Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: Puranji zrezki z gobicami in zelenim poprom 15.2.2007 12:23:01
muška
pa to je čisto simpl pimpl narest
Torej , rabiš puranje zrezke, ki jih samo posoliš in popečeš iz obeh strani. Narežem sveže šampinjone ( pa tudi vloženi veljajo , ampak meni so sveži boljši, ker jih lahko narežem na tanke kolutke), jih dam k zrezkom in popečem. Prilijem sladko smetano( kar eno celo , ampak nikar rastlinske) in dodam vložen zelen poper, količinsko čisto po okusu. Če je potrebno kaj zgostit to naredim kar s sirom in to je to.
S smetano pa nikar ne šparajte , več je je, boljše je
Ajde, zdaj pa hitro kuhat!!!!
Aja na enak način sem nardila tudi že svinjsko pljučno in glede na to, da ne maram svinjine, moram povedat, da je bilo fenomenalno dobro!!!
RE: Puranji zrezki z gobicami in zelenim poprom 20.2.2007 10:45:04
kalbo
Zeleni poper ti da aromo popra, ampak manj peče. Gobice in smetana gresta pa odlično skupaj.
Lahko se gobice nardi tud kot prilogo. Na olivnem olju (drugega sploh ne uporabljam) popražiš čebulo in malo česna (lahko se česen komot izpusti). Streseš gor oprane narezane šampinjone v slanici, malo popražiš, popraš, posuješ s peteršiljem in ko odstaviš dodaš kislo smetano. Soliš pa po potrebi.
RE: Puranji zrezki z gobicami in zelenim poprom 20.2.2007 10:55:23
ery
O kalbo, hvala ti še za tvojo razlago. No to me sedaj zanima ali daš sladko smetano ali kislo?? Pa kakšne gobe to kupiš? Jaz nimam doma svežih ali naj kupim vložene šampinjone?
RE: Puranji zrezki z gobicami in zelenim poprom 20.2.2007 11:46:25
kalbo
V omako med zrezke sladko, ki se jo vre. V tisto prilogo pa kislo, ki je pa ne smeš vret in jo dodaš takoj ko odstaviš. Kupim pa narezane šampijone v slanici od droge.
RE: Puranji zrezki z gobicami in zelenim poprom 20.2.2007 12:08:38
muška
Sladko smetano moraš dat!
Drugače pa meni okus zelenega popra spominja na meto, pa malenkost je ostro tudi, ampak ne preveč, kot sem že napisala, imata to jed zelo rada moja otroka , pri popru pa ne šparam