hariba
|
O babe kako ste bile pridne to noč! Jaz tudi sem se potepala do 3h zjutraj, sem bila na službeni žurki. Me niso htele prej domov spustit. Samo odklop je pa tako pasal, čeprav mi najprej sploh ni bilo za it. Hja Zojo je očka čuval od 17.30 ko sem odšla. So jo celo na sanke dali za 2 minuti sedet, ko je kidal. Ja in potem je bila na vrsti večerja, je naredil frutolino za Zojo kot sva se dogovorila. Sem od taške prebrala kako ga ima Julija rada, no Zoja ga pa nima je pojdla le 3žlice ni htela več odpirat in se neki cmerit začela. No pa je ati Zoji dal v roko eno piščančjo hrenovko , od tistih, ki jih je skuhal zase in tavelike in ni bilo šans, da jo spusti, je pojedla celo in baje še veliko drobnih koščkov črnega kruha. Brez komentaraj, ampak se mi ne da kregat, sem se tako fajn imela, pa saj ji nič ni. Evo taška ti kar atiju skrb za Julijo prepusti in lahko greš za cel dan .Spala pa je do 6 h, zaspala je ob 21h, ji je dal pred tem še 200 ml mojega mleka, toliko ga je namreč bilo v flaški in je spila vse do zadnje kapljice in bi še kar vlekla je dal dudo in je čez minuto zaspala. Ma ne vem no jaz sem pa mislila, da zvečer spije ful malo iz joške. Kaj pa vem, a ga imam jaz premalo in zato marsikatero noč ne spi Baje se je do polnoči še 2 krat zbudila in , pol se pa ni več. Sem jo ob 6 h jaz podojila in je pol še 1 uro na najini postelji spala. Mi imamo pa ful snega, ponoči je bila grozna cesta, sem se komaj do doma pripeljala. Zdaj mi pa mularija teži z smučanjem na Rogli . Gaja želim ti izpolnitev vseh skritih želja! Skratka vse naj naj za tvoj rojstni dan! voda je od 6. meseca dalje ne prekuhavam več. Mi imamo dobro neoporečno vodo, zelo malo klorirano. lilka o boga tinka. No fajn, da ni bilo nič hujšega. Moj tavelik se je tudi opekel, ko je bil malo čez 1 leto star, je prijel pečico, ko sem enkaj ven vzela, Se je tako drl, ko sem mu dala prst pod vodo, še bolj. Ampak je bila pa tisto tako dobra šola, da mu na misel več ni prišlo, da bi prijemal pečico in plošče prižigal, kar je do atkrat ful. lonib jaz se zdaj, če se le da izognem trgovinam, ker preveč zapravljam. hrana me nekaj zanima ave jo še pasirate? Jaz bom le še meso miksala ali sekljala, ker zdaj ima 2 zgornja zoba že čisto izraščena, spodnja še ne čisto a že kar lepo žveči. Naj se anvadi, saj marec bo kmalutu in v vrtcu ne miksajo in je treba razno pecivo kruh, solato in meso razgrizt. Pit pa menda ona nikoli v živlenju ne botela iz skodelice. že če jo vidi glavo proč obrene. V vrtce se ap iz šalce pije, no pa saj ima še čas do takrat.
|