|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
16.12.2007 11:06:06   
smotka lonib
MojcaB!
user posted image super, da si se odklopila. nikar ne imej slabe vesti zaradi otrok. otroci niso nič prikrajšani, če so kakšern dan v varstvu pri starih starših.

hariba!
vidim, da si ti tud uživala na žurki. jest sem bila nazadnje ful pijana,user posted image ko sem imela dekliščino pred 10 leti. sem cel dan objemalauser posted image 0d takrat se ga nisem več napila.
moj zdejle user posted image . upam, da ni kej pomešal in skuhal kuhano vino namesto juhe. grem v kontrolo.

čao!

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
16.12.2007 11:29:12   
bojana1
Dan!
Evo me je včerajšnji žur na RR čist utrudiluser posted image ,sem tok panachejev spila da mi je bilo slabouser posted image Je pa fajn občutek,sobota žvečer,otrok spi ,ti pa čvekaš tako kot bi v lokalu sedelauser posted image bravo user posted image pa še kdaj!
Sneg-pri nas je vse belo,ceste so pa suheuser posted image .Včeraj je Luka gledal snežinke in bil čisto navdušen, je skoz govoril uuuuuuuuuuu
Gaja-ti si kr dej duška,mi smo že včeraj na tvoje zdravje pileuser posted image
Zoom zoom-full dobra slikicauser posted image  a se ni nič bala trobenticeuser posted image
Hariba-super,da si se fajn imelauser posted image ,pa tvoj user posted image se je kr znajdu za večerjo-še posebej dober če ji pol ni bilo nič.Ja mleka pa imaš mogoče premalouser posted image
Mojca B-to deliuser posted image user posted image je fajn čut da si si po tolikem času dala duškauser posted image
+9kg-ja kje jih pa imaš-sej se ti nič ne vidiuser posted image
Lonib-škoda ,da je imela Zala žurko-če ne bi lahko prišla k nam na žuruser posted image A pravš,da mrh pa ni bilo,pa da je bilo polno hlapov in smrčanjauser posted image sem se nasmejala,ker je moj tudi tak ko ga mal rukneuser posted image sam jaz ga nimam kam poslat spat,pol ga pa celo noč rukamuser posted image
Zdej gremo pa k babiki na kosilo,pa se še javim!!!

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
16.12.2007 11:39:20   
Anonimen
hojla!
super, kolko ste načvekale že včeraj in danes!!!user posted image  takšen včerajšnji čvek je ta pravi  - bravo punceuser posted image

gaja - vse najlepše za tvoj rojstni dan, ter da bi se ti uresničile prav vse skrite želje user posted image

uf, 26 - kje so že ta letauser posted image  - takrat sem bila jaz še tako user posted image user posted image - o otrocih - niti pomislila nisem.....

lilka - joj, kaj se je to zgodilo tvoji tinki? res dobro,, da se je tako dobro izšlo in da ni bilo hujšega!!!user posted image

zoom-zoom - ja, tisto s slikico pripopat - to sem jaz že lansko leto dobila in je blo ful scensko - jaz sem se tudi tako nasmejala zraven user posted image

(odgovor članu hariba)
  Neposredna povezava do sporočila: 1703
16.12.2007 11:52:42   
Anonimen
zoom-zooom - lepa slikica tista s fifiuser posted image

mojcaB - super da si enkrat odklopla!!! še večkrat tako - sedaj veš, da še nisi pozabla in bo treba še kar parkrat ponovit - da slučajno ne pozabišuser posted image user posted image user posted image !!! meni pa bi tudi trebalo eno brco v rit, da bi se nekam spravila. ampak se mi taaaako ne da. ko pa zvečer komaj že čakam mojo user posted image

aja, skoraj sem pozabila, hariba ti si tudi žurala - bravo punce user posted image

lonib - ne vem, če nista najinadva včeraj skupaj žurala. moj je prišel tudi ob 3.00 domov - se je celo sam pripeljaluser posted image - sem imela ponoči že spet user posted image . joj ta veseli decemberuser posted image . je tudi prespal kar na kavču user posted image - ker durgače bi me tri verjetno user posted image od njegovih vonjav

moram iti kuhat kosilo, saj mi ena tečka tu tečnari, da je lačna, ta druga tečka pa trenutno user posted image

(odgovor članu zoom zoom)
  Neposredna povezava do sporočila: 1704
16.12.2007 11:58:33   
*piškotek*
Samo toliko da se pofočkam.

Sem čist adijo danes, zaspana, kot bi ga še jaz žurala z vami, no saj na nek način sem ga, ko sem se tle na RR-ju pasla. user posted image user posted image user posted image

Sicer pa bravo punce za odklop!!! Jaz imam pa trenutno sam take prijateljice okili sebe, ki imajo še bolj majhne otročke, pa niso še tako zverzerane, da bi jih pustile očijem doma v varstvu. user posted image user posted image user posted image  Sicer pa tudi jaz že res komaj čakam da se nekam spravim!!!! Ker drugače se mi bo še počas utrgal. user posted image user posted image user posted image

Zdej pa moram it, me že user posted image  nestrpno pričakuje v postelji, mi je zdajle 1,5 ure spal (zgleda da ga je včerajšnji izlet zmatral user posted image user posted image user posted image ), jaz sem pa res danes lepo v miru vse za kosilo pripravila in juha je že skoraj kuhana.

Se beremo... Lep dan vsem. user posted image

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!
------------------------------------

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
16.12.2007 12:17:57   
thumbelina
Hej, naš mulček pa že dve uri spi
Bogec, ko je pa driskal ponoči.

Sicer ste pa tako zgovorne, da vas sploh ne dohajam. jaz sem tačas, ko je spal izrisala en kroj za eno bluzo initak pogruntala, da vifra 44 zame no go, ker me je tok čez joške, da sem morala cel kroj povečat in zdaj bo po moje ko bom sešila vse fovš. Ehh pa te klinčeve kile. Ampak jaz taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaako rada jem user posted image . Ni da ni, jaz se včasih že zvečer veselim, kaj bomo naslednji dan jedli za kosilo user posted image .

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
16.12.2007 12:48:36   
Anonimen
evo, a nisem brzinska??? user posted image sem že skuhala, pa najedle sma se tudi. in to v 50 minutah odkar sem šla kuhat. smo imeli kuhan grah, riž, pohane piščančja prsa, solata.
ta mala bo pa najprej dobila zelenjavno juhico ko se zbudi, pozneje pa še pire in eno zelenjavno omakco od zadnjič, ko sem delala zajca v omaki, in sem si kar za 3x vstran vzela in vrgla v zmrzovalnik - upam, da bo OK? in da bo dobro...

(odgovor članu thumbelina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1707
16.12.2007 12:54:41   
Anonimen
da vam pokažem našega prvega snežaka letosuser posted image :

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1708
16.12.2007 13:02:48   
emina83
ooooooooooooo a tak da vam dogaja zvečer, no danes če boste spet gor se vam pridružim, ker js sm itak ena vlka sova, sploh ne morem spat.

punce, pa ve ste svetovne face, sm skor umrla od smeha ko sem vas brala. tud js ga že taaaaaakkkkk dolg nisem žurala, pa se mi ful lušta.res ful. bo treba kej ukrent, sploh zdej ko je veseli december.

no ko smo že pr veselem decembru in pijači, men moj dans navsegodi zjutri: čuj, dej a boma ene borovničke ruknla;
ga pogledam čukast: ja ka pa je s tabo
on:ja pa dej no če se mi jih pa tak lušta
ja, zgleda da je res neki v luftu da vsi kr o alkotu razmišljamo!!!

eh se še kaj slišimo danes. pičim za jest dokončat!

dijo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
16.12.2007 13:11:41   
Anonimen
evo, in to je mene naredila, ko sem bila še noseča z larouser posted image user posted image user posted image user posted image , ker me je fuuuuuul pogrešala pri takih in drugačnih norčijah...

user posted image

user posted image

(odgovor članu emina83)
  Neposredna povezava do sporočila: 1710
16.12.2007 13:18:52   
zoom zoom
Bojana: ne naša je ko ju je zagledala (FIfi in Trobentico) začela kar vriskat zraven in stegovat roke, da bi šla k njima, tako, da sem jo dala potem k Trobentici v naročje (je bila FIfi preveč zasedena), samo na slikci se ne vidi dobro njenega navdušenja (jo je kar božala, pa cvetke hotela dat v usta, se na ves glas smejala,...), ker je ravno v tistem pogledala trmajočega bratca, pa slikali smo s telefonom.

Jaz sem zmeraj jezna, ko mi ne uspe kakšna slika ful dobro in ne moreš kar v nedogled slikat, ker je bila valda ful gužva. Najraje imam, da s svojim fotičem lahko slikam in slikam in naredim res ful dobre slike. Samo če te pa kdo priganja pa slikaš in imaš kar rata. Pa še slika s fotičem ali pa telefonom je tudi čist druga.Sicer pa, če pomislim, kakšne slike so bile včasih, ko ni bilo digitalcev.

Napišem še kaj kaseje, ker  se tamala dere v postelji in noče zaspat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
16.12.2007 13:29:01   
zoom zoom
Semže nazaj. Upam, da bo zaspala.

VAlika: pri vas imaste pa res ogromno snega, da lahko take snežake naredite. Pri nas je spet vse zeleno.

Je pa danes naša pojedla abnormalne količine hrane za kosilo. Pojedla je 1,5 zajemalke juhe z gresom (ki sem ga btw sresla v juho preveč in je bila skoraj gresna juha (kot mlečni gres)user posted image , potem pa še 150 ml krompirja, brokolije in purana. Meni se to zdi ogromno. Pa še pred spanjem (1,5 ure po kosilu) je potem poila še en deci mleka.

Še najpomembejše sem pozabila. Pa že cel dan neki čvekam: Danes pa mi praznujemo 8 mesečnico. Joj kako gre čas hitro. Pa še to. V osmih mesecih nismo pridelali niti enega zoba, se ne znamo sami vsest, plazit tudi ne, obračamo se samo v eno stran,... Ampak saj to ni važno. Važno, da smo zdravi. Trkam, da ne bomo jutri spet kaj zbioleli.

Nič ni zaspala. Spet tuli. Bom končala.

Neposredna povezava do sporočila: 1712
16.12.2007 13:40:10   
smotka lonib
Hojla!

valika!
vidim, da ste pri vas naročili veliko snega. A ste ga plačali s kartico MASTERCARDuser posted image !?

zoom zoom!
Ful dober link. Smo se ful nasmejali. Sem Vanjin in Zalin obraz dala noter, pa se je Vanja tok smejala, da sem se pol jest njej.

Moj user posted image  je še mal v komi. On bi kr sredi dneva user posted image . Sem mu rekla, da nimamo tok snega, da bi v tem času otroke poslala ven delat snežakauser posted image . Itak je njegov one tud še v opojnih substancah in da moja piška tega ne bi user posted image prenesla.user posted image
Sem zdejle po kosilu posodo pomila in pospravila, pol sem pa še user posted image . Zdejle slišim, da se je Zala zbudila. Bomo šli ven na sprehod, moj in Nejc pa mal v hribe, da se moj znebi alkoholnih hlapov.

Se še pol slišimo.
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1713
16.12.2007 15:43:15   
hariba
Moj je šel s tavelikimi na bližnji hrib delat snežake,  kepat,pa z lopato se spuščajo, pa smuči imata Denis in lara zraven pa kaj vem kaj še vse počnejo. Skratka čisto so nori, ker je sneg zapadel. Sem jim obljubila, da če bodo imeli vsak dan cel teden pospravljene sobe gremo naslednjo soboto na Roglo smučat. No midve sva z Zojo šli domov, ker jo je zebst začelo in je user posted image . Zdaj pa že ene pol ure spi, jaz sem pa kuhno malo pospravla.
zoja je tudi danes ful kosila pojedla, skoraj polno skledico goveje juhe z ribano kašo, grahovo omako in pire krompir. Mesa ji pa danes nisem dala. Ji ga dam 4-4 krat na teden, 1-2 krat pa nekja z rumenjakom. danes je  to v ribani kaši dobila. Kolikokrat pa ve daste jajce in meso?

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
16.12.2007 15:46:30   
juniorka
Gaja- vse najnajnajboljše!!!!!!!!! Si pa prava mlada mamica!
Meni noče v album slik naložituser posted image !
No, tole je naš junak- da probam!
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1715
16.12.2007 15:50:53   
smotka lonib
hojla!

mi smo že s sprehoda nazaj. madonca, kok je user posted image . sem imela oba tauser posted image   prsta čist zmrznjena. zala je bila oblečena kot eskim. smo šli gledat, če nam je kdo user posted image naše mlade smrekce, ki smo jih zaflancali.

bojana1!
Moj drugače vsak dan rednouser posted image . mu ponoči skoz govorim, da se mora na bok obrnit, pol se pa ful razjezi user posted image . samo kadar pride iz žurke, ga pošljem v dnevno spat, ker takrat bi pa zamaške rabilauser posted image .
moram nehat, ker je Zala zasmradila prostoruser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1716
16.12.2007 16:02:38   
aischa
spet en dolg roman za prebratuser posted image   in ve še  do sedaj niste napisale 200 strani v 8 mesecihuser posted image

očitno pa je da smo nekatere mamice zelo ponočnjakarce gratale zraven naših otrok. kar ne moremo in nemoremo v user posted image

Gaja user posted image  

punce kje najdete vse te smeške. imate pa res full smisla za user posted image  

glede kmetije  pa se totalno strinjam s tabo zoom zoom ,kaka lepa slikca malo velika ampak se vidi bistvo.user posted image user posted image  čestitke tudi tvoji hčerki za 8 mesecev. glede tega razvoja ko si napisala pa ti povem mi smo na istem samo še sedet zna

hariba tudi moja hčerka obožuje hrenovke, tako si je zapomnila kaj je dobro da tudi korneček zamenjuje za hrenovko, ampak po  proba je pa sevedauser posted image

hrane ji sploh nisem pasirala ker potem ni hotela jest. malo smo se od začetka matrali z rezanjem sedaj pa sploh ni več problem. glede pitje pa naša obožuje kozarce seveda je na prvem mestu flaška ampak kozarca ali šalčke se pa tudi ne brani.

ej punce ki se pritožujete glede suše. jaz pa moram rečt da od poroda naprej user posted image  tako pogosto kot še nikoli pa tudi na kvaliteti se pozna

danes zvečer je doma tako da user posted image

Anja, 11.04.07, 2140g 45cm

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
16.12.2007 16:55:56   
smotka lonib
Mojčca!
Kje pa si dons? A si zamenjala noč za dan? da nauš drug teden na user posted image  spala za mizo,user posted image ostale bomo pa user posted image . če boš zaspala, ti bomo pa poslale godbouser posted image .

juniorka!
Kok je fleten tvoj fantiček.

moram nehat!

(odgovor članu aischa)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
16.12.2007 17:06:55   
hariba
aisha brisali so nam ful strani tudi med drugimi. Res pa je da iamjo na drugih forumih veliko krajše poste in posledično tudi več strani.
Zojina najnovejša finta že par dni je, da se v postelji zaletava z glavo v stranico in to ful da kar mene glava zaboli, ko jo gledam. Sicer se spomnim, da je tudi tavlik se tako ritmično pozibaval in zaletaval, a ne vem, če z tako silo. A se vaši tudi?
Grem  Zojo previt, je spet ful posračkana in se ji vse razleze, ker se plazi, pa vstane pa se vrže spet na rit

Neposredna povezava do sporočila: 1719
16.12.2007 17:11:23   
Anonimen
hojla punce!
kak sem jezna!!! sem se spravila pečt enega peciva, in si že vse pripravim, potem pa ugotovim, da je kvas zanič!!! sosede ni blo doma, tako da sem sedaj nekaj experimentirala s pivom, ma bomo vidli, kakšno bo, potem pa še vedno lahko vržem vstranuser posted image

glede snežakov pa niste dobro razumeleuser posted image , tisti majhen je od letos, tisti veliki pa so sicer tudi od letos,  ampak od meseca marca, ko sem bila še noseča, in me je eva naredila kot debelega snežaka, ker me je full pogrešala pri zimskoh vragolijah...

juniorka - super ta tvoj nelson - pravi lepotec

tečke so okoli mene, tako da moram končat....

aja, ajscha - smo mele že koliko???? strani (se ne spo,mnim več) - v glavnem fulll, pa so nam jih zbrisali...

Neposredna povezava do sporočila: 1720
16.12.2007 17:54:25   
aischa
kak so vam zbrisali straniuser posted image

jaz sem danes pri tamali začela probavat domače kravje mleko. bomo očitno ji je dobro &lt;img src="http://www.smeski.com/razni/prehrana/4444.gif" border="0" alt="www.Smeski.com\">');MM_setTextOfLayer('copytext2','','user posted image ');MM_goToURL('parent','#vnos')" height=33 alt="Klikni desni gumb miške in Shrani sliko kot!" src="http://www.smeski.com/razni/prehrana/4444.gif" width=37>
sem ji dve žlički za probato  pa bomo videli kaj bo jutri če bodo kakšne pikice

Anja, 11.04.07, 2140g 45cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
16.12.2007 18:14:09   
smotka lonib
Hojla!

]user posted image

Ne rata mi slikce gor nalimat.

(odgovor članu aischa)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
16.12.2007 18:15:28   
smotka lonib
ops, pa mi je ratalouser posted image user posted image . To sta Vanja in Zala pod smrekco, Nejca pa ni blo tko, da jih moram še enkrat vse tri skupaj slikat.

čao!

Neposredna povezava do sporočila: 1723
16.12.2007 18:40:36   
smotka lonib
Aprilčice, kje pa ste vse?user posted image . jest bi čvekala, pa nikjer nobene. Grem na en user posted image . ne pri ampak radler.

Čao!

Neposredna povezava do sporočila: 1724
16.12.2007 19:00:10   
hariba
ful lušna slikica lonib!
Lari sem lase prala, zdaj grem pa Zoji dat frutolino, da vidim, če bo danes jedlauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?