atena777
|
Ja če ne bo vročine res ni potrebe, da se dobimo v Mostecu, ga šparamo za drugič. Lana Romeo pride, in je tudi kar dobre volje glede na vreme. O meni pa kg nikamor ne gredo, še celo 2 kg sem šla gor od morja (tako da sem set na 7+). . Sem kar motivacijo izgubila. Pa tudi ne upam sedaj imeti kake redukcije pri hrani, ker se je David v zadnjem mesecu le 560 g zredil. Menda premalo, res pa da je bil slab mesec. Tako čudno je, pogosto med dojenjem kar plane v jok, kot da ga nekaj boli in potem ne more več jesti. Im,a še katera to težavo? Koža se mu je popravila, moram reči. Upam, da bo tako tudi ostalo, ko bomo šli dol z olivnega olja, ki smo ga dobili na recept. Tudi mi smo šli v tavelko posteljico ravno ta vikend in je čisto navdušen. STOKKE je zakon, komaj čakam še previjalno. Res je feng shui . V zibelki se je kar vse treslo, kot bi bil potres, kot da se bo vse skupaj razletelo v treske. Sedaj razmišljam, da bi tudi košaro pospravili, ker kar nekam nerad je v njej, samo mamici je všeč, ker ima vse, dežno prevleko, mrežo proti komarjev, zaščito proti vetru...bomo poskušali zdržati še do konca maja vsaj, ko bo star 4 mesece. Torej kaj čm reči za jutri, če bo takole deževalo kot sedaj, mogoče raje prestavimo na kak drug dan? Lp, a.
|