Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

fantek, bo definitivno Luka. če bo pa še ena deklica, pol pa ne vem...spet dolga izbira....
). Jaz sem seveda vedela, da bo fantek in potem sem zadnji mesec previdno predlagala, da bi bilo dobro, da izbereva še kakšno moško ime. Nekaj sva jih zapisala, se o nobenem stoprocentno strinjala, ko se je rodil, mu je k priimku in nežnemu obrazku pasal edino Jan.
sva imela Leksikon imen in sva kolebala med Julijo in Nežo.
.
ostalo ime Pija, za
pa je ati izbral imeni Luka ali Nejc....
, od slovenskih pa so bila že vsa prepogosta. Rok poroda se je bližal, midva pa brez imena za fanta, in čeprav nisva vedela za spol, sem jaz slutila, da bo glih fant. Še dobro, da sem rodila 12 dni čez rok, ker sva ime izbrala ravno v tem času
. Predlagal ga je on: je slovensko, ima 5 črk in ne da se ga krajšati (moja zahteva).
Zato vem da se je uskladit kar tezko!Je pa tut res ko pravijo da ko otroka zagledas mu doloceno ime pase, mu ga das in to je to!
). OK, pol sva našla Vasjo.