mojčca
|
Sabri, ful dobra slikica, mogoče malo velika . No, takšno kapico, kot jo imate vi, pri nas na glavi zdrži par sekund, potem pa je kapa na tleh. Midva morava imeti obvezno tako, da se zaveže. Alessa, ne vem, a si spregledala, ko sem te spraševala, kje ste kupili volan za igrati???? Bi kaj takšnega kupila tudi jaz našemu škratu. Pa če imaš kje poslikano, bi te prosila za kakšno fotko. Sem zahtevna, kajne?? Aischa, ful dobra fotka. Anja pa je fotogenična. Dej mi zaupaj, na koliko si pomanjšala slikico, preden si jo dala sem gor?? Valika, prosim, da me ne dražiš s tem, koliko tvoj otrok spi čez dan . Kar se tiče Matica in bruhanja danes pa ni viroza, ampak je gospodič tako hitel jesti, da se mu je očitno zataknilo in je mami kasirala vse skupaj v naročje, pa še na mizo. Hariba, če bom hodila okoli vašega konca, pridem na deci kuhanega vina (pa ne me količinsko čisto držati za besedo ). Joj, men se bo danes res zmešalo. Matic mi vsak večer spi ob 20, sedajle pa je še kar pokonci. Že čez dan je spal vsega skupaj manj kot eno uro, no, pa ima še kar ful energije. Ne vem, a je spil na skrivaj kakšen red bull??? Joj, a ta naš otroček še ne bo nehal jokati??? Še dobro, da je Manca lepo tiho in ga posluša. No, samo še čakam, da ona kakšno prijavi in smo tam.