|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke
29.1.2007 17:56:01   
April
O super Sisy, jaz se tudi že veselim, da vidim našo pikico. A boš ti CD vzela s sabo ali ti ga tam dajo? Pa prosim povej mi še, koliko časa si čakala na pregled, pa koliko časa traja. Ker jaz sem že vse pozabila, imam pa uro in pol po tem, ko sem naročena predavanja, pa bi rada okvirno vedela koliko časa se bom zadržala.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 601
29.1.2007 18:13:16   
tonja
Tonja, mislim nate. A si že dobila rezultate THT?
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy

Joj Jumpy, sem že čisto nervozna. Pričakovala sem jih danes in sem naročila stari mami, naj me pokliče, če bo kakršna koli pošta zame. Itak, da bi takoj šibala domov, tistih 15 minut  minusa - ni panike. Ampak pošte ni bilo!
Drugače pa je moj dragi klical malo naokrog in je izvedel, da so šli danes rezultati iz poliklinike, če jih jutri v Dravljah vnesejo v računalnik in mi jih takoj pošljejo jih dobim v sredo. Drugače pa ne dvomim da jih ne bo bodoči očka spet klical jutri, morda pa mu podatke zaupajo po telefonu.

Danes smo morale v službi že povedat za dopust, pa mi je vodja naračunala, da bom doma od 1. 6. (najprej koriščenje dopusta, potem pa še porodniška). Upam, da bo ravnateljica to potrdila. Sem se že malo sekirala, kaj bom počela doma toliko časa, pa se se spomnila, da greva lahko malo v juniju na morje za kakšen teden, pa oblekce bo treba oprat in verjetno še kaj drugega postorit, ja pa tud počivat in sprehajat se bo fino.

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 602
30.1.2007 6:11:43   
Sisy
Drage punce,

No pa še moje poročilo z nauhalne...Po eni strani sem vesela kot radio user posted image  po drugi pa sem včeraj jokala kot dež user posted image  Z najinim sončkom je vse v redu,ima vse nogice,rokice,prstke,srček,ledvička...vse tako kot je treba,lepo se kobaca v mojem trebuščku,se preteguje,maha...krasen prizoruser posted image  Tveganje za DS imam 1: 6000 ali nekaj manj kar so rekli da je dobro,pikica je velika 7 cm od glave do trtice,spola se ni videlo....(če mene vprašate se sploh ni potrudila da bi se ga videlo ampak ok)

Vse lepo in prav...

Ampak kaj ko sem si tako želela dobit CD!!!! Pa mi nihče ni rekel da moram že prej zanj rečt!!!! Zdravnica ki mi je delala nuhalno mi je bla pa čist"mim",drdrala je podatke kot bi brala knjigo,vprašat vmes skor nisi nič mogel,pregled traja vse skup 10 min (sam da te odpika),dobila sem pa ene 3 slabe,meglene slikice,CD-ja pa ne ker je rekla da bi morala pa to prej rečt!!! ja halo kaj pa tiste ki sploh ne vejo da je možnost dobit CD?????Tok sem komaj čakala pregled,bila pa čist razočarana...Tko da ne priporočam da NE greste na nuhalno k tej dr.Tanji Premru Sršen...Pa še prikrajšana sva bila da bi bebiko videla v 3D izvedbi,ker na 3D "preklopi" samo takrat ko snema filmček user posted image  Tko da (ne se mi smejat) sem namest da bi bila vsesla da je z bebiko vse v najlepšem redu na poti domov jokala kot dež zarad tega CD ja in odnosa nasploh...Ma ja sej vem da to ni nič tacga ampak sem ga hotela pokazat familiji ker vsi živijo za prvega vnuka,no zdej pa tole...

Men osebno je žal da nsem vprašala kdo bo delal nuhalno....baje so Babnikova,Reš,Pušenjak...vsi zakon...Jst pa glih na tako naletim...in sem potem govorila s kolegico ki je pacintka Babnikove pa je rekla da je njo sama vprašala če želi CD....

Ok,zdej pa neham traumirat,glavno da je moj otroček ok....

Uživajte jaz pa šibam v službo!

papa

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 603
30.1.2007 7:19:28   
April
Dobr, da vem Sisy, da je treba prej rečt.user posted image

Pa ne se sekirat, itak boš imela kmal možnost it tudi na 3D (mislim, da to delajo od 18 do 25 tedna) pa se boš takrat nagledala otročka. 

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 604
30.1.2007 8:16:54   
Anonimen
Sisy.... a PDP imaš isti?

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 605
30.1.2007 8:23:08   
Anonimen
Sisy zelo sem vesela, da je vse uredu. Zdaj čakam na poročilo vsake, da sporoči, kako je bilo in da je z otročkom vse dobro.
Verjamem, da si žalostna zaradi CDja, ampak si tudi presrečna, ker veš, da ni problemov. In kot je April napisala, boš lahko videla 3D, ko bo morfologija.

Jaz imam tudi danes zvečer NS. Sva oba že zelo neučakana, da vidiva najinega otročka. Baje je bolje, če user posted image ne je tik pred pregledom, da otroček ne spi. In zato bom jaz samo kosilo danes jedla, večerja bo pa po NS. Upam, da bo živahen/na.user posted image

Lep dan vsem... pa saj se sigurno še kaj tipkamo.

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 606
30.1.2007 9:34:41   
Jumpy
Sisy, vem, da se počutiš slabo zaradi CD-ja in naj te potolažim, da je bilo tudi pri meni isto. S tem, da sem šla k dr. Strahovi. Niti omenila ni, da lahko doplačam CD in tako sem v vsej tisti zmedi ostala brez. Seveda pa se tolažim s tem, da ne bi bilo fer do mojih starejših dveh pikcov, ki te možnosti sploh nista imela in imam zato le njune sličice.

Bi se pa na tvojem mestu dobro pripravila na morfologijo in za CD zatežila še preden bi šla v ordinacijo user posted image . Res se ne bo videlo celega user posted image , bo pa že pravi mali možicelj/deklina! user posted image

p.s. *LAVRA*, ja, na nuhalni se že lahko vidi spol. Pri meni se je že user posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 607
30.1.2007 9:55:06   
Polžica
Pozdravljene user posted image !

Sisy, glavno, da je vse ok z user posted image , čeprav moram priznat, da bi bila tud jaz razočarana, če ne bi dobila CDja.

Jaz mam tud v Dravljah pregled, tako da bom rekla za CD v sredo. A ste drugače kaj živčne pred NS? Jaz sem bila pred prvim pregledom pri moji G prejšnji teden full živčna, tako da sploh nisem mogla spat. Po pregledu sem se pa pomirila, ko sem videla, da je z user posted image  vse ok, tako da me za NS ni tok strah.

Včeraj sem se bolj natančno pozanimala glede bolniške in porodniške, če katero zanima: Stvar je taka, da si po novem lahko user posted image  sama izbere, kdaj gre na porodniško - 42 ali 28 dni prej. Antigona, zgleda, da sem brala ene stare dokumente na netu, ki jih še niso popravili (ob bolniški obvezno 42 dni prej porodniška torej ne drži). Ker smo mi avgustovke, se nam šele v juliju začne porodniška in to pomeni, da nam propade ves dopust. Lahko pa se z delodajalcem zmeniš, da ti ga podpiše preden greš na porodniško. Jaz sem se odločila, da tega ne bom naredila, ker bom itak imela do konca bolniško, pa vprašanje, če bi mi delodajalec podpisal dopust, ker mu to ni nujno, glede na to, da sem ves čas na bolniški (sicer bi morala bolniško prekinit in it na dopust, to pa je za delodajalca slabše).
Obstaja pa naslednja možnost: da ti letošni dopust ne propade, se lahko z delodajalcem zmeniš, da ti letošnji dopust podpiše za julij 2008 (razen, če se strogo ne drži pravil, da je treba dopust koristit do 30.06. naslednje leto).
Da ti komisija ne da takoj do konca bolniške, je pa po moje odvisno od tvojega zdr. oz. če se z njim tako zmeniš. Tako da se da po moje vse uredit.
Aja, še to: za osnovo porodniške ti vzamejo zadnjih 12 plač, od tega se zadnje tri pred porodom ne štejejo, ker je ena že porodniška, najmanj 60 dni pred rokom pa moraš oddat delodajalcu potrebne dokumente. Za moj primer to pomeni (po moje smo vse na istem), da bom imela osnovo vzeto od marca 2006 do marca 2007.

Tako, upam, da sem vam kaj pomagala s temi info.

Lepo se imejte pa se beremo user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 608
30.1.2007 10:05:18   
Caarmen
Ojla user posted image

Danes sem bila na druge pregledu pri svoji G. Ker pa sem prehlajena mi je dala antibiotike. Prav nič nisem vesela. Pa še svoje pikice mi ni hotla pokazat na UZ. Sem jo pregovarjala, da bi me dala na bolniško ( oz. bi mi jo podaljšala) pa je napisala obsevtilo zdravniku in nič ne znam prebrat. Naslednji teden grem pa spet k njej. Samo upam, da je z otročkom vse ok...

Izvid na toksoplazmo imam negativen - kaj to pomeni? Sem bila tako šiokirana nad antibiotiki, da nisem nič prašala. V celem življenju sem bila 1x ali največ 2x na antibiotikih - sedaj v nosečnosti pa že kar na začetku....

user posted image   Upam,da bom vsaj v patek na NS vesela...

(odgovor članu Polžica)
Neposredna povezava do sporočila: 609
30.1.2007 10:18:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Caarmen

Izvid na toksoplazmo imam negativen - kaj to pomeni?

Tole citiram ( http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=239565 ) :
1. toksoplazma gondii je parazit, ki se najbolj pogosto nahaja v svežem mesu, prenaša se z iztrebki, žival ga poje in preboli okužbo, parazit se zaredi v njenem mesu
okužbo preprečimo z dobrim prekuhavanjem ali pečenjem mesa, zato absolutno ne jemo prekajenega ali surovega mesa v nosečnosti
2. pozitiven test (protitelesa Ig G>..) pomeni že prebolelo okužbo, mama in plod sta zaščitena s protitelesi (IgG prehajajo skozi posteljico)
3. negativen, brez protiteles pomeni nevarnosti sveže okužbe (ogrožena je mama in plod)
4. pozitiven za protitelesa Ig M pomeni aktivno okužbo, kjer se lahko okuži plod- to je najbolj kriza

(odgovor članu Caarmen)
  Neposredna povezava do sporočila: 610
30.1.2007 10:19:40   
April
Caarmen, če je izvid negativen, to pomeni, da še nisi prebolela toksoplazmazo. V bistvu je bolj fajn, če je pozitiven, ker to pomeni, da se ne moreš več okužit, pa ti potem ni treba pazit kaj ješ... Če imaš doma mačke, se izogibaj čiščenju mačjega stranišča, pa zelenjavo moraš fajn oprat, da ni kakšnih ostankov zemlje gor...
Saj je dost o tem na netu napisano, pa si preberi.

Če ti je pa zdravnica dala antibiotike, imaš pa kar resn prehlad. Jaz sem bila 13 dni fejst bolna, pa nism nič dobila. Sigurno so ti na krvi vidl, da  je potrebno zdravljenje z antibiotiki. Nič ne skrbi, so tudi taki, ki so varni v nosečnosti.user posted image

(odgovor članu Caarmen)
Neposredna povezava do sporočila: 611
30.1.2007 14:16:01   
tonja
Punce!!!!!!!!!

Rezultat dvojnega presejalnega testa je pokazal, da je tveganje za DS nekaj čez 1:6000user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Joj kako sem veselauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da je z user posted image vse ok.

Moj dragi je po telefonu spet "nadlegoval" tiste sestre tam, ampak niso dobile rezultata iz poliklinike (čeprav so včeraj rekli, da bodo šli naprej), tako da so jih same tja poklicale in rezultat so jim povedali preko telefona, ona je potem preračunala in naju poklicala - kok je včasih fajn težit, sploh če na koncu izveš kaj dobrega.

Jupi!!!!

Drugače sem pa včeraj po internetu brala, da so povprečni rezultati NS med 1 in 2,5mm. Glede na to da je najin user posted image  imel 2,1 nevem zakaj sem bila prestrašena.

Sisy - škoda, da si naletela ravno na tako G.
Jumpy - tvoja zgodbica o NS in tvoji hčerkici, pa je zelo zanimiva in jo razlagam vsem po vrsti. Saj nisi huda (?), ampak mi je res všeč!!!

Uživajte lep dan, jaz grem še nazaj v službo, saj imamo v vrtcu na obisku babice in dedke.

pa pa

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 612
30.1.2007 14:56:18   
April
Tonja sem vesela, da je z otročkom vse ok.user posted image

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 613
30.1.2007 21:27:08   
Anonimen
Mi 3 smo  nazaj iz NS in je bilo super. Rezultati so krasni in dr. Pušenjak je bil krasen. Na CD nisva dobila slikic imava pa eno sprintano in 2 filmčka 3D na CDju.

Mali / Mala je bil/a zelo živahna in se je ves čas premikal/a.

Zdaj je dojenček velik malo več kot 6 mm. user posted image

Res sem vesela in gotovo bo mirna in lepa noč danes

Lahko noč tudi vsem ostalim in vsem želim lepe rezultate na pregledu NS user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu April)
  Neposredna povezava do sporočila: 614
31.1.2007 7:48:34   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: man_da_rina

Zdaj je dojenček velik malo več kot 6 mm. user posted image

verjetno misliš 6 cm? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 615
31.1.2007 7:48:34   
*LAVRA*
Dobro jutro!Da napišem še nekaj o moji NS. Bilo je tak zanimivo. Moj partner je seveda šel z mano in je bil v nebesih. Ja otroček je veli 6 cm, hrbtenica je bil lepo vidna, trebušček zaprt, rokice nogice z vsemi prsteki tak da je ok. Dete je na začetku pregleda sedelo tako da je naredila pregled vaginalno. Potem pa se je odločilo da nebo sodelovalo pri pregledu in kar zaspalo. Smo ga morali kar nekajkrat  bunckati po mojem trebuhu. No NS je rekla da je v redu rezultat 1,1; kar prav ne razumem.  A mi katera lahko to razloži? Ker nekatere tukaj pišete 1: 6000 pa res več ne razumem. A je to rezultat hormonskega testa mogoče? Meni je namreč ginekologinja rekla da mi tega testa ni potrebno delati lahko pa ga opravim če želim in bo potem 90 % rezultat? Help a je meni potrebno narediti ta test? Drugače pa se počutim OK, upam da se bom tudi kasneje ker morem danes  povedati šefu za nosečnost. Držite pesti da ne bo preburno reagiral!!

lp Lavra

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 616
31.1.2007 8:14:07   
April
Man_da_rina, a  si Cd s sabo prinesla?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 617
31.1.2007 8:21:48   
karin412
Jaz sem tudi prehlajena, ampak nisem šla k zdravniku. Me je močno bolela glava, tako da sem vzela samo 2 Lekadola, res samo v sili, potem je bilo v nedeljo že malo boljše, pa v ponedeljek, včeraj sem začela izločat veliko sluzi in kašljat sluz, vendar ne kašaljam,da bi morala kak sirup jemat. Hvala bogu, da se moja punčka, ki bo stara 1 leto, ni od mene nalezla, verjetno ker jo še dojim.

Glede CDjev - meni je že v prvi nosečnosti rekla G, da če želim VHS kaseto, naj ji rečem pred pregledom in dam kaseto v roke, tako je bilo pri 20t in okoli 30t. Samo slika 2D in ni tako videt. Jaz nisem šla na nuhalno, ker sem dosti prebrala o ultrazvokih, niso preveč zanseljivi (tudi ena februarka - jaz sem rodila lani februarja - je govorila, da so UZ kazali vse v redu, pa je rodila otroka s črevesjem zunaj, kar bi se moralo videt. Doživela je šok, otroka so takoj po porodu odpeljali na operacijo, saj potem je bilo vse v redu.) Tako da ne se sekirat, pa ne niti zanašat na UZ.

Jaz sem imela toksoplazmozo +, sem jo zgleda prebolela že enkrat prej.

(odgovor članu *LAVRA*)
Neposredna povezava do sporočila: 618
31.1.2007 8:44:45   
Antigona
Caarmen jaz imam NS ob 8:45, tako da se verjetno ne bove srečale. Vsaj upam da ne bo kaka gužva da bi bilo treba posebej čakat.
April jaz mislim da CD-ja ne rabiš s sabo nosit, saj ti ga user posted image  zaračunajo 10 eur. Pred novim letom so ga 2000 sit, sedaj pa 10 eur. Jaz pričakujem da ga za ta denar dobim in ne da ga morm prinest s sabo. Če pa bodo kompliciral si pa ne želijo ker bo cel rompompom kaj za vraga potem računajo 10 eur!

Sicer pa že odštevam, dneve do petka da vidim malo pikico...

Tonja ful sem vesela zate da je vse ok user posted image  user posted image  user posted image !!!

Pa še glede dopusta. Včeraj sva šla vplačat Tunizijo, tako da je sedaj 100% da gremo, seveda razen če bi bilo kaj z mano narobe. Jupi!!!!!!!!!!

Pa pa

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu karin412)
Neposredna povezava do sporočila: 619
31.1.2007 8:47:29   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

Pa še glede dopusta. Včeraj sva šla vplačat Tunizijo, tako da je sedaj 100% da gremo, seveda razen če bi bilo kaj z mano narobe. Jupi!!!!!!!!!!

Pa pa

super user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 620
31.1.2007 9:10:59   
Anonimen
Tonja čestitke za dobre rezultate. Sigurno sta oba v nebesih.

Sisy ja... 6 cm in ne 6 mm. Ves čas me tile centimetri matrajo. Ko sem stricu po 8 tednih nosečnosti povedala, da je velik 24 MM je rekel, a misliš 2 decimetra pa 4 centimetre. Sem se mu smejala a ljudje si res ne znamo predstavljat, kako je to majhna stvar.

*LAVRA* jest mislim, da 1,1 misli, da je NS velika 1,1 mm. Kot nas je že Tinja poučila in jest sem šla gledat na internet, je v povšrečju NS velika tam okrog 1-2,5mm. To je še v mejah normale Spolh če se še nosna kost vidi.

April ja! CD sem sabo prinesla in sem že na SPREJEMu povedala, da bi rada, da mi posnamejo filmček in potem še pri ginekologu, ker mora on vstavit CD noter takoj, ko začne UZ delat

Nosečke, vsem želim en lep dan in če je kaj novega.... le sporočite.

(odgovor članu tonja)
  Neposredna povezava do sporočila: 621
31.1.2007 13:43:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: man_da_rina

April ja! CD sem sabo prinesla in sem že na SPREJEMu povedala, da bi rada, da mi posnamejo filmček in potem še pri ginekologu, ker mora on vstavit CD noter takoj, ko začne UZ delat

JOOOOOJ!! April, sploh ne vem, zakaj sem to napisala. Zgleda, da sem bila še zjutraj čist zmedena, da ne omenjam tipkarskih napak.
Torej, odgovor na tvoje vprašanje, če sem CD sabo prinesla, se glasni : NE!! CD so mi dali tam in zato sem plačala 60 EUR namesto 50 EUR.

April, še enkrat se opravičujemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 622
31.1.2007 13:46:25   
April
Nč hudga, saj sem vmes že na monu prebrala, da ti ga tam dajo.user posted image Samo moraš že pred pregledom povedati, da hočeš posnetke na cd.

Ampak ga pa drago zaračunajo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 623
1.2.2007 9:56:47   
bibyzan
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ZBUDITE SE!
Grem pogledat kaj je novega, pa vas najdem čist na dnu!!Verjetno nas je večina takih, ki bi samo brale, tipkale pa manj-in pol smo vse take in pride tole venuser posted image user posted image .
No, povejte kako ste kaj, če se vaši dragi že kaj menijo z vašimi user posted image v trebuščku, moja dva imata že zdaj skrivnosti, kaj šele bo. Moj lubi je namreč 100% prepričan, da se pogovarja s user posted image . Si ga tako želi, da me je strah, da bo pol razočaran. Zdej sem še jaz opalnena na user posted image , čeprav mi je v končni fazi vseeno. Če bo pa user posted image bomo pa tak dolgo delali, da se bo moj user posted image nauču.user posted image user posted image user posted image user posted image -mal heca more bit. SAMO DA JE ZDRAVA user posted image , PA NI VAŽNO KAJ JE!
A majo tud vaše lubiji kake želje? Moj komi čaka na NS v ponedeljek, jst pa tudi, da vidim da je s user posted image OK. Kaj pa ostale, a še niste ble na NS-povejte mal kak je blo!
A se vam že kaj vidi, da ste user posted image . Jst sem že mal neučakana. Bi rada kupla že nosečniške hlače, pa se mi zdi, da mi bojo dol padle. Še nimam nič kaj bušija(mam pa par šlaufekov več, ker sem se zredila za 6 kg)-o, marija kaj šele bo!!!user posted image user posted image user posted image

Pa lep pozdrav, pa dejte no, vsake tolk cajta kaj napisat, da se ne bomo čist dol spodi iskale!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 624
1.2.2007 10:04:31   
Anonimen
bibyzan imaš prav. Jaz sem danes zjutraj pogledala in ni bilo nič novega. sem si mislila,  pa ja ne bom samo jest na em forumu čvekala... SAMA S SABO!!user posted image No, hvala bogu, si ti začela dan, tak, da zdej lahko spet čvekam. Mal s tabo in mal s sabo!

Moj nima nobenih želja. Pravi da če bo user posted image , bo mogla šraufat, če bo pa user posted image , bo mogel pa  kuhat pa lutke pestvat, da se bo navadil na bodoče bratce ali sestrice. Ja, moj že kar načrtuje naprej... bomo kar tovarno dojenčkov odprliuser posted image

Se pa tudi pogovarja... no večinoma z mojim trebuhom, ki pa prav tako kot tvoj, bibyzan ni nič drugačen kot prej. Danes zjutraj sem mislila, da že malo čutim trebuščka, ampak ko sem šla na WC so se sanje razblinile. Res je, da nimam kvadratkov na trebuhu in nimam popolne postave, zato imam mal špehca na trebuhu, ampak.... jest bi že kar, da bi bil malo "po nosečniško" zaobljen trebušček. Edino kar me tolaži, je to, da je to moja 1. nosečnost in za te pravijo, da se kasneje pozna.

Kot je rekla bibyzan  ZBUDITE SE, jaz pa dodam...SONCE JE ŽE VSTALO!!

(odgovor članu bibyzan)
  Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Kaj boš naredila s posteljico?
Nekateri verjamejo, da lahko uživanje posteljice prepreči poporodno depresijo, omili krvavitev po porodu, prispeva k hor...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?