|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kako otroka naučiti voziti kolo
17.4.2007 11:06:24   
facka
ponavadi se najbolje obnese, da otroka uči kdo zunanji,ker imajo otroci več "rešpekta" do drugih kot do tebe. Mi smo ga kolesarit naučili sami, samo ni blo problema, da se ni hotel učit, samo malo preveč len je bil. Se je pa naučil brez koleščkov pred 4. rojstnim dnevom. Predlani je šel na smučarski tečaj, pa sem bla full šokirana, smo ga vidli prvi dan, se je peljal skoraj iz vrha hriba. Ko ga je pa moj poizkušal naučit smučat, se je pa mali vrgu v sneg, pa jok...

_____________________________

"Posadil bom drevo zlata"
(komentar našega 7 letnika, da mu ne bo treba služit denarja)

(odgovor članu Salca)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Kako otroka naučiti voziti kolo
30.5.2007 14:11:13   
Barči78
Naša se je najprej naučila poganjati trocikel, vsakič ko se je vsedla gor, sem ji pomagala stopalo potisniti na pedal, res pa je, da je bila zelo vztrajna in se je naučila. Samo mož ji je na trociklu malo dvignil sedež -spodaj privil dilce, da je dobila več moči v nogah, pa je šlo.
Tako, da smo ji za 2. rojstni dan kupili kolo, veliko 14¨, smo mislili, da ne bo šlo, pa je zlezla gor, z eno roko sem ji pomagala vižati, drugo pa sem imela na pedalu, da sem ji pomagla potiskati stopala navzdol. Res sem se namigala, ampak punci je kapnilo po 5. minutah kako mora goniti. Tako, da sedaj sama lepo vozi kolo, edino, da spelje ji malo pomagam, ker se je na trociklu navadila, da je najprej 2x nazaj zagonila, da je dobila pospešek, potem pa naprej, ta kolo pa ima nazaj bremzo.

_____________________________

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu facka)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Kako otroka naučiti voziti kolo
30.5.2007 21:37:32   
tana-2
Tastarejšemu sinu ni in ni šlo, potem pa sva ugotovila, da sva mu kupila preveliko kolo. Sposodila sva si najmanjšega, kjer se je očitno počutil bolj sigurnega in se je naučil v nekaj dneh. Tako, da bodi pozorna na velikost kolesa. Pri drugem sinu pa sva slučajno od prijateljev izvedela za spidyja, ki ga je preprosto oboževal. Z njim se je zelo hitro naučil loviti ravnotežje in potem se je naučil voziti kolo v eni uri. Brez pretiravanja. Spidyja posojava vsem kolegom in vsi ga ne morejo prehvaliti. Kupila sva pa ga na spletni trgovini igrarija, ki se ravno zdaj reklamirajo na ringaraji:http://www.igrarija.com/trg/detajl.php?id=52&hid=13.
user posted image

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Kako otroka naučiti voziti kolo
5.7.2007 18:23:06   
caillou
Kaj pa vem ? Pri nas je šlo to gladko kot po maslu. Mogoče bi pa vseeno opomnila, da je zelo važno, da ga ne učite na prevelikem kolesu. Nekateri starši že v fundamentu zaserjejo, ker otroku kupijo srednje veliko kolo, potem se pa otrok s tistimi prevelikimi kolesi ne upa spustiti.

Aja, pa mogoče mu za stabilnost na koncu poleg pomožnih koleščk, snemite še pedala. Pri nas se je tamala tako naučila voziti. Ravnotežje je lovila tako, da se je pognala z nogami po tleh, potem pa je nogice dala na ogrodje in z balanco uravnavala ravnotežje. Tamal je pa rojen kolesar, tako da je speljal takoj.

_____________________________

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Salca)
Neposredna povezava do sporočila: 29
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





BLOG: Kaj je zdravje?
Nacionalna agencija za javno zdravje poroča, da število izdanih receptov skozi leta ves čas narašča. Živimo torej dlje, ...
Razhod: menjata se starša, ne otroci
Ločeni milenijci vse pogosteje puščajo svoje otroke, da živijo v družinskem domu, medtem ko starša živita z njimi v izme...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?