Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: janana Dobro jutro.Vidim,da ponoči vse v glavnem spite,jaz pa spet bedim že od pol4. .Prej sem pa tudi se skoz zbujala,me je nekaj črvičilo,pa nisem vedela ali je prebava ali popadki.Med panjem sem gledala na uro,če so bolečine časovno kaj stopnujejo,pa je po dveh urah minilo. No potem sem šla pa malo brskat po internetu in zdaj sem spet v dvomih,kam naj grem rodit,ali Lj ali Po. Rada bi šla v postojno zaradi epiduralne,ki mi je prvič kar koristila,po drugi strani me pa moti pomankanje osebja ,ki je zdaj zaradi dopustov verjetno še hujša.Druga stvar pa,da bi čez noč raje imela otročka pri sebi. naj te potolažim...iz Postojne sva z mojo pupiko prišle v sredo 1.8 in sem bila neverjetno zadovoljna z osebjem in sploh nisem imela občutka, da bi jih bilo malo. V bistvu sploh nisem dojela, da so dopusti, ker sem skoraj vsak dan videla dve novi sestri in za nič nisem bila prikrajšana. Sem se ravno včeraj pogovarjala, da je osebje tam tako prijetno, prijazno, ustrežljivo kot, da bi bil v hotelu ne v porodnišnici . Sestram na oddelku prov nič ni težko, karkoli jih prosiš priletijo, ti uredijo, se zraven pohecajo in prov vidiš, da jim je v zadovoljstvo vse kar počnejo. Ne vem no, ali pa sem samo jst imela tako srečo. No, skratka meni je Postojna ostala res v fenomenalnem spominu in naslednjič grem spet tja. Kapo dol! Antigona,daj ko se javiš,mi kaj več napiši,kako je bilo pri tebi prvič z epiduralno in porodom. Ali dajo obvezno umetne popadke ,preden jo dobiš?.Jaz sem dobila svečko za odpirat,potem pa šele čez 6 ur,ko sem bila dovolj odprta epiduralno.Zdaj pa ,glede na to,da sem že zdaj malo,mislim da svečka odpade.No vsaj upam. jst lahko zase povem, da sem bila precej odprta zato sem najprej dobila EA potem pa umetne in še to čisto malo, samo za na konec. Želim ti čim manj naporen in težaven porod. Pozdravček
|