|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  281 282 [283] 284 285   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke
17.8.2007 7:27:01   
mojca 32
jutro tudi od mene
spanje hmmmmmmmmmmmmmm kaj pa vem????? tak tak  zbujam se na vsake tolko pa pijem pa lulam pa predno se zkobacam na drugo stran ........ to je sedaj še skoraj umetnost...
drugače mepa danes vse boli kot da bi šla na triglav in nazaj (dobra primerjava ha ha ha ) križ pa spodaj pa noge...... mogoče sem pa ponoči hodila v spanju
včeraj je moj dragi začel z letnim dopustom in sedaj bo doma do 15 septembra jjjjjjjjjjjuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuu
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mu je danes hotel moj ata že delo naložit ampak ga ne pustim  sedaj ga imam jaz pol bo pa tako in tako pestro sicer si je pa zaslužil mal odiha

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 7051
17.8.2007 9:36:50   
pajac
Javljam se iz enega kosa!!!!!!!!!

Danes je najin dan D!!! ko bi le moj user posted image to ubogal...
Ko sem se zbudila je kolovratil po trebuhu in sem ga/jo vprašala, če ve da bi se danes moral roditi??? Pa je nenadoma ratal mir v trebuhu.. kot da bi se delal "nisam ja odavde", "nič ne vem o tem"...user posted image user posted image user posted image

Sicer sem kot kaka zjamrana stara mama vse me nekaj moti, špika, boli, tišči...odločila sem se, da nič več ne bom delala (no skuhala bom) in bom čakala na D dogodek... upam pa, da ne bom čakala predolgo, ker bom pozabila na tole izjavo....

Grem se malo odpočit od nočnega spnja pa pridem kasneje... vidim da bolj kot ne še spite...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu mojca 32)
Neposredna povezava do sporočila: 7052
17.8.2007 9:38:55   
pajac
Mojca 32 uživaj ob svojemu in ne daj, da ti ga speljejo...user posted image user posted image user posted image

Chips javi kako je bilo...

Jaz ne vem če mi otrdeva trebuh ali se to mojuser posted image guzi... sem že čisto zmešana....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 7053
17.8.2007 9:50:23   
PIAF
Ojla!

Jaz pa sem že 5 dni čez PDPuser posted image user posted image user posted image , pa še nič dogaja..........
Včeraj sem bila na CTG in UZ........Tu v MB sploh ne pogledajo, če si že kaj odprt, samo UZ naredijo in to je to. Nekatere ste pisale, da že veste, koliko ste odprte, pa da je maternični vrat zmehčan itd.....v MB jim je malo mar za to.user posted image

Toliko o čaju iz malinovih listov, ki ga že pijem en mesec:)))))))))

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 7054
17.8.2007 10:02:34   
mony5
mojca 32 ti kar uživaj ob svojem lupčku dokler ne pride user posted image !!!

Pajac danes je pa tvoj dan D (PDP), mogoče bomo pa res še skupaj v P (mi se pa tok zajebavamo, na koncu bomo pa res vse štiri skupaj v P)

PIAF sej bo, jst sem že 8 dni čez rok!!! Sam zdej sem se sprijaznila, da če do jutri ne bo nič, mi bodo pa jutri sprožili (upam, da si tisti zdravnik jutri ne bo premislil). Ja tukaj v lj. pa res vse še vaginalno pogledajo, če se kaj dogaja. A ni čaj iz malinovih listov za lažje odpiranje???

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 7055
17.8.2007 10:05:04   
mony5
Chips javi se in nam poročaj kako je bilo na pregledu. Razen če ne boš noti ostala!!!

Kje pa je April danes? Ponavadi se ona prva zjutraj oglasi! Mogoče je pa že letela v P, da nam sobo rezervira!!!??? Al je pa Beno tok živahen, da tud 5 min nima, da bi se javila!

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 7056
17.8.2007 10:07:23   
mony5
Kot vidite sem jaz še doma, ponoči smo spali kot ubiti, ta moj user posted image  celo noč spi in tud enkrat se ne premakne (me je včasih kar malo strah, če se mu vse dobro v trebuhu godi). Razen rajvega izcedka pri meni ni nobenih popadkov, tako da sem se čisto sprijaznila, da bo očitno jutri oz. v nedeljo dan D!!!!!

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 7057
17.8.2007 10:08:57   
April
Oj,

ne, ne mony, sem še kar lepo domauser posted image . Z benom sva šla že v leclerc, zdaj pa doma čakam, da bo ena uro mimo, pa da ga dam spat.
Kaj boste pa kaj za vikend počele?user posted image
Zate mony vem.user posted image

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 7058
17.8.2007 10:11:08   
April
Kaj pa je ta rjavi izcedek? Jaz prvič nisem imela nobenih izcedkov na koncu. Razen tistih običajnih brezbarvnih, ki so tud sedaj.

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 7059
17.8.2007 10:16:55   
mony5
IZVIRNO SPOROČILO: April

Kaj pa je ta rjavi izcedek? Jaz prvič nisem imela nobenih izcedkov na koncu. Razen tistih običajnih brezbarvnih, ki so tud sedaj.

Včeraj ko me je G pregledala, mi je rekla in pokazala, da mam ta sluz roza barve ter da se mi lahko pojavi tudi v drugih barvah! Če se ne motim, je to tisti čep ki se ti začne luščiti! Lahko nam pa Pajac bolj strokovno vse to skupaj razloži!

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 7060
17.8.2007 10:25:17   
pajac
Hi hi hi... mene ste našle...

PIAF user posted image user posted image user posted image bo že... malinov čaj je za odpiranje ne pa za sprožanje, tako, da upanje še vedno obstaja....

Mony zate vsi vemo kaj boš počela čez vikend... upamo lahko le, da se bomo pridružile veselim trenutkom... Po moje se ti čep lušči, ki je lahko različen od ženske do ženske.. pri enih je prosojen, pri drugih rožnat, pri enih rjav, ene ga sploh ne opazijo.... vse sorte... smo si različni...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 7061
17.8.2007 10:26:11   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: mony5
...da mam ta sluz roza barve ter da se mi lahko pojavi tudi v drugih barvah...

A si lahko zamisliš v mavričnih barvah..........user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 7062
17.8.2007 10:26:58   
chips
Ojla,jaz sem nazaj iz pregleda.CTG pokazal popadke,ki se začnejo pri 60 in potem je bil eden malo čez 90.
Mali je težek okli 3600g,plodovnice ni skoraj nič,prostora nima skoraj nič več,tako da bi lahko bilo kaj ta vikend.Če ne imam pa v ponedeljek še en pregled ,ki me bo pregledala vaginalno.
Upam da bo kmalu ker me že vse tako boli,sploh ko grem lulat me prav nožnica boli kot bi rojevala.No saj bo že.
Uživajte,sedaj grem pa perilo pospravit katerega sem že ob pol sedmih zjutraj zlikala.
lp

6.11.2005 ob 13:04 se je rodila najina princeska TEA!!
23.8.2007 ob 11:13 se je rodil najin princ NIK!

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 7063
17.8.2007 10:27:18   
pajac
Antigona in Janana vas lepo pozdravljata, sem se danes z Antigono slišala.... upata, da bosta s svojimi sončki hiter doma....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 7064
17.8.2007 10:28:25   
pajac
Evo pa bo kmalu Chips user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 7065
17.8.2007 10:29:09   
April
O chips to bo pa sigurn pred ponedeljkom.user posted image

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 7066
17.8.2007 10:31:06   
chips
DAN. NO TAKOLE JE NA STVARI.CTG POKAZAL POPADKE KI SE ZAČNEJO PRI 60 POTEM PA JE BIL EDEN DO 90.NAREDILA MI JE UZ IN VIDELA DA IMA BOLJ MALO PLODOVNICE,PRAV TAKO PROSTORA.JE REKLA DA BI SE ŽE LAHKO RODIL.SAMO NEVEM KAM JE ŠLA PLODOVNICA,ČE MI NI NIČ ODTEKALA.V BOLNICI ,KI SEM BILA PREJŠNJI TEDEN SO MI REKLI DA JO IMA DOVOLJ. JE PA BAJE SEDAJ VELIKO PRIDOBIL NA KILAŽI V TEH DNEH. AJA JAZ SEM PA ZA 2 KG SHUJŠALA OD PREJŠNJEGA TEDNA. NO IN UPAM SEDAJ DA GREM TA VIKEND V RIM.

Se opravičujem za velike črke!!

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 7067
17.8.2007 10:33:00   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: PIAF

Ojla!

Jaz pa sem že 5 dni čez PDPuser posted image user posted image user posted image , pa še nič dogaja..........
Včeraj sem bila na CTG in UZ........Tu v MB sploh ne pogledajo, če si že kaj odprt, samo UZ naredijo in to je to. Nekatere ste pisale, da že veste, koliko ste odprte, pa da je maternični vrat zmehčan itd.....v MB jim je malo mar za to.user posted image

Toliko o čaju iz malinovih listov, ki ga že pijem en mesec:)))))))))

PIAF jaz te ne najdem na seznamu, a si sprememnila nick??... dej povej kdaj si imela PDP, katera nosečnost, spol če veš in kje boš rodila... Te dodam.. še ni prepozno...user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 7068
17.8.2007 10:33:00   
chips
joj zdej se mi je dvakrat napisalo,mi ni hotlo potrditi sem pa še enkrat šla pisat.
SE OPRAVIČUJEM!!!!

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 7069
17.8.2007 10:33:40   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: chips

joj zdej se mi je dvakrat napisalo,mi ni hotlo potrditi sem pa še enkrat šla pisat.
SE OPRAVIČUJEM!!!!

Oproščenoo!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 7070
17.8.2007 10:35:41   
Talika19
No pa da se vam še jest javim. Od onega čudnega zvarka user posted image  tud na WC nisem šla, kaj šele v porodnišnico user posted image user posted image user posted image .

Sem pa včeri kar malo slabo vest dobila, ker hočem ta malega na vrat na nos izselit. Mogoče pa še ni pripravljen na ta naš nori svet, pa ne smem samo na svojo korist gledat ampak tud na njegovo.

Drugače sem jaz numerološko vse pregledala, zato sem tud navijala za 15. in 16. ker sta bila to zelo dobra dneva zanj. Naslednji je zdej 19. to pa je tudi najina prva obletnica poroke. Že na začetku nosečnosti sem se hecala, da bova mogoče dobila najlepše darilo (user posted image ) za najino obletnico. No bomo videli, očitno bo res treba pustiti naravi svojo pot.

Pajac, vidiš user posted image  nič ne ve o kakšnih naših PDP, on ima notri čisto svojo časovno dimenzijo.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 7071
17.8.2007 10:56:47   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

No pa da se vam še jest javim. Od onega čudnega zvarka user posted image  tud na WC nisem šla, kaj šele v porodnišnico user posted image user posted image user posted image .

Sem pa včeri kar malo slabo vest dobila, ker hočem ta malega na vrat na nos izselit. Mogoče pa še ni pripravljen na ta naš nori svet, pa ne smem samo na svojo korist gledat ampak tud na njegovo.

Drugače sem jaz numerološko vse pregledala, zato sem tud navijala za 15. in 16. ker sta bila to zelo dobra dneva zanj. Naslednji je zdej 19. to pa je tudi najina prva obletnica poroke. Že na začetku nosečnosti sem se hecala, da bova mogoče dobila najlepše darilo (user posted image ) za najino obletnico. No bomo videli, očitno bo res treba pustiti naravi svojo pot.

Pajac, vidiš user posted image  nič ne ve o kakšnih naših PDP, on ima notri čisto svojo časovno dimenzijo.

Ojoj še driske ne ???  user posted image user posted image user posted image user posted image ... Ti kar pusti svojega user posted image bo prišel ko bo želel...

Si me pa dobro spomnila, bom pogoltnila uro z datumom... mogoče se mu prižge lampica, da je čas za izselitev že tukaj...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo če je pol toliko cincav po mami ga ne bo še nekaj časa venuser posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 7072
17.8.2007 11:23:56   
ašun
user posted image user posted image user posted image  kok me ve nasmejiteuser posted image . A si predstavljate, da se user posted image  že zdaj noče izselit iz garsonjere mama. Ko bo pa star 30 let, se pa tudi ne bo hotel izselit iz hotela mamauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 7073
17.8.2007 11:29:45   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: ašun

user posted image user posted image user posted image  kok me ve nasmejiteuser posted image . A si predstavljate, da se user posted image  že zdaj noče izselit iz garsonjere mama. Ko bo pa star 30 let, se pa tudi ne bo hotel izselit iz hotela mamauser posted image user posted image user posted image

Saj.. v vsakem primeru ga bo treba podit... zdaj in čez 30 (user posted image ) let..... Samo čez 30 let bo moja beseda bolj zalegla, kot danes....v to sem prepričana user posted image ...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu ašun)
Neposredna povezava do sporočila: 7074
17.8.2007 11:34:25   
Talika19
Ja ne vem, jaz ne bi bla tolk prepričana, Pajac user posted image user posted image . Sicer je pa pri 30 že kar malce pozno, če do takrat ne gre, ga po mojem težko še spraviš.

Itak pa morjo otroci ubogat starše, a ni takouser posted image user posted image ?

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 7075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  281 282 [283] 284 285   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  281 282 [283] 284 285   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Priznanje očetovstva: kdaj je to potrebno ...
Neporočeni pari, ki pričakujete otroka v skupni zvezi, morate pred ali po porodu urediti tudi priznanje očetovstva za sv...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?