taška30
|
Čeer, a danes se tud kaj pije tuki gor? Kje pa je naša pivska kolegica Mojčca?!? Nekam molčeča danes. Ful luštne slikce lepite, enkrat sem jaz tud že poskusila preko tega Shrani.si, pa mi neki ni delalo, bom še kdaj probala. 2 dni ima naša Julija novo finto, ki mene blaaaazno spravlja ob živce. In sicer tlačenje rokice v usta med hranjenjem. Sploh ne vem v čem je fora, drugače si nikoli ne tlači rok v usta, ampak ko dobi polno žličko v usta, takoj za njo stlači še eno roko, no prste. Stvar ne bi bila tako moteča, če ne bi potem s to zamazano rokico opletala naokoli in je usrano VSE okoli nje (stolček, mizica pred njo) in na njej (oblačilca, laski, lička, čelo, oči, ker se vmes še malo oči pomane ), sploh pri špinači je žurka! Kaj pa vaši delajo med hranjenjem? Včasih ji dam kakšno igračko, samo vse hoče stlačit zraven v usta, tko da ne gre. Še najbolj je mir, če ji pojem zraven, ampak tako poudarjeno in pokam face. MojcaB, fouš, fouš, fouš, samo to bom napisala. Fridaaaa, je bila moja kraljicaaaa, ja tud mi smo ga na to žural, sploh na un del: 'pod nama su pucali krevetiiiii, Frida, Fridaaaa' , ker se je ene parkrat res zrušila postla v študentski sobici , OK, je bila že stara in preperela. Ah, kje so tisti časi. Sabri, pejd se učit. Eh, grem proti krevetu. Bom jutri kaj več napisala. pa pa
|