|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
16.12.2007 0:06:44   
mojčca
Sedaj pa res lahko noč.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
16.12.2007 0:17:48   
sabri
Ah sem vas zamudila, res se moram še letos dobiti na decemberskem čveku v živo. Nočko

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
16.12.2007 8:03:55   
mojčca
Jutro. Za vse neprespane, utrujene user posted image .

Jaz in Manca sva že pokonci, moški del pa še spi. No, slišim, da se Matic nekaj oglaša, ampak mislim, da bo zaspal še nazaj. Bomo videli.

Pri nas še kar pade sneg (ampak čisto na izi).

GAJA, vse najbojlše za tvojih 26 let user posted image user posted image user posted image , pa po pameti user posted image , da ne bo takšen rezulatat user posted image .

Grem po Matica, bi gospodič tako kot sestrica rad gledal živ žav.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
16.12.2007 8:39:43   
zoom zoom
Živjo,

ste imela pa čvekalno noč danes. Jaz sem šla spat že ob 22h. Ste me pa kar malo azočarale, ker ste povedale, katera je zmagala na kmetiji. Sem si včeraj dala snemat, ker nisem mogla več gledat in sem hotela pogledat ob prvi priliki, zdej pa ne bom, ker mi ni več zanimivo. Mi je pa Daša popolnoma antipatična.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
16.12.2007 8:41:29   
zoom zoom
A se čmo nekaj zmenit, in sicer da do novega leta pridemo čez 100. stran. Saj to lahko hitro naredimo, samo vsak posamezen odstavek ali pa po dva napišeš na post in potem napišeš v 5 okenc in ne samo v enega.

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
16.12.2007 8:44:20   
zoom zoom
Je pa današnja noč pri nas izgledala nekako takole. Oba sta zaspala malo po osmi in tamala se je prvič zbudila ob 5.45. Sem mislila, da je uro okoli enih, ker sem bila še čist zmatrana in zaspana pa pogledam in je bila ura že ful. Se nič ne pritožujem. JE potem popila mleko in zaspala nazaj do 7.40, ko jo je zbudil starejši, ko je vstal. Valda zdej vsak dan zjutraj prileti k meni pokazat, da je suh in potem seveda glasno se hvali in hoče čokolado.

Neposredna povezava do sporočila: 1681
16.12.2007 8:48:21   
gaja*
dobro jutro
Pr nas na koroškem je ful snega nasulo  user posted image . Me prav zanima kak se bomo iz bajte spravli.  user posted image   so že, sam to pri nas nardijo bolj tak, proti približno. Se vidi, da smo bogu za hrbtom doma  user posted image

Taška: si mi kr polepšala jutro, ko sem brala tvoj monogovor  user posted image Ful dobro. Zdaj pa le glej, da ne boš uporabljala teh besed prepogosto  user posted image

Ko sem zdaj brala, kaj vse ste spile in kaj bi spile, se mi je že zdaj (ob pol devetih dopoldneuser posted image ) zaluštalo enga red bulla  user posted image . Bi ga kr ruknila.

Gaja in ati zdaj v postelji na veliko solirata oz. cvilita. Kr neki. Mi gre že prav skozi ušesa  user posted image
No, moj pametni user posted image je včeraj pustil  user posted image zunaj. Po vsem najinem  user posted image je še vedno prepričan, da je boljš, če more zdaj avto spucat in da ima parkirplac čist, kot da bi pred garažo pokidal user posted image   user posted image   user posted image Res bi ga !!

Tak, zdaj pa morm it, me gaja že kliče user posted image

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
16.12.2007 8:50:10   
zoom zoom
Prekuhana voda: jaz jo ne več, ampak direkt iz pipe ji pa tudi ne dam (ker jo take tudi jaz ne pijem), ampak imamo Brita vrč, ki prefiltrira vodo in je če recimo prekuhaš vodo iz pipe in Brite je res občutna razlika (po videzu in okusu). Jaz tega vrča ne dam stram.
Moja mami pa recimo iz Brite vode ne mara, ker ji je ful zanič okus.
Na začetku se je tudi meni zdel drugačen okus (brez vodnega kamna), tak bolj sladkast in se mi je tudi zdelo zanič, zddej sem se pa navadila in ga ne dam.

Smo pa včeraj bili na predstavitvi pirotehničnih izdelkov in je tamala, dokler ni postala zaspana ful gledala, potem je pa ratala takooooooo tečna in smo pred "tavelikimi " raketami spokali domov. Sicer je pa tudi snežilo in je bilo mrzlo. pA še starejšega je lulat in je šel stoje (doma se na stranišču vedno vsede) in valda ker ni znal se je poscal po hlačah. Še dobro, da sem mu pod hlače oblekla žabe, da sem mu potem hlače hitro slekla, da ni zmrznil. Žabe so na srečo bile suhe.

Neposredna povezava do sporočila: 1683
16.12.2007 8:52:05   
gaja*
Mojčca: hvala user posted image user posted image user posted image
Obljubim, da bom po pameti.  user posted image . Ampak tak  malo  user posted image    user posted image se mi pa že lušta user posted image user posted image

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
16.12.2007 8:52:22   
zoom zoom
Sneg: pri nas sicer sedaj sneži, ampak ga čez noč ni veliko napadlo. Sicer se vidi, da ga je malo, ampak trava se pa še vedno vidi, da je zelena.

Zalbi: še amlo pa bste preseljeni. Kdaj točno računate? A potem kaj častiš?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1685
16.12.2007 8:53:59   
zoom zoom
ALkoholne pijače: jih ne pijem, ker so mi čist zanič. Podobno kot pri Taški. Pa me včasih kdo prav čusno gleda, ko rečem NE HVALA:.

Moram zdaj končat, se je že naveličala na tleh ležat. PRi nas o plazenju še vedno ne duha ne sluha.

Neposredna povezava do sporočila: 1686
16.12.2007 9:14:59   
thumbelina
Hej dobro jutro babnice žurerske. No naš je pa skoz doma, v bistvu gre sam parkrat na leto zvečer ven, tko da sama sem pivo pila enkrat enega dopoldneva ko sem bila že naporodniški pa še zmeraj Matevž v mojem trebuhu. SOnce je sijalo, jaz sem semartinčkala  na soncu, in ppila sem pivo (brezalkoholno). Nasploh sem se tok odvadila  alkohola, da spijem en glažek vina prikosilu in sem potem vsa matasta user posted image . So pa bili časi - študentski.... Jao kolk enga pira se je takrat prepilo... Pa ko smo hodili na morje. Ko zdaj pomislim, ko imamo otroke, mi na kraj pameti ne pride, da bi sedla za volan z alkotom pod kapo. Jah takrat smo bili pa mladi ine neumni....
Bi se morale res 1x dobit brez user posted image l zvečer in zažurat, da damo našim možakarjem malo kontre.

Tamali je sicer kr ok spal ponoči, sam se je ob pol treh zbudil in bil posračkan. Je smrdelo kot hudir, tako da je blo treba vse preluftat. Itak, da ko sem ga previjala, se mi je še polula in zmočil popolnoma vse cote, tako da sem ga morala sredi noči še celega preoblečt user posted image .
Smo pa zjutraj spali do pol osmih, kar se naredi pri nas hudo redko. MSo ponavadi že šest preč pokonci.
Pri nas spet hudo sneži. Sam je tok suh sneg, da ga sploh nič ne zgleda. Bomo potem dali ptičkom v ptičjo hišico nekaj semen, da bosta tamaladva gledala.
Lep dan želim...

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
16.12.2007 9:15:19   
mojčca
Zoom zoom, mislim, da nam bo brez problema uspelo prideti na 100 stran še to leto. Sploh pa, če se ob večernih urah poleg mene, Taške, Bojane in Piškotka najde še kakšna za večerni čvek. No, jaz sem šla včeraj spati ob 1 zjutraj, kdaj sem zaspala, pa ne vem. Sem štela user posted image , pa me tudi to ni uspavalo.

Gaja, jst bi tud red bull, pa imam samo prazno piskno. Bo treba narediti zalogo, sploh pa, če bomo čvekale tako dolgo v noč kot včeraj user posted image .

No, pri nas je pa mogoče začelo malo močneje snežiti (povdarek je na malo močneje).

Neposredna povezava do sporočila: 1688
16.12.2007 9:18:14   
mojčca
Thumbelina, saj ga ti tudi ponoči žuraš s tvojim user posted image . Bi mogla po previjanju še malo user posted image   in jutro bi bilo ena dve tri tukaj.

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
16.12.2007 9:20:50   
thumbelina
He he, mojčca pa ti se hecaš. jaz imam drugačno žuranje v mislih..... najboljš, da ne bi nič preluftala od unega driskalnega amoniaka in bi bli vsi trije zadeti. Ne bi blo treba nič user posted image .

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
16.12.2007 9:29:58   
zoom zoom
user posted image

Naša pri Trobentici.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
16.12.2007 9:31:51   
zoom zoom
Sem tako govorila o pamanjšanju slike, potem pa sama pozabim. Ah, se vsaj bolje vidi.

SIcer pa zdejle tamala zraven mene drobi žemljico.

Neposredna povezava do sporočila: 1692
16.12.2007 9:39:54   
hariba
O babe kako ste bile pridne to noč! Jaz tudiuser posted image sem se potepala do 3h zjutraj, sem bila na službeni žurki. Me niso htele prej domov spustit. Samo odklop je pa tako pasal, čeprav mi najprej sploh ni bilo za it.
Hja Zojo je očka čuval od 17.30 ko sem odšla. So jo celo na sanke dali za 2 minuti sedet, ko je kidal. Ja in potem je bila na vrsti večerja, je naredil frutolino za Zojo kot sva se dogovorila. Sem od taške prebrala kako ga ima Julija rada, no Zoja ga pa nima je pojdla le 3žlice ni htela več odpirat in se neki cmerit začela. No pa je ati Zoji dal v roko eno piščančjo hrenovkouser posted image , od tistih, ki jih je skuhal zase in tavelike in ni bilo šans, da jo spusti, je pojedla celo in baje še veliko  drobnih koščkov črnega kruha. Brez komentaraj, ampak se mi ne da kregat, sem se tako fajn imela, pa saj ji nič ni.  Evo taška ti kar atiju skrb za Julijo prepusti in lahko greš za cel danuser posted image .Spala pa je do 6 h, zaspala je ob 21h, ji je dal pred tem še 200 ml mojega mleka, toliko ga je namreč bilo v flaški in je spila vse do zadnje kapljice in bi še kar vlekla je dal dudo in je čez minuto zaspala. Ma ne vem no jaz sem pa mislila, da zvečer spije ful malo iz joške. Kaj pa vem, a ga imam jaz premalo in zato marsikatero noč ne spiuser posted image  Baje se je do polnoči še 2 krat zbudila in user posted image , pol se pa ni več. Sem jo ob 6 h jaz podojila in je pol še 1 uro na najini postelji spala.
Mi imamo pa ful snega, ponoči je bila grozna cesta, sem se komaj do doma pripeljala. Zdaj mi pa mularija teži z smučanjem na Rogliuser posted image .
Gaja želim ti izpolnitev vseh skritih želja! Skratka vse naj naj za tvoj rojstni dan!user posted image user posted image user posted image
voda je od 6. meseca dalje ne prekuhavam več. Mi imamo dobro neoporečno vodo, zelo malo klorirano.
lilka o boga tinka. No fajn, da ni bilo nič hujšega. Moj tavelik se je tudi opekel, ko je bil malo čez 1 leto star, je prijel pečico, ko sem enkaj ven vzela, Se je tako drl, ko sem mu dala prst pod vodo, še bolj. Ampak je bila pa tisto tako dobra šola, da mu na misel več ni prišlo, da bi prijemal pečico in plošče prižigal, kar je do atkrat ful.
lonib jaz  se zdaj, če se le da izognem trgovinam, ker preveč zapravljam.
hrana me nekaj zanima ave jo še pasirate? Jaz bom le še meso miksala ali sekljala, ker zdaj ima 2 zgornja zoba že čisto izraščena, spodnja še ne čisto a že kar lepo žveči. Naj se anvadi, saj marec bo kmalutu in v vrtcu ne miksajo in je treba razno pecivo kruh, solato in meso razgrizt. Pit pa menda ona nikoli v živlenju ne botela iz skodelice. že če jo vidi glavo proč obrene. V vrtce se ap iz šalce pije, no pa saj ima še čas do takrat.

Neposredna povezava do sporočila: 1693
16.12.2007 9:40:40   
zoom zoom
Še nekaj sem prej pozabila napisat. Če hočete po mailu poslat originalno novoletno voščilnico, poskusite s temle:
www.elfyourself.com

Vzameš katerokoli sliko, kjer obrazi gledajo naprej, v programu potem ta obraz približaš, oddaljiš, v glavnem vtakneš v palčkovo glavo. To narediš za vse družinske člane ali kar koli že hočeš naredi in potem žurka.

A gremo plesat?

Mi smop se ful narežali ko smo videli končni izdelek.

Pa poročajte, če bo katera naredila, kako se vam je zdelo.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
16.12.2007 9:46:02   
zoom zoom
Hariba: lepo, da si uživala. Glede vrtca pa v našem otrokom, ki ne znajo pit iz skodelice, najprej poskusijo dat iz skodelice, potem pa nalijejo v flaško, da vsaj popijejjo.

Neposredna povezava do sporočila: 1695
16.12.2007 10:08:03   
Mojca B
mi plešemo oooo celi dan i noč.. Punce noro dobro smo se imeli. Če slučajno zdajle Marijapomagaj bere naj preskoči, da ne dobim kake lekcije.. Ja smo se nabowlali dve urci, spili kar malo preveč, plesali, smejali.. adijo pamet... odklop, ki je pasal na četrto.. nema zime za eskime ... In ooooo JAAAAA znamo ga še žurat....:) Res sem dobre volje, vsa naspidirana... bomba je blo....

lilka: ma tud jaz sem si pr 8 mesecih zlila džezvo vrele vode po sebi.. in mam še danes nekaj flik po rokah.. itak, da ti ostane celo življenje.. sam sem imela full opeklin. Valda v hodalici sem bla in sem se nekak stegnila in premaknila džezvo in je šlo po tistih malih rokicah... Tko, da ja poznam to....

zobje: 0... oz. da se popravim. Po novem gospodični ne smemo več v usta gledat in tipat....haloooo 8 mesecev je stara, pa ne mormo ust odpret...

Mojčca: držimo pesti za ata..

Taška30: ma bodi vesela, da imamo tolk strani kolkr jih imamo.. saj je čist qull čvek a ni? jaz sem bla kr mal bolana, k ni blo računalnika... ti se pritožuješ s +5, kaj pa jaz reva +9???? To se je za zamislit.!!! Itak v omari suša, nič pametnega.. ma bo že....glede balkona: verjetno so kadile po moje.. vsaj pr nas je tko.....

Vodo: tud iz pipe dolivam zraven tko da... jaz tud mislim, da ni nič narobe...

zvijanje: ja tud to smo čez dali... ampak zdaj rajš kakšnega pokadim...:) No če dober pomislim na f a k s u itak da ni blo stvari, k je ne bi.. tko da.... joj pa kaj smo me ene.. marijapomagaj nič brat!!! Nas boš na socialno prjavla??!!!

evo pivski kolegi so se zbudili.... tko, zdaj smo se pa še za južno zmenil.. otroci so še kar v reji. baje pridni...joj kolk paše punce.. a sem grozna mama? v 3,5 letih nisem še nikol brez kančka slabe vesti šla... tale vikend pa.. joj, joj..in punce jaz drugače še pr kosilu vina ne spijem.. ampak včeraj je pa kr teklo....eh bo že.. mami me je zdajle do solz nasmejala:'' jah saj veš kako je. Klin se s klinom zbija!''

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu aischa)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
16.12.2007 10:08:33   
hariba
zoom zoom  no upam da v tem tudi, ker v tistem, v katerega so veliki hodili niso.
ja alkohol jaz ga tudi ne pijem. Zlasti belo vino inpivo mi je ugabno. Bandidos mi je pa kar okusen. Sem nazadnje bila ornk pijana pveč kot 12 let nazaj, predno sem z Žigatom zanosila. Edino enkrta sm bila na obletnici mature malo v user posted image . Včeraj sem pa po ful dolgem času spila 2 po dcl refoška. Več nisem upala, ker sem vozila, pa še obupne vozne razmere so bile na cesti.

Neposredna povezava do sporočila: 1697
16.12.2007 10:19:54   
smotka lonib
Hojla!

Vidim, da ste včeraj imele pivski večer pred računalnikom. Sej bi se vam tud jest pridružila, pa se naša Zala zbuja vsako uro tko, da nisem mogla. Imam pa moj user posted image v zgornjem nadstropju, pslanica pa je spodaj, pa ne bi slišala Zale, kdaj bi zastokala.
Sem se vam pa ful nasmejala. Ste imele slovar slovenskih tujk na sporeduuser posted image

Mojčca!
Da bi šla jest z mojim v user posted image , ko je prišel iz žurke (ob 03.00 uri sem ga šla iskat), po mojem bi jest napihala 3,00 %.Po mojem bi od njegovih hlapov postala vsauser posted image . Sem ga nagnala spat v dnevno. še dobr, da sem vrata od spalnice zaprla, ker je user posted image kotuser posted image .
Mrhe:
Je reku, da sta ble sam dve mrheuser posted image , pa še tiste sta ble stare user posted image .
zapravljanje:
Me drug teden še čaka zapravljanje, ker še nisem kupila vseh daril.

GAJA:
user posted image . Veš, tud jest sem doma bogu za ritjo in ponavadi čakamo dva dni, da nam zorjejo sneg.

Moram nehat

Neposredna povezava do sporočila: 1698
16.12.2007 10:44:06   
hariba
Zdaj pa sem mularijo ven na sneg nagnala, da ne bodo skozi pred tv in pc čepeli. Je lahko zdaj mami namesto njih pred svojim ljubim pc jem.user posted image

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
16.12.2007 10:56:30   
sabri
zoom zoom: hvala za link, smo se zrihtali in do solz nasmejali, ful dobra fora.user posted image
MojcaB: sam da ste uživali, veš da je treba in paše včasih, sam premalokrat gremo.
hariba: sem mogal kar mojmu povedat, kaj j je dal za jest,user posted image hrenovko.

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

kontracepcija
ožbejka

kaj menite o sterelizaciji?

vredu (40%)

se ne strinjam (27%)

ne vem (33%)

Število vseh glasov: 247

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!