|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zdravilišče Dobrna
9.1.2007 14:00:53   
Kuba
Pozdravčki, mene zanima če imate kakšne izkušnje s tem zdraviliščem, da mi jih malo predstavite.. user posted image  ker bi midva z možem šla rada tja za 3 dni...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zdravilišče Dobrna
9.1.2007 18:16:35   
dulcinea
Midva sva bla lani med jesenskimi počitnicami. Je blo kar vredu. Majhno, mirno, hrana OK, v casinoju sva bla sama. Zapravla sva žetončke, ki jih dobiš prvič zastonj, bazen je bil pa tud OK, čeprav je bolj majhen.

_____________________________

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Zdravilišče Dobrna
11.1.2007 10:30:12   
Mojca20

Moji starši so bili za božič in so rekli da je bolj dolgočasen kraj, sicer pa OK

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Zdravilišče Dobrna
13.1.2007 21:34:30   
tajtaja
Precej v redu, govorim za hotel Vita z štirimi zvezd..
Mene je še posebej pritegnila Hiša na travniku _ kot en Welnes, v dveh tednih, kar smo bili tam, sem bila skoraj vsak drug dan.user posted image
Hrana je v redu. Prvih par dni se ti zdi super, potem pa se že vsega naveličas, saj se kar ponavlja. No, pri treh dneh to ne pride do izraza.
Lepo tudi za krajše sprehode, pa animacije imajo tudi precej, vendar je mi žal nismo meli prilike koristi, ker smo meli dvojčka zraven.
Je bolj kot neka vas, brez prave trgovine. Tako da, ko me je že preveč denarnica tiščala, smo se zapeljali v Celje, da sem si dala duška.
Oči pa v jokuser posted image .


_____________________________

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

(odgovor članu Mojca20)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





11 idej, v katere muzeje z otrokom
Ker smo radi družinsko aktivni tudi na kulturnem področju, vam v spodnjem članku predstavljamo nekaj muzejev, ki smo jih...
Ideje za igre v gozdu
Otrok lahko v gozdu teče, skače, preskakuje, pleza, čofota, se igra z blatom in peskom, se drsa in sanka, raziskuje in o...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?