|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MONTAŽNA HIŠA -ali jo ima katera?
25.10.2008 16:06:42   
Dadi
No midva sva vzela hišo Lumar Carmen 129 s spremembami in hiša že stoji. Sicer še ne živimo notri ampak upam da bomo kmalu. Naj pa povem da je bilo vse narejeno tako kot se gre, nobenih problemov, vse v roku, vse natančno in kvalitetno. To je firma ki jo vodijo ljudje na mestu, ki se spoznajo na svoj posel in so korektni. Pa še zelo prilagodljivi so. user posted image user posted image user posted image  Vse pohvale.

_____________________________

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu bonika)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: MONTAŽNA HIŠA -ali jo ima katera?
25.10.2008 18:24:07   
Tinky
Mi smo se odločili za Libello (sedaj so se preimenovali v Kampa), selimo pa se najkasneje v petek. Z gradnjo oz. montažo smo začeli 4.8.



_____________________________

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: MONTAŽNA HIŠA -ali jo ima katera?
28.10.2008 8:58:01   
malania
A Riko ima kdo mogoče? Kako ste zadovoljni?


_____________________________

Ni grdih žensk, so samo lene.
H. Rubinstein

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: MONTAŽNA HIŠA -ali jo ima katera?
28.10.2008 9:14:13   
frutka_
Bi morda bila katera pripravljena napisati ceno in kvadraturo za hiško ter do katere faze ste gradili? Zelo bi bila vesela vsake info.user posted image

(odgovor članu malania)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: MONTAŽNA HIŠA -ali jo ima katera?
29.10.2008 14:22:59   
HuAnita
Jap, mi jo imamo:

www.luxhaus.si, je ne morem prehvaliti. Tazadnja je naša. Pač sva razmišljala tako, da gradiva enkrat za vselej, in sva iskala najboljšo rešitev med kakovostojo in ceno. In to je to- Nemški ponudnik, ki se drži dogovorov in rokov, je zelo korekten, svetuje brezplačno, nadzira....
Ko primerjaš cene slovneskih in kakih tujih z njimi, se zdijo predragi za plitev žep, ampak ko bvidiš, kaj zraven dobiš, je vreno vsakega evra. Najboljšo možno peč, masivna zunanja vrata, stopnice, strešno kritino, fasado... Predvsem pa odnos - čim pa zdaj v hiši delajo slovenski' majstri - je pa en drek! Eno samo šimfanje čez prejšnjega, pride ob 14. uri namesto ob 7.00, mah, včasih bi jih - če jih ne bi nujno potrebovala - poslala nekam!!!

Frutka - če te zanima še kaj več - na ZS.

(odgovor članu bonika)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: MONTAŽNA HIŠA -ali jo ima katera?
30.10.2008 7:36:14   
kajča
Mi imamo Jelovico, individualni načrt (sedaj so vse hiše narejene po individualnem načrtu in ni dražje) in smo ZELLLOOOO zadovoljni, ker je hitro in kvalitetno postavljena in nenormalno varčna in še ugodna hkrati. Dobili smo jo februarja 2007 in se čez eno leto vselili, ker smo vse delali sami. So pa v Jelovici ful profesionalni in ti res znajo svetovati, pa še idejno skico imaš zastonj.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: MONTAŽNA HIŠA -ali jo ima katera?
30.10.2008 7:41:19   
kajča
Ko se odločata za proizvajalca montažne hiše, preštudirajta, kaj in kakšen material vama nudijo za določeno ceno. Midva, moj je napol gradbenik, sva to naredila in se odločila za Jelovico, ker je material s katerim delajo hiše zelo kvaliteten in ne šparajo, pa je kljub temu zelo ugodna, ti pa predlagam, da tudi data naredit predračun k večim proizvajalcem in nato primerjajta.

Sem pa vesela, da se bosta odločila za montažno hišo, ker časi zidanih hiš so definitivno mimo. Montažna hiša te pride ceneje, nimaš toplotnih mostov, je varčnejša, pri isti velikosti hiše imaš 10% več kvadrature in še tisoč drugih prednosti je.

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: MONTAŽNA HIŠA -ali jo ima katera?
3.1.2017 19:31:38   
daloonya
Zdravo,
TinkiBinki, kako ste kaj zadovoljni s svojo Marles Modern hiško po toliko letih? Kako kaj drži fasada pri tem modernem izgledu brez napuščev?

(odgovor članu TinkiBinki)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: MONTAŽNA HIŠA -ali jo ima katera?
14.8.2019 11:40:37   
mpritr1
Definitivno najprej preverite prednosti in slabosti različnih tipov montažnih hiš... Dejstvo je, da so za montažne hiše cena precej različna in načeloma nižje od klasične gradnje.


Tukaj je zanimiva analiza vsega naštetega: https://omisli.si/nasvet-strokovnjaka/montazne-hise/montazne-hise-cena-prednosti-slabosti-montaznih-his/

Cheers.


(odgovor članu bonika)
Neposredna povezava do sporočila: 34
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
"Nosečnost me je pomladila."
Z Manco Izmajlovo smo se pogovarjali o nosečnosti pri 46tih letih, o tem, kakšna mama je bila prej in kakšna je zdaj ter...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
5 TOP destinacij za letošnje poletne počit...
Še ne veste, kam bi se letos odpravili na poletne počitnice? Pripravili smo vam 5 TOP predlogov, pri katerih lahko izkor...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?