|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  250 251 [252] 253 254   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
17.10.2007 14:00:39   
Tanayya29
scubadiver no,samo da se je srečno izšlo....

zdj pa pojej še par čokoladic pa bo!user posted image user posted image user posted image



_____________________________

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 6276
   RE: novembrke
17.10.2007 14:21:52   
ajtak
glede http://www.hladnik.com/index.php?&stran=numerologija, pa za mene piše čist tak,ko je res, razen to me moti, da RD ni v harmoniji s skupnim številom


user posted image , pri meni je cist isto!! Tjasek ima pa isto stevilko za ime kot jaz in seveda isto za priimek user posted image .

Barika, a si zdej doma?? Da ti cote prnesem, mam ene dva kupa za zlikat, sej se ti ne bo poznal, ne user posted image

Ninocka, saj vem, da mora prvic kopat babica... Kaksno banjo sta pa imela, nasa je cist navadna!user posted image

imamo pa se tole stojalo

user posted image

user posted image user posted image

_____________________________

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja





(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 6277
   RE: novembrke
17.10.2007 14:33:58   
pikapikica
Hojla punce...

joj joj ne, da samo dva dni ne čekiram postov... ki jih je na milijon...še rojevat ste začele tako hitro... user posted image !!! saj samo na hitro se javim... jaz sem ok... še nobenih popadkov... moja pikica pridno čaka na pravi trenutek... Imamo tudi borbo okoli imen... mimogrede žirafa 76 mojemu je tudi Sofija všeč... : ))) upam, da ste dobro!!!

Aja joj, če ktera še nima bombažnih tetra plenic.. v Rutarju je popust 10€ 10 kom... 80x80cm - upam, da še? user posted image ...

čau čau se javim kdaj drugič bolj na dolgo...

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 6278
   RE: novembrke
17.10.2007 14:45:41   
Mamathea
Joj "scubadiver", ko sem brala tvoj post je tudi mene strah postalo (nekje na sredini)  in sicer, da bi te res kar noter obdrzali, pa to je cist noro. Ne morem verjet, kako so lahko te babice in nekateri ostali zdr.delavci tako "neobzirni" in kr nekaj blebetajo... No ja babica pri moji gin. je tudi ena čudna, me vedno tako krega zaradi preveč kg, ko pa pridem do gin. je pa vse ok, ona je vsej razumevajoča in tudi ve, da so babice, ki nas tehtajo... včasih pač jezične. Kaj moremo tako pač je, sam mal bi pa lahk vssen pazile, kaj "zinejo".
Drugače sem pa ravnokar iz kosila in zdaj se mi bo prilegel en sprehodek. Grem mal na sonček, saj v naslednjih dneh ne napovedujejo več tako rožnatega vremena.
Lepo se imejte, držim pesti za vse, ki še imate preglede in seveda za vse v porodnišnicah.


_____________________________

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu pikapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 6279
   RE: novembrke
17.10.2007 15:48:12   
nemrak
user posted image user posted image ,
zopet sem dobila sporočilo od TANTRE.
Začela je ponovno krvaveti, tako, da jutri zjutraj mora biti tešča, ker bo vrjetno imela CR.

Sedaj bi jo pa res lahko rešili teh psihičnih muk.

Držim pesti zanjo in za malega Lukca!!!

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 6280
   RE: novembrke
17.10.2007 16:06:20   
ajtak
Koncno!! Upam, da se ne bodo spet premislili... jo pa sedaj res ze matrajo-revico user posted image
Pa Lukcu verjetno tud ne more bit toook fajn, ce Tantra kar naprej krvavi... A ji to posteljica pdstopa?

Tantra in Luka zdrzita se do jutra user posted image user posted image

_____________________________

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja





(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 6281
   RE: novembrke
17.10.2007 16:07:59   
scubadiver
Tantra jutri zjutraj torej še bolj močno stiskamo pesti za vaju z Lukcem. Držita se in srečno user posted image user posted image user posted image

_____________________________

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana


(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 6282
   RE: novembrke
17.10.2007 16:31:54   
DEBELUŠKA30
Najraje bi se odpravila v Ljubljansko porodnišnico in tiste dohtarje tam "zbrcala", tko sem user posted image  Grrrrrr...
Kolegici je odtekla voda v ponedeljek, danes zjutraj pa je šele rodila (dva dni matranja), kje je tle ... ne vemuser posted image ?

Skratka če bo pri dnevniku, da je ena vletela v porodnišnico in ta prvega dohtarja "zbrcala" da veste da sem jaz to user posted image ! Če me zaprejo, me pa obiskat pridte user posted image !

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 6283
   RE: novembrke
17.10.2007 16:38:29   
nicolina
No, tudi jaz sem prišla s pregleda, ampak nič kaj boljšimi novicami od zadnjič user posted imageuser posted image  je sicer dobil ene 200g na teži, tako da ima zdej malo čez dve kile. Mene kar skrbi, a mislite da bo dobil še veliko do konca, da bo imel saj ene 3 kile?
Sicer sem se sama zredila za 11,5 kg. Je rekla G. da ni to nič narobe, da bi pa lahko bil moj trebušček vseeno mal večji. user posted image  Ja, pa saj je še 6 tednov do konca. Ne gre mi v račun, jaz velika 178 cm, user posted image  187, pa tako majhen otrok. Vse drugo je super, nisem slabokrvna, voda je super, pritisk tudi. Še CTG mi je naredila in je blo tudi vse ok. Ampak, meni je blo kar hudo. user posted image

Saj pol me je  moj user posted image  peljal v BC, sva kupila še stojalo za banjico (ajtak takšno kot imaš ti, samo da je v rumeni barvi) in na kosilo, pa sem se malo pomirila. user posted image

Nayya, jaz imam nekaj stvari 56, 62, ampak ne preveč. Bom rajši še dokupila kaj zraven, saj veliko mamic pravi, da zelo hitro prerastejo. Ampak, če bo naš user posted image  res bolj majhen, bom potrebovala več za velikost 56 in 62.

Tantra, držimo pesti, da boš čimprej držala svojega Lukca user posted image user posted image .

Scubadiver, verjamem, da so te prestrašli, ampak samo da je zdaj vse dobro. user posted image

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 6284
   RE: novembrke
17.10.2007 16:38:37   
naraščaj
Z user posted image  sva šla na kosilo k mamci. Naš ati pa je med tem že vse pokital, zdaj pa user posted image  že veselo šmirgla. Jutr zjutri pa pride že parket brusit. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  
 
scubadiver, sam tole pa je res blo neprofesionalno od babce. No, sam da je vse OK.

Špelka, tut zate držim pesti, da bo vse OK.

Tantra, drži se in upam, da kmalu cartaš svojga Lukca. user posted image user posted image

Mene pa spet ful špika tam spod in to kr konkretno, me je moj skregal in poslal ležat. Je rekal nimaš še dovoljenja za rodit. user posted image  user posted image  Sem si misla ti to povej user posted image . user posted image  Je rekel pred računalnikom ti to nič ne počivaš. Pa saj ma prav. No zdaj ga pa bom ubogala in grem mal na kavč.

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 6285
   RE: novembrke
17.10.2007 17:13:14   
tintin
Nicolina, ne skrbi preveč. Jaz imam npr. vseskozi trebušček večji od povprečja, pa sem imela na UZ pri 33 tednih 5/7 otrokovo težo ocenjeno na 2030g. Po vseh ostalih merah prehiteva, ampak po teži je podpovprečen. Ginekologinja ni nič rekla, da bi bilo kaj zaskbljujočega, pač samo, da je bolj suhcen, ampak sicer pa velik (dolg). Jaz sem se zredila normalno (dosedaj 10kg), ampak tako jaz kot tudi moj mož sva visoka in bolj vitka. Tako, da naj bi otroček imel ob rojstvu okoli 3 kile. Pač tako vpliva genetika.
Sicer pa saj veš, da je teža na UZ vedno ocenjena s +- 10% napako. Torej lahko okvirno pričakuješ približno tako težkega otročka kot jaz.user posted image


(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 6286
   RE: novembrke
17.10.2007 17:55:02   
scubadiver
Sem poslala Žirafi SMS če je kaj novega.. da nas skrbi če sta priceski zdravi in dobila odgovor:

Smo kar zaposleni. Sofija je ze operirana, mogoce se enrkat. Isabela je je v redu, upamo samo na sofijo, da bo zdrzala. Je pravi borec. Jaz pa moram ze hoditi, pa umiram od bolecin. Drzite se naprej pesti za nas. Pa hvala. Se kmalu javim.

sem ji odgovorila če je bila operirana zaradi ledvičk, pa nisem dobila odgovora. Tako da tudi ni tako rožnato in prav tega sem se bala.

Nicolina če ti G. ni nič rekla v zvezi s težo potem po mojem ni panike. Bo bolj suhec sam po mojem nimaš kej skrbeti.

Nayya jaz tudi nisem veliko kupovala. Zaenkrat imam dva kompletka 56 in mislim da 3 al pa 4 številke 62 več pa zaenkrat niti ne mislim kupovat. Pa vsega skupaj enih 10 bodijev. Bom rajš poslala mojega še kaj kupit ko rodim. Kaj pa vem, meni se zdi dovolj. Sej mamo sušilca če bo kriza.

Jaz sem se zdej kar pomirila, sem pa spala skoraj 3 ure. Se vidi da me je psihično tale današnji dan kar izčrpal. Zdej pa verjetno ponoči ne bom mogla spat.

_____________________________

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana


(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 6287
   RE: novembrke
17.10.2007 18:12:40   
ajtak
Joj, meni je kar nerodno ko berem kako malo cotk imate... Jaz sem po svoji stari navadi pretiravala in imam cel predal cot ki sva jih kupila mi2 in se en predal, ki so ga zapolnile babice in ena kolegica, ki mi je posodila celo vreco...

Zirafa mi drzimo pestke za vas 3 in upamo, da bo s Sofijo vse ok in da tebi bolecine cimprej spustijo!! user posted image user posted image user posted image

_____________________________

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja





(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 6288
   RE: novembrke
17.10.2007 18:22:27   
scubadiver
Ajtak saj mogoče pa jaz nisem nakupila dovolj??? AMpak vsi so me opozarjali kako v prvih mesecih hitro rastejo in da naj ne pretiravam. zato sem kupovala previdno in malo. Zdej sem pa v dilemi user posted image  No ja še vedno lahko moj kaj skoči kupit če se bo izkazalo da imava premalo....

_____________________________

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana


(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 6289
   RE: novembrke
17.10.2007 18:24:35   
naraščaj
Žirafa, vsi trije držimo pesti za Sofijo. Saj bo vse vredu. Kot si sama rekla je prava borka in bo premagala tudi to. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kar se pa oblačilc tiče pa mam jaz v št 56 cca 10 - 15 bodijev + nekaj majčk na preklop al pa za čez, pajackov cca 8, žabic, kompletke ene 3, pa še se kaj najde. Sicer pa sploh ne vem kaj vse mam, ker sem oprala zložla v omaro in zaj nič ne odpiram, da ne bo kaj praha zraven prišlo. Vem pa da mam celga hudiča zoknov, copatk, kapc.
Skratka kupila sem sam za iz P, ostalo dobljeno. Več pa je pol v št 62, 68. Za naprej pa še nisem pregledala.

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 6290
   RE: novembrke
17.10.2007 18:27:40   
naraščaj
Sem vedla, da sem nekaj pozabla napisat.
Men je težo otročka nazadnje merla v30t in je bla 1500g, komentirala pa ni nič. Od takrat dalje pa ne vem kolk kaj je pridobil user posted image , saj pol nisem mela več UZ. Mogoč bo pa drugi teden, ko mam kontrolo v 37t.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 6291
   RE: novembrke
17.10.2007 18:29:32   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj


Kar se pa oblačilc tiče pa mam jaz v št 56 cca 10 - 15 bodijev + nekaj majčk na preklop al pa za čez, pajackov cca 8, žabic, kompletke ene 3, pa še se kaj najde.


Ja nekako tao imam tudi jaz s tem da imam cca 10 plisastih bodijev in se enkrat toliko bombaznih, nekaj kompletkov, kapice, rokavicke, zokencke, copatke...

Upam samo, da ne bo nas korenjak prijokal na svet v kaki ultra izvedbi (57 ali vec) in, da bomo 56ko nosili vsaj kak mesec...

_____________________________

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja





(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 6292
   RE: novembrke
17.10.2007 18:58:22   
Laubica
Žirafa -držimo pesti za tvojo princesko
Tantra -tebi pa da boš čimprej rešena



_____________________________

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 6293
   RE: novembrke
17.10.2007 19:21:54   
Tanayya29
scubadiver kej preveč ne kupovat,ker se pomoje ne splača.Jst sm tud rekla,da če ne bo dost bo pa moj skoču v šoping,en merkator(modiana)imamo pred blokom ,pa majo notr tut za dojenčke...
jaz mam več stvari št.62,ene par kompletkov pa 56,pa bodijev in benkic ....kakšne žabice bi mogla še kupit.

Žirafa,Tantra,katka,user posted image user posted image user posted image ,NAJ BO VSE DOBRO!

mamuška,nikita,hruškicauser posted image user posted image user posted image ....


a je še katera rodila?Tantra upam,da te čimprej rešijo vseh skrbi...ma res,kaj čakajo?user posted image
Debeluška te pridemo obiskat,če boš kaj storila,če ne se ti pa kar pridružmo,pravuser posted image .No,ampak sej res...
Pa tako bi jim človk zaupal,pa zgleda,da jim ne moreš,al kako?

No,jaz sem kot žoga...iz mojih 50 kg jih imam zdj 65user posted image user posted image ...super,še malo pa me bo razneslo!
obseg trebuha pa mam 104...
eh,prov smešna sm ,jst se počutm kot telebajsek...

sj morm spet mal pojest,sm že lačnauser posted image


_____________________________

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 6294
   RE: novembrke
17.10.2007 19:43:16   
naraščaj
scubadiver, nič  ne skrbi glede cotk, boš vidla vsak, ki pride na obisk še kaj prinese. v skrajni sili, pa si že sam omenila, pa lahko dragega pošlješ. Lahk pa daš mal večjo cifro gor pa zavihaš rokav. Za doma ni taka panika.. Ko pa kam greš al pa so obiski ga pa spedenaš.
Jaz ziher neb tolk mela, če bi si mogla vse kupt. Cotke so kr drage, glede na to, da jih kr prerastejo.

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 6295
   RE: novembrke
17.10.2007 19:55:58   
gruška
Evo še mene s pregleda...... sem bla čist prepričana da bom oktoberka, pa pravi dr. Pušenjak, da se še nič ne dogaja... tud prav....... sem pa tudi jaz mela celo zmešnjavo na pregledu (podobno kot Scubadiver)..... bila sem skoraj eno uro prej tam, da bom vse prej opravila (ctg, laboratorij)... naprej sem šla na ctg, pa je bla že ena notr, ena je pa zunaj čakala in ko je šla ta not, sem se s sestro zmenila, da grem vmes v laboratorij, ker ctg tko 20 min traja in da pridem nazaj (da me nebi katera prehitela)..... pa je bila v laboratoriju nora gužva in pridem nazaj na ctg, pa pravi sestra, joj je šla ravno not ena, nismo vas mogli čakat......o.k, še 20 min........ pa slišim da me od Pušenjaka sestra že kliče, ji povem, da še nisem ctg uspela opravit... in ko mi končno delajo ctg, je tamala spala in je trajal ctg v nedogled, da me je prav sestra(od Pušenjaka) prišla 2x iskat, če sem že, da me dr. čaka, ker sem zadnja...... in pol sta se sestra s ctg in sestra dr.Pušenjaka med sabo "kregali" zakaj tok traja.... sta se prepirali, če bom mogla še enkrat delat ctg, pa na koncu pravi Pušenjak: ni panike, verjetno spi, saj mora tud spat, ne samo brcat.... ja itak, sestri ........ u glavnem, dete je obrnjeno na glavo, ni pa še dovolj spuščeno, da bi kaj kazalo na porod...... če ne bo prej nič, imam 25.10. pregled....... Kri in voda pa sta uredu. 

Žirafa, držimo pesti ... user posted image user posted image user posted image user posted image

Tantra, upam, da te ne bojo več šetal sem in tja in boš končno dobila Lukca v naročje.......

Grem zdaj pod tuš in spat, sem utrujena kot že dolgo ne.........

_____________________________

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 6296
   RE: novembrke
17.10.2007 20:00:40   
potepinka
user posted image user posted image user posted image za vse ki ste opravile pregled

žirafa in tantra stiskamo pesti

No tudi jaz sem nazaj od diabetika,sem pridna sladkorna 4,5,me je pohvalil zdaj pa komaj čakam še v petek na G in Ctg

_____________________________

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 6297
   RE: novembrke
17.10.2007 20:00:42   
Ilije
Pozdravljene!

IZVIRNO SPOROČILO: nemrak
user posted image user posted image ,
zopet sem dobila sporočilo od TANTRE.
Začela je ponovno krvaveti, tako, da jutri zjutraj mora biti tešča, ker bo vrjetno imela CR.
Sedaj bi jo pa res lahko rešili teh psihičnih muk.
Držim pesti zanjo in za malega Lukca!!!


Pismo... a če jutri zjutraj ne bo več krvavela jo bojo pa spet domov poslaluser posted image  Si kr neki zmišljujejo!!! Upam, da jo jutri res končno odrešijo psihične napetosti. 

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 6298
   RE: novembrke
17.10.2007 20:18:38   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: nemrak
zopet sem dobila sporočilo od TANTRE.
Začela je ponovno krvaveti, tako, da jutri zjutraj mora biti tešča, ker bo vrjetno imela CR.

Sedaj bi jo pa res lahko rešili teh psihičnih muk.

Upam, da res...tole more bit za njo pa že prava psihična vojna....ohhh boga...sam da bo na koncu vse ok....držim pesti user posted image ...

IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30

Najraje bi se odpravila v Ljubljansko porodnišnico in tiste dohtarje tam "zbrcala", tko sem user posted image  Grrrrrr...
Kolegici je odtekla voda v ponedeljek, danes zjutraj pa je šele rodila (dva dni matranja), kje je tle ... ne vemuser posted image ?

Skratka če bo pri dnevniku, da je ena vletela v porodnišnico in ta prvega dohtarja "zbrcala" da veste da sem jaz to user posted image ! Če me zaprejo, me pa obiskat pridte user posted image !

ti samo povej če greš...grem s tabo..definitivno!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Nicolina, ne sekiraj se itak so te meritve približek...jaz sem slišala da so se dohtarji zmotili tudi že za eno kilo..tko da...važno je sam da je zdrav tudi če je malo bolj suhcan...boš pa lažje rodila...upam da sem ti bila vsaj malo v tolažbo...sicer mata pa še cas delat na teži.....držim pesti da vsaj še malo pridobi!!!!!

Žifara...tudi za vas držimo pesti...

No, punce, midva sva danes končno odšla na socialo in zrihtala (skoraj) vse papirje....podpisala očetovstvo....rekli niso da sva kej prepozna, tko da vsaj to...
Aja, za očetovski dopust,pa ni hotla vzeti nobenih papirjev in je rekla mojmu da naj pride ko se otrok rodi....user posted image user posted image user posted image ..grrrr sem bla jezna kot hudič in zakaj nekje lahko to prej oddaš nekje pa ne...to mi pa tudi ni jasno...mah...sam da sem jaz vse zrihtala...moj bo pa tudi že...

no, dani mi minevajo s gromozansko hitrostjo....jojjj še en mesec pa bomo tudi mi skupaj...jupi...no mali user posted image  pa naj še kr malo počaka, da bo zrastel in bo velik....hihihiii

Lep večer vsem....

_____________________________

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 6299
   RE: novembrke
17.10.2007 20:20:13   
sonchek
Aja pa še to sem pozabila...vsem ISKRENE ČESTITKE za "dokaj" uspešen pregled..enim malo manj prijeten, drugim bolj...samo da je na koncu vse ok....to je najbolj važno...


_____________________________

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 6300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  250 251 [252] 253 254   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  250 251 [252] 253 254   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
VIDEO: Noro brcanje v trebuščku
video
Poglejte si nenavadno močno brcanje, ki ga je tale mamica doživljala v nosečnosti. Njen trebuh je dobesedno oživel, se p...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?