|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nagradna igra Elancyl !
26.4.2007 0:34:14   
Moyca_
eto bom pa še jaz napisala nekaj malega o CELULITU. In to zato, da dobim kremico, ki jo ravno potrebujemuser posted image

Tako bom začela: NI NAM LAHKO!! Niti slučjano. V svetu, kjer kraljujejo manekenke s konf. številko 34, brez sledov celulita, brez vsega bi lahko rekli z eno besedo. In nisem nobena izjema, tudi sama si želim lepo postavo, kar je malce neizvedljivo, ampak sem se odločila da bo vsaj delno izvedljivo.
A si preveč želim, če želim 57 kg in kon. Št. 36/38, samo zaradi tega ker sem mama. In to celo dveh malčkov? Dostikrat slišim pripombe v stilu, eh čisto vredu si, kaj si nora, kaj pa hočeš, če si že dvakrat rodila,…. In podobne.
Nikoli nisem imela manekenske postave, sem pa imela vsaj zaželeno kilažo. To, da me je vedno mučil, že iz srednje šole, celulit in stegna, sploh ni nobena skrivnost. Če se le ne bi razlezel, kot da sem mu na široko odprla vrata in se odločil, da bo tukaj živel!
Pri starosti 24 let sem bila prvič noseča in moja kilaža je nekako dobesedno odletela visoko v višave. Na tehtnici sem imela nekaj čez 30 kilogramov več. Pa sploh ni bila to posledica hrane za dva, ampak kot so mi razložili, so nekateri pač nagnjeni k temu. Pa še voda se mi je grozno nabirala, tako da ne le da sem imela rit, kot en velik vinski sod, zraven sem še bila otečena, tako da je bilo kar hudo. Pa seveda še to ni bila pika na i. Pika na i, so bile moje noge in CELULIT, ki se je razširil po celih stegnih, in vedno ko sem se pogledala v ogledalo so se v mojih očeh naselile solze. Prav strašna sem bila in to me je ubijalo, namesto da bi uživala nosečniške dni. Ja, saj kaj druga kot pa se sprijaznit se, mi ni ostalo.
Fantek je pokukal na svet, bil je zdrav, kar je bilo najpomembnejše in tako sem se odločila da bom res hitro shujšala in se znebila moje grozne postave. Tako sem začela hoditi tudi pridno na telovadbo. Ampak ne za dolgo.
Po petih mesecih je nosečniški test ponovno pokazal dve črtici. Ja, drugič noseča. V tistem trenutku, mi ni nič druga rojilo po glavi, kot to da bom spet tako debela in da bom imela doma v duetu še enega takšnega kričača, kot je bil mali, ki je prve 4 mesece prekričal na mojih rokah. Je pa sedaj angelček!
No in spet vse jovo na novo. Dobila sem 20 kilogramov, in na kilaži sem bila spet enaki, saj sem še imela 10 kg preveč od prvega poroda. Moja stegna se kaj preveč niso poslabšala, pa saj še hujše tako ni moralo postati kot je bilo.
Sedaj bo 2, 5 leti po mojem drugem porodu in moj udomačen prebivalec na mojem telesu je še kar na svojem mestu. V dosti lažji obliki ampak v slabši  kot pred nosečnostmi. Nevem kaj se gre, morda se je odločil da mu je tukaj prav fajn in ne gre nikamor?? Ampak lastnica z njim ni podpisala nobene pogodbe, še manj pa za nedoločen čas.
Vse živo sem že poskusila v tem času, denarja zmetala kot za šalo, poskusila razne limfne drenaže, gut by celulajte in še marsikaj. Ampak ne gre nikamor.
Vodo pijem, dobre pol leta že vsak drug dan pridno hodim na aerobiko, imam 5 kilogramov preveč in čakam da še izprobam kaj druga kot koncentrat Elancyl Lipo – Reducteur! Da ga vključim v to zgodbo. Morda pa celo se zgodi kak čudež, še vedno sem optimistka in vedno pravim nikoli ne reči nikoli!!
Za naslov kamor mi pošljete kremico pa mi javite kar na zs

< Sporočilo je popravil Wahoo RR -- 8.5.2007 16:34:16 >


_____________________________

Lp, Mojca
*****************************************
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
*****************************************
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Nova nagradna igra Elancyl !
3.5.2007 11:05:37   
črt
Pozdravljene, tudi jaz sem dobila kar nekaj pomarančne kožeuser posted image  . sem v 24 tednu nosečnosti in nisem glih pristaš telovadbe. zato sem si kupila to kremo ki sem jo videla prav na tem portalu. zdaj bo 11 dan uporabe in mislim da nekaj pomaga. čeprav se mi zdi da samo s kremam ne odstranis celulita. tolažim se stem da bo po porodu vsaj malo izginil. bomo videli. čeprav me zdaj nič ne moti ker sem srečna da bom kmalu postala mamica.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Nova nagradna igra Elancyl !
4.5.2007 16:22:41   
Anonimen
Zdele sem mojemu jamrala glede celulita, on pa me vpraša: "Ti, a veš, zakaj moški nimamo celulita?"
Zakaj?

"Ker je to ful grdo!"

user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu črt)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Nova nagradna igra Elancyl !
5.5.2007 13:06:07   
dory

sama sem dones letela po novo pakungo...je prva kremca,s katero sem se zacela mazilit in ki dejansko nuca....vec pa ne bom pisala ker sem ze: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1499309

< Sporočilo je popravil Wahoo RR -- 6.5.2007 20:29:08 >

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   Nagradna igra Elancyl !
6.5.2007 23:18:33   
Wahoo RR
Nagradna igra je zaključena.

Hvala za sodelovanje, nagrajenke bodo znane v kratkem.


< Sporočilo je popravil Wahoo RR -- 8.5.2007 16:33:23 >


_____________________________

Lp,
Wahoo RR



(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 30
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
"Nosečnost me je pomladila."
Z Manco Izmajlovo smo se pogovarjali o nosečnosti pri 46tih letih, o tem, kakšna mama je bila prej in kakšna je zdaj ter...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
5 TOP destinacij za letošnje poletne počit...
Še ne veste, kam bi se letos odpravili na poletne počitnice? Pripravili smo vam 5 TOP predlogov, pri katerih lahko izkor...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?