|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pikica Alina
5.8.2007 16:50:52   
Noseckica
Biba 78, naprava za zaznavanje dihanja se imenuje Angelcare, obstaja pa v dveh variantah:

1.) http://www.soncek.si/si/angelcare-ac300-naprava-za-zaznavanje-premikanja-dihanja-i6693.shtml

2.) http://www.soncek.si/si/angelcare-ac301-r-naprava-za-zaznavanje-premikanja-dihanja-in-zvoka-i6694.shtml

To je to, o čemer sva se pogovarjali v bolnici.

Fajn bodi, se vidiva v torek!

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 201
   RE: Pikica Alina
5.8.2007 22:13:58   
biba 78
Noseckica, sem si pogledala, je dobra stvar. Če je ne dobimo v bolnici, jo vsekakor kupim. Ja, se vidimo v torek. Pozdravček.

Janeja, arielca, mayci, najci, blev, Mateja hvala vam za vse vspodbudne besede, skratka vsem hvala za vse želje in lepe besede. Sem vesela za vse vaše pikije, vem, da se ne smem ozirat na druge otroke, ker je vsak otrok edinstven. Upam, da bo tudi naši princeski uspelo, kot je uspelo vašim otročkom. Naša pupa kar se teže tiče, kar lepo napreduje, ima že 2120g, zrastla je že za dobrih 15 cm, kadar sma z atijem pri njej večinoma spi, upam, da bo doma tudi tak pridno spala.user posted image  Komaj čakam, da se vrne sestra Mojca z dopusta, takrat se bova spet ziher spet lahko cartale. Komaj čakam.

Lp

_____________________________

http://www.myhero.com/myhero/hero.asp?hero=A_Lepej_LC_GMaribor_SI_2008_ul

(odgovor članu Noseckica)
Neposredna povezava do sporočila: 202
   RE: Pikica Alina
6.8.2007 9:09:55   
emaa
biba le pogumno in pozitivno naprej. Zdravniki vedno povejo najslabši scenarij, da smo starši za vsak slučaj pripravljeni. Večino časa pa se izteče bolje kot napovejo. David je sicer bil v bolnici zaradi drugih zapletov ne zaradi nedonošenosti (je bil tudi nednošen), ampak so tudi nama govorili najslabši možni scenarij, potem pa je naš fant presenetil vse tudi najbolj optimistične in je šel domov brez venskega katetra. Pa so pričakovali, da ga bo imel najmanj do 3. leta. In poglej ravno tako te bo tvoja Alina en dan presenetila in začela dihati z brčicami, kako boš šele takrat ponosna nanjo. In potem bo hitro tu čas, ko boste šli domov. Le pozitivno bodi naravnana in na vse pripravljena. 

(odgovor članu biba 78)
Neposredna povezava do sporočila: 203
   RE: Pikica Alina
6.8.2007 18:07:56   
tadejat
Tudi jaz sem ena iz med mamic s tako iskušnjo. Moj prvorojenec se je rodil v 32 t. in sicer so mi morali prekiniti nosečnost zaradi sindroma HELP, o tem sem že pisala na forumu. V MB sva preživela 33 dni od tega je Aleks bil na intenzivni negi 3 tedne. Kakšnih resnih zapletov ni bilo vendar se šele kasneje zavedaš kaj bi lahko bilo. Največji problem je bil, kakšne bodo posledice moje bolezni in kako bo to vplivaleo na njegove možgane. K sreči zapletov ni bilo in naslednji mesec 25.9. bo vpihnil drugo svečko.
DRŽIM PESTI ZA TVOJO SREČO, PREBRODILA JE ŽE NAJTEŽJI DEL BORBE.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 204
   RE: Pikica Alina
6.8.2007 23:52:56   
* Mateja *
Čau!
Biba še tole sem ti tela povedat; Naj traja kolikor hoče, da vajina Alina "ozdravi", sej sploh ni važno koliko časa bo še morala preživeti v bolnici, zdravniki jo bodo meli tam pa naj bo kolikor časa hoče!! Važno je le to, da je preživela, da je pokazala, da se bori in da se ni vdala. Pol pa naj bo kar hoče. Je iz tapravega testa!!!
Prej ali slej bo tudi za vas posijalo sonce, verjamem pa, da ni lušno hodit v bolnico in biti v strahu kaj in kako bo naprej!!

Ti hodiš vsak drugi dan k njej? Kok se moraš vozit, ful do bolnice?
Meni je dohtarca na pediatriji rekla tako, ko je bil Nejc k njim premeščen, da je oživel, ko sem prišla zraven k njemu, ko so me sprejeli. Pred mojim prihodom je rekla, da je bil bolj tak, zaspan, nezainteresiran, ko sem pa jaz pišla je resnično oživel in je postal tisti pravi dojenček!! Zato je morda dobro, da ste vse čim več zraven svojih otročkov, al pa morda en dan oči, drug dan mama, pomoje ta stik, pa znan glas dobro vpliva na otroka.  Jaz sem se ful silila zraven. Vsak dan sem bila v LJubljani, sem ga previjala, zvečer pomagala umivat, čim več stvari sem hotla pomagat, verjetno sem bila precej nadležna!

Ajde, se še tipkamo!!
DRžim pesti!



(odgovor članu tadejat)
Neposredna povezava do sporočila: 205
   RE: Pikica Alina
7.8.2007 12:57:26   
anajmad
Glej,vse bo še dobro. Vem,da si misliš:lahko vam govoriti,ko imate svoje sončke doma.
Jst,ko se spomnim nazaj,me je kar groza. Meni je bilo še dosti huje,ker sem eno leto prej v 24.T rodila sinčka Vida,ki je potem preminul čez dva dni. Potem si predstavljaš,kaj vse sem morala doživljati,ko sem Ulo ponovno rodila v 26.T. Meni so se dnevi vlekli in vlekli. Če pomislim,tistih 78 dni je minilo res,ne vem.....v nekakšni megli. Sej,ko boš začela z nego,se ti bo nekam čas zapolnil.
V glavnem,boš videla,da bo še vse O.K.

_____________________________

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu biba 78)
Neposredna povezava do sporočila: 206
   RE: Pikica Alina
8.8.2007 14:45:06   
piščanc
želim vama, da se čimprej doma cartate in zaživite normalno življenje.

veliko sreče in poguma vsem vam in vašim srčkom.

celo zgodbo sem prebrala in seveda - jokam zraven

_____________________________

iz malega zraste veliko

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 207
   RE: Pikica Alina
8.8.2007 14:49:56   
Noseckica
Biba 78, nekaj me zanima: si ti vedela, da so ob sredah uradni obiski od 13.00 do 14.00?

Mene je danes skoraj kap zadela, ko sem to izvedela (po mesecu dni namreč). Prišla sva namreč ob 11.00 k najini pupiki (ker ati dela popoldne in se drugače cel teden ne bi videla s tamalo) in naju je sestra Renata(?????) nadrla, da če midva ne veva kdaj so v sredo obiski. Zelo me je prizadelo predvsem to, na kakšen način nama je to povedala in s kakšnim tonom. Cel dan nama je pokvarila!
Hvala bogu je dr. Megličeva toliko razumevajoča in predvsem človeška, da nama je dovolila, da lahko še naprej obiskujeva tudi dopoldan za krajši čas.

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 208
   RE: Pikica Alina
8.8.2007 14:55:28   
biba 78
Pozdravček, anajmad, sploh si ne znam predstavljat, kaj vse si ti preživljala. Hvala bogu se je pri Uli vse dobro končalo. Sem vesela za vas.

Mateja, imaš prav glede obiskov naših pikijev, res to pozitivno vpliva na otročke. Ampak starši pač obiskujemo svoje otročke po svojih najboljših zmožnostih. Jaz se zaradi tega ne počutim nič manjvredna mamica, če grem vsaki drugi dan k Alini na obisk. Verjemi, ko bo napredovala do te stopnje, da jo bom lahko vzela sama iz tople postelje, ko jo bom lahko pestovala, bom vsaki dan pri njej. Zato pa komaj čakam na sprejem v bolnico, ko bom lahko 24 ur na dan z njo. Pri naši pupi so še vedno veliki padci seturacije, zato še takrat, ko sma pri njej, tako ali tako večina spi, je ne vznemirjama preveč. Ona spančka, midva pa se v nežnem tonu pogovarjama z njo, ji vse razložima. V bistvu je ne budima, če spančka. Tudi mi imamo radi mir, ko spimo.user posted image

_____________________________

http://www.myhero.com/myhero/hero.asp?hero=A_Lepej_LC_GMaribor_SI_2008_ul

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 209
   RE: Pikica Alina
8.8.2007 15:09:25   
Noseckica
No, pa da še povem nekaj dobrega, ne samo o tečni sestri. user posted image

Naša deklica gre jutri v toplo posteljo. Od ponedeljka zjutraj je
brez CPAPa, občasno ji samo prislonijo tisto maskico, ki ne vem
kako se ji reče user posted image .
Težka je 1.800 g in velika 43 cm.  user posted image

Lep dan želim!

(odgovor članu biba 78)
Neposredna povezava do sporočila: 210
   RE: Pikica Alina
8.8.2007 15:10:41   
biba 78
Aja pa še to. Zdaj če jaz prav razumem, imajo mamice v LJ na EINT možnost bit cel dan z otrokom. Pri nas na žalost ni tako. Starši smo lahko z otrokom največ 1 uro na dan in to v času obiskov. V izrednih primerih lahko greš k otroku v dopoldanskem času ampak samo za par minut. Včasi se zgodi, sploh ob vikendih, ko so obiski od 2 do 3, da pridejo sestre v sobo že 10 min prej (ob 3 hranijo otroke) in takrat se moramo starši poslovit. Tako, da mi še nimamo možnosti otroka negovat, ga hranit, razen takrat, ko si sprejet na EINT ( to je približno teden dni pred odhodom domov). Lahko jih samo previjemo, pa še to samo takrat, če je otrok buden in miren. Vem, da je bila Alina enkrat pokakana, pa sem vprašala sestro, če jo lahko previjem, pa mi je odgovorila, da če je Alina mirna, me prosi, da je ne previjem. Ker se potem preveč vznemiri itd. Me res zanima, kako je to v LJ. Mislim, da se v določenih stvareh kar razlikujemo. A obiski za najbližje sorodnike so v LJ na EINT dovoljeni?

Lp

_____________________________

http://www.myhero.com/myhero/hero.asp?hero=A_Lepej_LC_GMaribor_SI_2008_ul

(odgovor članu biba 78)
Neposredna povezava do sporočila: 211
   RE: Pikica Alina
8.8.2007 15:20:19   
biba 78
Oj Noseckica, mi smo že 4 mesece tam, pa to prvič slišim. Mi sploh ni nobeden omenil teh uradnih ur.

Bravo Maruška, končno topla posteljica.user posted image user posted image  Zelo je pridna, kar se dihanja tiče. Boš vidla Noseckica, vidve bosta kar hitro šle domov. Ti jo boš lahko tudi vsaki dan cartala, zdaj, ko bo v topli posteljici in ne bo potrebovala CPAP-a. Si boš lahko Marušo kar sama vzela iz posteljice in se potem celo uro cartale. Pa še ati bo prišo na svoj račun.user posted image  

Lp

_____________________________

http://www.myhero.com/myhero/hero.asp?hero=A_Lepej_LC_GMaribor_SI_2008_ul

(odgovor članu biba 78)
Neposredna povezava do sporočila: 212
   RE: Pikica Alina
8.8.2007 15:38:17   
Noseckica
IZVIRNO SPOROČILO: biba 78
Oj Noseckica, mi smo že 4 mesece tam, pa to prvič slišim. Mi sploh ni nobeden omenil teh uradnih ur.


Pa to ne moreš verjet, no. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu biba 78)
Neposredna povezava do sporočila: 213
   RE: Pikica Alina
8.8.2007 15:49:24   
bibyzan
Oj!!
Vidim, da te zanima LJ način. Otročka lahko vidiš vsak dan in sicer dopoldan od 10-13 ure, s tem da ga lahko od 10-12 pestuješ oz. kengurujčkaš. Popoldan so obiski od 14-18 ure, pestovfanje in kengurujčkanje je od 16-18 ure. Predvsem zadnje se je ponavadi zavleklo do 18.30 ure, saj sva lahko gledala kako jo je sestra previjala in hranila. Vzamejo ti jo pač, ko prideš na vrsto za nego v tisti sobi-malo gledajo kateri je prišel prej, kateri kasnej , da je ne jemljejo najpej tistemu, ki je začel kengurujčkat/pestovat kasneje. Kengurujčka se lahko v njeni sobi zraven inkubatorja v primeru če rabi kisik, če ima ostale cevke(infuzija, resp) potem ne. Ko se vseh teh stvari rešite je zato namenjena kenguru soba, kjer so posebni udobni stoli in blazine za dojenje, da lažje pestuješ. Tam smo pač pestovali vsi starši skupaj in obenem še kakšno rekli.
glede obiskov:lahko pridejo pogledat tvoji starši in pa moževi starši-torej dedki in babice, pa bratec ali sestrica, če ga ima. Ti obiski so za krajši čas-10 min.
LP

(odgovor članu Noseckica)
Neposredna povezava do sporočila: 214
   RE: Pikica Alina
8.8.2007 15:51:19   
biba 78
Ja res za razjokat. Jaz sem imela včasih tak čuden občutek iz strani sester, da sem pač spet ena neodgovorna frkla, ki nima pojma kaj pomeni imet otroka. Veš kaj mislim, ne? Že v porodnišnici na oddelku sem mislila, da me bo kap, ko mi je glavna sestra rekla, da bi bilo boljše za Alino, če bi umrla, ker je itak 70% takih otrok prizadetih in naj raje začnem razmišljat o drugi nosečnosti. Res te lahko kap. Dobro da sem tisti večer dobla prej apavrin, ker drugače ne vem, če bi čisto mirno prenesla to izjavo. Res ne veš več, kaj bi si mislo, kako bi se obnašal.

_____________________________

http://www.myhero.com/myhero/hero.asp?hero=A_Lepej_LC_GMaribor_SI_2008_ul

(odgovor članu Noseckica)
Neposredna povezava do sporočila: 215
   RE: Pikica Alina
8.8.2007 16:02:58   
biba 78
Bibyzan, zelo lepo si mi opisala, kako je pri vas in vidim, da smo v MB kar daleč za vami. Pri nas so obiski, kot sem že napisala, eno uro na dan, čez teden od 16-17 ure, čez vikend in med prazniki pa od 14-15 ure. Kar se tiče kengorujčkanja pri nas ni možno, dokler so otroci priklopljeni na respirator, vsaj koliko jaz vem. Še zdaj ko so na CPAP-u moraš imet veliko srečo, da dobiš otročka v naročje ( odvisno od sestre), mi nimamo posebaj sobic za cartanje. Pa tudi obiski so prepovedani za sorodnike, samo ati in mamica gresta lahko k otročku. Ampak glede obiskov razumem, da ni ravno priporočljivo, ker res nikoli ne veš, kaj kdo prinese in lahko okuži te naše pikije občutljive. Za ostale stvari pa je pri vas dosti bolše poskrbljeno. Edino z zdravniki sem pa res zadovoljna. Pa tudi z sestrami, so pa tudi izjeme.

_____________________________

http://www.myhero.com/myhero/hero.asp?hero=A_Lepej_LC_GMaribor_SI_2008_ul

(odgovor članu biba 78)
Neposredna povezava do sporočila: 216
   RE: Pikica Alina
8.8.2007 16:04:07   
Noseckica
IZVIRNO SPOROČILO: biba 78
Že v porodnišnici na oddelku sem mislila, da me bo kap, ko mi je glavna sestra rekla, da bi bilo boljše za Alino, če bi umrla, ker je itak 70% takih otrok prizadetih in naj raje začnem razmišljat o drugi nosečnosti. Res te lahko kap.


Mene bo zdaj kap, ko sem to prebrala. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da je ta sestra šla kaj pogledat tvojo Alino in da ima (vsaj) slabo vest, da ti je to rekla.

Kaj delajo takšni ljudje v ustanovah, kjer govorimo o zdravju, pomoči, razumevanju, preživetju, bodrenju.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu biba 78)
Neposredna povezava do sporočila: 217
   RE: Pikica Alina
8.8.2007 16:06:56   
Noseckica
Hja, res smo še daleč za LJ. user posted image

(odgovor članu Noseckica)
Neposredna povezava do sporočila: 218
   RE: Pikica Alina
8.8.2007 16:40:47   
biba 78
Ja to sem se jaz tudi vprašala, kaj ona dela tam in če ima sama sploh otroke. Ona nima pravice nekomu takšnih stvari govorit, sploh pa ne v takšni situaciji, ko si tak čisto na tleh. Saj sem ji misla rečt, da lahko da pa Alina sodi med ostalih 30% otrok, ki pa so nornalni, pa se mi ni dalo debatirat z njo. Edino kar sem ji takrat rekla je to, da verjamem v svojo pupo in če ji je usojeno, ji bo uspelo. Pa se je samo pobrala iz sobe.

_____________________________

http://www.myhero.com/myhero/hero.asp?hero=A_Lepej_LC_GMaribor_SI_2008_ul

(odgovor članu Noseckica)
Neposredna povezava do sporočila: 219
   RE: Pikica Alina
8.8.2007 16:50:09   
Anonimen
to mi pa ni jasno, ko pišete, da ste lahko samo nekaj časa pri otrokuuser posted image  moja hčerka je v avstriji v bolnici pa je žena ves čas pri njej, dan in noč, nimajo nič omejen čas kdaj je lahko starš zraven.
tut na začetku ko še ni mogla sama dihati in je bila priklopljena na razne aparate sva bila lahko z ženo ves čas pri njej.

(odgovor članu biba 78)
  Neposredna povezava do sporočila: 220
   RE: Pikica Alina
8.8.2007 17:00:37   
Noseckica
Na žalost je res tako kot pišemo duc.20 user posted image

Upajmo, da se bo kaj v prihodnosti spremenilo in da bodo druge mamice imele več sreče.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 221
   RE: Pikica Alina
8.8.2007 17:08:10   
Anonimen
ja to je pa res groznouser posted image  sramota za slovenske bolnišnice. upam da se bo kaj spremenilo.

(odgovor članu Noseckica)
  Neposredna povezava do sporočila: 222
   RE: Pikica Alina
8.8.2007 17:16:22   
Afnica
Pozdravljene!!
 
Vidim, da se v MB na Eint dogaja naprej. Mi smo doma že 47 dni in smo zelo pridni.
Lana, ki je šla domov s 1770g jih je imela pred 14dnevi 3230g. Torej 33 dni 1460g. user posted image  
Lan je šel domov s 2560g in jih je imel pred 14dnevi 4130g. 33 dni= 1570g
Smo bili v ponedeljek v razvojni ambulanti in je vse o.k. Zaenkrat ne potrebujeta nevrofizoterapije.
 
Nosečkica in Biba...glede babysense podloge za dihanje, ki jih uporabljajo v bolnici in jih posodi društvo za prezgodaj rojene otroke, se obrnita na sestro Ireno. Včlanila vas bo v društvo (10eur) in le to vam bo posodilo babysense v kolikor ga imajo na voljo. Sestri to javita čim prej, da lahko kontaktira tiste starše, ki bi morda ga že lahko vrnili in da vaju bo ob odhodu domov čakal.
Glede društva še to...23.11. je srečanje pod Pohorjem. Lan in Lana bosta zagotovo tam. No, razen če nam župnik ne določi takrat datuma za krst. user posted image
 
No, glede te podloge naj povem še to...nam se je prve dni kar nekajkrat oglasila. Pri Lani zelo pogosto, pri Lanu le nekajkrat. To so taki šoki sredi noči, da te ubije. Hvala bogu je bilo vse o.k., tamala naju je le čudno gledla, ko sva tako panično skočila k posteljici. No, smo potem ugotovili, da imamo predebel jogi in da je Lana prelahka (1770g) in da bi to lahko bil vzrok lažnih alarmov. Sedaj se že kakšne 4 tedne ne oglaša več.
 
Sestre, ki jih lahko sama pohvalim so vsekakor Mojca, Tamara, Tanja, Irena. Nekaj je še bilo zelo prijaznih, pa ne vem imen. Tudi dr. Roškar je zdravnik na mestu.
 
Lan in Lana sta bila v bolnici 40dni. Lana sem prvič pestovala 12. dan, Lano 14. dan. Od takrat naprej pa vsaki dan.
Pred odpustom domov, sem bila z njima en teden. Zelo stresen teden. Predvsem zato, ker ne moreš biti 24ur na dan z njimi, ampak samo v času hranjenja in nege. Ponoči te ne budijo. Najbolj me je motilo to, da smo zjutraj imeli nego otrok, ki so že seveda bili lačni in po negi je zajtrk za mamice, še le po zajtrku so jedli otroci. user posted image  Jaz sem ponavadi tako bila malo pozneje konec z nego, ker sem imela dva pikeca in sem šla v sobo sedet, da je minil čas in ne jest! Jedla sem potem, ko sta bila mala sita. V miru.  Pa čudno mi je bilo za vsako zvonit, ko sem hotela k otrokoma in razlagat zakaj bi šla k njima.
 
 
Biba, nisem vedela, da si iz Poljčan. Mi smo pa doma na drugi strani Boča, v Rogaški. Ko bo Alina dovolj močna in velika (v kar seveda ne dvomimo), se lahko kdaj vidimo.
 
Občutke, ki jih imate, zelo dobro poznam. Ampak ohranite dobro voljo in pozitivno naravnanost, ker bo to vašim pikicam zelo pomagalo!! Držim pesti za vas!!
 
LP

_____________________________

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu biba 78)
Neposredna povezava do sporočila: 223
   RE: Pikica Alina
8.8.2007 17:47:29   
Noseckica
Afnica, lahko morda malo opišeš kako je zgledalo, ko so te sprejeli k tvojima user posted image  user posted image  in kaj vse si si od doma zraven vzela za tebe in za tvoja dva sončka oziroma kakšen nasvet za nas, ki nas to še čaka.

HVALA in lep pozdrav! 

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 224
   RE: Pikica Alina
8.8.2007 18:00:28   
Afnica
V bolnico sem prišla v četrtek zjutraj ob 7h. Ob 7:30 je bila nega otroka. Pokažejo ti kako ga slečeš, umiješ, stehtaš, oblečeš...Po negi sledi zajtrk (8:00) za mamice. user posted image  In po zajtrku hranjenje. Po hranjenju si prosta do naslednjega hanjenja, ki je čez 4 ure. In tako do večera. Vsake 4 ure hranjenje. Zadnjič ob polnoči in nato spet zjutraj ob 7:30 nega.
Za oblečt si vzameš vse svoje. Čimbolj udobna oblačila in veliko za preoblečt. Vsaj moja dva sta me velikokrat polulala, pobruhala...vse možno v glavnem. Če me nista ona dva, sem se pa sama. user posted image
Jaz sem prvi dan skrbela samo za fantka. Z naslednjim dnem sem začela oba in tako je bilo vse do konca.
 
Rabiš tudi kozmetiko in kar pač rabiš za osebno higieno. Če si mleko še črpaš, vzameš svojo črpalko, lahko koristiš v laktariju tudi njihovo. Kopalnica je za vogalom in je zelo neprijetno, saj jo kot wc koristijo obiskovalci. Priporočam, da si vzameš tudi kopalni plašč, če ga imaš.
 
Brisače so tam in jih, ko jih zmanjka v omari, najdeš v prostoru, ki sledi laktariju. Ali pa vprašaš sestre.
 
Napišem pozneje naprej. Otroci kličejo. user posted image  

_____________________________

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu Noseckica)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Telo po porodu: Štiri resnice in ena laž
O spremembah, ki jih pusti nosečnost na telesu ženske se veliko govori. Ženske predvsem zanima, kako jih lahko omilijo o...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?