Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 17.12.2007 22:20:16
|
|
|
|
juniorka
|
piškotek, lepo pančkajte
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 17.12.2007 22:21:07
|
|
|
|
mojčca
|
Juniorka, bom pa jst dala za enga al pa dva .
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 17.12.2007 22:21:19
|
|
|
|
Anonimen
|
ja, 10 km res ni daleč - bo padla kaka kavica aischa - da se spoznava saj ostale pa ste tako daleč - no, upam pa da vas kdaj tudi spoznam tako, za danes sem zadosti počvekala, grem , pa vsem ostalim tudi želim mirno noč
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 17.12.2007 22:22:14
|
|
|
|
mojčca
|
Piškotek, počakajva, kaj bo rekla Lonib, pa se jutri zmeniva. Nočko in lepo spančkajte. No, jaz pa še ne grem, da ne boste prehitro vesele.
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 17.12.2007 22:22:17
|
|
|
|
aischa
|
velika nedelja je pa pri ormožu, ta konec pa je meni neznan. mislim da sem bila do sedaj mogoče 3 krat v ormožu. sicer pa če imete vse bolj kot ne žlahto v prlekiji, bi pa bilo super da se vse odpravite na obisk v isti dan pa se mimogrede pri meni na kavi zglasite
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 17.12.2007 22:24:42
|
|
|
|
aischa
|
tudi jaz upam da se bomo spoznale. lahko noč vsem skupaj
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 17.12.2007 22:24:51
|
|
|
|
mojčca
|
Moja sestrična pa je poročena v Nedeljici, v bližini Turnišča. A je kateri to kaj znano????
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 17.12.2007 22:25:24
|
|
|
|
mojčca
|
A zdej boste pa vse pobegnile spat?????????????????
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 17.12.2007 22:25:37
|
|
|
|
juniorka
|
Aischa, te bomo za besedo držale !
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 17.12.2007 22:26:00
|
|
|
|
aischa
|
mojčca to je pa prekmurje to je približno 20 km vstran od tu
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 17.12.2007 22:26:26
|
|
|
|
mojčca
|
Joj, se ravno ogrejem za klepet, pa vse pobegnete. Pol boste pa jutri govorile, da sem imela samogovore. No, v bistvu jih imam .
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 17.12.2007 22:26:58
|
|
|
|
juniorka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca Juniorka, bom pa jst dala za enga al pa dva . Hvala draga, pa pravjo, da so gorenjci škrt !
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 17.12.2007 22:27:23
|
|
|
|
mojčca
|
IZVIRNO SPOROČILO: aischa mojčca to je pa prekmurje to je približno 20 km vstran od tu Ja saj sem napisala, da kar vas na zastopim, takoj dobim prevajalca .
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 17.12.2007 22:27:44
|
|
|
|
aischa
|
juniorka drži me tak vedno doma najdeta sem privezana na in na naše domače živali -z mojim dragim vred-
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 17.12.2007 22:28:20
|
|
|
|
juniorka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca Joj, se ravno ogrejem za klepet, pa vse pobegnete. Pol boste pa jutri govorile, da sem imela samogovore. No, v bistvu jih imam . Men od borovničk ne gre tipkanje glih hitro , zdaj pa še tvojo pijačo mešam
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 17.12.2007 22:29:23
|
|
|
|
juniorka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aischa juniorka drži me tak vedno doma najdeta sem privezana na in na naše domače živali -z mojim dragim vred- To me pa spominja na eno serijo- Moja družina in ostale živali
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 17.12.2007 22:30:59
|
|
|
|
mojčca
|
IZVIRNO SPOROČILO: juniorka IZVIRNO SPOROČILO: mojčca Juniorka, bom pa jst dala za enga al pa dva . Hvala draga, pa pravjo, da so gorenjci škrt ! To pa ne drži. Te povabim k nam na kavo. Pa da ne boš pozabila s seboj prinesti vode, kave in če piješ sladko kavo tudi sladkor .
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 17.12.2007 22:32:02
|
|
|
|
mojčca
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca IZVIRNO SPOROČILO: juniorka IZVIRNO SPOROČILO: mojčca Juniorka, bom pa jst dala za enga al pa dva . Hvala draga, pa pravjo, da so gorenjci škrt ! To pa ne drži. Te povabim k nam na kavo. Pa da ne boš pozabila s seboj prinesti vode, kave in če piješ sladko kavo tudi sladkor . Mi je tole uspelo poslati šele v drugo. V taprvo mi je kar RR zablokiral.
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 17.12.2007 22:33:21
|
|
|
|
mojčca
|
IZVIRNO SPOROČILO: juniorka IZVIRNO SPOROČILO: mojčca Joj, se ravno ogrejem za klepet, pa vse pobegnete. Pol boste pa jutri govorile, da sem imela samogovore. No, v bistvu jih imam . Men od borovničk ne gre tipkanje glih hitro , zdaj pa še tvojo pijačo mešam No, ko boš pa vse skupaj zmešala, se pa ne boš mogla ustaviti s tipkanjem in bomo ena dva tri na 100 strani.
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 17.12.2007 22:34:02
|
|
|
|
juniorka
|
A samo jaz vse mešam? Včasih imam take napade, da nekaj malo drugače preberem, al pa si zamislim nekaj smešnega, pa se pol 10 min smejem in nihče ne ve, kaj mi je - mislijo, da se mi je zasukalo ..no, podobno je, ko berem rr, ko ste take face in vaši mali in že malo večji škratki!
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 17.12.2007 22:34:39
|
|
|
|
aischa
|
IZVIRNO SPOROČILO: juniorka IZVIRNO SPOROČILO: aischa juniorka drži me tak vedno doma najdeta sem privezana na in na naše domače živali -z mojim dragim vred- To me pa spominja na eno serijo- Moja družina in ostale živali za umre
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 17.12.2007 22:35:13
|
|
|
|
mojčca
|
Najboljše, da se kar spravim stran od računalnika. Se sploh nobena noče pogovarjati .
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 17.12.2007 22:35:37
|
|
|
|
juniorka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca IZVIRNO SPOROČILO: juniorka IZVIRNO SPOROČILO: mojčca Joj, se ravno ogrejem za klepet, pa vse pobegnete. Pol boste pa jutri govorile, da sem imela samogovore. No, v bistvu jih imam . Men od borovničk ne gre tipkanje glih hitro , zdaj pa še tvojo pijačo mešam No, ko boš pa vse skupaj zmešala, se pa ne boš mogla ustaviti s tipkanjem in bomo ena dva tri na 100 strani. A se greva, kteri bo ratalo ?
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 17.12.2007 22:35:37
|
|
|
|
hariba
|
Evo jaz sem še tudi tu, moj pa smrči ob prižganem tv.
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 17.12.2007 22:36:10
|
|
|
|
mojčca
|
IZVIRNO SPOROČILO: juniorka A samo jaz vse mešam? Včasih imam take napade, da nekaj malo drugače preberem, al pa si zamislim nekaj smešnega, pa se pol 10 min smejem in nihče ne ve, kaj mi je - mislijo, da se mi je zasukalo ..no, podobno je, ko berem rr, ko ste take face in vaši mali in že malo večji škratki! Se tudi meni to dogaja.
|
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?