|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PROBLEMATICEN OTROK
5.1.2007 13:26:23   
macka1978
Hvala za spodbudne besede in sedaj razumem da me moski bolj razumete od zensk.

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: PROBLEMATICEN OTROK
5.1.2007 13:33:34   
Mina1
Enostavno sem ze cisto obupala in razmisljam da bi ga dala v dom ker je situacija nevdrzna doma na socialni pa so na strani otroka in da naj pustim sedanjega partnerja.


Brez zamere, to je krut stavek, samo zato, ker si malo obupala, bi dala fantka stran od sebe? Berem in se čudim, resno.

Tudi meni je bilo prejšnje leto grdo, žalosto, še danes prebolevam izgubo (na nek način) in ne morem preboleti, veš, pa imam doma dva izredno zahtevna in ultra živahna fantka, ki tudi ne ubogata preveč, pa mi niti na misel ne pride kaj takega, čeprav sem totalno izčrpana, izžeta.

Verjamem pa, da človek iz obupa lahko naredi marsikaj, zato srčno upam, da se ne uresničijo tvoje želje ili pomisel na to, da daš lastnega otroka stran, samo zato, ker ne uboga na besedo.

Kruto in žalostno.  Pa verjemi mi, da otrok vse čuti, tudi tole znotraj tebe. Nevem no...res žalostno.

_____________________________

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu macka1978)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: PROBLEMATICEN OTROK
5.1.2007 13:34:33   
Mina1
Hvala za spodbudne besede in sedaj razumem da me moski bolj razumete od zensk.


To si ti samo misliš.

_____________________________

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu macka1978)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: PROBLEMATICEN OTROK
5.1.2007 13:34:51   
Jutra
muci 78' - ti v bistvu provociraš folk na forumu, a?

Potem pa nič čudnega, kakšne pridevnike ti daje tast.

_____________________________

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

(odgovor članu macka1978)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: PROBLEMATICEN OTROK
5.1.2007 13:35:37   
malika
ja pa ljuba duša, kako lahko pričakuješ spodbudne besede, po tistem postu, ki si ga napisala?

_____________________________

Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami

(odgovor članu macka1978)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: PROBLEMATICEN OTROK
5.1.2007 13:37:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: macka1978

@ malika
ja pa me ni sram


trudim se da bi otroku pomagala če pa noče pomoči pa tudi jaz NE BOM vrla svojega življenja stran

prav privoščila bi vsem pljuvalcen v tej temi da poizkusijo samo 10% toliko gorja kot sem ga imela jaz pa potem pljuvajte

Sej je zafrkancija vse skupej to neuser posted image . Upam res. K drugač pa res ni vse vredu s tvojo glavo!

Drugače pa nam vsem privoščiš gorje. Ženska edini v tej zgodbi ki že preživlja gorje in ga bo očitno še hujšega naprej je TVOJ sin!!!!!¨

Kolk sem jezna, da mi gre kar na jok. Si ne zaslužiš besede mama res ne. Groza!

Če si si sama sebi res miljonkrat bolj pomembna kot tvoj otrok pa ga daj raje v posvojitev in ne v dom(kjer bo odraščal in trpel sam). Pa eno pogodbo obdrži ker se boš verjetno čez par let, ko bo tvojo "zlato" hčerkico napadla trma, hotla ravno tako rešiti. user posted image

Aja pa uživajte v "družinskih" izletih v svojem avtu za 40000€, ker je to očitno edina stvar ki vas osrečujete. Smiliš se mi! Tvoji otroci pa še miljonkrat bolj!user posted image


(odgovor članu macka1978)
  Neposredna povezava do sporočila: 56
   [Brisano sporočilo]
5.1.2007 13:50:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu macka1978)
  Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: PROBLEMATICEN OTROK
5.1.2007 13:52:14   
Mina1
A nas ti malo nateguješ???

Upam, da ja.


Tudi lahko, če pogledaš, je novinka tule, (tole je njen drugi post, spraševala je še za telovadbo za istega fantka), ali pa stara lisica z novim nickom. Sej je vseeno, žalostno toliko bolj, če je resnično.

_____________________________

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: PROBLEMATICEN OTROK
5.1.2007 13:52:31   
*alja*
PA KAKO LAHKO OBUPAŠ NAD 5 LETNIM OTROKOM??????

OČITNO TI RES VSI DRUGI POMENIJO VEČ KOT TA UBOGI OTROK, KI JE OSTAL BREZ OČETA, ZDAJ PA BO ŠE BRES MAME???

Ni vrak da nebi mogla spremenit otroka da bi bil  bolj priden, saj pa ni star 15 in več da te nebi poslušal!!

Pa še to : marsigdo na tem forumu je doživel hude stvari mogoče še hujše od tebe, in zaradi tega se ni znebil otroka, ampak vsak poskuša ponovno se postavit na noge in pomagat svoji družini, predvsem pa otroku!!

Če so ti pa vsi v tvoji in moževi žlahti obrnili hrbet, potem pa mogoče ni problem v njih ampak v tebi, in si ti poskušaj poiskati pomoč, da boš zmožna nato pomagati temu ubogemu otroku!!!


_____________________________

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: PROBLEMATICEN OTROK
5.1.2007 13:54:56   
nejcko
Čeprav sem napisala, da ne bom več sodelovala v tej temi, moram še tole napisati.

Če bi bil svet popoln, ne bi rabili domov za otroke, saj ne bi bilo otrok, ki bi bili v njih. Ampak tako preprosto pa spet ni. Če si se odločila, da daš fantka stran, ti tega nihče ne bo mogel preprečiti, ampak sem prepričana, da vse pa tudi ne bo šlo tako lahko. Dvomim namreč, da ena mama lahko kar pride na CSD in reče, da je njen otrok nemogoč in da bi ga rada dala v dom. O, ne. Ti kot starš, si dolžna poskrbeti za svojega otroka in sigurna sem, da bodo na CSD skušali ugotoviti, kakšno je dejansko stanje. V igri ni problematičen najstnik, ki je v navalu hormonov izgubil tla pod nogami, ampak otrok, ki je pred kratkim izgubil očeta.
Res imaš ti polno skrbništvo nad otrokom - ampak na CSD-ju mu bodo prej kot dom, skušali najti primernejše skrbnike, to pa so tvoji ali moževi starši, tete, strici. Bodi prepričana, da če imajo fantka radi, da ti ne bodo pustili kar tako ga dati stran. Glede tega mislim, da te čaka še kar trnova pot.

Pod drugo pa naj ti še enkrat povem, da lahko razumem tvojo nemoč ob vzgajanju otroka, ki nič ne uboga, ki je trmast, ki nič ne sliši, s katerim si večji del dneva na bojni nogi, ki je ljubosumen na mlajšo sestro (ja, tudi sama imam še 2,5-letnico), ki uniči skoraj vsako stvar, ki mu pride pod roke, ki gre zjutraj slabe volje v vrtec in popoldne pride slabe volje domov, ki kriči in isiljuje, ko hoče kakšno stvar, ki se meče po tleh in mlati okoli sebe, ko kaj ni po njegovo, ki mi reče, da me nima več rad, da me bo zamenjal, celo, da me bo ubil, da ne mara nobenega, da njemu nič ne pomagam, ampak samo njegovi sestri, le-tej vse jemlje iz rok, ji nagaja, jo mimogrede porine ali udari ...
Ti je kaj znano?
Ampak to je še vedno moj otrok ... otrok, ki sem si ga želela, ga 9 mesecev nosila pod srcem, ki je pri porodu skoraj umrl. Otrok, ki se stisne k meni in mi reče, da je moj srček, da me ima rad, da sem njegova mamica. Otrok, ki me s svojimi domislicami spravlja v smeh, v zadrego, včasih v obup in jok. Otrok, ki mu ni para na tem svetu ... otrok, ki ima tako vražje črne oči, ki nagajivo bliskajo in so polne čudenja in smeha ... moj otrok. Nisem si ga izbrala, a sem ga dobila ... z nekim meni še nejasnim in neznanim namenom. In je moj in moj bo ostal.

Še enkrat ti polagam na srce, da se boriš zanj, kot si se borila zanj, ko si skušala zanositi, ko si ga nosila v sebi, ko si ga rodila, ko je bil bolan in ko je jokal. Poišči še enkrat pomoč.

Ni važno, če boš klonila pod težo bremena, važno je, da če boš že klonila, boš klonila trudeč se ne kloniti!

(odgovor članu macka1978)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: PROBLEMATICEN OTROK
5.1.2007 14:01:17   
Mina1
ki nič ne uboga, ki je trmast, ki nič ne sliši, s katerim si večji del dneva na bojni nogi, ki je ljubosumen na mlajšo sestro (ja, tudi sama imam še 2,5-letnico), ki uniči skoraj vsako stvar, ki mu pride pod roke, ki gre zjutraj slabe volje v vrtec in popoldne pride slabe volje domov, ki kriči in isiljuje, ko hoče kakšno stvar, ki se meče po tleh in mlati okoli sebe, ko kaj ni po njegovo, ki mi reče, da me nima več rad, da me bo zamenjal, celo, da me bo ubil, da ne mara nobenega, da njemu nič ne pomagam, ampak samo njegovi sestri, le-tej vse jemlje iz rok, ji nagaja, jo mimogrede porine ali udari ...
Ti je kaj znano?


Ja Nejcko, meni je znano in včasih imamo doma prave male bitkeuser posted image  - ampak sta moja in ne dam ju za nič na svetu.

Ma saj je brezeveze nekomu nekaj dopovedovati. Vsak po svoje.

_____________________________

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: PROBLEMATICEN OTROK
5.1.2007 14:01:43   
polona2
Za otroka se ne meče stran življenja, za otroka se žrtvuje-še to ni prava beseda.  Kaj pa tisti starši, ki imajo bolne otroke? Potem mečejo svoja življenja stran, ker se posvečajo njim?
Da te ni sram. Jaz bi ti vzela oba, nisi vredna, da bi bila komu mama.

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: PROBLEMATICEN OTROK
5.1.2007 14:23:34   
Primoza
Razumem verjetno ne, ampak obsojati kar vsevpreK brez poznavanja ozadja pa ne gre.

(odgovor članu macka1978)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: PROBLEMATICEN OTROK
5.1.2007 14:40:20   
cuma
macka

Veliko raje razmišljam o tem, da si samo nekdo, ki mu je dolgčas in provocira naivne dobronamerne ljudi na tem forumu...kot pa, da so stvari, ki si jih napisala, resnične. Sicer pa dopuščam možnost, da si se samo zelo nerodno, neprimerno, neokusno in neodgovorno lotila problema in njegove predstavitve na RR. Če boš ti lahko živela s tem, da si dala otroka stran, ker je imel probleme in jih pri niti ne petih letih ni znal sam rešiti, potem je ok. Najbrž obstajajo ljudje, kot je že Nejčko napisala, ki ga bodo sprejeli in mu pomagali. Najbrž bo to res najboljše zanj. Kje pa piše, da je vsak človek sposoben biti starš? V primeru, da ni, je res bolje, da to prepusti drugim.

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: PROBLEMATICEN OTROK
5.1.2007 14:56:46   
POKPOK
Tudi jaz sem dobila občutek, da nas zafrkavaš.
Če ne pa ti napišem: otroka moraš imeti brezpogojno rad.
Če je vse res, kar si napisala, se zamisli, zakaj so ti tvoji obrnili hrbet? A samo zato, ker je tvoj partner rekel, da mu ne kupovati igrač in ga basati s sladkarijami? Daj nehaj.

Otroku si vzela čisto vse: dobil je sestrico, ki  je postala prva; izgubil očeta;  stare starše; preselil  se je, dobil  vsiljivca....  Katastrofa.
Prav, da si si ti uredila življenje. Sedaj še ga otroku. Če ga nimaš rada  in ga vidiš , kot problematičnega  bo to  težko. Nič ne  pišeš kako je v vrtcu?  Je  tudi  tako nemogoč?
Ne vem no, da gledaš kako otrok skače s palico okrog avta in ga opozarjaš.... Imam občutek, da mu kar vidva diktirata, kaj naj ušpiči, da bo največji halo, najbolj narobe...

Priporočila bi ti pedopsihiatra, ampak nisem iz vaših krajev. Še enkrat, povprašaj v vrtcu.

Nismo se spravile nate. Ti si s svojimi komentarji to zahtevala. Očitno ne razumeš kje je problem.



(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: PROBLEMATICEN OTROK
5.1.2007 15:10:03   
Mina1
prosim administratorja foruma da zaklene to temo ker ne bomo tople vode odkrili, vsak svojo goni ne zna pa upoštevati nasvetov ki jih je dve minuti nazaj napisal v post

odločila sem se da bo otrok šel v dom pa pika


Šele sedaj sem prbrala, da si se končno tudi odločila. Ja bravo no, mamica zlata!!!

A nisi tudi spraševala za telovadbo za istega fantka. Za posrat no.

Na CSDju ti bodo verjetno zelo stali ob strani in ploskali.user posted image  

Koga ti to nat.....................?

_____________________________

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu macka1978)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: PROBLEMATICEN OTROK
5.1.2007 15:19:51   
VERONICA
Ni mi všeč kako ste ene hitre na obsojanju. Ne sodi da ti ne bi bilo sojeno!!!
Se pa strinjam s predhodnicami da se tukaj ne gre za težavnega otroka ampak za težavno mati. Ali pa za mater v težavah. Katere si je sama naredila.

Mene pa zanima kaj se je zgodilo z očetom. Napisala si da ste ga zgubili. Oprosti če nisem zadosti pozorno čitala, ali mogoče še živi? Ali  si z njim prekinila stike zato ker te je nadrl ko je zvedel da imaš drugega?  Joj, oprosti če sem krivična, ampak res nisem prečitala kaj se je zgodilo z očetom.

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: PROBLEMATICEN OTROK
5.1.2007 15:26:25   
Mina1
Ni mi všeč kako ste ene hitre na obsojanju. Ne sodi da ti ne bi bilo sojeno!!!


Mislim, da ni nobeden glih sodil, punca si je sodila že sama.

_____________________________

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu VERONICA)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: PROBLEMATICEN OTROK
5.1.2007 18:17:25   
VERONICA
Ker me nobena ni popravila sklepam da nisem napačno prebrala. Oče še živi in otrok ga pogreša.

Draga Macka prašala si za nasvet in jaz ti ga bom poskušala dati. Če hočeš spremeniti otroka moraš spremeniti sebe. Pa tudi drugače.

Ne moreš biti skregana z celim svetom. Pa kaj je narobe če tvoji starši otroku v enem dnevu kupijo 5 igrač? To samo pomeni da ga imajo radi! Pa če je tvoj bivši grdo reagiral tudi jaz bi in vsaka na tem forumu če bi partner šel z drugo. Ostaja pa oče tvojega otroka in oseba ki ti (oziroma fantku) lahko pomaga. Pa pejdi čez tvoj ponos, za tvojega otroka gre!

Obnašaj se kot želiš da se bo fantek obnašal in posnemal te bo. Mogoče si pa sama zelo živčna in tvoja nervoza gre na otroka. Če ti bi pomagalo da je kakšen teden pri tvojih starših da ti malo prideš k sebi zakaj pa ne. Tvoja nervoza mu dosti bolj škodi kot če si bo pokvaril želodec od čokolade...

Samo prosim te ne govori fantku da ga boš dala v dom če ne bo priden...


(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: PROBLEMATICEN OTROK
5.1.2007 18:21:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: VERONICA

Ker me nobena ni popravila sklepam da nisem napačno prebrala. Oče še živi in otrok ga pogreša




Kakor sem jaz razumela je otrokov oče mrtevuser posted image .

(odgovor članu VERONICA)
  Neposredna povezava do sporočila: 70
   [Brisano sporočilo]
5.1.2007 18:25:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu VERONICA)
  Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: PROBLEMATICEN OTROK
5.1.2007 20:10:02   
Anonimen
Bog moj dragi, kakšna tema!

Otrok je v enem letu izgubil očeta, dedka in dedka in babico ter dobil očima - sedaj pa je nemogoč! Jah, tudi jaz bi bila nemogoča, če bi se mi v enem letu zgodilo toliko stvari.
Mama, ti pa si sebična in nezmožna presoditi realnost situacije.
Novi partner, sicer hitro, a ok, tvoja odločitev.
Tvoj tast - tudi jaz najverjetneje, če bi mi umrl moj mož in bi si našla novega partnerja, ne bi živela z njim pod isto streho.
Tvoji starši - vnuku so pač uresničili vsako željo (zato so babice in dedki).

Otrok je zmeden in otroci, ko so zmedeni reagirajo ali preveč pasivno ali preveč agresivno. Ne vem, kaj boš dosegla s tem, da ga boš dala v dom - če meniš, da je to edina pot, boš jo pač ubrala. Vendar si vzemi k srcu moje besede:
NE DELAJ NIČESAR BREZ TEGA, DA SE NE ZAVEDAŠ POSLEDIC, SAJ TI BO ENKRAT LAHKO ZELO ŽAL.
  Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: PROBLEMATICEN OTROK
6.1.2007 9:02:59   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: macka1978

me zanima kako bi se počutila katera od vas ko kupiš nov avto za 40000€ potem pa ga otrok kljub večkratnem opozarjanju naj ne hodi s palico okrog avta s palico razbije in naredi škode za 5000€


meni pa tole pove vse in še več o avtorici. user posted image  

že itak nisem in nisem mogla doumeti, da nekdo tole zares piše, še vedno upam, da je kruta zajebancija. če pa je res, pa ima tale ženska kamen namesto srca, v glavi pa en veliki NIČ. bog pomagaj, da te srce zaboli zaradi praske na pločevini, ne pa ko gledaš kako tvoj lastni otrok trpiuser posted image

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu macka1978)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: PROBLEMATICEN OTROK
6.1.2007 17:57:52   
srki
Ti nisi normalna!

Upam, da se ti tole dejanje, če ga boš uresničila, še pošteno maščuje. Nisi vredna, da ti otrok reče mama. Kaj pa si sploh do sedaj naredila? Nič! Če msiliš, da vsak otrok uboga na besedo, se prekleto motiš. Verjetno si bila tudi ti enkrat otrok in si nagajala svojim staršem. Non stop govoriš samo o tem, da ne uboga in to naj bi bil zate vzrok, da ga daš v dom!!!

Tvoj otrok pa poleg "nubogljivosti" trpi za zelo resnim problemom-izgubo očeta. Tebi pa je tvoj bogatinček očitno bolj pomemben, kot lasten otrok. Če ima tvoj sedanji toliko denarja, naj vam najame neko garsonjero, dajte otroku čas, prosim vas lepo. Verjetno nisi ne prva, ne zadnja, katera je vdova in ima otroke. Sicer pa, lahko bi tudi počakala, da otrok zraste, pa greš potem v novo zvezo.

Meni je tudi stric umrl pred več kot 20 leti. Žena oz. vdova se je poročila šele čez toliko let, da je otrok doumel očetovo izgubo. Ob izgubi je bil star 2 leti. Ko se je mati vnovič poročila, je bil star več kot 10 let!

Najlažje je sedaj dat roke od sebe in uživat brez "neubogljivega in obupnega" otroka.




(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: PROBLEMATICEN OTROK
6.1.2007 20:05:57   
iva01
IZVIRNO SPOROČILO: macka1978


odločila sem se da bo otrok šel v dom pa pika
 

Ma ne morem verjet, vem da ti ni lahko, da se trudiš, ampak da se boš odrekla svojemu otroku, to pa enostavno ne morem vzet za normalno, a si kdaj pomislila da je problem samo v tebi, da mogiče otrok pogreša tebe, samo tebe, dej se mu probaj še več posvečat, poišči pomoč, ker to enostavno ni normalno, pa reči kaj češ, jaz osebno bi rajš ostala brez parnerja, denarja,stanovanja, staršev, brata, sester kot pa brez otroka.
A tako boš naredila, maš novega partnerja, sin ga ne sprejema, pa ti ni tu logično da bi mogla v drugi smeri razmišljat, pa ne govorit da je partner vredi in normalen, ker kaj takega nebi dovolu naredit noben normalen moški.

Dej mal razmisli, gr se za tvojega otroka, probaj si mal zamislit kaj bi reku oče tvojega sina, če bi vedel kaj nameravaš.....

Ma ne morem verjet, ful me je kr neka sovraženost do tebe prijela, bom rajš nehala, se opravičujem če sem te užalila.

Lp  Iva

(odgovor članu macka1978)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Mesec rojstva lahko vpliva na poklic tvoje...
Si vedela, da mesec rojstva, v katerem je rojen tvoj otrok, lahko vpliva na njegov poklic?




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?