|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2007
16.5.2007 22:20:27   
zima07
Zima skos pozabim. Katero mleko pa uporabiš pri mlečni kopeli - svoje ali od kravce?

Atena, tistega, ki imamo v hladilniku...user posted image -od kravce, seveda...

Manca, a Zak ima alegijo? Mi nismo se nic bolje, no mogoce malo...me full skrbi, se posebej zato, ker se mi zdi, da jo srbi...je cela spraskana, in rdeca po obrazu in glavi- ceprav mi je cudno, da to pocne samo, ko je zaspana in ko se zbujauser posted image -sem ves cas mislila, da si pac mane ocke, ampak zdej je pa ze mal too much..pediatrinja pa noce nic naprej poslat, pravi, da nimajo kaj naredit..da bo izzvenelouser posted image ..Upam, da res,..sicer se pa nagibam k temu, da bi se sla malo alternative-bioresonanc- ima katera izkusnje?

Delfincica29, ce ni skrivnost, v kateri vrtec ste se pa prijavili?

Mi smo pa danes dobili sklep, da smo s 3.1.08 sprejeti v zeljeni vrtecuser posted image ... Le kako bomo pustile svoje pike v varstvu in sle v sluzbouser posted image ...

Pozdravcek in nekaj lepih dni zelim vsem skupaj - midve greva za mekaj dni na svez Dolenjski zrakuser posted image ...Bodite pridne, da bo cim vec za brat, ko se vrnevauser posted image

(odgovor članu delfinčica29)
Neposredna povezava do sporočila: 801
16.5.2007 22:20:38   
Barbid
Aja, še to sem pozabila napisat: 

jaz bom očitno doma še celo naslednje leto......

smo že 4 vrtce dobili zavrnjene....... 

Kaj naj rečem druzga kot to, da bo treba MINISTRA ZA DRUŽINO mal po "zdravju" vprašat.

(odgovor članu Barbid)
Neposredna povezava do sporočila: 802
16.5.2007 22:43:27   
LUNA06
Tudi mi smo dobili odgovor za vrtec oz. še ne dokončni odgovor, ampak nek vprašalnik.Piše da je torok preveč in da bo neka komisija odločala kdo bo sprejet in kdo ne.Sem že poslala nazaj in itak da nimamo šans.
Sm bla prepričala da ne bo težav, saj moja mami dela v tem vrtcu, bi ga tud ona mela u skupini, ampak so z letošnjim letom (ko so zamenjal ravnatelco) uvedli to komisijo.No, ne vem kaj bomo zdej nardil, saj ta vrtec pri nas nima jasličnega oddelka.

Anže pa vse lepo ob dveh svečkah!

(odgovor članu Barbid)
Neposredna povezava do sporočila: 803
17.5.2007 8:59:20   
Aja32
Dobro jutro,

najprej - Anže vse naj boljše user posted image user posted image user posted image

No, moj user posted image je včeraj zvečer usposobil računalnik... sicer bomo videli za koliko časa... non-stop je nekaj narobe... ampak pustimo to...

Punce, meni je vseeno kje in kdaj se dobimo... res, da včeraj vreme ni bil bog ve kaj, danes sicer pravijo, da bo dopoldne še sonček, potem se bo pa spet pooblačilo... torej, verjetno se bomo res dobile šele naslednjo sredo...

Naš Luka je v ponedeljek šel po dobrih dveh mesecih nazaj v vrtec... Do včeraj ni imel nobene krize, se je takoj vklopil v igro, itd... No, danes ga je peljal zjutraj ati, in se je ful jokal... Moj user posted image je bil čisto paf... Je pa res, da je danes bolj slabo spal, tako da je mogoče malo bolj občutljiv... Samo upam, da ni v teh štirih dneh že fasal kakšno virozo ali kaj podobnega... user posted image user posted image user posted image No, bomo videli...
Naja je pa prava faconka... Non-stop se smeji, pogovarja, kriči, roke daje v usta, zdaj že sumljivo noge opazuje... Taka pridna punčka, nezahtevna dojenčica... Človek bi imel 10 takih otrok, če bi bili vsi tako pridni in če bi finance dopuščale....

OK - grem še na mail prečekirat, pa se vam še kaj javim... LP A

< Sporočilo je popravil Aja32 -- 17.5.2007 9:00:40 >

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 804
17.5.2007 9:27:54   
LUNA06
Ojla!

Evo včeraj sem nabavla cunce za krst.Kaj pravte?

user posted image

No pa ko sem ravno pri delu, vam pokažem še kako mi čofkamo....

user posted image

...in čičamo.

user posted image

Pozdravček!

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 805
17.5.2007 13:17:29   
bucka01
Luna06 ful je frikec ta Mark.

No tudi mene je danes kar malo pri srcu stisnilo ko sem pomislila na vrtec oz.jasli pa ne zaradi tega da ne bi bila sprejeta bol me je zaradi tega ko sem videla te majhne palčke ki so komaj začeli kracati pa z tisto polno pleničko ki kar štrli od ritke pa vsi umazani okrok ust pa z svečkami iz noska da te mine vse skupaj.
Pri nas so jasli do zadnjega kotička polne je veliko otrok ko so stari od 1-3 let pa mislim da je tam okrok 15 malčkov pa le 2 vzgojiteljici razen takrat ko pride še kakšna študentka so v treh.Uglavnem imajo polno dela.

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 806
17.5.2007 13:41:59   
atena777
Hojla tudi midva sva šla v Jasli povprašat že v 3.vrtec.Ena varianta je, da se premosti čas od feb-jun s privat varstvom, potem pa so že izpisi. TO je plan C. Če pa bi podaljšali porodniško pa je to čisto možna varianta.
Sicer pa je danes naš David fuul polival, da me je kr mal ustrašil. Se še kateri to dogaja?
Zima meni se tudi vcasih David ful popraska. Sem sla prav po nove skarjice, da mu nohtke sedaj lazje strizem, v arielu sem kupila ene take, ki niso nic rezale in je imel se bolj "nevarne" nohtke".
Delfincica ali si prebrala tisto stran o dojenju?
Aja32 me veseli, da ste Comp popravili, sedaj lahko spet glasujes za zbirno mesto user posted image .
Nas David se pa tako naglas smeji in to po vec minut skupaj, da se s tatijem kar za trebuh drziva, ko ga poslusava. Sedaj sem ga ze dvakrat posnela in potem se ful poslusa, ko mu predvajam njegovo stvaritev.

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 807
17.5.2007 17:53:22   
atena777
Luna vidim, da ze Trip trap uporabljate. Ali rad sedi v njem. Kolegicin ni hotel sedeti v nasem trapcku, ker je vajen plasticnega. Naj bi bili za vecje, ampak ce je oblazinjen je verjetno ok?

Nas David sploh noce biti vec v kosari. Sedaj ze 14 dni vztrajam v kosari, vendar noce in noce biti. No sva pa res manj hodila na sprehod. Sedaj pa morava sportni del aktivirati. Razmisljam pa ali bi nabavila tisto ovcjo kozo za pod hrbet ali je res nujno ali ne. Zadnje case gledam na to, dA nabavimo res samo nujno potrebne stvari, ker se nam je ze sedaj stanovanje totalno zabasalo z vsemi temi rekviziti. Npr. ne vem ali bi sploh kupila prenosno postleljico, morda bi si jo lahko za tistih nekaj dni sposodila, itn...

Mene ze ful na morje vlece, morda bom sla h kolegici za nekaj dni, bom se videla. Kdaj greste pa ve prvic na morje. baje je sedaj mega, ker je mir in se ni vrocine...

Cao.

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 808
17.5.2007 21:20:09   
ajja
Hojla!
Mi pa smo bili danes prvič na plavanju za dojenčke. Žiga je užival. Evo slikice.
user posted image
user posted image
Lepo se imejte!

< Sporočilo je popravil ajja -- 17.5.2007 21:22:28 >

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 809
18.5.2007 8:05:56   
LUNA06
O kok more bit fajn tole ajja.Kako pa to drgač zgleda, kaj delate tam, kok dolgo traja?
Mi bomo pa zdej za krst verjetno dobili bazenček za Marka.

Glede oblačenja ponoči je pa men ful težko.Danes je imeu recimo bodi z dolgimi rokavi in pižamco čez, pa ni biu nič vroče in tud razkriu se ni.Tko da ne vem, včasih ima spodaj tud kratke rokave ali pa celo bodi brez rokavov, odvisno kok se mi zdi vroče.

No kako ste začele z gosto hrano?Mi smo na začetku jedli po nekaj žličk jabolčne kašice (domače ali kupljene), zmešane z mlekom.Zdaj pa pojemo že ceu frutek oz.celo jabolko.Uvajamo pa sadeže postopno, zdaj jemo jabolka, hruške, banane in korenček.Naslednje bojo breskve.

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 810
18.5.2007 11:21:15   
tatam
Včeraj smo imeli cepljenje in tehtanje.Pri 4,5 mesecev ima Tosja 7780g in 66cm,Anej pa 7410g in 64,5cm.Po cepljenju pa je bla kar burna nočuser posted image
Kak so pa vaši malčki kaj ponoči,ko se bliža polna luna?Naša se veliko prebujata,tak da takoj vem,kdaj se bliža...
Tudi mi že uvajamo GH.Najprej sem mislila res čakat do 6.mescev.Potem pa sem se odločla,da bom probala in vidla kak bo...In fulll rada jesta,pluvata bolj malo,tak da smo začeli!Najprej korenček,jabolko,danes pa sem jima naredla korenček,bučko in malo polente zraven,pa sta najprej kar pluvala,potem pa jedla...Seveda,če je sladko sadje boljše...user posted image
Tudi drugače lepo napredujeta in se razvijata..Kljub temu kar so me sprestrašli na začetku,se je vse v redu "končalo"!Ni kakih zaostankov v razvoju zaradi težkega poroda pri Aneju!user posted image
Edino tistega tvora pri Tosji se ne moremo rešit!Smo bli zadnjič v Rakičanu,kjer je kirurg rekel,da če ne bo bolje,bomo morali na neke preiskave v Lj.user posted image
Šibam kuhat,saj mam doma Aljošija-vnetje srednjega ušesa,ki je že lačen!!
A gre katera iz Mb naslednji teden na koncert Radia City?Smo bli vsako leto,tudi ko je bil Aljoša komaj 5 mesecev star,smo bli tam z njim,letos bom pa verjetno jaz ostala doma,ati pa bo šel z velikima!Se še nismo odločli!

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 811
19.5.2007 14:50:38   
Adelina
A se vse potepate po sončku? No lepo.
Jaz pa sem že od zjutraj jezna ko user posted image . Sem dobila odgovor iz vrtca-za oba zavrnjeno. Sej za Lano nisem niti mislila, da bo sprejeta, ker vem da je ful gužva. Ampak za Žana sem bla pa kar prepričana, da bo dobil, ko je bil že lani zavrnjem. Pa sem se krepko zmotila. Razmišljam, da bi kar pritožbo napisala, baje nekateri pol dobijo-le kje se potem najde prostor? Mi bo začelo postajati žal, da sem se poročila. Kot "samohranilka" takoj dobiš vrtec, ful mal ga plačuješ, otroški dodatek je večji, v primeru brezposelnosti ti avtomatsko pripada pomoč itd. Počasi res začenjam razumeti take mamice, ki se za to odločijo.
Manca in Delfinčica a je v Grosuplju v vrtcih tud ful gužva al se ga da dobit (saj  sta vidve iz Grosuplja, ne)

Lepo se mejte še naprej

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 812
19.5.2007 22:57:35   
svetlo
da nas malo bolj gor potegnem... novih mer še nimamo, se bomo čimprej izmerili...
A že vse uvajate GH?
Še nekaj me zanima. Mogoče je malo čudno vprašanje, pa vendar... Ali za po obrazu uporabljate isto kremo za sončenje kot po telesu (za user posted image mislim)?

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 813
20.5.2007 0:16:58   
Manca12
Zima, alergijo oz. karkoli že je ima Tjaša, ne Žak. Obup, ne moremo se je rešiti. Dermatologinja je dala spet eno novo kremo. In menda je kašljanje povezano s tem, zato tudi sirup za kašelj. Menda, bi sedaj morali malo počakati, da se koža malo umiri - čeprav ne verjamem, da se sploh bo s to kremo, ker je zelo podobne sestave kot prejšnja, ki jo je predpisala pediatrinja in ni šlo nič na bolje. No, čez par tednov bi pa naj šli na testiranje k alergologu. To si pa tudi ne predstavljam, bo iz kože skočila, ko jo bodo pikali, saj je enkrat skor zblaznela, ko so ji kri vzeli in sva bili obe krvavi od tistega enga pikca na prstku.

Svetlo, če imam prave info, so menda lani vse sprejeli, če ne v enem vrtcu, pa v drugem. Mi imamo zaenkrat še varuško, ki pazi na Tjašo še to leto in bo tudi Žaka. Eno leto bosta skupaj tam, potem bo šla pa Tjaša v vrtec. Sem kar optimist, da bomo kar dobili - če slučajno spodleti, je še zmeraj lahko pri varuški. Čeprav bi raje videla, da bi šla v vrtec.
Kje boste iskali za v vrtec v LJ?

(odgovor članu svetlo)
Neposredna povezava do sporočila: 814
20.5.2007 0:26:09   
Manca12
Gre kdo na ringarajin piknik oz. je že kdo bil kdaj?

(odgovor članu Manca12)
Neposredna povezava do sporočila: 815
20.5.2007 14:38:10   
Barbid
Živjo

Sem prebrala malo novic na našem portelu  in moram odgovoriti, tokrat Adelini.

Adelina; napisala si, da ti bo postalo žal, da si se poročila..... ??? hallo....

no, ne bom komentirala tvojega stavka,  toda če misliš, da mati samohranilke dobijo vrtec, se motiš. (poznam dosti primerov, ko so mamice res same z otroci, pa so ostale brez vrtca....)

Jaz ti bom bom povedala moj problem:  (dva ti bom opisala).

Midva z Dušanom nisva poročena. Živiva skupaj, vendar pa je on še vedno prijavljen doma.
Torej, ko so v vrtcu zahtevali potrdilo o stalnem prebivališču, je bilo na njem napisano moje imem in od hčerke.
Oni to smatrajo, da živiva sami - kao neke vrste mati samohranilka, čeprav nimava nobene vloge za preživnino.
Vloge sem dala v vrtec blizu doma, pa v vrtec zraven moje službe, pa sem v vseh 4 DOBILA ZAVRNJENO.
Fora je v tem, da gredo naši malčki v vrtec jarnuarja in je težko dobiti prostor, ker je kao sredi leta.
.Kar se tiče otroških dokladov, dobivam 16,86 evr, upošteval so samo mojo plačo.

Tko da, če bi bila res mati samohranilka, bi se mi slabo pisalo, niti vrtca nisem dobila in 17 evrov dokladov, ja....tako poskrbi naša država za matere !

Drugo pa je krst: moja želja je bila da bi Lano krstili v Ljubljanski stolnici, pri Uranu. Pa mi je eden od njihovih župnikov, ki se je oglasil na telefon dejal: če me ni nič sram, da dam otroka krstit, sama pa ne živim po Božjih zakramentih  (ker nisva poročena in kako bom potem vzgajala otroka  po zakramentih, če jih sama ne upoštevam....),
(sem kar brez besed, glede na to, kako  nekateri župniki razmišljajo ).

NO, naj povem, da LANA BO KRŠČENA, vendar v drugi FARI.

TOREJ: V ČEM JE POTEM PREDNOST MATI SAMOHRANILK IN MATER, KI NISO POROČENE ! 

Ne pisat kar nekaj na pamet.....

TOLK O VRTCIH IN O POROKAH, ki so "kao" vezane na KRST.

Pozdrav
Barbi

(odgovor članu Manca12)
Neposredna povezava do sporočila: 816
20.5.2007 21:14:43   
visnjaaa
Eva1 kje si kaj?????

Te mal pogrešam!!!!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Barbid)
Neposredna povezava do sporočila: 817
21.5.2007 8:31:35   
delfinčica29
ATENA-ja sem prebrala članek o dojenju.Super.Mislim,da nam sedaj kar uspeva.Občasno dobi malo dodatka,napar dni.Sedaj jeva korenčka in je zadovoljen.Seveda sva oba od korenčka.Ampak samo,da je.
Počasi mu bom dala še jabolko.

ja pri nas je zelo gužva v vrtcu.Lih zdejle nesem pritožbo.
150otrok so sprejel,130 pa zavrnil in med njimi smo tudi mi.Pa imamo tri vtrce z jasli.

Zobki nam tudi že malo nagajajo.Slini se na veliko kot en polž slinač.user posted image

Sem pa šla v soboto po ene hlače in skor padla v depresijo,ker mi nobene niso bile prav.user posted image user posted image user posted image .Gor jih še spravim,zapet je pa druga pesem.

Zdele pijem kavico nato pa res v vrtec.Pa mogoče ga bom šla slikat za osebno.
Mogoče bomo šli malo na morje za vikend.Turistična agencija Sonček ima ugodno ponudbo za člane Mana-Medulin,Vrsar...

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 818
21.5.2007 9:53:32   
ajja
Halo!

Moram se vam malo potožit! Še danes sem besna! Včeraj smo bili na rojstnem dnevu pri sestri od mojega user posted image . Tam vsa žlahta pa ni mala. Da bodo vsi rinili v našega user posted image , sem vedela in bila na to pripravljena. Nato pa so začeli pametovati, da tak otrok že mora kaj konkretnega pojesti, da mu dojenje ni več dosti pa malo bi mu dudo v vino namočili ali pa vsaj v sladkor pa skorjico od kruha bi tudi že lahko glodal... No, to zadnje sem komaj preprečila, ampak ko sem prišla z WC-ja, kaj zagledam: Žiga s kruhom v ustih. Moj pa veselo opazuje!user posted image  Skoraj me je kap. Potem pa dobim še nasvet, da žemljo pa res že lahko dobi (naš mali pa še samo ziza). Mislim... Zakaj je tako težko upoštevati mamo in zakaj so vsi starejši tako zelo pametni?

Kako ste pa ve in vaši mali sončki?

Danes bova midva šla ven kar s kengurujčkom, ker nama je ati odpeljal voziček. Bova šla bolj tako travniško-gozdno turo.

Lepo se imejte!
A.

Neposredna povezava do sporočila: 819
21.5.2007 11:03:04   
LUNA06
Ojla!

Evo krst je za nami.Je blo kar luštno, edino žlahta od user posted image  je malo zahinavla, ko niso hotli ostat na pikniku, mi pa goro mesa in peciva.No, sej zdej vemo za drugič!Evo takole smo pa zgledali.

user posted image

user posted image

Delfinčica29 kako pa si mislila na morje, če nimate osebne?

Ja ajja men se to isto dogaja.Je dobiu že use živo, kumare, sok, kruh, marmelado, smetano, sladoled.In to že pri treh mesecih.Prej mi je blo ful zoprno, zdej sm se pa navadla.Je pa tud meni zadnjič cuzal nadev ven iz palačinke, evo tkole...
user posted image

Drugače pa pri nas use po starem.Spimo še vedno celo noč, čez dan hodimo ven, se večinoma še dojimo, zakosilo jemo sadne kašice z mlekom, zvečer pa po potrebi malo dodatka.Je pa čez dan sitko, verjetno so zobki.

Moram pa it pobarat pediatrinjo, ker nam ni dala napotnice za tretji UZ kolkov.Pa tud naročeni smo šele 5.julija, se mi zdi ful dolgo od 24.aprila.

Lep pozdravček!

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 820
21.5.2007 13:12:34   
Adelina
Barbid, oprosti če sem te užalila, ampak tu pri nas imajo samohranilke res veliko prednost. Pa jaz sem govorila za Žana, ki naj bi šel v vrtec septembra,ne za Lano. Za njo niti nisem računala. Glede dodatka in plačila vrtca pa itak gledajo na višino plače in ker sama nimam visoke izobrazbe, tudi ne morem dobit ne vem kakšne plače in posledično je otroški dodatek višji in vrtec nižji (če bi ga seveda dobili). Tako pa bi za 2 privat varstva res šla skoraj cela moja plača in se mi skoraj ne splača iti v službo. Glede krsta pa pri nas ne komplicirajo tako, če starši niso poročeni, za botra pa so kar strogi. Brez zamere, nisem nič slabega mislila.

Manca,ti si verjetno odgovarjala meni, ampak očitno nimaš pravih informacij, glede na to kaj je napisala Delfinčica (saj je ona tudi iz Grosuplja?). Sem pa tudi jaz slišala, da so lani baje vse sprejeli (menda celo, če si dal vlogo sredi leta), samo ne vem zakaj jih potem letos toliko pade skoz.

Delfinčica, kaj pa si napisala v pritožbo in kako si jo sploh napisala? A mi lahko na ZS pošlješ kakšen vzorec? Bi ti bila zelo hvaležna!

No, upam da vse dobite varstvo in uredite, da bo najbolj prav. Lep dan!

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 821
21.5.2007 13:47:40   
delfinčica29
Luna06-ja osebno bom šla ta teden delat.Sem ga hotla danes it slikat pa mi je zaspal v vozičku.
Pa jutri.

Adelina-ja za vrtec sem res nesla pritožbo,napisala pa sem naslednje:

- Ena babica še dela,ena je v Ce(tako,da ni variante,da bi ga kdo merkal-kar je res)
- Jaz delam izmenično,enkrat zjutraj enkrat popoldan(od dons do jutri ne vem kako bom delala jutri(delam v trgovini)
-Moj ima je veliko na terenu,tako,da ni možnosti,da bi si ga delila

pa še malo nakladanja oz.resnice glede vpisa v vrtec,države,občine....

Zdej ne vem kakšne razmere imaš,službo...,ti kar napiš,d ati nima nihče za pomerkat otroka,da imaš pozen šiht.....,skratka malo pojambri:)user posted image user posted image .

Upam,da sem ti vsaj malo pomagala in da, bova dobili pozitiven odgovor za vrtec.

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 822
21.5.2007 13:51:58   
delfinčica29
kako so lušni tele otročki.
Luna 06-lepo ste se meli na krstu-lepo je bil oblečen
Pa kar palačinko ste mu že dal?:)))

ajja-kak frajerček v Fredovem obročku.Tud jaz razmišljam da bi ga kupila.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 823
21.5.2007 14:15:08   
eva1
Oj!

Mi smo bili včeraj v živalskem vrtu-Luka užival 100/h, mala se je nekaj drla, ker je bla zaspana, pol pa sem jo uspavala, pa smo lepo šetkali, pili kavico in res uživali!
pri nam je z GH tako da je parkrat dobila jabolko(1x malo banane), pa nekaj dni je lepo jedla po par žličk-več ji itak nisem hotla še dat...pol pa kt da nebi znala več jest(se je kr davla)! Tako da že dva dni ni nič dobila(ker smo imeli gužvo, pa nisem uspela pripravit hraneuser posted image ), danes pa bom spet malčo probala...sej nebi rada, da bi pa zdej kr vse jedla, samo da se nekako na žličko navadi, da bomo recimo pri 5 mesecih pa imeli sadni obrok! Recimo da bo šlo...Luka je bil ful večji jedec k Alja!

Drugače pa se mi neprestano obrača, jo dam na bok spat, pa je čez 2 minute že na trebuhu...očitno bo tut na trebuhu spala, kt Luka!

Joj, ajja-ko ni vedla, kok so mene pri Lukcu nekateri sekirali..pol pri nekje 8 mesecih pa mu je tast prst v vino pomočil pa je cuzal-prej sem pa skoz govorila da ne sme, samo na WC sem šla pa sem vidla kok se je kremžu mi je bilo vse takoj jasno! Pa sem pobrala tamalga in jasno povedala, da se kaj tašnega nikol več ne zgodi in šla! No zdej pa je mir!!! Matr si nekateri prvošjouser posted image user posted image

Luna-meni se zdi , pa ful prehitro da mu že vse to daješ...pa da že na trip-trapu sedi(v njem naj bi sedeli, ko so že res stabilni)..sicer pa vsak po svoje

Mi tut čakamo obvsetilo iz vrtca-upam, da bo sprejeta, samo dvomim, ker je ful naval!

Seznam pa bom popravila v kratkemuser posted image ....uživajte na sončkuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 824
21.5.2007 14:17:16   
Manca12
Adelina, jaz sem imela info od lani, so menda vse sprejeli v vrtcih. Pojma nimam.

Barbid, pa prineste v Grosuplje krstiti, menda prvega brez problema krstijo. To je čist odvisno od župnika. Mi smo imeli pri Tjaši dve ženski botri v isti fari kot bo Žak rojen in sedaj ne moremo imeti, mora biti par - moški in ženska, če sta 2 botra. Problem je zato, ker so se vmes župniki zamenjali.

Punce ne sekirajte se glede goste hrane in skorjic kruha za naše malčke. Jaz kar vztrajam pri svojem in se ne dam.. čimdlje na joški, je najbolj "izi". Sicer bomo tudi mi začeli sprobavati okuse "prave hrane" zdaj enkrat po četrtem mesecu.

Naš malček se zmeri ne spi celo noč. A mogoče še kakšen, al smo mi edini?

Delfinčica, če boš uporabljala fredov obroč ga kupi, če ne nima smisla. Tok hitr prerastejo te stvari. Če ga boš rabila kdaj, ti ga lahko tudi mi posodimo. S Tjašo sva hodili na plavanje dojenčkov, Žaka pa še sploh nismo dali notr.

Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Otroci, ki ne smejo oditi
O mamah in očetih, ki ne znajo izpustiti.

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?