|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
16.12.2007 20:20:57   
thumbelina
Uf naš pa ima dane skljub driski, ki v bistvu ni več driska sam pač bolj pogosto sračka, pa mal g ašraufa, ker takrat cvili kot en maček, pa izgleda kot en kup rumeno belega pireja. O pa smrdi kot bruhanje user posted image .
Z možem sva delala plane za praznike in sva pogruntala da imamo premalo časa za vse stvari opravit (obiski, ogled lučk v Ljubljani, kakšno kosilo v kakšni gostilni...), no bomo že kako.
Zdajle pa grem pod tuš, ker se mi ob desetih sigurno ne bo dalo in bi se morala dobesedno prisilit....
Kaj je lonib, danes si pa nekam zgovorna, da ni za to kriv kakšen user posted image . Sam hecam se...

Se še javim kaj.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
16.12.2007 20:33:34   
ALESSA
Pozdravljene!

Sem nekaj prebrala ampak ne vsega. Vas še bom. Vas komaj dohajam.

Moram vam povedat, da sva z možem bila včeraj po 3 letih sama na večerji. Sem teto zaprosla, da je prišla Neli in Anela popazit. Je bilo ful dobro. Sam sem se na začetku počutla, kot, da sem na 1. zmenku. Sem se hitro navadla. Morava ponovit. Je teta rekla, da se nobeden ni zbudil in, da sta skozi spala. Sva šla ob 20.00 uri in sva bila doma ob 11.15 uri.
juniorka: Ja, bi bilo super, če bi se dobile na kaviciuser posted image . V Sl. Bistrici, Pri belem konju (bivši Smash, zraven stare telovadnice). Bi mi pasalo kar ob 11.30 uri. Javi mi.

Se čujemo!user posted image

LP!

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
16.12.2007 20:38:35   
Anonimen
hojla!
obe že spita, jaz pa gledam pop tv - slučajno je prižgano no, in je od Psihomodo pop - Friiidaaaa - joj, se spominjam, kako smo ga včasih user posted image - joj, kako lepi spomini user posted image  -  se mi kar stoži po teh starih časihuser posted image

a imate ve zdaj tudi drugačno barvo??? prej je bla oranž, zdaj pa modra??? ali pa je to od onega user posted image , ki sem ga prejle ruknila - ma mi je ful pasalo....
saj drugače ne bi, ampak ko sem čaralo s tistim pecivom - ki mi itak ni gratalo brez kvasa - sem ostanek pira kar spila, da sem malo pomirila živčkeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1728
16.12.2007 20:41:05   
Anonimen
Sva šla ob 20.00 uri in sva bila doma ob 11.15 uri.

uuuuuu alessa - to pa je bil rekorduser posted image  - ali si mislila ob 23.15??????

(odgovor članu ALESSA)
  Neposredna povezava do sporočila: 1729
16.12.2007 20:50:57   
smotka lonib
thumbelina!
Č bi kej prevč spila, pol me sigurn ne bi blo tle gor, ker bi ziher forum zgrešilauser posted image , pa še računalnik bi najbrž bil pijan od mojih hlapov.

čas pa res hitro mine. tud jest imam ful planov, pa jih vseh ne bom uresničila.

alessa!
super, da sta s tvojim uživala na večerji.user posted image user posted image user posted image

zdej pa Zala zeha in jo nesem spat. se pol oglasim.

čao!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
16.12.2007 20:54:15   
hariba
Ja jaz sem tudi gledala zakaj imam zdaj modro. No prav torej ni krivo tisto malo ruma, ki sem ga dala popoldan v kremšnite, ki sem jih spekla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
16.12.2007 21:02:26   
thumbelina
Ehhh, naš je že začel user posted image , kar nekaj jokca in se jaz glih odpravim v sobo da mu dam dudo in utihne. Bom očitno spet dežurala celo noč user posted image . Jahnimaš kaj to so pša sladkosti materinstva user posted image . Midva tud gledava POP, pa saj sta karkulska tipa, na vsake toliko je kakšen hec res prehud, ampak saj pravim, je kr kul, meni je bolje kot Mario user posted image .

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
16.12.2007 21:05:25   
ALESSA
valika: ja, sva prišla ob 23.15!!!!!!!!!!user posted image

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
16.12.2007 21:17:34   
gaja*
hej hoj punce
Hvala vsem za čestitke  user posted image . Mi je prav lepo minil dan... Tale user posted image mi bo pa mal večerne načrte porušla  user posted image .

Sem zdaj za nazaj brala malo.
Lilka: ajoj, upam, da je s tinknino roko že vredu. Hvala za novoletno voščilo, Uroš je rekel, da ste ful face  user posted image

Valika: midva sva dala najni user posted image v spomin na stare čase ime Frida user posted image

A je še katera tu za čvekat?

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu ALESSA)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
16.12.2007 21:21:24   
Anonimen
thumbelina - joj,  to pa je hudo.  upam, da boste vsaj malo spali to noč

se je sedaj vmes lara jokala, sem jo vzela ven s posteljce. sem ji dala eno svečko v ritko, saj se mi zdi, da nas mantrajo zobki. sem ji še naredila mleko, pa ni htela pit, čaj pa je spila. upam, da bomo mi tudi spali kaj ponoči....

Neposredna povezava do sporočila: 1735
16.12.2007 21:29:46   
smotka lonib
Prejle, ko sem nesla Zalo dol, sem ugotovila, da ima v plenici nekam čudne vonjaveuser posted image . Seveda se je gospodična spet podelala in to po kopanjuuser posted image . Zdejle sem jo še podojila (pred eno uro je jedla grisolino) in dala spat.

Sem se pa dons šla za frizerja in se pobarvalauser posted image . Sem si dala gor rdečo barvo (prej sem imela gor črno barvo-drugače pa imam temno rjave lase). Prov dobr je izpadlo, ker imam rdeče tam, kjer je narastek, konice pa so črne. Pol sem pa še Nejca s črno pobarvala (mulc je hotu črno barvo).

Sem tok user posted image , da kar grem user posted image . Ponoči sem bolj slabo spala, ker mojega radiatorja (beri dragega moža) ni bilo poleg mene.

user posted image

(odgovor članu ALESSA)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
16.12.2007 21:39:38   
sabri
Oj ste kar nekaj pekle danes, jaz pa gledam Ladota in Jurija, sta mi user posted image , sploh pa Frida a valika, jaz sem malo futrala in sem jo hotela uspavat pa sem slišala frido, sva šle k očiju plesat, joj  se mi je zaluštalo. Sem rekla, da zdaj ko se ornk vsi pozdravimo, pa res začenmo uživat, vsaj da se zdaj pozna VESELI DECEMBER.
Alessa: dolgo nista bila sama zunaj ja, paše ane, midva zadnjič ko sva šla sva kar rabila da se navadiva, je blo kar čudno n začetku.
juniorka: cukerček mali, moram se naučit slikice poopat še jaz.
Aha, konec reklam, grem gledat.

(odgovor članu ALESSA)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
16.12.2007 21:47:36   
gaja*
O punce, men je pa kr  user posted image ko pomislim, da ma moj user posted image zaključek to soboto. Groza, sva se še vsako leto  user posted image , ko je prišel domov oz. ko sem šla po njega, ker je bil vedno živ obup!! Presneto  user posted image

Thumbelina: želim vam mirno noč  user posted image

Lonib
: nadoknadita  user posted image

LP

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
16.12.2007 22:04:22   
sabri
Gaja: v kakem smislu obup, a v  user posted image ?
Ampak sta Anjo mal prišparala na koncu a? A je katera gledala?
Si pa ne upam delat načrtov za ta teden ko je moj še doma, ker sem tisti dan, ko sem padla skup, ful splanirala in eto...Bi pa rada šla v LJ pogledat lučke pa v štacuno morava po darila pa na kako pivo sama...Sem ko  user posted image .

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
16.12.2007 22:06:58   
thumbelina
Punce mogoče so pa vaše želje po mirni noči zalegle, srčno upam, ampak od tazadnjega jokca je minilo kr nekaj časa in upam da tako ostane še naprej. Imam pa pripravljeno municijo(beri flašo vode, dudo) tako da sem pripravljena na boj z našim mulčkom. Pa saj ni tok hudo. dokler ga duda in voda pomirita in zaspi nazaj je vse ok. Če pa hoče jamrat in bit buden kakšno uro, potem pa zgubim živce.

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
16.12.2007 22:11:01   
sabri
thumbelina,tudi jaz ti želim mirno noč, ker vem kak zgleda, da je pokonci kake štiri ure, teb pa ni jasno zakaj že...

Neposredna povezava do sporočila: 1741
16.12.2007 22:14:06   
thumbelina
He he men itak ni jasno pri našem, da se ponavadi ko je hudo zaspan in smo kje drugje kot doma in se mulc raje tri ure dere kot jesihar kot pa da bi preprosto...

ZASPAL user posted image .

aMPAK RES NAŠ ČE NI V SVOJI POJSTLI SE RAJE DERE KOT DA BI SPAL.  nO zdaj sem pa še črke zašuštrala
Evo je že začel cmerat.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
16.12.2007 22:15:18   
gaja*
Sabri: tvoj kozarček od šamšanjca bi jaz zamenjala z  user posted image   user posted image   user posted image . Ja, katastrofa. user posted image

Tako, zdaj pa še enkrat vsem mirno noč  user posted image

Sladke sanje

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
16.12.2007 22:20:36   
sabri
No zdaj mam pa jaz skoraj samogovore, kar se ne morem odlimat od računalnika, mi je pošla volja do učenja, pa še nisem dobila datuma, kdaj imam izpit. Zgleda da drugače ne gre, kot da dobim datum dva dni prej, pa da se začnem učit, ko mi kuzla v rit skače, sorry izrazu, je star-user posted image

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
16.12.2007 22:21:02   
thumbelina
Tudi od mene lahko nočko.
grem še malo poležat, pa pocrkljat se, česa več pa ne pričakujem, ker smo že sinoči... Pa smoizpolnili tedensko kvoto user posted image .

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
16.12.2007 22:22:24   
sabri
thumbelina: naša isto, menca učke, itak jih tud ne odpre, ampak vpije pa ajooooooooj, na polno. Ene par minut, potem pa zaspi.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
16.12.2007 22:28:12   
sabri
Aja, vse nekaj omenjate  user posted image , kaj je že to???Da se sploh ne smem spomnit, kak je bilo pred nosečnostjo, prej takole  user posted image vsak dan, ali skoraj vsak dan, zdaj pa  user posted image , mi sploh ni jasn zakaj.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
16.12.2007 22:47:27   
ALESSA
a mi lahko katera pove kako ste spravile te slikice na RR,te zraven sporočila oz. teksta.user posted image

Hvalauser posted image

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
16.12.2007 23:24:56   
taška30
Čeer,
a danes se tud kaj pije tuki gor?user posted image Kje pa je naša pivska kolegica Mojčca?!? Nekam molčeča danes.user posted image

Ful luštne slikce lepite, enkrat sem jaz tud že poskusila preko tega Shrani.si, pa mi neki ni delalo, bom še kdaj probala.

2 dni ima naša Julija novo finto, ki mene blaaaazno spravlja ob živce. In sicer tlačenje rokice v usta med hranjenjem. Sploh ne vem v čem je fora, drugače si nikoli ne tlači rok v usta, ampak ko dobi polno žličko v usta, takoj za njo stlači še eno roko, no prste.user posted image  Stvar ne bi bila tako moteča, če ne bi potem s to zamazano rokico opletala naokoli in je usrano VSE okoli nje (stolček, mizica pred njo) in na njej (oblačilca, laski, lička, čelo, oči, ker se vmes še malo oči pomaneuser posted image ), sploh pri špinači je žurka!
Kaj pa vaši delajo med hranjenjem? Včasih ji dam kakšno igračko, samo vse hoče stlačit zraven v usta, tko da ne gre. Še najbolj je mir, če ji pojem zraven, ampak tako poudarjeno in pokam face.user posted image

MojcaB, fouš, fouš, fouš, samo to bom napisala.user posted image user posted image
Fridaaaa, je bila moja kraljicaaaa, ja tud mi smo ga na to žural, sploh na un del: 'pod nama su pucali krevetiiiii, Frida, Fridaaaa'user posted image , ker se je ene parkrat res zrušila postla v študentski sobiciuser posted image , OK, je bila že stara in preperela.user posted image  Ah, kje so tisti časi.user posted image

Sabri, pejd se učit.

Eh, grem proti krevetu. Bom jutri kaj več napisala.
pa pa

(odgovor članu ALESSA)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
16.12.2007 23:44:28   
hariba
o frida kje so že ti  časiuser posted image Takrat sem bila pa še mlada. Še bolj smo pa noreli na ružžice od prljavog kazališta, pa na tek je 12 sati od e.t. Spadam k malo starejši generaciji že.
hranjenje ne roke v usta ne daje takrat, ampak z njimi tolče po mizici, včasih ji uspe tudi žlico zbit  ko ji v usta nesem in je potem ravno tako vse pošpricano, če pa ji dam v roke žlico  ali igračo pa tako tolče z njo po mizici, da bi rabla jaz vato v ušesih. No a vsaj moje žlice ne lovi takrat. Ja pa bog ne daj da skledo odložim na mizico jo takoj obrne okoli. Ja frutolina ap gospodična ni marala, očitno čuti da ni z mojim mlekom. Jogurt z nadrobljenim kruhom je pa cel zmazala.
No enkrat se je že zbudila po 21h in z dudo zaspala nazaj. Grem sapt predno bo spet kak alarm. Kaj bi dala, da ga do 21h ne bi bilo.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?