|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  280 281 [282] 283 284   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke
16.8.2007 18:53:12   
mony5
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

Ej Mony omeni da še me tri pridemo... saj smo v nizkem štartu, kufri pred vrati......

Sobo varuj z življenjem!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Bom jaaaaaa (če ne boš ti prej tam) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 7026
16.8.2007 18:54:40   
mony5
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

Jaz sem prej šla 100 m peš do pekarne, pa me ja orang tiščalo navzdol... samo ne kot popadki, tako zoprno....user posted image user posted image user posted image

Sej pravim, da ne boš prej tam kot jaz!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 7027
16.8.2007 18:55:21   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: mony5
Bom jaaaaaa (če ne boš ti prej tam) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ni se za bat... sam jaz imam že zapisnik narejen od 12.7. naprej... tako da lahko samo grem gor.v 1. štuk..

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 7028
16.8.2007 20:03:49   
April
ojla punce,

danes je bil ctg čist raven,  e ok. V ponedeljek pokličem spet tretjo g, da vidim kdaj me bo naročila.

Jaz bom ziher šele naslednji teden rodila, mam tak občutek. Vas rade volje spustim naprej, zdaj mi je že čist vseen, enkrat v torek popoldne bi rada rodila.user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 7029
16.8.2007 20:58:00   
April
Komaj čakam, da se nam Sisy kaj javi. Antigona pa najbrž pride v soboto domov.user posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 7030
16.8.2007 21:20:30   
mony5
IZVIRNO SPOROČILO: April

ojla punce,

danes je bil ctg čist raven,  e ok. V ponedeljek pokličem spet tretjo g, da vidim kdaj me bo naročila.

Jaz bom ziher šele naslednji teden rodila, mam tak občutek. Vas rade volje spustim naprej, zdaj mi je že čist vseen, enkrat v torek popoldne bi rada rodila.user posted image

April kaj veš, lahko da bo kaj prej!!!

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 7031
16.8.2007 21:22:21   
mony5
Ja kje pa ste vse? A nočna še ni na vrsti? Ali pa vse poskušate recepte za hitrejši porod???user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 7032
16.8.2007 21:24:17   
mony5
Midva z mojim lupčkom in kužkom smo šli na en sprehod in na sladoled zdaj smo pa že doma in gledamo tv! Meni so se bolečine potem kar naenkrat ustavile in sedaj me čisto nič ne boli! Kr neki!

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 7033
16.8.2007 21:32:15   
April
Jaz sem ravno nazaj, sem se pod tušem hladila. Ne bi jaz prej kot v torek al pa enkrat do sobote. Jaz to mal astrologijo gledam.user posted image

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 7034
16.8.2007 21:33:01   
April
Mony s kerga konca lj pa si?

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 7035
16.8.2007 21:36:33   
mony5

Mony s kerga konca lj pa si?

Bežigrad, tam pri Plavi laguni! Zakaj?
Kaj pa to pol gledaš na astrološki karti? A lahk še men kej pogledaš?

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 7036
16.8.2007 21:41:37   
mojca 32
živjo user posted image
nas je še kar nekaj ko vztrajamo ha ha ha bomo vidli koliko nas bo še tle.
mi smo si pa danes izlet privoščili .Smo bili na celski koči pa pol na gardu pa nazaj na kočo da se je sinek lahko po grči pelu.Je bilo prov zanimiv men je pa tud ugaju. Bilo je tudi nekaj makedam ceste in me je kar mal pretreslo(upam da bo kej pomagal da grem prej v p)
ŠPIKA ME ŠPIKA AMPAK MISLIM DA SPET NI TO TO .

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 7037
16.8.2007 21:48:31   
April
Kar tko Mony, da si lažje prestavljam, ko si zadnjič rekla koliko imaš peš do g.user posted image

Za astrologijo je pa moja prijateljica pravi stručko, men je celo karto nardila, pa za Bena tud. Ni da ni, vse ve. Jaz pa tko bolj za hec gledam. Naši bodo imeli sonce v levu.  Luna pa je sedaj v tehtnici, v soboto ob 18.17 stopi v škorpijona. V torek ob 6.42 pa v strelca. Pa bi nekak rajš imela kombinacijo sonce v levu, luna v strelcu, če že lahko izbiram.user posted image

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 7038
16.8.2007 21:48:31   
mony5
mojca 32, mislim da smo kar vse na istem, saj čakamo in čakamo da bi se začelo pa nič! Delamo stvari, ki stvar pospešijo, pa nič! Mah jaz si pravim, ah bo že ko bo!!! Drugega mi ne preostane!!

(odgovor članu mojca 32)
Neposredna povezava do sporočila: 7039
16.8.2007 21:50:56   
April
Ja jaz tud mislim, da so razni načini kako pospešiti porod, mal za lase privlečene. Razen umetnih popadkov seveda.user posted image

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 7040
16.8.2007 21:51:55   
mony5

Kar tko Mony, da si lažje prestavljam, ko si zadnjič rekla koliko imaš peš do g.user posted image

Za astrologijo je pa moja prijateljica pravi stručko, men je celo karto nardila, pa za Bena tud. Ni da ni, vse ve. Jaz pa tko bolj za hec gledam. Naši bodo imeli sonce v levu.  Luna pa je sedaj v tehtnici, v soboto ob 18.17 stopi v škorpijona. V torek ob 6.42 pa v strelca. Pa bi nekak rajš imela kombinacijo sonce v levu, luna v strelcu, če že lahko izbiram.user posted image

A potem, če bomo rabili kakšno astrološko karto se lahko kar nate obrnemo pa bomo vse zvedeli (seveda od tvoje prijateljice)! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 7041
16.8.2007 21:52:53   
mony5

Ja jaz tud mislim, da so razni načini kako pospešiti porod, mal za lase privlečene. Razen umetnih popadkov seveda.user posted image

Jst se tud strinjam s tabo! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 7042
16.8.2007 21:56:22   
April

A potem, če bomo rabili kakšno astrološko karto se lahko kar nate obrnemo pa bomo vse zvedeli (seveda od tvoje prijateljice)! user posted image user posted image user posted image

ja sevedauser posted image

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 7043
16.8.2007 21:57:21   
April
Jaz  grem kar v pojstlo, ker me tukaj komarji napadajo. Že tko me je en v roko piču.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 7044
16.8.2007 21:57:35   
mony5

ja sevedauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 7045
16.8.2007 21:58:30   
April
lahko noč!

pridem prec zjutri čekirat, če ste ble kaj delovne ponočuser posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 7046
16.8.2007 21:59:07   
ger06
Bena tud. Ni da ni, vse ve. Jaz pa tko bolj za hec gledam. Naši bodo imeli sonce v levu. Luna pa je sedaj v tehtnici, v soboto ob 18.17 stopi v škorpijona. V torek ob 6.42 pa v strelca. Pa bi nekak rajš imela kombinacijo sonce v levu, luna v strelcu, če že lahko izbiram.

Astrologija, ful dobr, mi mammo že čiszt natančno izdelano karto! Smo prav veseli, so nam še prav lepo spisal....  Vse sam podznak škorpijon je mal..... pa saj bo Čimprej čimveč dogajanja! Pa pol kakšno vozičkanje!

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 7047
16.8.2007 22:07:56   
mojca 32
ma saj vem saj pravim bol za hec kot za res da kaj pospeši sam men gre mal na živce to ko se ji je ful mudilo takrat ko ji ne bi bilo treba sedaj bi pa že lahko pa tako kot ve vsi me sprašujejo A ŠE NI?????????????????
saj vem bo ko bo
sam hecamo se pa lahko na ta način a ne ha ha ha ha ha ha

(odgovor članu ger06)
Neposredna povezava do sporočila: 7048
16.8.2007 22:59:23   
pajac
Ojla nočnii izmeni!!

Sam mislim da bo hiter končana.... jz sem čisto fuč... nekaj nisem v redu, pa niso popadki... takšna utrujena, pa zgaga...user posted image user posted image user posted image Bo treba it spat...

Tii je krepnil internet in mi je poslala sms (prekuser posted image SIOL...), da nas pogreša.. Je pa uspela uloviti pajka in ga je pokrila z 2 posodicama in zdaj čaka na user posted image ...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pipsa še vedno nima, mehanične metode ji pa očitno niso pri srcu....user posted image user posted image user posted image

Jaz sem bila na sladoledu user posted image in prav uživala....

Mony kaj pa user posted image .. Si rekla da boš to probala...
Če pa Talike ne bo do jutri, bomo vse ricinusovo olje pile user posted image user posted image user posted image user posted image ... Ali samo ne more z WC ja user posted image user posted image user posted image

Ok kasneje  še mal počekiram če je katera gor potem pa grem spat....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu mojca 32)
Neposredna povezava do sporočila: 7049
17.8.2007 6:18:02   
chips
Jutro.Jaz sem že pokonci.Punce,a vam tudi tako otrdeva trebuh.Skor na vsakih 15 minut.No danes imam pregled ob 8-ih in bomo vidli kaj bo G rekla.Vam javim.LP

6.11.2005 ob 13:04 se je rodila najina princeska TEA!!
23.8.2007 ob 11:13 se je rodil najin princ NIK!

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 7050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  280 281 [282] 283 284   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  280 281 [282] 283 284   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Priznanje očetovstva: kdaj je to potrebno ...
Neporočeni pari, ki pričakujete otroka v skupni zvezi, morate pred ali po porodu urediti tudi priznanje očetovstva za sv...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?