|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
18.1.2008 21:14:45   
zoom zoom
Thumbelina: v ZD Bežiigrad je dr. Keršič, kar vredu, sestra j epa odlična,čakalna doba pa do 1,5 meseca. Će želiš ti lahko dam tudi tl. št.


Podaljšanje pa zavarovalnica nima čez, temveč vse poteka preko CSD.

SIcer pa naša dva čmrla že spita, je pa tamala ful težko zaspala. BOmo videli kaj bo ponoči. Mpj je šel pa  v službo tako ,da sem tako raekoč "sama doma".

Piškotek, zakaj pa ne bi poslala tiste izvide, ki jih imaš, mogoče ti pa rata za podaljšat (spet odvisno iz katerega konva si). Sicer pa se meni zdi, da tudi lažje vstanem najprej z desno nogo, da bi pa mislila s katero moram vstat user posted image

Blazina iz razvojne: po kolikih obiskih v razvojni in kakšna mora bit diagnoza, da jo lahko dobiš? Meni osebno je ful dobra, pa ne samo za otroke, tudi zame bi bila odlična, če bi se spravla delat trebušnjake, me ne bi nič trica bolelauser posted image . P aše dovolj velika je.

Pesmice: tudi pri nas imamo ene par takih "čudnih", sem ga pa jaz naučila pesmico o čebelici Maji, ker sem mislila, da je taprava iz risanke, je pa en komad (nekoč že dolgo je tega, v dželi res ne vemo kje, živela je čebelica, ki Maja ji bilo je ime,..... Maja, Maja) in potem ko mu včasih dam DVD Maje hoče on pet zraven, pa se besedilo ne ujema, pa kar malo čudno gleda.

Je pa danes rekel, da bo kupil pištolo in me bo ustrelil. Sva se potem že sigurno stotič pogovorila, da so pištole za lumpe,..., ampak imajo v vrtcu enga fantka, ki zgleda da skozi o pištolah nabija (ker zmeraj enega in istega fantka omenja, da je to rekel). Me je pa res ful presenetilo, ko je rekel, da me bo ustrelil, to je bilo pa prvič. ME kar mika, da bi se malo z vzgojiteljico pogovorila, naj še staršem tega fantka kaj rečejo, samo potem bi mogoče spet tečna izpadla. Samo me pa res motijo te pištole. Še to mi2 sva striktno proti pištolam, nasilju in tudi doma nima nobene, samo kaj ko v vtrcu vse slišijo in poberejo.

Tko grem zdej počas spat, no še mleko prej pripravit, pa zobe umit,...

Lahko noč.












(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 4876
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
18.1.2008 21:16:25   
zoom zoom
Smo že na strani 196. A bomo jutri že na 200.? Kako bomo dale pa naslov?

Zdej pa res dost.

LN

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 4877
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
18.1.2008 21:18:27   
Anonimen
sem pozabla.....

katja pv - ja, ko je moja eva shodila, to je bilo pri 1 letu in 7 dni, je naslednji dan padla na ono železno osebno tehtnico pri babici - in si je strla zgornjo enko. sem bila tako jezna sama na sebe, da nisem bolj pazilauser posted image . pa tudi kasneje, ko si je kaj naredila, sem najprej zobke pogledala, če je vse ok.
no, samo da niso fasali zobki pri tvojiuser posted image .....

(odgovor članu *piškotek*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4878
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
18.1.2008 21:46:57   
thumbelina
NASILJE V VRTCU - To je za znoret. Naša je non stop ogrižena, pa tiste kinčeve nija želve (matr kdo se spomni takih junakov za risanke), pa pištole, itd... Naša zaenkrat še upošteva moje mnenje, da je nasilje grdo in da tega pri ns preprosto ni. Nekaj časa me je še prepričevala da bo za maškare ninja želva, pa sem jaz govorila da ne, ker so nasilne in pol ona meni nazaj"Pa saj jaz bomprijazna ninja želva". Hvala bogu je odnehala in bo letos ponjeni želji metuljčica. Moram še zgruntat kako ji bom nardila krilca. Blago že imam.
No v glavnem zoom zoom ti kr zateži. Meni je blo tud nerodno vsakič ko je prišla pogrižena domov zaropotat. NO zadnjič sem pa ponorela in vztrajala, da vzgojiteljica obvesti starše tistega ki grize. NO in se je sam fantek prišel Jerci  opravičit  in ji obljubil, da je ne bo več grizel. Po moje da vzgojiteljice čukaste sploh ne povedo in pol itak ni efekta...

ČEBELICA MAJA - Jaz sem jo tud naučila uno nepravo pesmico, sam je kmalu osvojila tud tapravo.

Sem bla pa zdajle pošteno jezna na moža. Že včeraj me je razkuril, ko vedno vzame moje natikače, ki jih jaz imam za po kleti hodit, da ne nosim gor svinjarije. No in včeraj jih vzame in gre v temi nest ven smeti na kompost in seveda človek z mojimi natikači zagazi v ene tri krtine (matr letos je vse preorano po parceli). Ne da bi spucal, nonšalantno pusti tist drek tam in kot d ani bilo nič. Mene bihmal kap...k se jih drži vsakega ena kila blata. A dones mi jih spet sune in gre dol, jaz pa nimam nič za v klet. Pa jaz ne vem al ma kakšen fetiš al kaj, da obuva tiste premajhne ženske natikače. Pa še take fensi so, sam uničene, ker so že stare. Ej tu mač!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4879
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
18.1.2008 21:57:36   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: zoom zoom

Je pa danes rekel, da bo kupil pištolo in me bo ustrelil. Sva se potem že sigurno stotič pogovorila, da so pištole za lumpe,..., ampak imajo v vrtcu enga fantka, ki zgleda da skozi o pištolah nabija (ker zmeraj enega in istega fantka omenja, da je to rekel). Me je pa res ful presenetilo, ko je rekel, da me bo ustrelil, to je bilo pa prvič. ME kar mika, da bi se malo z vzgojiteljico pogovorila, naj še staršem tega fantka kaj rečejo, samo potem bi mogoče spet tečna izpadla. Samo me pa res motijo te pištole. Še to mi2 sva striktno proti pištolam, nasilju in tudi doma nima nobene, samo kaj ko v vtrcu vse slišijo in poberejo.





ZOOM ZOOM!
Kar se tiče pištol in streljanja, sem tud jest proti. Moja mami mi je zmeraj rekla (je varuhinja v vrtcu), da je pač tistemu otroku razložila, ki se je hotel streljati, da se ne bo streljal in da naj se igraj kaj drugega.3
Se pa spomnim, ko je bil še Nejc v vrtcu, da so ene trije fanjte v njegovi skupini vsak dan prinesli v šolo pištoleuser posted image user posted image . ne mi zamerit punce ampak to so bili fantje, ki so bili njihovi starši iz držav bivše Jugoslavije. Jest sem pol Nejcu razlagala, da to ni nobena igra in da se naj fantom kr umakne. Je pa vzgojiteljica rekla, da se je Nejc ves cmerav vrnil k vzgojiteljici in reku, da mu je Edvin reku, da ga bo brcnil v P.I.č.k.o.  m. a.t.e.ri.n.o.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 4880
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
18.1.2008 21:58:39   
smotka lonib
Mojca B!
 
Uživajta na sneguuser posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 4881
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
18.1.2008 22:06:02   
*piškotek*
Valika: naš user posted image  bi se tudi kar nekaj nosil - zadnje čase kar prikobaca do mene, vstane po mojih hlačah (tako da se jih prime) in potem rokise gor tiši. Pa tečka je kar nekaj časa že, sicer to malo povezujem z zobki, ampak včasih tudi mene res začne že ful glava bolet od vsega tega cviljenja, javkanja,... Ah, saj bodo še prehitro zrastli user posted image

Zoom zoom: jaz v razvojni sploh nisem dobila nobenih papirjev oz. izvidov user posted image  Ona si tam samo nekaj piše na liste (no, tisto kar pač otrok zna, kaj ne,...) Meni pa ni dala nobenega papirja. A bi mogla kaj rečt??? Bom magari poklicala v ponedeljek in jo malo povprašal o tem.

Nasilje: joj, mene je tudi groza, da ne bo naš začel s temi pištolami pa ninja želve, pa take nasilne risanke,... Tudi jaz sem močno proti temu in upam da se bomo lahko čimbolj izognili tem "skušnjavam" čeprav je pa res, da vrtec veliko "slabega" pripomore k temu.

Thumbelina: ja, mogoče ima pa res fetiš na tvoje natikače ??? user posted image user posted image user posted image  Jaz bi tudi popiuser posted image  če bi moj to naredu!

Lonib: ja groza, no, kaj nas pa res potem vse čaka ko bodo šli naši user posted image  v vrtec??? Dobro, saj vsega itak ne moreš preprečit, ampak res, halooo????

200 stran: res se bližamo!!! Kako jo bomo poimenovale, sploh glede na to, da se bližajo nove aprilčice 08. Če ima katera dobro zamisel, kar na plano. Bomo morale malo razmislit, a ne??? user posted image user posted image user posted image



_____________________________

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!
------------------------------------

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 4882
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
18.1.2008 22:14:42   
juniorka
IZVIRNO SPOROČILO: thumbelina

Pa jaz ne vem al ma kakšen fetiš al kaj, da obuva tiste premajhne ženske natikače. Pa še take fensi so, sam uničene, ker so že stare. Ej tu mač!!!!!!


user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja čistit mu jih ni treba, ker niso njegoviuser posted image

Sem se zdaj spomnila..je moji mami teta na 50 letnici en plakat naredila-zaobljubo in med drugim je bilo tudi... bom dovolila možu, da čisti čevlje celi družiniuser posted image , pa je moj ati dodal..še naprejuser posted image
Joj thumbelina, čestitke za tričetrt leta malemu, zmer mi je ušlo, pa dobra si, da šivaš kostum, bo unikatuser posted image !

Nič, grem spat, ker me vse boli, verjetno od letališča včeraj, ko sem malega ene 2 uri na rokah mela, ker je imelo letalo zamudo, pa pol sem mislila, da bo že vzletelo, pa so še enkrat tankali...se je vleklo in vleklo!
Lepo in mirno noč vsem! Pa novo temo odprite in skopirajte seznam tjauser posted image - bi jaz pa se mi ne da- lenoba!

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 4883
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
18.1.2008 22:23:59   
*piškotek*
Nič, jaz sem že v "nočni toaleti", iz mene lije kot user posted image , tam spodaj, tako da grem rajši kar spat user posted image user posted image user posted image

user posted image

in



user posted image


Se beremo jutri....

_____________________________

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!
------------------------------------

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 4884
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
18.1.2008 22:26:35   
gaja*
Čeer, se morem malo javit, preden podležem. Sem čist hin danes.
V Mb sva šli že okol pol 10, domov pa sva prišli ob pol 5 user posted image Zapravili sva en kup denarja, kupila pa sem edino stvari za gajo (hrano, kašice, plenice, kremice...). Groza ej, sam je res drago. Tuki se pa zamislim, kako pridejo eni s 350€ na mesec skoz, ti pa tako polovico mimo grede v enem popoldnevu v trgovinah pustišuser posted image Pa nič konkretnega ne kupiš...user posted image
Je bila gaja danes ful pridna. Je bila še moja sestrična zraven brez otrok, da sva si kar gajo malo sem in tja podajali. Zaspat ni hotela ne v vozičku ne na rokah ful dolgo, tak da je je šele okoli treh zmanjkalo.
Kupovanje preko ebaya: za mene je kupoval en kolega, pa sestrična tudi dost stvari tak kupi. Midva tudi razmišljava, da bova avtosedež kupila, pa tud en voziček za poleti.
Taška30: nismo še mi čisto ZA (no, mož je kr za takoj user posted image user posted image ). Zdaj za enkrat paziva, ker jaz nimam zaščite. Kaj pa vem, se mi zdi, da se mi ne splača it po njouser posted image Niti se nisem še odločila za katero user posted image Seveda bi pa jaz rada šla še malo delat preden bom spet user posted image . Rada bi pa imela malo razliko med otrokoma/-ci user posted image
Padci: gaja neprestano pada, ker je postala ful nepazljiva in se kr spušča. Pa pade naprej, pa nazaj, pa postrani, na nos, glavo... Vedno me strese in najprej pogledam usta. Ko pade se vedno nasmejim, da ne zajoče, zraven si pa mislim, madonca maš trdo glavo user posted image user posted image
200 stran: a na tej pa ne moremo nadaljevat? Moremo nujno imet nov naslov?

Tak , morem it, ker sem čist hin danes.
Lahko noč user posted image



_____________________________

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 4885
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
18.1.2008 22:53:00   
katja pv
IZVIRNO SPOROČILO: juniorka

katjapv- si vidla slike na strani plavalne zveze???


Vidla, samo nas ni na nobeni gor. Tvoj Nelson pa je pravi as.

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 4886
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
18.1.2008 23:13:49   
katja pv
Sem imela z Ano kar 30 minut borbe za spanje. Se je kar jokala. Je bila zaspana in si oči mencala in user posted image user posted image user posted image . Mogoče sem jo pa v ustnico dregnila, ko sem ji zobke umivala in jo je to bolelo. Kaj pa vem?

Na srečo je mož prišel domov iz službene žurke in spravil Matija spat, drugače bi bila kar kriza z jokajočo Ano, ker potem Matija non stop nekaj sprašuje pa skače okoli ipd.

Za nov naslov pa predlagam: Aprilski sončki 2007

_____________________________

V življenju sta dve sreči: ljubezen do partnerja in ljubezen do otrok. Jaz imam obe!
21.6.2005 - Matija
2.4.2007 - Ana

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 4887
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
18.1.2008 23:21:39   
hariba
nasilje Zoom zoom ti kar povej vzojiteljici, sicer se ne bo nič zganilo in bo še naprej izrekal take grožnje. Naj imajo z otroki razgovor o nasilju. Če ne bi jaz naredila prejšnji teden uzbuno zaradi petarde, bi po možnosti drugi dan vrgel tamalemu  ali pa komu drugemu spet. No potem se ej pa naslednji dan za mano oglasila še 1 mama, da je njenega sina isti dan na šolskem hodniku ful davil.
pištole Tudi jaz sem bila hudobna mama in nisem hotela kupit pištole, niti vodne. No pa je bila v vrtcu ena vzgojiteljica, ki je naročila, da bodo imeli voden igre in naj vsi otroci prinesejo vodne pištole. In ko sem prišla tisti dan po njega, so bili po  počitku vzunaj, so laufali z pištolami naokrog in 1 fant se drl: "v glavo te bom ustrelil", drugi pa njemu nazaj: "jaz pa tebe v jajca" Varuška pa je sedela malce proč v senčki in jih gledalauser posted image
Zdaj grem pa še jaz spat. Sem ful zmatrana. Lahko noč želim!

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4888
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
18.1.2008 23:33:06   
mojčca
No punce, danes pa sem šla jaz ven za eno uro, ker sem enostavno mogla iti. No, šla pa sem dve minuti stran od doma, peš, če bi slučajno kaj bilo in to za celo uro user posted image . Mi je prav pasalo spiti eno pivo (ne, ni mi, lažem), sedaj pa močno upam, da bom spala celo noč, ker po dveh neprespanih nočen resno rabim spanec, da bom jutri normalno funkcionirala. Pa še slabo mi je od piva user posted image  (v celem dnevu sem pojedla eno banano in par bonbonov). Se moram spraviti v red, če ne zaradi sebe, zaradi otrok ter mami in atija.

Ko dosežemo stran dvesto imamo lahko nov naslov: MANEKENI IN MANEKENKE (april) 2007 (če imamo pa vse lepotce in lepotice, ja tko je to).

Grem nakoknaditi moj spanec in se jutri beremo.

Matic joka, tako da dvomim, da bo kaj s spancem.

Nočko.

_____________________________

**************************************
Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

**************************************

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 4889
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
19.1.2008 6:54:32   
tinkibinki79
Dobro jutro!
Ja... sobota in že sem pokonci... častim user posted image .
Naša noč je bila spet ok, Aljaž je spal od 20.00 pa do 6.oo, brez prebujanj... Sem se naspala. Pa še moj user posted image me je včeraj zmasiral, pocrklal pol pa itak paše...user posted image . Sem vesela, da so nekako težave za nama, ampaks e še vedno morava naprej trudit. Je bil ap zelo pozoren do mene včeraj cel dan. Danes če bo lepo vreme (itak da bo), gremo družinsko v hribe.. No hribe, to je tko... Gremo na Mrzlico, Aljaž v rukzak in gas... KOmi čakam...

Naš Aljaž že 3 dni pije zjutraj navadno mleko 3'5 (mislim alpsko). Sem tako vesela, ker ni nobene reakcije in nobenih težav, dam mu vmeds čokolino in zmaže...Zvečer mu dajem pa še novalac.

MOjcaB - Joj kako sme ti fouš!!! Za smučanje bi naredila vse!!!!!! Meni je to nekaj najboljšega in že odštevam dneve do 10.februarja....KOmi čakam...

Grem prebrat kaj ste včeraj napisale, potme pa malo pospravit. Upam da bo šel Aljaž kmalu spat in bom tudi jaz lahko smukla nazaj v postlo k mojem.

Lp in prelepo soboto želim....


_____________________________

Mamici v veselje in očku v ponos na svet prijokal je brez zobkov in bos - Aljaž 26.4.2007, 57cm in 4140g.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4890
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
19.1.2008 7:35:45   
zoom zoom
Dobro jutro,

sem pa danes tako zaspana, ker od 3h pa do 5h nisem mogla spat oz. zaspat nzaj. Me je tamala zbudila ob 3h in je takoj ko je popila zaspala nazaj, jaz sem pa kar neki bluzila in premišljevala, ker nisem mogla zaspat. Še dobro, da sem lahko mojga poklicala in sva malo po telefonu debatirala, je hitrej minil. In sem zdej čist fertik.Sem zjutraj tako spala, da sem skoraj skupaj padla, ko sem stala, da sem šla iskat tamalo, ampak danes ni hotela nazaj zaspat.

Vzgojiteljici bom pa verjetno v ponedeljek kar rekla.

Piškotek kaj pa če je iz razvojne pošiljala papirje k pediatru? Mi smo izvid pri pediatru dobili, nam ga domov niso poslali (je potem dvojni strošekuser posted image ). Jaz bom tudi kar oddala, samo imam zaenkrat samo 1 izvid, drugi pregled pa imamo šele 22.2., pa bo potem verjetno že prepozno, da bi oddala. Porodniška se mi konča 18.3. S samo enim izvidom pa podaljšano ne dobiš. Sicer diagnoze so "dobre", samo na njem piše, da se za NFTH še ne odloči, ampak sem potem dobila naknadno. Sem malo zatežila.



(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 4891
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
19.1.2008 7:36:45   
zoom zoom
Thumbelina: a on pa svojih čevlejv za ven nima? Bi mogoče pa njegove vzela ali pa mu rečeš, naj ti kupi nove, stare naj pa on nosi.

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 4892
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
19.1.2008 7:41:45   
thumbelina
Saj štos je d ajih ima, ampak so bli v verandi in je "predaleč" za iskat. rajš pač vzameš tiuste ki ti skor na noge padejo...

Mi smo hudo prehlajeni. Matevž celo noč ni nič spal. Ko sem mu spucala nos, je imel takoj zabasanega. Tudi Operil ni pomagal. FIno, pa sva spet priklenjena not.

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 4893
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
19.1.2008 8:16:42   
lilka
Dobro jutro!

Bi vam lahko že ob petih kaj napisala, pa vas nisem hotla budituser posted image

Danes mi je že zjutraj zmanjkalo živcev, že tako sem ponoči vstajala kar naprej, pol pa od petih naprej ni hotla več spat, sem že čisto pop......mi je mož rekel, pa dej spravim se nekam, sem mu samo rekla kam naj se spravim, če si pa ti do šestih zvečler v službi, pa je bil samo tiho, zdej je že šel, Tinka pa spi, upam, da bo potem boljše volje če ne se mi bo zmešalo, že 2 dni samo cvili cel dan....prav slabo mi jeuser posted image

Za nameček ima pa še jutri, ko bi naj bli ednini dan skupaj babiton turnir, pa .....eh, brez veze.....

Pa ko vas preberem pa vidim da ste v istem dreku, sem že kar malo boljše, kaj bi jaz brez vasuser posted image user posted image

Kupovanje preko ebaya:moj svak je pravi ekspert, lih tolko da še wc papir ne tam kupuje, še leviske si je zadnjič kupil. Meni je kupil jajčko maxi cosi za Tinko edino tam so imeli popolnoma enobravno in tak odtenek zelene ko sem hotla. On je ful zadovoln, jazče kaj rabim kar njemu reče, zdej kupuje gospodinjske aparate za hišo in se ful splača, gornjeksa firma je cenejša kot pri nas.

Janca77: bravo user posted image user posted image user posted image kako ste že veliki in glavno da je vse vredu. Mi imamo v torek, potem pa povem najnovejše podatke.

Thumbelina:Tinka pošilja Matevžu za 9M en velik poljubčekuser posted image

Mojčca: za tvoja starša stiskamo pesti

Vreme je pa tudi tako smotano, ne vem a so zato otroci tako tečni, ker je tako sitno vreme, pa še jaz sitna zravenuser posted image
Smučanje:midva ne smučava, si po eni strani mislim, hvala bogu, zdej itak nimava časa in ne denarja, po drugi strani bi pa pasala sprostitev. Tako da uživajte tiste, ki se smučate. Midva bova Tinko dala stricu in teti, da se bo naučila, sta oba vaditelja, tako da bo vsaj ona znala.

Potenje: naša se pa vedno poti samo v glavo, lase ima takoj mokre, taka je kot jaz.....vroče sorte morem ful pazit da ni prevroče imamo prav hladno v bajti, ko kam pridemo jo morem pa takoj slečt do žabic in bodija če ne je takoj mokra.

Zdej se je pa zbudila, šibam.....


Imejte krasen dan......user posted image

_____________________________

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 4894
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
19.1.2008 8:29:02   
aischa
vidim da se pogovajate o tem kako nasloviti novo temo

predlog aprilski razgrajači 2007

_____________________________

Anja, 11.04.07, 2140g 45cm

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 4895
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
19.1.2008 8:32:37   
hariba
Naša noč je minila kar o.k., ampak do polnoči se je spet zbujala, nato, še okrog 2h, nato pa je spala do 7.30. Zoja pa ne mara nobenega mleka na flašo, še zmeraj se zjutraj in zvečer doji, čeprav mi mleka že zmankuje.
mojčca Upam, da si to noč spet malo več spala. Jest pa je tudi treba za normalno funkcioniranje, to tako sama dobro veš a ne, ker le tako boš lahko svojim staršem in otrokom v oporo.  Sem bila pa ajz tudi taka, tuid zdaj, ko je oče umrl. Čez dan nisem nič jedla, zvečer sem se pa čokolade nažrla, da mi je bilo že kar slabo. Mi je ež mleko začelo usihat in se se potem nekako prisila, da sem vsaj malo jedla zaradi Zoje. Probaj jest večkrat po malem, bo lažje.
Zdaj pa morem zopet tavelikega na trenig peljat.

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 4896
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
19.1.2008 8:35:03   
aischa
našo lepo spanje je šlo papa ko je anja začela papa mahatuser posted image

se vsako noč ob 1 zjutraj zafrkavam z njo in sploh noče 1uro nazaj zaspat. če jo pustim v postelci se tako dere in cvili da ni za zdržat. ko pa jo vzamem k sebi pa takoj spleže na mene in pokaže na igrače.
in tako se mi potem eno uro igramo. potem pa normalno zaspi nazaj do 6.40.

zdaj sem jo dala prvo rundo spat. je že tišina tako da že spi.

_____________________________

Anja, 11.04.07, 2140g 45cm

(odgovor članu aischa)
Neposredna povezava do sporočila: 4897
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
19.1.2008 8:39:16   
tejkag
Dobro jutro! user posted image
Naša Lana pa je dobila že drugi zobek user posted image . Drugače pa sva tudi midve danes vstali že pred šesto,pa ni panike,ker je malo prej zaspala nazaj.Upam da bo mir vsaj kako urco,če že ne več.
juniorka-hvala za inf.,bom mogoče mojega user posted image napodila v Leclerca,itak da bo srečen,samo da mu ne bo treba bit domauser posted image .Ja taki pač so, a ne?
Se še beremo.
user posted image


_____________________________

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 4898
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
19.1.2008 8:40:16   
aischa
glede pomanjkanja železa

meni je p rekla da naj ji dam za jest jetrca, meso kakršnokoli, por in cvetašo ali brokoli.
pa do 1leta samo adaptirano mleko

je po izvidih vidla da ji dajem kravnje mleko domače za pituser posted image

zdaj ji 1x na dan dam millumil za kosilo ima obvezno meso.

kaj niso jetrca enčas bila zelo nepriporočljiva za dojenčke. kakšne bi ve kupovale svinske ali piščančje. katere so boljšega okusa da bi jih sploh user posted image  jedla.

kaj v rumenjaku je tud kaj železauser posted image

_____________________________

Anja, 11.04.07, 2140g 45cm

(odgovor članu aischa)
Neposredna povezava do sporočila: 4899
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
19.1.2008 9:30:21   
zalbi
dobro jutro!

Midve sva včeraj imeli sistematski - spet ni bla cepljena, tako da se greva cepit takoj drug tedn - če bo le ta driska končno minila. Sicer je po teži in višini v zlati sredini. Sva pa dabili napotnico za razvojn, ker nič še ne vstaja in se nič ne drži ob opori - ok - pa bova šla pogledat tut tja - tako da se moram v ponedeljek naročit. Ja pa dale sva kri - me tut mal skrbi, ker mi je na gastro rekla, da je lahko slabokrva. Na ja tut to bamo rešili če bo res.

Danes gremo k mojim na kosilo - pride še en kup ljudi - pa nevem če se mi lih da. No ja bo že.

mojčca - dži se - tut jst še vedno stiskam pesti - glav gor - sej bo...

podaljšanje porodniške - jaz bom verjetn tudi dala. Sara š ima zaključnga zdravljena na gastro oddelku - tako da mogoče mi bodo na podlagi tega podaljšali. Pri vsem pa splh še ni bila drugič cepljena - tak da mi je tam v ZD ful lepo rekla sestra - pa sej ona ni za vrtec, če j skoz neki - ja super kam pa naj j dam....

Nč, je tečka, pa se mi dere na tleh...


_____________________________

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu aischa)
Neposredna povezava do sporočila: 4900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Otroška imena: 20 najpopularnejših herojsk...
Preverite izbor 20 najpopularnejših herojskih imen za male superjunake in superjunakinje. Ob vsakem imenu boste našli tu...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?