|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
17.12.2007 11:31:55   
Anonimen
hariba - meni je isto napisalo. potempa sem malo bolj pogledala tisti naslov, pa je na konci za htm PIKA - tisto piko zbriši, p astvar laufa

(odgovor članu hariba)
  Neposredna povezava do sporočila: 1776
17.12.2007 11:33:42   
Mojca B
ne povezave ne odpre. Greš pa lahk na en brskalnik in vpiši Moj škrat - no pol pa vrže ven. jaz sem jih lih kar naročila....:)

in hariba... po tvojem nasvetu sem ji dala jaz tud jogurt pa sadje in je JEDLA.. SICER SE JE VEMS VESELO BASALA S BEBI PIŠKOTKOM... JAZ PA ŽLICO VMES PA JE BLO....

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
17.12.2007 12:18:41   
mojčca
Nina, bomo držali pesti, nič skrbeti. Ti pa do jutri lepo pridi k sebi, privošči si kakšno osvežilno kopel user posted image , pa bo bolše, boš pozabila na vse skupaj.

Valika, vidiš, že prej bi se morali odločiti za dojenčka. No, važno da velika princeska sedaj zaspi sama, no skoraj sama, če pozabimo na zajčka user posted image .

Sabri, meni so v razvojni strogo prepovedali za otročke copate. Otrok naj bi na nogah imel bremzice, midve z Manco jim rečeva ABS-ke. Sem si pa ogledala copatke in so videti res super user posted image .

Valika, hvala za pomoč, da sem si uspela ogledati link od copatk.

Hariba, pri nas tudi sneži, ampak se nič ne prime na cesto, tako da kidanje zaenkrat odpade.

Punce, ko sneži, ali greste z otročki kaj ven, na sprehod??? Midva bova šla za kakšne pol ure, dala ga bom v voziček in v vrečo.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
17.12.2007 12:19:39   
thumbelina
Evo, zdaj pa če gnojne vile padajo namesto snega, sem si jaz vzela čas za RR. Ej celo dopoldne nekaj letam gor in dol po bajti, komaj da grem lulat. Zdaj sem špa tamalega kar v lupino dala in se nekaj igra....
PO RITI - Pri nas načeloma ne tepemo, sam včasih pa udarim po riti (ampak hčerka bolj joka ker se ji za malo zdi, kot pa da bi jo bolelo): če mi uide na cesto, če kaj namenoma uničuje(recimo brcanje v pohištvo), ipd. Samo pri nas je blo to res samo parkrat. NI pa to fizično trpinčenje otroka vsaj zame ne, če ga enkrat po riti. trpinčenje je če se izživljaš nad otrokom. Če ga poriti, ker se je polulal v hlače, če ne zna hlač oblečt ipd. jaz vem da jo je mož enkrat fejkst po riti, ker je ušla na cesto (živimo tik ob cesti in je kar nevarno) in si je punca zapomnila in nam tudi 1x ni več ušla odkar jo je po riti....

JELKA - pri nas jo bomo postavili šele 24. v sklopu jaslic, sam imamo pa en drug problem. Gnide lene kot smo, nismo uspeli še mahu nabrat in zdaj je sneg.... Tako da upamo na otoplitev, ali pa da bo moj ati šel v hosto in nam ga nabral.

UTRUJENOST OTROK - Naša se zadnje cajte vleče kot megla in že zjutraj se dela da je zmatrana. Se mi zdi da pogreša vso dodatno pozornost ki jo je dobila, ko je driskala par dni nazaj....

Nč zdaj pa voham, da ima naš v plenici en poseben zaklad, vohat je normalno in ne sriskasto.
AJt se še čvekamo.

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
17.12.2007 12:22:53   
janca77
živjo čveke

vidim da imate dosti težav s hranjenjem - pri meni je pa drug problem moj ima vedno premalo in potem še kar nekaj piska.Sploh danes je pojedel ful sadja (mandarino, pol kivija, jabolko, breskvico pa še mal skute)
Moram ga pa pohvalit ker mi ponoči da vedno mir, mogoče zato, ker je bil skozi na adaptiranem mleku in že od 2 meseca spi po cele noči.
Naj mi katera pove kako se doda slikico da boste videle Tilna.

A katera že da svojemu malčku čokolešnik?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
17.12.2007 12:32:29   
gaja*
No, gaja zdaj spi že od 11, tak da čakam na alarm. Ponoči kar vrdu spiva, čeprav sepa zbudi še ziher 2x, ampak ne uza dolgo. Pač tak da jo k sebi vzamem in pol zaspi nazaj.

Lilka:hvala user posted image Pa kaj ti si mislila, da sem starejša od tebe? Ja hvala user posted image user posted image

Hranjenje: načeloma kar lepo je, le tu pa tam z rokami opleta. Ko pa  z atijem jesta, pol je pa katastrofa. Je umazana do uh in še naprej  user posted image user posted image

Po riti: ne vem, gaja je prva, tak da  ne vem kako bom odragirala, čeprav se  mi ne zdi kaka po tazadnji prevelik halo. Po moje tud včasih bolj zaleže. Nisem pa za pretepanje...

Evo, je auf. Morm it po njo pa hitr poslat, da ne bo spet zaštekalo user posted image
LP

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu janca77)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
17.12.2007 12:36:01   
janca77
Midva sva tud že postavila smrekico - tisto z optičnimi vlaknami in zdej mu je ful všeč ko se spreminjajo barve.
Drugače morava po postavt še navadno z  user posted image  ta bo prišla na vrsto konec tedna.

danes moram še likat, pa piškote pečt. Upam da mi bo uspelo vse skupaj, drugače bom pa še mal babico in moža zaposlila.

(odgovor članu janca77)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
17.12.2007 13:03:42   
mojčca
No, sem prejle pozabila napisati. Moj mali lepotec je prvo rundo spal celih 10 minut, preden je zaspal, pa se je 20 minut pritoževal.

A veste, kaj bi jaz danes pila??????????' Kuhano vino. Sploh ne vem, zakaj mi je tako zadišalo. Ja, bo treba najprej ven, na mraz za kakšno uro, potem bi pa sploh sedel. Prej na alko nisem pomislila ful dolgo, sedaj pa mi je kar nekaj zadišal. Ti, ti, Mojca, ane???? user posted image

(odgovor članu janca77)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
17.12.2007 13:34:10   
taška30
A smo spet pri alkotu?user posted image  Saj še popoldne ni.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mojčca
Taška, ti si pa res dobra mamica, da Manci pobiraš igrače user posted image .

Čaki, obstaja tud moja temna plat!user posted image user posted image  Danes je morala še zadnjič v bolnico pokazat pikce in je zdaj
že uradno odpuščena, ampak mamici se ne da ponjo in je dete še vedno v bolnici in bo tam do treh, ko gre moj iz službe ponjo.
Olajševalne okoliščine:
-ful malo parkinga tam in bi morala daleč nosit Julijo v rokah al pa avtosedežu
-Juli bi lahko kaj pokasirala v bolnici (kao)
-sneg naletava in piha severni veteruser posted image
-lase si moram oprat, ker s to frizuro nisem za ven
-v bolnico danes pride Božiček
-v bolnici bo lutkovna predstava
-že zjutraj smo ji rekli (za vsak slučaj), da bo danes tam v vrtcu do popoldne, itak se ima fajn tam
Ja, takle mamo.user posted image

Zdaj Julija spi drugo rundo. Juho sem že skuhala.

Je pa prejle po moje pojedla en košček folije (ovitek od papirnatih robčkov). Pismo! Tole je zdaj res nevarno. Manca se igra in mimogrede kje ostane kaj nevarnega na tleh, zvečer se ne vidi, jaz zjutraj sicer vsak dan prečekiram po tleh, preden dam Julijo na pašo (koščki papirja plastike, figurice iz jajčka), ampak mi včasih kaj uide. No in danes nekaj žveči spet tam pod kavčem, skočim prečekrat njejna usta, tista plastika je tako spolzka, pa še slinila se je ful in ni šans da sem ji potegnila ven. Ene 15 minut je kašljala, 1x skor malo bruhnila, potem je pa očitno pogoltnila dol.user posted image  Bomo videli če bo kaj v plenici.user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
17.12.2007 13:37:19   
emina83
dan dan!

evo moja miška danes že drugo rundo spiuser posted image user posted image user posted image user posted image

ne vem kaj ji je danes, ponavadi mi zaspi šele pozno popoldan za eno urco, danes pa...eh

joj, punce tolk ste mi lušte s temi bandidosi nardile, da komi čakam da moj pride domov iz službe, pa da grema mal v fasungo...

sabri sam da ste se končno pocajtale!!!!user posted image user posted image user posted image če bomo v kratkem kej v tvoji okolici, te lahko povabim na kakšno kavico? če boš imela čas seveda.

hranjenje pri nas poteka ful počasi. gospodična je še zmeram ful zbirčna, in ji je všeč samo ene par kašic, pa še to samo od hippa, mojih nč noče jestuser posted image user posted image user posted image , pa se tak potrudim, ona pa kokr proba se stran obrne in ni šans. pa sm jo že ful večkrat probala na foro dobit tak da sem ji v hippov kozarček not dala, pa vseeno, kot da bi vedla da to je pa mami skuhala.

komi čakam da grem v celje, ker se je včeraj pravljična dežela odprla in bom user posted image tja peljala, po moje ji bo ful zanimiv.

se slišimo!

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
17.12.2007 13:39:21   
hariba
Mojčca pridi k meni, ti bom skuhala vino. Imam domčega, mi ga je foter dal za obiske, ker midva ga namreč ne pijeva.user posted image
Zoja je pa spala 25 minut, ne moreš verjet. Joj danes ima energije še več kot običajno. Zdaj je vstaal ob klubski mizici in tolče z igračo po njej in se smeji zraven.
zoom zoom poglej na www.otrokoskop.si tam imaš ful raznih božičnih prireditev, tudi izlet v božičkovo deželo za otroke od Sofistka, pa še marsikaj drugega

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
17.12.2007 13:44:09   
hariba
Aja midve sva šli z vozičkom do bližnje trgovine, je tam tudi poločnik splužen, zato ni bilo problema. Tudi je bila v zimski vreči.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
17.12.2007 13:49:38   
Anonimen
hojla! lara je pa danes pridnauser posted image - upam, da bo tako tudi ostalo.
sem začela prakticirat namesto 3x na dan spanje sedaj samo še 2x na dan. ker potem tisto tretjo spanje pride tam okoli 17.30, potem pa bi bilo že malo prekesno za večerno spanje. hja, tak je, komaj se navadimo na en ritem, pa smo spet starejši, in je spet treba spreminjat. sedaj pred prvim spanjem malo nategnemo, tako da mi glih pride 2x spanje na dan. no, in je danes spala od 10.45 pa do 13.00user posted image .
pojedle sma juhico - ker je bila zelo lačna, je kar lepo odpirala usta, in nisma ble vsrane tako kot ponavadi - sem ji samo tistih par rezančkov pobrala z rokavov, in bo za danes še ok.

taška - jaz sem oni dan tudi, ko sem jo previjala, vidla da ima v roki nekaj rjavega. in je bil suhi list - prej smo bili namreč v parku - od kod se je vzel nimam pojma - in je bil 123 v ustih, pa sem ji ga hotela takoj vzeti, pa ga je že pogoltnila. nekaj je seveda kašljala, saj jo je sigurno krampalo po grlu navzdol...

naša pa že dva dni tako veselo brblja MAMA MAMA MAMA - sem tako ponosna na njouser posted image

(odgovor članu taška30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1788
17.12.2007 13:54:28   
smotka lonib
hojla!

ste tok napisale, da še nisem vsega prebrala. bom kasneje.
mi smo imeli ponoči žurke. se je Zala zbudila ob 00.10, jo dvignem in grozauser posted image user posted image user posted image , bila je ful vroča. sem ji izmerila temperaturo- 39.2user posted image . sem ji takoj dala svečko. sva šli zjutraj k zdravnici in je rekla, da ima virozo. sej je kar dobre volje, samo vsake tok časa je tečna.

moram nehat.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
17.12.2007 14:01:31   
taška30
Je to naključje ali kaj????????????????
Prejle sem po fuuul dolgem času Julijo pustila zaspati (po dojenju) v zakonski postelji. In spi že 1 uro!!!!!!! Drugače jo vedno dam v njeno, tudi čez dan in se po pol ure max. zbudi.user posted image

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
17.12.2007 14:06:41   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: valika
in je danes spala od 10.45 pa do 13.00user posted image .
naša pa že dva dni tako veselo brblja MAMA MAMA MAMA - sem tako ponosna na njouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image . Jaz sem ga pa sedajle dala spati drugo rundo. Upam, da bo spal več kot prej, kajti v 10 minutah pa res ne morem skuhati kosila.

Taška, kaj, če bi tvoji Juliji rajši privoščila kakšno dobro, užitno hrano. Folija meni osebno ne bi bila ravno najbolj všeč, mi je pa ponavadi tisto, kar je zavito v folijo (potem pa svizec zavije čokolado user posted image ). Malo heca pa mora biti, ane???? Zdej pa sploh, ko nam Marička da mir (veste, kako pravijo, ne kliči user posted image ).

Emina, kar se tiče hrane, enkrat bo že boljše. Imam srečo, da Matic zaenkrat poje, kar mu skuham user posted image user posted image user posted image .

Hariba, iz katerega konca si že???? Če se bom kaj vozila okoli vas, ne bom pozabila, da si me povabila na kuhano vino user posted image .

Lonib, boga Zala. Ena user posted image , da se hitro pozdravi.

Zdaj grem pa user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
17.12.2007 14:10:36   
taška30
No, zdajle sem imela pa 'panic attack'. Sem v sekundi dobila fiksno idejo v glavo, da se je Juliji tista folija pripopala čez sapnik (čeprav je vmes že jedla malico) in da zato spi že eno uro.user posted image
Sem šla prečekirat - diha! Diha mirno in lepo spančka in tišči glavico k mojemu povštru.user posted image

Mogoče je pa v tem finta? Bom naslednjič jo spet dala spat v zakonsko.user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
17.12.2007 14:26:04   
mojčca
Taška, včeraj sva se z Maticem igrala v zakonski postelji in ker je bil zaspan, sem dala dol žaluzije in je spal 1 uro, mami pa zraven.
Pa take črne misli, kot si jih imela, daj stran od sebe. Takoj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No, sedajle se mi pa že spet oglaša. Pa ta naš otrok sploh nič ne spi. Men se bo zmešalo. Pol naj pa kuham kosilo. Ja, dudo mu bom dala in nadaljujem s kuhanjem.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
17.12.2007 14:26:44   
Mojca B
hej,

tška sam, da ne bo tko k je blo pr Joni pred n-meseci... ponk pa iz zakonske štrbunk... pa zadekana z vseh strani.. joj mene je zdaj ko strah..

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
17.12.2007 14:33:56   
taška30
MojcaB, težko da bi padla, z dveh strani je stena, z ene višja stranica, na eni pa ograjica+povšter. Nog pa še ni odkrila. user posted image Sicer pa naša vedno 'glasno obvesti' da se je zbudila. Nikoli se ne zbudi na tiho in ordinira sama tam po postelji.
Mojčca, bom ubogala glede črnih misli.user posted image

Podiramo rekorde, spi že uro in pol.user posted image user posted image  Kar ne vem kaj naj sama s sabo počnem. Hodim sem in tja in čakam...sem se že čist odvadila tega prostega časa.user posted image user posted image

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
17.12.2007 14:34:52   
zoom zoom
Tudi naša zdejle spi že drugo rundo. PRvič je spala od 9h do 11.10, potem je pojedla, sva šli malo ven (ampak pri nas tako piha, da sva bili zunaj samo 15 minut), potem sva v miru pregledale reklame, se še malo igrale, je jedla skutko in od 14h spet spi.

Taška: zakaj pa ne bi pusila Mance v "vrtcu", saj je očitno, da ful uživa, pa še božiček,... se mi zdi, da bo potem ful vesela.

Spanje na zakonski postelji: jaz jo dam spat na najino posteljo ponoči, ko je in se mi je potem ne da prestavljat v njeno posteljo. Itak pa sem ponoči ponavadi sama oz. smo samo trije, ker moj dela.

Kosilo danes: se mi ga ne da kuhat. Sem zjutraj iz skrinje že vzela ven meso, ampak da bi ga pa zdej spekla se mi pa ne ljubi. Lačna nisem, starejši je tudi v vrtcu jedel, tamali sem kosilo že skuhala. Ampak bo treba, me bo moj spet čudno gledal, če ne bo kosila. Ta vikend sem kuhala samo za otroke. Ja pa kaj pol, če sem bila huda nanj.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
17.12.2007 14:42:29   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: taška30

Podiramo rekorde, spi že uro in pol.user posted image user posted image  Kar ne vem kaj naj sama s sabo počnem. Hodim sem in tja in čakam...sem se že čist odvadila tega prostega časa.user posted image user posted image

Če ti je dolgčas, ti kar pridi k meni. Naš pa ne spi in se dere, kot bi ga dajali iz kože. Ja itak, da je tečen, če pa je prvo rundo spal 10 minut, druga pa recmo 20????????????????????? Ja, a je lahko potem spočit??? Ne, ni šans.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
17.12.2007 14:45:13   
taška30
No, zdej se je pa zbudila. 1uro in 40 minut!user posted image user posted image user posted image
Se beremo še kasneje.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
17.12.2007 15:00:08   
ALESSA
Oj!

mojčca: ta volan sva Anelu kupila v Leclercu v MB. Je pa rdeče barve in ima rumen in zelen gumb za pesmice in zvoke, pa še en veliki gumb kao za užgat avto in dela brm, brm,brm + vibrira.

čokolino: jaz sem že začela našemu Anelu dajat čokolino in ga ima rad. Tak, da sedaj dobita oba zjutraj in zvečer čokolino.

darila: sva bila danes z Anelom malo po trgovinah in sem kupila darila, tak, da sem zaključila z nakupi za darila. Malimadvema pa sem že zadnjič kupila. Hvala bogu...  Anelu sem kupila poganjalca v obliki F1 - Ferarija rdečega  (ati fuluuuulllll veliki fan Schumacherja, pa mami tudi), Neli pa leseno 100 delno železnico. Si jo je ful želela. Smo bili enkrat v Tepanju na kremšnitah in jo imajo tam in se je ful igrala z njo.

po riti: ja tudi pri nas damo včasih po riti, če si zasluži. Pa ne pogosto, ker s tepenjem nič ne rešiš. Ampak včasih pa zaleže. Pa ne tisto pravo tepenje ampak klof po riti toliko, da ve , da ni prav. 

sneg: pri nas še kar naletava. 

Tako zdaj pa bom počasi morala it, ker je Anel ratal malo tečen. Mu malo teče iz noseka. Pa po Neli moram k mami oz. babici.

Se beremo!

LP

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
17.12.2007 15:14:39   
aischa
pozdravljene mamce

jaz sem pravkar spravila našega user posted image  v posteljo. tako zdaj pa imam eno uro samo zaseuser posted image .

sem sedaj par dni na forumu brala samo o alkoholu. sem večraj kar sosedo poklicala na user posted image  . tračkale sva do 1 ponoči in zraven spile kar 0.75 litra borovničk sem bila kar mal pijana.

Anja, 11.04.07, 2140g 45cm

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?