Anonimen
|
Pozdravljene nosečke Jaz ne morem nič tarnat, ker se počutim super in čisto nič nosečo . Oblečem še skoraj vse, čeprav se mi že lepo pozna zaobljen trebušček. Edino, kar lahko potarnam je, da se mi še vedno niso napihnili joški, pa tako si spet želim naslednji 2 leti imeti modrc za 2 št. večji in lepši dekolte . Dlede na zadnjo M imam PDP 10. 8., vendar bom jaz ostala kar na datumu 14.8., ki je glede na UZ, saj imam cikluse M daljše. Če pa pomislim, da sem Maxa rodila teden dni prej pa se zna zgoditi, da bomo vseeno rodili na taščin RD (bog ne daj ). Joj, danes sem sanjala, da je G. na UZ in glede na 4 hormonski test ugotovil, da bo moja Emmica daltonist. Vam povem, da takšne nočne more ne privoščim nikomur. Verjetnost je bila 1:0,5 . In potem sem se kljub temu odločila, da ne bom šla na splav...v glavnem, ko me je Max zjutraj zbudil, sem ga celega sprelubčkala . In zdaj čakam naslednji četrtek, da opravim ta test in UZ. Uživajte v nosečnosti. Sploh tiste, ki ste 1. nosečke, uživajte v vsaki minuti. Jaz ko sem bila 1. noseča sem ful uživala, potem ko sem pa rodila, pa sem si želela, da bi še bolj uživala in se razvajala. Aja, nosečniških oblek pa ne rabim kupovat, ker jih imam veliko še od MAxa. Če katera rabi....
< Sporočilo je popravil URSKA -- 6.2.2007 20:31:11 >
|