mojčca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ALESSA Tako, pa se je Anel zbudil ob 09.00! Ne morem verjet, da je skupaj spal včeraj od 19.00 ure in do danes zjutraj do 09.00 ! Brez, da bi se prebudil in jedel. Adijo pamet! Mogoče je začel z zimskim spanjem, kot medoti! Sva se zrihtala in najedla sedaj pa se igra na tleh. Ful rad se igra z volanom, takim, ko so gumbki gor, da stisneš potem pa začne igrat in lučke utripajo. Počasi bova šla v trgovino, moram po kruh... Lep snežen pozdrav! Tvoj otrok pa spi neverjetno doooooolgo. Glede volana me pa zanima, kje si ga dobila?? Moram tudi jaz kupiti kakšno dobro igračo za Matica, pa sploh nimam ideje, kaj bi mu bilo res zanimivo. No, kako izgleda volan, si ne predstavljam čisto dobro. Bom zvečer, če bo čas, malo pobrskala po netu, pa bom že kaj našla. Zoom zoom pazi, da ne dobiš kakšen mastitis. Valika, ja, tudi jaz sem poslušala prljavo kazalište, bjelo dugme, crvena jabuka so pa itak zakon. Joj, kje so tisti časi??? Ja, res je, nikoli več ne bo, kot je nekdaj bilo. Lilka, a bi še eno ??? Taška, ti si pa res dobra mamica, da Manci pobiraš igrače . No, naša včeraj tudi ni spala po kosilu, ko pa smo se malo pred 6 zvečer iz Kranja peljali domov, pa je zaspala, itak (za tistih par minut). No, potem, ko smo prišli domov, pa se kao lepo igra v dnevni. Kar naenkrat pa pravi: mami, glej kje so šraufi (ja, namesto punčk se rajši igra z orodjem ). Me je skoraj kap. Mulc majhen, je vrgel vse žeblje in drobne stvari v zvočnik, ki ga imamo na tleh (imava hišni kino in je tavelik zvočnik na tleh in v zvočniku je prav luštna luknja). No, pa sva ji lepo razložila, da tega ne sme. Ja čez par minut pogledam, kaj dela in kaj mislite, da je počela????? Ja, vse, kar je šlo je metala v luknjo od zvočnika. Potem sem bla pa res huda k , pa moj tud. Če bi bil zvočnik malo manjši, bi ga lahko Matic imel namesto ropotuljice. Veste, kako lepo se sliši, ko ga malo prerukaš in se notri premikanjo žeblji, šraufi, matice, vijaki, itd. Ja ne vem, a bi se človk al . Sem dala Matica spat, pa nič ne kaže, da bi bil zainteresiran za spanje. Sva bila dopoldan pridna, sva , , , ko bo Matic zaspal moram pa malo bova šla na sprehod , pa smeti moram nesti . Grem veselo na delo, če mi bo kaj uspelo, če ne bo prav hitro alarm.