Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
,
in seveda zdrav
. 
, ker sem bila malce bolna. Sicer sva potem še isti dan nadoknadila, ampak mislim, da je za ta mesec že prepozno. Ovulacija ponavadi nastopi dan pred povišano BT, jajčece pa preživi le 12 do 24 ur. Ima morda katera izkušnje z zanositvijo v tem času (ko je ovulacija uradno že mimo)?
sem opazila tisto slavno sluz, ki se mi vedno pojavi ob O in to je do zdaj bilo vedno 14 ali 15 dan od prvega dne
. Žalostno.
.
narediti bebico.
Drugi UZ pa me čaka ta teden v četrtek in upam, da bo tudi ta bp. Potem pa naj bi tam nekje okoli 20. prišla O in upam, da bo Božiček bolj radodaren, kot Miklavž, ki mi je prinesel M
, ker si ju že vsi zelo močno želimo, še posebej naš Nejc, ki zelo pogreša družbo. Pesti pa držim tudi za vse ostale. Upam, da bo december za nas uspešen mesec in da bo čimveč
. Sem nekje to prebrala, da slabo vpliva na žensko plodnost. Pa nekje se promovira rdečo vino (ja jaz sem res imela malo pod kapo v mesecu, ko mi je uspelo zanosit). Pa ta mesec, ko sem to prebrala sem tudi malo več šlukala.
.Lahko pa še probam z vinčkom,saj je veseli december.A misliš,da je deci rdečega na dan dovolj?