Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
, pa sem mislila da ne bom spet kupovala testerčka(sem jih že 6 krat!), pa sem glicala G in so mi rekle naj pridem na vodo, in seveda v izvidu je pisala ena velika O (nič). Tako jaz kot moj mož sva zelo žalostna.Vem, da boste rekle da je 3 mesece še prehitro, sam razumite me, da si oba tako močno želiva. Je kakšen trik pri spolnih odnosih, da lažje in hitreje zanosiš?Pa prosim ne mi govorit da se naj umirim, in da naj ne premišljujem na to, KER TO ENOSTAVNO NE GRE, DA NE BI PREMIŠLJEVAL, KO PA SI TAKO ŽELIŠ.Hvala

Pa vso srečo.
prišel.
.
brez zaščite že od decembra!!!!! Se pravi, da se skoraj eno leto že ni prijelo!! pa sva k zajca!! Kaj pa naj bi jaz rekal? Vse se živciramo, vse! Sej vem, težko je odmislit zadevo, jst sama imam iz meseca v mesec znake za
prepričanje, da nam bo ratalo. Naj si še tolk star fosil, veteran, zmeri še iamš upanje, da boš enkrat štručko držal v naročju. Pa naj si že tolk M
, imamo se mi zdi več upanja, kot pa nekatere, ki se matrajo manj kot pol leta. Sanci, če ti kaj pomaga ali če misliš, ad je tvoja zgodba najbolj žalostna, pa pojdi prebrat kak forum na upajmo skupaj, kjer so dobre punce, ki jih je doletel splav, ali pa punce, ki se matrajo v OBMP postopkih. Pa boš videla kaj je žalost in obup. Ne pravim, da ne smeš jokat, zjoči se kokr te je volja, bodi žalostan, samo v prvih mesecih pa je res grozno, da tako obupavaš. Uživajta v ljubezni in se sprostita. Tle ti ne bo noben trik pomagal, nobena posebna poza v seksu, nič. Verjemi. vajina ljubezen bo naredila vajino ljubezen, če pa v enem letu ne bo iz vajine ljubezni zraslo kaj več, ap bojo za to že zdravniki poskrbeli.