Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Lahko ti povem, da je za dvojčke kar precej večja od navadne, pride bolj široka in bolj dvignjena, tako da lahko otročka prav lepo ležita na njej. Sama je v nosečnosti nisem uporabljala, ker ni bilo potrebe, je pa iz mojih izkušenj praktična tudi za kasneje, za otroka. Če te kaj konkretno zanima, mi lahko pišeš na ZS, sama sem jo uporabljala cca.5 mesecev, jo pa sedaj ne potrebujem več. Sama bi brez nje prav težko shajala, tako pa nisem imela nobenih težav, ne joka punčk, ker sem obe hkrati dojila.
!
-nikakor mi ni uspelo z blazino dojiti obeh hkrati. Težko sem se usedla pravilno,težko sem pristavila obe hkrati -sploh če sem bila sama,...Po vsem tem trudu sem prešla na star način brez blazine in to mi še danes po pol leta še vedno uspeva in kmalu bom imela gromozansko mišičaste roke.