|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  196 197 198 [199] 200   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
20.1.2008 9:31:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: taška30

Slabokrvnost: me zanima, zakaj so jim pa sploh šli gledat kri? A to ob bolezni ali kar tako na sistematskem?

ja, moji mali so sedaj že 3x pri sistematskem gledali komplet kri. že pri prejšnjem obisku dobiš listek za v laboratorij,  in potem moraš še isti dan pred sistematskim v lab. in potem s svežimi izvidi na sistematski

(odgovor članu taška30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4951
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
20.1.2008 9:43:18   
lilka
Dobro jutro punce!

Jah včeraj je pa meni film počiluser posted image , cel dan sem bla sama s Tinko(nič novega), pa že prej cel teden, pol je bla pa tako sitna cel dan, da sem jo mogla skos nosit, sploh ni hotla sedet in se igrat, me je zvečer že tako križ bolel, da sem jo še komaj dvignila. Mož je mel pa frajer danes namen še bit do dveh na babinton turnirjuuser posted image , ko je prišel zvečer iz službe nisem mela niti tolko energije več da bi govorila, sem rekla naj me nič ne sprašuje in naj bo samo tiho. Pol je pa zgleda videl kako sem cela presrana in je danes odpeljal Tinko že ob pol devetih, sta šla k njegovim staršem na izlet in ni šel na turnir. Tako da sem zdej sama in si živčke hladim.

taška30: tudi jaz bom zgleda rabila eno tako sprostitev, ker me že cel teden daje, včeraj je pa počilo.....zgleda da moje pevske vajeuser posted image niso dovolj da bi se sprostila, bo treba kj bolj ultra ubratuser posted image

Novo ime: glede na to da moja že cel teden ni prav nič sončku podobna, sem jaz bolj za:aprilski lumpi, razgrajači, al pa še kaj hujšegauser posted image

Vstajanje: ja kake pa imajo, sej moja tudi ne vstaja in ne stoji sama ob opori, pa sej je še čas za touser posted image

Tejkag: bravo Lani za 2 zobekuser posted image

Slabokrvnost: upam, da moja ne bo, ker jaz ji pa že skos dajem suhe marelice, brokoli, suhe slive......poročam v torek.

mojčca: držim pesti, da si mama čim prej opomoreuser posted image

Zdej grem pa pripravit za Tinkino kosilouser posted image , pa za najino kosilo, Tinka bo jedla piščančje meso, brokoli in krompir, midva pa piščančja prsa v smetanovi omaki in pečen krompir z bučnimi semeni.Ko pripravim, pa pridem še nazaj.....madona mi paše tole sproščanje, sem sama doma po nevem koliko mesecih, zdej grem pa najprej enga v miruuser posted image , ne bom čistila, ne bom likala, ne bom nič in ve mi date prav in me podpirate a ne dauser posted image ?

_____________________________

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 4952
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
20.1.2008 9:49:48   
smotka lonib
hojla!

Piškotek!
Hvala za kavico. Ful paše, ker sem taka kot en zombi. Naša je ponoči spet sračkala, ker je ugotovila, da je sama v posteljici. Od 02.00 ure dalje sem jo vsake dve uri dvigovala in devala nazaj v posteljico. čez dve uroi pa spet ista pesemuser posted image user posted image .

lilka!
Ti kr enga pokad in se malo sprosti. Uživaj zdejle, ko si sama.

Bo pa dons padla 200user posted image user posted image user posted image .

Še en predlog:

APRILSKI TRMOGLAVČKI

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 4953
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
20.1.2008 11:04:48   
lilka
Evo za kosilo sem pripravila, meso z naju sem mogoče malo preveč zapekla(beri zažgala) ker sem na netu zraven viselauser posted image , samo mislim da bo dobro vseeno.

Zdej pa moja dva oblačka že počasi prihajta, ker mora Tinka ob pol dvanajstih jest kosilo.

Po moje, bi blo boljše če nebi ble aprilski sončki ker so vsake tadruge že sončki, dejmo kaj drugega a ne?

Imejte lep dan..........

_____________________________

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 4954
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
20.1.2008 11:33:29   
taška30
He, he, Lilka, spominjaš me name, ko sem bila na porodniški z Manco. Tudi meni je ene parkrat počil film in se mi je zdelo, da se mi bo kar zmešalo. Sicer nisem bila tolk jezna, bolj mi je udarjalo proti depresiji. Ene parkrat se spomnim, da sem samo čakala mojga, da pride iz službe in sva kar v predsobi naredila letečo menjavo, ker če bi še 1 minuto poslušala tisto cmerjenje, bi se mi utrgalo in sem se vsedla v avto in šla delat kroge po obvoznici. Ali pa v kak nakupovalni center med ljudi, da sem dobila občutek, da sem še s tega planeta, da sem še človek, ena izmed njih normalnih, in ne le en stroj za pedenanje in nošenje dojenčka.
Veš kaj, ene so pač ustvarjene za materinstvo na prvi pogled, druge pa rabimo malo časa,, da sprejmemo to novo vlogo. In zato nismo ne slabe, ne čudne, ne grde mame.
Kaj naj ti rečem: čimvečkrat si utrgaj urico, dve zase, to dela čudeže. in kot sem že večkrat rekla, ves čas imej v glavi, da bo šlo samo na bolje, vsak teden, vsak mesec bo bolje.user posted image

Saj pridej tudi kasneje obdobja, ko ti otrok tolk potegne živec, da bi se razpočil (obdobja trme), ampak takrat daš pač na ignore, greš v drugo sobo in se nadihaš. zdej teh malih dojenčkov pa ne moreš dat kar na ignore.

Slabokrvnost: zanimivo, nam niso še nič gledali kri, pa mislim, da tudi pri 9.mesecih ne bodo (vsaj pri Manci niso). Samo naš P je itak malo poseben (ampak meni je fajn), njemu so hecni vsi ti testi s prijemanjem rozin, vtikanjem kock v luknje itd...on pravi, da je sposoben pediater zmožen v 30 sekundah ocenit ali se otrok normalno razvija ali ne in da so ti testi brezvezni. Tudi za kri pravi, da če je otrok zdrav in se lepo razvija, ne rabiš nekih preiskav.user posted image  Ja, tud prav.

Evo, obljubljali so sonce, pri nas pa megla.user posted image

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 4955
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
20.1.2008 11:54:04   
juniorka
IZVIRNO SPOROČILO: lonib



APRILSKI TRMOGLAVČKI

Ja, tudi pri nas je tole trenutno najbolj primernouser posted image , sonček je samo zunajuser posted image ! Danes se mi niti ne pusti prijet, ko hodi ob postelji in samo gledam, kdaj si po kaj narediluser posted image

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 4956
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
20.1.2008 12:06:53   
*piškotek*
Thumbelina: ja, jaz sem ti svetovala za fiziološko (sicer mislim da je še ena tudi to omenila) in itak, veš, da ni problem povedat kako stvar rešit, če le veš oz. če si imel podobno izkušnjo! Sicer pa me veseli, da je šlo na boljše in da je pomagalo.
 
Mojčca: sem si ogledala slike in res grozno zgleda, še res dobro da se ni končalo še kako huje, glede na slike.

Slabokrvnost: našemu so pregledali kri samo pri 6 mesecih in takrat ni bilo nič posebnega. Zdaj bom pa videla v torek, ali bomo dali tudi kri ali ne.

Lilka: paše malo miru doma, a ne? Joj, meni je tudi fino, že če sem samo pol ure na off in mi ni treba mislit na to kaj dela user posted image ,... Si bom pa mogla tudi jaz v kratkem vzet en večer fraj, da se res čisto odklopim user posted image

Taška30: pri nas je tudi megla, vse mokro, skratka obupno vreme user posted image

Ime - 200: se strinjam z lilko, dajmo kaj bolj izvirnega kot tisti sončki, se tudi meni zdi da jih je že fulllll. Jaz bi kar kako ime živalice uporabila: čmrljčki, žabice, ... Ne vem no, kaj takega bolj simpatičnega. user posted image  Saj zmeraj pa tudi niso take tečke no, a se vam ne zdi? user posted image

_____________________________

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!
------------------------------------

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 4957
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
20.1.2008 12:32:47   
smotka lonib
piškotek!
 
ti takoj pošljem en žarek, ker pri nas pa je user posted image . seveda pošljem kakšen žarek še tja, kjer nimate sončka.

a bo zdejle že 200?

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 4958
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
20.1.2008 12:36:19   
smotka lonib
bo treba pol odpret en velik šampanjček in

user posted image

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 4959
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
20.1.2008 12:38:26   
smotka lonib
Ejga, kje pa ste vse?user posted image  Dons imam pa jest samogovore. Hallloooo, kje ste?

Vam pošiljam še en user posted image , ker bo zdej zdej  200.

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 4960
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
20.1.2008 12:39:10   
tejkag
Ojla!
Pri nas tudi sonček sije,sva se z bejbo malo sprehajali,v vozičku ni hotla bit dolgo,zato sem jo imela na rokahuser posted image .Roke pri poduuser posted image . Zdaj je zaspala,potem pa gremo na obisk k tašči in tastu user posted image .
Nov naslov Aprilski lumpi-mi je tudi všeč. No katera bo odprla novo temo?



_____________________________

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 4961
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
20.1.2008 12:42:05   
smotka lonib
aja, še nekaj sem vas pozabilča vprašat. a boste svoje črvičke kej našemile za pusta? jes sem naši v Baby centru kupila za 4,99 EUR kapco in tak slinček-za čebelico.

in vse tiho je bilo.user posted image

čao!

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 4962
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
20.1.2008 12:44:20   
smotka lonib
tejkag!
 
vidim, da nisem sama.user posted image  sem že skoraj obupala, ker sama bluzim tle gor. sej zdej bom pa nehala, ker je Zala že zaspana ratala in bo šla spat. jest pa upam, da bom končno po dolgem času v miru pojedla kosilo.

čao!

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 4963
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
20.1.2008 12:46:30   
tejkag
lonib-da ti ne bo dolgčas no. Kdaj sploh je pustuser posted image Sem čist pozabla na to. Ne vem mogoče bom našo bejbo našemla,samo še ne vem v kaj.
TEMA-daj naj jo ena odpre-jaz neuser posted image .


_____________________________

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 4964
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
20.1.2008 12:46:46   
smotka lonib
tejkag!
 
pri nas na vasi je pa tak blatuser posted image , da jo raje nosim, kot da bi ves drek domov privlekla in 3 dni pucala. jo pol raje nosim. sicer bo pa še moj šel ven in si jo bova malo menjala.

zdej pa res grem

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 4965
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
20.1.2008 12:50:01   
smotka lonib
torto in šampanjček vam bo pa tale gospodič postregel.

user posted image

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 4966
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
20.1.2008 12:52:09   
smotka lonib
tejkag!
 
pust je 5.2. je letos mal prej kot ponavadi.

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 4967
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
20.1.2008 12:55:00   
smotka lonib
joj, naša je spet ratala živahna, pa še podelala se je v pleničko. Bo treba nehat sedet pred računalnikom.


(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 4968
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
20.1.2008 13:03:58   
smotka lonib
Mojčca!
 
user posted image user posted image a boš pomagala, da  pridem na stran 200? a je z mamo že kej bolje oziroma ali se ji je apetit vsaj malo povrnil?

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 4969
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
20.1.2008 13:04:42   
mojčca
Naš je pa danes tako tečen. Meni bo pa ravnokar počil film.  Pri nas je tudi sonček, pa kuham kosilo ali za nas, ko se zbudi Matic, moram skuhati za njega, potem grem po Manco, ko bom prišla domov, pa sončka ne bo več (no, vsaj ponavadi je tako).

_____________________________

**************************************
Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

**************************************

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 4970
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
20.1.2008 13:08:00   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: lonib

Mojčca!
 
user posted image user posted image a boš pomagala, da  pridem na stran 200? a je z mamo že kej bolje oziroma ali se ji je apetit vsaj malo povrnil?


Malo boljše je, apetit ima pa tako, tako.

_____________________________

**************************************
Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

**************************************

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 4971
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
20.1.2008 13:13:36   
thumbelina
Prti nas tudi sonce
ampak sva bil azunaj samo 20 minut, ker ima tko čudne učke, se mu solzijo in samo upam da mu ne bodo ratale vnete...

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4972
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
20.1.2008 13:13:57   
thumbelina
In ja Arpilski lumpi se mi kr dobro sliši.


(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 4973
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
20.1.2008 13:14:33   
forbiden
kako smo kejuser posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4974
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
20.1.2008 13:16:13   
mojčca
Thumbelina, iz katerega dela Dolenjske pa si??? Moj je danes v vašem koncu in sicer v Mirni peči. Domov bo pa  po mojem prišel šele proti večeru. Ja, eni se zabavajo, no, ne samo danes, že par dni, drugi pa doma poslušamo otročke, ki se non stop jokajo. Jaz res ne vem, kaj ga danes muči, samo to ni več normalno.

_____________________________

**************************************
Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

**************************************

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 4975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  196 197 198 [199] 200   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  196 197 198 [199] 200   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kako dojenček "reče" RAD TE IMAM?
Dojenček rad gleda obraze, maminega pa ima najraje, zato ji nenehno namenja nežne poglede. V bistvu vsakokrat ko dojenče...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?