Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

sem rodila na začetku zadnjega letnika fakultete, in sem študij končala z odliko
.
!
hodim na predavanja, pišem seminarske, opravljam izpite in pridno študiram. Naslednje leto, ko bom še vedno v porodniški, pa me ob dveh malih nadebudnežih čaka magistrska naloga. Res je, da trenutno ne hodim v službo, ker sem zaradi
v bolniški; ker vse to v kombinaciji s službo bi pa res bilo noro. Pa naš prvorojenec je zahteven otročiček in rabi veliko pozornosti, sedaj bo še drugi mlajši spet potreboval in zahteval svoje, ampak nam vse to še kar nekako "laufa". Pa ko nam res zagusti priskočijo na pomoč babice za kakšno varstvo, pa moj
mi res pomaga, tako da ni panike in gre. Ni malo dela, imamo zelo zapolnjen delovnik, včasih se komaj dohajamo, mi ni niti sekunde dolgčas. Bi bilo res veliko bolj enostavno imeti samo
za še enega
.