Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Midve sma se res dojile že na 1000 mestih, tudi v duetu s prijateljicami, nas je bilo vsaj 3-4 in smo se usedle v parku ali ob obali in nahranile lačna usteca. Mislim, da je to nekaj najlepšega v življenju ženske, da svojemu otroku da hrano in niti pod razno me ne zanimajo mnjenja drugih ljudi. Naj povem še to, da sem tudi jaz ne samo proti dojenju v zakajenih prostorih, ampak na splošno, da se mamica z
zadržuje v takem prostoru, in da tudi mene včasih zmoti kakšen stari dec, ki pusti oke na plenici, s katero prekrijem vso zadevo. No ja, verjetno je že dolgo, odkar je videl kakšno mlado joško
, ker dojim.
stara 1.5. Res da se zunaj nisva nikoli dojili, pa ne da jaz ne bi hotela ampak ona ni pokazala zanimanja. Ampak zdaj jo ne bi dojila zunaj pa ne zaradi sebe ampak okolice. Ker, če se zgražajo nad ubogim lačnim dojenčkom, kaj bi šele nad mojo punčaro. Kar seveda ni prav tudi ona je še vedno otrok in se hoče pocrklati in jo ne zanima koliko je stara. Važno, da hodijo po cesti napol gole z dekoltejem do popka to je pa vredu