|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Konec veselja in sreče po 3 mesecih
6.5.2007 17:16:41   
natasarobi
ašun - meni so tudi prvič odkrili kromosomsko napako - trisomija 13 - prvič je ginekologinja posumila na uz, da nekaj ni ok, ker, ko je delala meritve velikost glavice ni bila v redu - nato so me pregledali še v porodnišnici lj in na ultrazvoku ugotovili še veliko drugih nepravilnosti, ki niso obetale nič dobrega. S partnerjem sem se odločila za umetno prekinitev in ko so plod poslali na genetiko so postavili diagnozo trisomija 13.
Kakšne preiskave si ti dala skozi? NS ali amniocintezo? 
 

(odgovor članu ašun)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Konec veselja in sreče po 3 mesecih
6.5.2007 18:53:21   
ašun
NS in imam tam tveganje za trisomijo 18  1:14000, potem je pa ginekologinja v 18 tednu našla ciste po glavici in postavila sum na trisomijo 18. Zdaj sem opravila še AC in čakam izvid. Mi je pa zelo hudo, ker ko bodo izvidi bom že v 23t in sploh ne vem, kako bo potekal morebitni splav. Natasarobi koliko si pa bila ti noseča ob prekinitvi?

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 27
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?