|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zvezda poletja - 37.dan -Vitamini
7.4.2007 16:48:58   
bumerang
Jaz za praznike malo štrajkam tako da se na dieto vračam v torek... kilo gor ali dol, velikonočne dobrote so več vredne. user posted image

Ostale pa, neglede na to, pogumno naprej!
Lepe praznike.

_____________________________

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu ms15)
Neposredna povezava do sporočila: 126
   RE: Zvezda poletja - 39.dan -Š
8.4.2007 21:38:15   
cincin
Pozdravljene!
Danes bi moral biti škrobni dan, pa sem že za zajtrk jedla šunko namesto sadja, tako da je bil danes ponovno beljakovinski dan, jutri pa nadaljujem normalno z OH dnem. Kaj čem, če je pa šunka tako dobra, pa vsepovsod je eno in isto na mizi.
Bom pa v bodoče bolj pridna, zdaj je kar je.

(odgovor članu bumerang)
Neposredna povezava do sporočila: 127
   RE: Zvezda poletja - 40.dan -OH
9.4.2007 18:12:22   
cincin
No danes je OH dan, ki sem se ga držala bolj približnouser posted image . Jutri pa spet po starem v službo in končno vitaminski dan, da se telo malo prečisti od vse te velikonočne navlake  . Se kar slabo počutim, pa nisem količinsko jedla tako veliko ampak očitno se telo kar navadi na določeno prehrano, tako da sem vsa nekaj napihnjena. No pa se beremo jutri.
Čau, čau.user posted image

(odgovor članu cincin)
Neposredna povezava do sporočila: 128
   RE: Zvezda poletja - 41.dan -Vitamini
10.4.2007 8:21:26   
cincin
Danes pa bo sadje prav lepo sedu. Nimam nobene želje več po mesuuser posted image , bljak user posted image . Jedla bom cel dan sadje, edino ko pridem domov mogoče skledo zelene solate.user posted image
Ja zvezdice kje ste? user posted image Imam občutek, da se bolj sama s seboj pogovarjam. user posted image No saj vem da so bili prazniki, pa še lepo vreme, pa večine ni bilo kaj dosti doma. Saj sem tudi jaz komaj našla kakšen trenutek, da se javim. Zdaj pa ko je konec teh praznikov pa le pogumno naprej, da nam ne bo potem ko bo treba v kopalke žaluser posted image . Držmo se in zberimo voljo in pogum, kot smo ga imele na začetku.user posted image  

(odgovor članu cincin)
Neposredna povezava do sporočila: 129
   RE: Zvezda poletja - 41.dan -Vitamini
10.4.2007 10:27:52   
ms15
Pozdravljene,
no, jaz sem kljub praznikom bila pridna, sem pa dobila ful motivacije, ko so mi po vodnem dnevu kilce kar nekako popadale (ja, saj vem , da se bo kmalu spet ustavlo za kakšen teden).
Sempa opazla, da sem največ izgubila v zgornjem delu, medtem ko trebušček in ritka ostajata,..user posted image  Verjetno bo treba še malce potelovadili, kaj pravite??

Vem, da je mimo šele prvi mesec, a jaz že sanjam, kako se bom prehranjevala po koncu diete - da ne bi slučajno pridobila kilogramčkov nazaj!!! ma, o tem bomo verjetno kakšno rekle ob koncu, ko bomo že zvezdice poletja!!!user posted image

Lep sončen dan vsem skupaj .

(odgovor članu cincin)
Neposredna povezava do sporočila: 130
   RE: Zvezda poletja - 41.dan -Vitamini
10.4.2007 11:11:30   
cincin
Ja čestitkeuser posted image  ms15 za izgubljene kg. S to motivacijo je pa res križuser posted image . Jaz sem jo kar malo izgubila ravno po vodnem dnevu, ker sem bila prejšnji teden (od enega do drugega tehtanja) res pridna, nisem ravno grešila, pa še telovadila sem in vzdržala vodni dan, pa ni šlo čisto nič kg doluser posted image , potem pa sem malo zgubila voljo. Če zdaj premišljujem, sem morda ravno zato podlegla prazničnim dobrotam. No pa saj sem ločevala hrano ampak dnevov se pa nisem držala, sta bila kar dva beljakovinska po vrstiuser posted image . Bomo videli v četrtek kaj bo pokazala tehtnica, zdaj se sploh ne upam stopit nanjouser posted image .
Ja ms15 obloge grejo pri hujšanju dol najprej tam, kjer res ni potrebno, šele nato pa tam kjer si najbolj želimo da bi šle stran. Tako pač je. Telovadba pa je vedno dobrodošla za pomoč pri hujšanju, pa tudi za splošno dobro počutje.
Pa lep dan.

(odgovor članu ms15)
Neposredna povezava do sporočila: 131
   RE: Zvezda poletja - 41.dan -Vitamini
10.4.2007 11:53:11   
ms15
Ja saj bom začela telovadit user posted image , ma včasih ko cel dan tekam za svojima sončoma, se mi zdi, da telovadba sploh ni potrebna...saj vem, da ni tako user posted image  včasih, ko se "pregrešim" grem zvečer malo na kolo, pa je....

lep dan.

(odgovor članu cincin)
Neposredna povezava do sporočila: 132
   RE: Zvezda poletja - 41.dan -Vitamini
10.4.2007 13:43:35   
sisi80
Takole je z mojo dieto. Na 45. dan je prišla sobotna velika noč. Ko bi morala imeti B dan, sem imela konkreten B dan, zvečer pa sva po dolgem času dala z možem sina v počitnice in v kino, torej ene super kokice s kokakolo. HMMMM!user posted image  Zjutraj sva šla k maši. In na čudovit zajtrk: potica v ogromnih količinah (zakaj mora tašča tako fenomenalno nardit?)user posted image , zraven seveda šunka, jajce. In ponovitev še popoldan pri mojih starših. Zvečer pa še malo čokolade, seveda, če smo pa pisanko dobili.user posted image user posted image  Ponoči pa slaba vest. In zdaj se kaznujem. Včeraj sem imela sadni dan, sem si ga kar sama določila, danes pa se kaznujem še bolj: odločila sem se za vodni dan.

Jutri štartam normalno naprej. Prav mi je, kaj sem pa taka požeruhinja.

Se pa tolažim, da je vse na forumu malce zapeljala tale velika noč. Punce, zdaj pa naprej, ne?

(odgovor članu ms15)
Neposredna povezava do sporočila: 133
   RE: Zvezda poletja - 42.dan -B
11.4.2007 8:10:20   
cincin
Dobro jutro.
Danes pa spet beljakovinski dan (meso, jajca, mlečni izdelki). Jaz bom verjetno kar še danes na sadnem dnevu, ker sem imela čez praznike dva fuuul beljakovinska dnevauser posted image . No mogoče bom  za pozno kosilo na solato dala kakšen jajc (so še pirhi za porabit), kaj drugega pa razen sadnja danes ne bom jedla. Od jutri naprej pa nadaljujem normalno dieto. Ja zdaj, ko se že toliko časa držimo enega reda pa res ne smemo zaradi enih praznikov obupat, bomo pa zdaj bolj pridne. user posted image Pa lepo se imejte.

(odgovor članu sisi80)
Neposredna povezava do sporočila: 134
   RE: Zvezda poletja - 42.dan -B
11.4.2007 14:04:20   
sisi80
Cincin, Ms15, same smo ostale, kajne? Ja, nič obupat, gremo dalje.

Moj Z: ananas
K: pleskavica, ržen kruh, paprika, korenje
V: špinača, 2 pirha

Drugače pa uživamo v prelepi pomladi in kilaža gre kar hitreje dol, se mi zdi. Cincin, a se ti tudi kaznuješ zaradi grehov? Jaz sem se včeraj kaznovala z vodnim dnem.

(odgovor članu cincin)
Neposredna povezava do sporočila: 135
   RE: Zvezda poletja - 42.dan -B
11.4.2007 14:22:50   
ms15
Pozdravljena, mogoče se pa še kje kakšna skriva. Na začetku nas je bilo kar precej, kajne?

No, jaz imam danes nedietski dan B. Zelo mi je zadišala klobasa + tenstano zelje + košček kruha, seveda brez juhe.
večerja - navaden jogurt.

LP

(odgovor članu sisi80)
Neposredna povezava do sporočila: 136
   RE: Zvezda poletja - 42.dan -B
11.4.2007 14:28:01   
cincin
Ja sisi80 vse tako kaže da nas je bolj malo ostalo, no mogoče se še katera javi. Pa me bomo vstrajale, a ne? Moramo, čeprav volja kdaj pa kdaj pade, ko ne gre vse tako kot si zamislimo. user posted image  Kar se pa tiče kaznovanja, kaj pa vem če lahko tako rečem ampak jaz jem meso  v zmernih količinah, nisem ne vem kakšen odvisnik od mesa. No  zdaj za praznike pa sploh ne vem kaj mi je bilo, da me je tako potegnilo, da sem povsod kamor sem prišla, pa še doma sam šunko pa hren brez vsega jedla, pa še kakšen jajc zraven. Ko danes pomislim na vso to hrano mi gre kar na ........user posted image , zato zdaj jem bolj na izi hrano. V ponedeljek sem bila že tako napihnjena, da sem v torek nabavla donat, da me je vsaj napihnjenost minila. Ta teden vem da spet ne bo kakšne razlike v - kg ampak se ne dam. Sonček tako lepo sije pa si kar mal zamislim kako v kopalkah na plaži ležim user posted image brez unih šlaufovuser posted image , pa me spet prime volja in sem kar besna nase zaradi praznikovuser posted image .
Pa lep pozdravček, pa vse ostale javite se.user posted image

(odgovor članu sisi80)
Neposredna povezava do sporočila: 137
   RE: Zvezda poletja - 42.dan -B
11.4.2007 19:00:46   
simanej
Hojla zvezdice sem še z vami, čeprav se že dolgo nisem javila, sem imela računalnik v okvari. Moje kilce so se kar ustavile pri minus 4 kg, zdaj pa so bili še prazniki in veliki prekrški, bom vidla kako bo jutri upan da bom ostala na istem. Zdaj pa spet zares z vso vztrajnostjo naprej. Imam pa še eno vprašanje mogoče katera podari zvezdice zvestobe od spara.

(odgovor članu cincin)
Neposredna povezava do sporočila: 138
   RE: Zvezda poletja - 43.dan -Š + D dan
12.4.2007 7:06:17   
cincin
Dobro jutro!
Simanej lepo da si tudi ti še z nami.
Danes pa škrobni dan in tehtanje. Meni tehtnica ni pokazala nobene spremembe od prejšnjega tedna (se ve zakajuser posted image ), tako da je še vedno -3,5 kg. Danes bom glede da cel dan ne grem domov jedla takole:
Z: jabka
M: pomaranča
K: riževi kruhki ("stiropor")
V: solata

Stanje iz prejšnjega tedna:
auroraa: cilj -10 kg (- 4 +1 kg )
mojca75: -10 kg (-4 kg )
elenca: - 7 kg ( -2 kg )
teni*: -15 kg (- 6,1 kg )
simanej: - 15-20 kg ( - 4 kg )
tinkav: - 8 kg (-2,2 kg )
cincin: -10 kg (-3,5 kg )
sergia: -15 kg (-7 kg )
tamči: - 18 kg ( - 9,1 kg )
tejči: - 8 kg (-4,5 kg )
bonika: - 10 kg (-3 kg)
bumerang: - 8 kg (- 3,5kg )
ms15: -15kg (-2,5kg )
matmaj: ? (-4 kg )
sisi80: ?


Želim vam lep sončen dan, pa nič prekrškovuser posted image

(odgovor članu simanej)
Neposredna povezava do sporočila: 139
   RE: Zvezda poletja - 43.dan -Š + D dan
12.4.2007 13:59:56   
Teni_
Pri meni je tudi isto ostalo kot je bila prejšnji teden. Tudi jaz nisem bila najbolj pridna ta vikend.

(odgovor članu cincin)
Neposredna povezava do sporočila: 140
   RE: Zvezda poletja - 43.dan -Š + D dan
12.4.2007 14:34:54   
sisi80
Jupi, jaz imam pa že -10 kg. Točno. Kako sem vesela. Sem dobila kar polet za naprej. Zdaj že vsi vidijo, da me je manj.

Z: dve banani
K: riž z šampinjoni, korenjem, papriko, paradižnikom, čebulo, solata
V: pol manj.

Se pa veselim jutrišnjega dne, saj me čaka gora sladkarij še od pisank. Njami.user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 141
   RE: Zvezda poletja - 43.dan -Š + D dan
12.4.2007 14:58:59   
cincin
Pozdravček!
sisi80 čestitke za izgubljene kg, le tako naprejuser posted image . Me ki smo na istem kot prejšnji teden se bomo zdaj majčkeno bolj potrudile, pa bo.  Zdajle še enkrat dam gor stanje, potem pa danes najbrž ne bom mogla več na računalnik. Saj lahko jo katera druga dopolni, če bo še kaj sprememb. No ostale zgubljene zvezdice kje ste, dajte se kaj javit če še vstrajate.

auroraa: cilj -10 kg (- 4 +1 kg )
mojca75: -10 kg (-4 kg )
elenca: - 7 kg ( -2 kg )
teni*: -15 kg (- 6,1 kg )  user posted image
simanej: - 15-20 kg ( - 4 kg )  user posted image
tinkav: - 8 kg (-2,2 kg )
cincin: -10 kg (-3,5 kg )  user posted image
sergia: -15 kg (-7 kg )
tamči: - 18 kg ( - 9,1 kg )
tejči: - 8 kg (-4,5 kg )
bonika: - 10 kg (-3 kg)
bumerang: - 8 kg (- 3,5kg )
ms15: -15kg (-2,5kg )
matmaj: ? (-4 kg )
sisi80:     ?   (-  10 kg)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sisi80)
Neposredna povezava do sporočila: 142
   RE: Zvezda poletja - 44.dan -OH
13.4.2007 11:23:33   
cincin
Lep sončen pozdrav!

Danes pa OH dan:
Z: sadje
K: testenine
V: najbrž kar solata + čokolada

Ja kaj je zdaj zvezdice. Ponavadi ste se javile vsaj na D dan. Ne vem ali ste res že vse obupale al kaj. user posted image  Če imate vsaj kanček želje da nadaljujete se javite. user posted image Saj imamo vsi kdaj krizo, pa kdaj grešimo, ampak ne se tu ustavit, kar korajžno naprej. Poletje že trka na vrata, obleke že mečemo dol in se marsikaj razkrije, to naj vam bo motivacija.   user posted image user posted image   user posted image                  
  user posted image user posted image

(odgovor članu cincin)
Neposredna povezava do sporočila: 143
   RE: Zvezda poletja - 44.dan -OH
13.4.2007 13:54:25   
simanej
Hojla zvezdice, moji kilogramčki so ostali na istem -4 kg, sem prav vesela saj sem delala veliko prekrškov čez praznike. Zdaj pa se trudim , da ujamem pravi ritem s čim manj prekrški. Res nevem ali ste skoraj vse obupale, ali pa ste tako hitro prišle do svojega cilja. Javite  se , čeprav ne nadaljujete,saj je vsaka spodbuda dobra.

(odgovor članu cincin)
Neposredna povezava do sporočila: 144
   RE: Zvezda poletja - 44.dan -OH
13.4.2007 14:19:43   
sisi80
user posted image user posted image  Jaz sem pa zadeta. Od sladkarij namreč. Sem imela pravi delirij, in sem se danes za kosilo najdela čokoladnih jajčk, keksov in še malo Milke za povrhu. Sine spi, jaz pa v oblakih. Res super občutek. Za večerjo pa še malo jedilne čokolade. O, da bi se mi kdaj sladkarije zagnusile. Tako pa pri dieti prav živim za OH dan.

Ja, seveda gremo naprej. Zdaj so rezultati, kaj bomo obupale!!!

Lep dan do jutri.

(odgovor članu simanej)
Neposredna povezava do sporočila: 145
   RE: Zvezda poletja - 44.dan -OH
13.4.2007 21:34:57   
ms15
Pozdravljene,
čestitke vsem za - kg, prejšnji teden sem se javila z -3,5 kg user posted image , potem je v petek prišel vodni dan in v naslednjih 3 dneh je padlo na - 5,5 kg user posted image . Sem zelo zadovoljna in sem že računala, da če bo šlo vsak naslenji mesec tako dol,....bo na koncu lepa številka. Sedaj pa že nekaj dni stoji na istem user posted image .

Danes sem si privoščla sladko - njami tortico, pa čokoladico,...

Jutri pa sadje, da malo spere današnje grehe !!!

Lep vikend vsem skupaj in čimmanj grehov in skomin!!!

(odgovor članu sisi80)
Neposredna povezava do sporočila: 146
   RE: Zvezda poletja - 44.dan -OH
13.4.2007 22:18:16   
mojca75
Vračam se grešnica user posted image , ma teli prazniki so mi vzeli voljo, pa tud vaga nekaj "štrajka" ... ma ja,... evo mene nazaj user posted image !

se bom pa verjetno manj javljala, ker ne utegnem, sem raje z tamalo zunaj. prav gotovo pa vsak četrtek ko je na vrsti tehtanjeuser posted image

vsem zvezdicam en user posted image

(odgovor članu ms15)
Neposredna povezava do sporočila: 147
   RE: Zvezda poletja - 44.dan -OH
15.4.2007 22:10:47   
ms15
Ojla zvezdice,
ta lep sonček nas ja pa vse zvabil ven, a ne?
Jaz sem danes imela meso, in sicer piščančka s polno solate.
Vendar sem popoldne, ko smo šli z otroci v park pojedla kepico sladoleda user posted image . Ker je sladoled zame zakon, ne vem, kako bo to šlo sedaj. verjetno pa si ga bom vsake tolko privoščla, na OH dan sigurno!!

Lep večer in se pišemo!

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 148
   RE: Zvezda poletja - 47.dan -Š
16.4.2007 8:02:08   
cincin
Dobro jutro.
Šele danes usklajena četrtkova razpredelnica, nisem imela nič časa za računalnik. Zaenkrat smo še vse na seznamu, če se slučajno še katera javi.
auroraa: cilj -10 kg (- 4 +1 kg )
mojca75: -10 kg (-4 kg ) user posted image
elenca: - 7 kg ( -2 kg )
teni*: -15 kg (- 6,1 kg ) user posted image
simanej: - 15-20 kg ( - 4 kg ) user posted image
tinkav: - 8 kg (-2,2 kg )
cincin: -10 kg (-3,5 kg ) user posted image
sergia: -15 kg (-7 kg )
tamči: - 18 kg ( - 9,1 kg )
tejči: - 8 kg (-4,5 kg )
bonika: - 10 kg (-3 kg)
bumerang: - 8 kg (- 3,5kg )
ms15: -15kg (-5,5kg ) user posted image user posted image user posted image
matmaj: ? (-4 kg )
sisi80: ? (- 10 kg)  user posted image user posted image user posted image

Tudi tebi ms15 čestitke za izgubljene kg, le tako naprej. Jaz pa se moram še malo bolj potrudit, samo sploh ne vem kaj naj še delam. user posted image Ja mal več bi morala ven hodit - se gibat, samo enostavno mi ne znese, služba pa šola, ko ni šole pa še dejavnosti otrok, pa jih je treba vozit in mi sploh ne ostane časa, da bi šla še na kakšen daljši sprehod. No bo že kako. Sem pa kar malo žalostna ko že dva tedna ni šlo nič dol no ja prejšen teden sem sama kriva. Bomo videli kaj bo ta teden. upam, da se bo vsaj malo premaknilo, da dobim novo motivacijo.
Danes pa je škrobni dan, tako da:
Z: sadje
M: sadje
K: bolj pozno rižota
V: zaradi poznega kosila kar sadje ali solata

Vsem želim lep danuser posted image

P.s. ms15 na OH dan lahko ješ sladoled za večerjo namesto kakšnega drugega peciva.

< Sporočilo je popravil cincin -- 16.4.2007 8:04:18 >

(odgovor članu ms15)
Neposredna povezava do sporočila: 149
   RE: Zvezda poletja - 47.dan -Š
16.4.2007 14:00:04   
sisi80
Tudi pri meni je danes Š.
Z: dve hruški
K: krompirjev in korenčkov pire s peteršilo, solata
V: kokice

Drugače pa bom kmalu iz vašega ritma padla, saj imam v četrtek vodni dan. user posted image user posted image  Mi je že zdaj slabo. Ampak jutri, jutri punce se pa spet sladkarij naž...

(odgovor članu cincin)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?