!

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 5416
5.8.2007 13:26:06   
Antigona
Takole sproti ko sem brala sem updatala seznamček in upam da nisem česa spustila...

Za začetek torej čestitke Birdy za Neli in Antilopi za Juša!!!!

Lepo se cartajte in uživajte!

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 5417
5.8.2007 13:36:35   
Antigona
Janana jst mam ful dobro izkušnjo z Postojno. Torej na brzino moja prva porodna izkušnja...
Dogajal se je v nedeljo že cel dan po malem in stopnjevalo proti večeru. Ker sva imela obiske (najprej moji starši, ki so šli iz morja, potemše njegov brat in žena, ki sta prinesla zahvalo za poroko - frišno poročena) sva se delala da ničč ne dogaja, da jih pač ne bi skrbelo če bi dolgo trajal. Ko so obiski odšli (malo pred osmo zvečer) sva se spogledala in sva rekla, no pa greva. V Po. sem prišla okoli pol devetih, kjer naju je sprejela babica, ki me je pogledala, priklopila na CTG, potem pa poslala v drugo sobo, kjer sem se sklistirala in stuširala. Mislim da sem v porodno sobo prišla okoli pol enajstih in dobila infuzijo (predpriprava na EA, pa čisto možno da so bili zraven tudi kaki umetni popadki, s tem se niti nisem ukvarjala). EA sem dobila okoli enajstih ali pol polnoči, rodila pa ob 1:22 zjutraj... Ko je bilo konec sem rekla da takole jih imam pa lahko tudi 13 user posted image

Jaz osebno o drugačnem porodu kot z EA niti nisem razmišljala, ker imam revmatično vnetje obeh kolkov in s tem veliko težav ter bolečin ravno v tistem predelu ki jih ob porodu ne bi rabila user posted image ...

Tudi na oddelku je bilo vse ok, in tudi takrat nisem pogrešala nobenega osebja (je bil isti čas kot sedaj, no kak dan prej user posted image ). Glede tega da želiš imeti otročka pri sebi jim pa samo rečeš... Saj se lahko sama odločiš kje bo user posted image ... Čeprav glede na to, da Žan ni prespal noči skoraj eno leto, prvi mesec pa ponoči sploh nismo spali mi je kar pasalo, da sem se vsaj tiste tri oz. štiri dni naspala...

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 5418
5.8.2007 13:59:09   
Antigona
No pa kaj je zdej to... Končno pridem na net, pa vse pobegnete???

Poopsie luštna pupika user posted image  user posted image  user posted image ...

Glede štorkelj pa, je moj včeraj ko se je vračal iz ene poroke tud videl na enmu travniku cel kup štorkelj... Pol je pa mal kasnej še na enem travniku vidu še eno in jo je fotku... Sem ga vprašala če jo je kej napodil proti nam in je user posted image  reku da je očitno Lukiju čist všeč v mamici, pa naj tam še ostane dokler mu paše user posted image ...
Jst mam pa že tolk dost da to kr res ni...

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 5419
5.8.2007 14:02:32   
kk133
Punce, eno vprašanje imam.

Včeraj sem po nesreči stopila nerodno preveč v razkorak (z nekega kamna mi je spodrsnilo za hišo, ampak sem se ujela) in imam od takrat tako hudičeve user posted image bolečine v nožnici, da komaj hodim. Ali se je kateri kaj podobnega že kdaj zgodilo? Mislim s temi bolečinami, ker je res neznosno. Sicer imam pregled v torek...

lp katja

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 5420
5.8.2007 14:09:42   
tonja
IZVIRNO SPOROČILO: tia01

Tonja kar se pa tiče epilepsije kakor jaz vem se lahko pojavi tut pri 40ih, al pa kadar kol, pa so mi to povedal nevrologi. Pa tut vem za gospoda, ki je bil star tam okoli 40, ko so se mu pojavili napadi in so mu postavili diagnozo epilepsija!

Tia - tudi jaz sem slišala za enega strica, ki se mu je epilepsija pojavila po 40 ali celo po 50 letu, ampka zaradi enih zdravil, ki to povzročajo. Ne vem ali jih je vzel preveč ali premalo user posted image , skratka vem da je nekaj povezano s tistimi zdravili.
No bomo videli kako se bo pri meni končalo.

ANTILOPA, ČESTITAM ZA JUŠA!!!!!!

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 5421
5.8.2007 14:12:35   
tonja
IZVIRNO SPOROČILO: kk133

Punce, eno vprašanje imam.

Včeraj sem po nesreči stopila nerodno preveč v razkorak (z nekega kamna mi je spodrsnilo za hišo, ampak sem se ujela) in imam od takrat tako hudičeve user posted image bolečine v nožnici, da komaj hodim. Ali se je kateri kaj podobnega že kdaj zgodilo? Mislim s temi bolečinami, ker je res neznosno. Sicer imam pregled v torek...

lp katja

Katja,
jaz samo vem, da je moji sestrični na stopicah sodrsnilo in je padla na rit, mislim da tam nekje v 7 mesecu, pa je šla k zdravniku in so jo sprejeli v porodnišnico na opazovanje, tako da le pojdi se pokazat; raje za brez veze, kot pa da bi te skrbelo ali pa da bi bilo celo kaj narobe.

Srečno!

(odgovor članu kk133)
Neposredna povezava do sporočila: 5422
5.8.2007 14:14:05   
*lenc@*
Oj!

KK133- najbrž si si kaj nategnila. Otroček je zaščiten, to ne skrbi. Če te pa fuuul boli, na urgenco. Zihr je zihr je moje mnenje.

user posted image user posted image user posted image user posted image Birdy, Antilopi in Lavri za otročke!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Me veseli, da je šlo pašteti dobr s PCA- še meni prosim.

Antigona-hvala za info o plači... Sissy-kaj dogaja??!!!!!

Men tud napoveduje večjo pupo, pa sem 4 dni prep PDP. Jz upam na najboljš!!! Me pa kar stisne k pomislim. Zdaj je moja kolegica rodila 24 dni prej, 2500, 49cm. Ali pa 4kg, to je kar razlika.
lepo bodte, se še javim...

Tonja, kmalu bo, če je to tolažba.user posted image

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu kk133)
Neposredna povezava do sporočila: 5423
5.8.2007 14:20:22   
tonja
Tonja, kmalu bo, če je to tolažba.

Bolje taka tolažba kot nobene user posted image
Sem imela zdejle 3 popadke na 10 minut pa sem bla že čist happy - samo zdej se je pa nehal user posted image . Tko da -  nič še ne bo.

Drugače se pa s Sisy res morda kaj dogaja, ali pa jo je lubi kam na lepš odpeljal, da je pozabila na nas!
Nas pa skrbi!!!user posted image  (babe firbčne user posted image )

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 5424
5.8.2007 14:23:48   
tonja
Če ne bom res šla v Rim, bom mogoče res prišla še do treh zvezdic user posted image  user posted image - vsaj nekaj.

A mislite, da če jim v torek zatežim, da me je strah prevelikega otroka, da me bojo pošibal v porodno user posted image  - kako že pravi Sisy - sanja svinja kukuruz..... user posted image  - verjetno to ne bo tehten argument.

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 5425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  215 216 [217] 218 219   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  215 216 [217] 218 219   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

UUVAJANJE NA KAHLICO
NANA123

ZANIMA ME KOLIKO SO BILI STARI VAŠI OTROCI DA SOŠLI SAMI NA KAHLICO?

2 LETI (75%)

3 LETA (22%)

4LETA ALI VEČ (3%)

Število vseh glasov: 241

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!